eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
46.3هزار دنبال‌کننده
980 عکس
3.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی حرام است و اصلا رضایت ندارم ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍫🍩🍮 کره  ۱۰۰گرم شکلات تلخ  ۱۵۰گرم تخم مرغ  دو عدد شکر  نصف لیوان آرد  یک لیوان پودر کاکائو  سه قاشق غذاخوری سرپر وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری نمک  یه پنس کوچولو کره رو روی حرارت کم بزارید تا آب بشه شکلات رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکلات هم آب بشه بعد پودر کاکائو رو اضافه کنید وبا قاشق خوب مخلوط کنید،تخم مرغها رو با وانیل مخلوط و خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه مایع کره و شکلات رو اضافه ومخلوط کنید ،ارد سه بار الک شده ونمک وشکر رو آروم آروم ریخته وخوب مخلوط کنید وبریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر که پونزده دقیقه قبل با دمای ۱۷۰درجه گرم کردید به مدت سی دقیقه. بچه ها این کیک فاقد شیر یا آبه به همین خاطر بافت منسجمتری نسبت به کیکای دیگه داره. کیک آماده شده رویه ترد وترک خورده داره. این کیک بکینگ پودر وجوش شیرین نداره برای همین پف نمیکنه. من بعد پخت گذاشتم سرد بشه وبا مخلوط خامه و شکلات آب شده گاناش زدم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍨🍦🧁 مواد لازم : طالبی دو لیوان شکر دو ق غ خامه قنادی دو ق غ آب نصف لیوان چوب بستنی قالب بستنی طرز تهیه: همه مواد رو طبق فیلم مخلوط کنید و تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید فریزر تا کاملا یخ بزنه(24ساعت). این بستنی خیلی خوشمزه ست😋😋 🟡طالبی من خودش آب داشت من آب اضافه نکردم✅ 🟡به جای خامه قنادی میتونید از خامه صبحانه استفاده کنید و شکر رو هم کمی بیشتر بریزید✅ 🟡میتونین به جای قالب بستنی از لیوان یکبار مصرف کاغذی هم استفاده کنید✅ 🟡با انواع میوه ها میتونین درست کنین✅ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 تکه های خورد شده مرغ رو با پیاز خلالی ، سیر رنده شده یا پودر سیر ، نمک ، فلفل ، ماست ، پودر سماق ، آب لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط و حداقل دو سه ساعتی توی یخچال استراحت میدم ( از شب قبل آماده میکنم ) . بعد کل مواد رو توی تابه درب دار با کمی روغن روی حرارت متوسط میذارم تا پخته ، سرخ و مغز پخت بشن . میتونین به سیخ کشیده و روی منقل ، کباب و میل کنین  ( برای پخت روی منقل ، روی جوجه ها رو با کره هم دمای محیط ، رومال کنین ) . عزیزانی که طرفدار غذاهای ترش هستن ، عاشق طعم این جوجه میشن . من موقع سرو ، مجدد کمی پودر سماق میپاشم . خورشت مرغ هم به همین روش میتونین تهیه کنین . نهایتا با برنج یا نون تازه و مخلفات دلخواه سرو می‌کنم . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 شکر:یک لیوان تخم مرغ:سه عدد آرد :دو و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر :نصف پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه هل :یک قاشق چ پکینگ پودر :یک قاشق غ اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🥧🍥 واسه این خوشمزه جان ابتدا دوبسته  پودر کارامل رو به همراه نوک قاشق پودر ژلاتین و چهار لیوان شیر  رو در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم و بعد از بجوش اومدن. یک بستت بیسکویت پتی بور شیری بهش اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه کامل با همزن بالنی هم میزنیم تا مایع کاملا یکدست بشه و بعد یک پیمانه خلال پسته و دو قاشق زعفران دمکرده غلیظرو بهش اضافه میکنیم  و هنگام خاموش کردن شعله یک بستت خامه صبحانه کوچک هم بهش اضافه میکنیم و دوباره مایع رو هم میزنیم تا خوب مخلوط شه و بعد در قالب ریختت و بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار میدیم به مدت ۴-۵ ساعت تا کاملا ببنده و بعد از قالب بر میگردنیم و تزیینش میکنیم  نوش جونتون باشه.  رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🍲🍛 کنگر پاک کرده خرد شده ۵۰۰گرم پیاز يک عدد درشت جعفری ونعناع تازه ۳۰۰ گرم خرد شده ( نسبت نعناع باید یک سوم جعفری باشه.) گوشت خورشتی ۳۰۰گرم( یا به میزان دلخواه) ابتدا کنگرهارو پاک کنیدو تیغاشو بگیرید بعدخوب بشویید. پیاز رو رنده درشت کرده سرخ کنید وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه کرده کمی تفت بدید و بعد کنگرهارو اضافه کنیدوبذارید تفت بخورند. سه تاچهارلیوان آب ریخته و بذارید با حرارت ملایم گوشت و کنگرها کاملاپخته شود. سبزی هارو شسته ریز خرد کرده سرخ کنید ادویه مورد نظرتون رو بهش اضافه کرده و بعد از حدود یک ساعت از زمان پخت داخل  خورشت بریزید. چاشنی که معمولا به این خورشت میزنند آبلیمو یا آبغوره است ولی من از رب انار ترش یک قاشق غذاخوری استفاده کردم و همینطور لیمو عمانی هم برای عطر و طعم بهتر غذا داخلش میریزنند که باز من ده دقیقه آخر پخت یک قاشق رب لیمو عمانی که آماده از بیرون گرفته بودم استفاده کردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🍥🍮 مواد لازم هل (آسیاب شده)   ۱/۲ قاشق مربا خوری شکر   ۲ پیمانه شیر   4.5 لیتر برنج   ۱ پیمانه گلاب    به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا برنج را تمیز بشویید. ۲- آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید. ۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد،هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. ۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد،گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با سیاهدانه تزیین کنید. سایر نکات اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🥪 مواد لازم نان تست بمقدار لازم مواد میانی اختیاری  طرز تهیه کناره های تست را با چاقو ببرید بعد با وردنه کمی نازکش کنید خیلی نکشید که پاره بشه چون نان تست لطیفه بعد از مواد میانی دو قاشق روش بریزید و کناره های نان تست رو با سفیده تخم مرغ یا آب مرطوب کنید و خیلی آروم بپیچید بعد گوشه های نان رو که سفیده زدید بهم فشار دهید تا بچسبد توی عکس نشان دادم وقتی همه رو به این صورت آماده کردید توی روغن سرخ کنید مواد داخل رو به دلخواه خودتون میتونید از سوسیس یا مرغ ریش شده و ترکیپ سبزیجاتی مثل جعفری، فلفل دلمه ای، ذرت ، کالباس و یا هر چیز دیگری که دوست دارید پر کنید قبل سرخکردن میتونید نانها رو اول توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتانید ولی من این کار رو نکردم فقط توی روغن داغ سرخ کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6