✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#سان_شاین
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍧🍨🍦
پودر ژله ۳ رنگ به دلخواه هر کدوم نصف بسته (من از یه رنگ استفاده کردم)
میوه دلخواه خرد شده به میزان دلخواه
بستنی لیوانی یه عدد ( من وانیلی استفاده کردم)
انواع مغزی دل به خواه .
یعنی میزان مواد و نوع مواد و اندازه اش یه چیز کاملا دل به خواهی و به میزان لازم هستش ژله رو می تونین تک رنگ استفاده کنین . با یه لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد خرد کردم داخل مخلوط کن نصفی از ژله ها رو ریختم و ۳ تا ۴ اسکوپ بستنی هم ریختم و میکس کردم جام ها رو یه چند دقیقه فریزر گذاشتم که خنک باشه و وقتی ژله و بستنی رو می ریزم آب نشه زود بعد لایه ها با ژله و بستنی و میوه های خرد شده من از موز و کیوی استفاده کردم و کمی گردو خرد شده شکلات چیپسی پر کردم و اخر هم بستنی و خامه فرم گرفته به دلخواه استفاده کردم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کلوچه_خرمایی
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🥞🧇🫓
آرد: 3 پیمانه
روغن جامد: نصف پیمانه
پودر قندیا شکر دو ق غ
بیکینگ پودر : دو ق م
شیر: نصف پیمانه
هل ساییدهشده برای طعم دادن به خمیر یک ق م
خرما : 30 عدد
زرده ی تخم مرغ برای رنگ دادن به سطح کلوچه
طرز تهیه:
روغن و آرد را داخل ظرفی ریخته و اونارو کاملا با هم مخلوط کنید تا روغن به خورد آرد بره. برای این کار نیازی به همزن نیست , میشه این کارو با دست انجام داد.
بیکینگ پودر و پودر شکر رو داخل ظرف ریخته و شیر رو کم کم اضافه کنید .اول ممکنه که مواد به دستتون بچسبه اما بعد از اینکه ورز دادین شیر به خورد مواد میره و حتما حدود 5 دقیقه مواد رو کاملا ورز بدین تا موقع درست کردن کلوچه ها حالت خودشو بهتر حفظ کنن .خرماهارو هم پوست بگیرین و بعد از جدا کردن هسته به همراه زیره سیاه ویه قاشق روغن مایع داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار بدین تا نرم بشه .حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم برای این کار کافیه .همزمان خمیرها رو هم برای هر کلوچه به اندازه ی یه گردو جدا کنید.
برای درست کردن این کلوچهها میتونین از روش های مختلفی برای پیچیدن خمیرش استفاده کنید و کمی خرما و گردو داخلش بذارین و ببندینش و روش مهر بزنید یا طرح بدین البته من از کارد میوه خوری استفاده کردم چون مهر کلوچه نداشتم
زرده ی تخم مرغ رو هم بزنید و به وسیله ی قلم مو روی کلوچه ها بزنین. و کمی کنجد بپاشید.
برای پخت هم فر رو از قبل گرم کنید و کلوچه هارو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای 200 درجه بذارین،
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کباب_مرغ_با_سماق
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍚
سوپ شیر
فرنی دورنگ
اگه عاشق کباب تابه ای با طعم ترش هستید این کباب رو امتحان کنید برای تهیه این کباب من یه سینه مرغ رو با یه رون مرغ چرخ کردم یه پیاز درشت رو رنده کردم آبش رو گرفتم با نمک و زردچوبه وفلفل به مرغ اضافه کردم و خوب ورز دادم بعد داخل سیخ زدم سروته کباب رو به سیخ چسبوندم تا از سیخ جدا نشه بعد داخل تابه سرخ کردم نصف لیوان سماق آسیاب نشده رو با نصف لیوان آب حدود ۴۰ دقیقه خیس کردم و از صافی رد کردم و داخل تابه ریختم حرارت رو زیاد کردم تا سس به خورد کباب بره وبا پلو سرو کردم نوش جان❤
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شپردز_پای
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥔🧆🥐
#پای_چوپان
یک پیشنهاد شیک و مجلسی😉
ابتدا مایه ماکارونی را آماده کنید (پیاز و گوشت چرخ کرده و رب و فلفل دلمه….
درست مثل وقتی که ماکارونی میپزید) .
این مایه رو کف ظرف بریزید .
مرحله بعد قارچ های اسلایس شده روی مایه بچینید.
سپس سس بشامل درست کنید (یک پیمانه شیر را با یک قاشق آرد روی حرارت هم بزنید و همراه نمک
و فلفل تا غلیظت سس پیدا کنه و بعد از اینکه از حرارت برداشتید بهش کره یا خامه بزنید )
این سس رو بریزید روی قارچ ها .حالا روی سس رو با پنیر پیتزا بپوشانید .
در مرحله ی آخر سیب زمینی هایی رو که پختیم رو پوره می کنیم و نمک وفلفل زده و قلقلی می کنیم.روی پنیر می چینیم.
در آخر ظرف رو در فر با حرارت ۱۸۰ درجه و بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می گذارییم تا پنیر ها آب بشه .می تونیم در آخر گریل روشن کنیم تا روشم طلایی بشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌸ســــــلام
💗صبح قشنگتون بخیر
🌸حال دلتون خوب
💗وجودتون سلامت
🌸زندگیتونغرقدرخوشبختی
💗ایام به کامتون
🌸و روز و روزگارتون شاد
┈••✾•🌿🌻🌿•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥪🥞🥮
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#براونی_کیک_شکلاتی
#نان
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍩🍮
کره ۱۰۰گرم
شکلات تلخ ۱۵۰گرم
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف لیوان
آرد یک لیوان
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری سرپر
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یه پنس کوچولو
کره رو روی حرارت کم بزارید تا آب بشه شکلات رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکلات هم آب بشه بعد پودر کاکائو رو اضافه کنید وبا قاشق خوب مخلوط کنید،تخم مرغها رو با وانیل مخلوط و خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه مایع کره و شکلات رو اضافه ومخلوط کنید ،ارد سه بار الک شده ونمک وشکر رو آروم آروم ریخته وخوب مخلوط کنید وبریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر که پونزده دقیقه قبل با دمای ۱۷۰درجه گرم کردید به مدت سی دقیقه.
بچه ها این کیک فاقد شیر یا آبه به همین خاطر بافت منسجمتری نسبت به کیکای دیگه داره.
کیک آماده شده رویه ترد وترک خورده داره.
این کیک بکینگ پودر وجوش شیرین نداره برای همین پف نمیکنه.
من بعد پخت گذاشتم سرد بشه وبا مخلوط خامه و شکلات آب شده گاناش زدم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بستنی_یخی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍨🍦🧁
#بستنی_یخی_طالبی
مواد لازم :
طالبی دو لیوان
شکر دو ق غ
خامه قنادی دو ق غ
آب نصف لیوان
چوب بستنی
قالب بستنی
طرز تهیه:
همه مواد رو طبق فیلم مخلوط کنید و تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید فریزر تا کاملا یخ بزنه(24ساعت). این بستنی خیلی خوشمزه ست😋😋
🟡طالبی من خودش آب داشت من آب اضافه نکردم✅
🟡به جای خامه قنادی میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید و شکر رو هم کمی بیشتر بریزید✅
🟡میتونین به جای قالب بستنی از لیوان یکبار مصرف کاغذی هم استفاده کنید✅
🟡با انواع میوه ها میتونین درست کنین✅
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#جوجه_کباب_سماقی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍚
تکه های خورد شده مرغ رو با پیاز خلالی ، سیر رنده شده یا پودر سیر ، نمک ، فلفل ، ماست ، پودر سماق ، آب لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط و حداقل دو سه ساعتی توی یخچال استراحت میدم ( از شب قبل آماده میکنم ) . بعد کل مواد رو توی تابه درب دار با کمی روغن روی حرارت متوسط میذارم تا پخته ، سرخ و مغز پخت بشن . میتونین به سیخ کشیده و روی منقل ، کباب و میل کنین ( برای پخت روی منقل ، روی جوجه ها رو با کره هم دمای محیط ، رومال کنین ) . عزیزانی که طرفدار غذاهای ترش هستن ، عاشق طعم این جوجه میشن . من موقع سرو ، مجدد کمی پودر سماق میپاشم . خورشت مرغ هم به همین روش میتونین تهیه کنین . نهایتا با برنج یا نون تازه و مخلفات دلخواه سرو میکنم .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_هل_گلاب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
شکر:یک لیوان
تخم مرغ:سه عدد
آرد :دو و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شیر :نصف پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
هل :یک قاشق چ
پکینگ پودر :یک قاشق غ
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کرم_کارامل_پسته_زعفران
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥧🍥
واسه این خوشمزه جان ابتدا دوبسته پودر کارامل رو به همراه نوک قاشق پودر ژلاتین و چهار لیوان شیر رو در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم و بعد از بجوش اومدن. یک بستت بیسکویت پتی بور شیری بهش اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه کامل با همزن بالنی هم میزنیم تا مایع کاملا یکدست بشه و بعد یک پیمانه خلال پسته و دو قاشق زعفران دمکرده غلیظرو بهش اضافه میکنیم و هنگام خاموش کردن شعله یک بستت خامه صبحانه کوچک هم بهش اضافه میکنیم و دوباره مایع رو هم میزنیم تا خوب مخلوط شه و بعد در قالب ریختت و بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار میدیم به مدت ۴-۵ ساعت تا کاملا ببنده و بعد از قالب بر میگردنیم و تزیینش میکنیم نوش جونتون باشه.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_کنگر
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍲🍛
کنگر پاک کرده خرد شده ۵۰۰گرم
پیاز يک عدد درشت
جعفری ونعناع تازه ۳۰۰ گرم خرد شده ( نسبت نعناع باید یک سوم جعفری باشه.)
گوشت خورشتی ۳۰۰گرم( یا به میزان دلخواه)
ابتدا کنگرهارو پاک کنیدو تیغاشو بگیرید بعدخوب بشویید.
پیاز رو رنده درشت کرده سرخ کنید وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کرده کمی تفت بدید و بعد کنگرهارو اضافه کنیدوبذارید تفت بخورند.
سه تاچهارلیوان آب ریخته و بذارید با حرارت ملایم گوشت و کنگرها کاملاپخته شود. سبزی هارو شسته ریز خرد کرده سرخ کنید ادویه مورد نظرتون رو بهش اضافه کرده و بعد از حدود یک ساعت از زمان پخت داخل خورشت بریزید.
چاشنی که معمولا به این خورشت میزنند آبلیمو یا آبغوره است ولی من از رب انار ترش یک قاشق غذاخوری استفاده کردم و همینطور لیمو عمانی هم برای عطر و طعم بهتر غذا داخلش میریزنند که باز من ده دقیقه آخر پخت یک قاشق رب لیمو عمانی که آماده از بیرون گرفته بودم استفاده کردم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیر_برنج
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍚🍥🍮
مواد لازم
هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر ۲ پیمانه
شیر 4.5 لیتر
برنج ۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا برنج را تمیز بشویید.
۲- آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید.
۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد،هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد،گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با سیاهدانه تزیین کنید.
سایر نکات
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید
در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6