eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🍧 مواد لازم👇🏻 رشته تل کادایف ۱۱۰ گرم کره ذوب شده ۵۰ گرم زعفرون دم کرده به مقدار لازم پنیر موزارلا به مقدار لازم برای شربت👇🏻 اب نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر هل کمی ابلیمو نصف ق چ گلاب ۱ ق غ 🔺بهتره از رشته تل کادایف تازه استفاده کنید ولی اگه پیدا نکردید با رشته خشک هم عالیه👌🏻 🔺اگه قالب مخصوص کنوفه نداشتید از تابه استفاده کنید. 🔺حتما تا زمانی که گرمه میل کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍞🥘 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
👈🏻خمیر دو پیمانه آرد یک چهارم پیمانه شیرخشک نصف لیوان آب ولرم(میتونید به جای آب ولرم و شیر خشک از شیر به مقدار کمی بیشتر از نصف پیمانه استفاده کنید) یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری مایه خمیر خشک فوری یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری ماست یک چهارم پیمانه روغن مایع طرز تهیه برای خمیر اگر خمیر مایه تون معمولی هست به همراه آب ولرم و یک ق غ شکر در ظرفی بریزید و مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود. در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد .همه مواد به جز آرد و نمک را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس نمک را افزوده و آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه کنید و  خوب ورز دهید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد  بعد از اینکه خمیر آماده شد خمیر ره در یک ظرف چرب شده بزارید و  روی خمیر را بپوشانید و حدود یکساعت استراجت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند برای فیلینگ یک پیاز تفت داده  و دو سینه مرغ خرد شده و دو حبه سیر خرد شده اضافه کرده و بعد از تفت دادن  یک فلفل دلمه ای کوچک و یک هویج کوچک رنده شده و 4 قاشق غذاخوری ذرت اضافه کنید.ادویه و نمک را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید وقتی مخلوط مرغ پخته شد زیر آن را خاموش کرده و کنار بزارید خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و یک قسمت خمیر را با وردنه باز کرده و‌داخل سینی فر قرار بدین  و‌روی آن پنیر  خامه ای مایع (پنیر خامه ای ایرانی را با کمی شیر هم بزنید تا غلظت آن شل بشه)و مخلوط مرغ و پنیر پیتزا  بریزید  و  خمیر دیگر را با وردنه باز کرده  و با کمک کاغذ روغنی روی مخلوط مرغ  قرار داده و‌روی مخلوط مرغ را بپوشانید و لبه های کناری را با دست فشار داده و مانند فیلم  فیکس کنید و روی خمیر را با دست شکل بدید و روی نان سیاه دانه و پنیر پیتزا و جعفری بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید تا روی نان طلایی شودنوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥠🥮🥧 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
کیک کره ای‌گردویی با سس کارامل تخم مرغ۳ عدد شیر½ پیمانه کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر½ و ⅛ پیمانه آرد۱ و ¼ پیمانه بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده½ پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری نمک۱ پنس پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک گردویی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم. در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم. ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم. هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم. در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🥘🍚 مرغ ها را به همراه هویج ، فلفل دلمه، چوب دارچین ، زعفران و نمک کمی نیم پز کردم. مرغ ها را داخل آبکش قرار دادم تا خشک شود. بعد داخل روغن سرخ کردم. یک پیاز را رنده درشت کرده کنار مرغ تفت دادم. رب را به همراه ادویه های دلخواه (زردچوبه، دارچین، آویشن) اضافه کردم کمی تفت دادم تا رنگ باز کند سپس درب قابلمه را بستم تا یک ربع خوراک جا بیفتد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 مواد لازم👇🏻👩🏻‍🍳 تخم مرغ یک عدد شکر 60 گرم روغن مایع 50 گرم آرد 150 گرم بیکینگ پودر 1 ق چ وانیل کمی نمک 1 پینچ برای تزئین 👇🏻 شکلات شیری 50 گرم پودر پسته/پودر نارگيل /فندق خرد شده یا هرچیز دیگه ای که دوست دارید با فر👇🏻 فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه مدت 20 تا 25 دقیقه بدون فر👇🏻 داخل تابه دو طرفه یا فر دست ساز میتونید درست کنید. داخل تابه کاغذ روغنی بزارید و شیرینی هارو قرار بدید حرارت کم باشه و یک ربع بعد چک کنید اگه هنوز طلایی نشده بود باز بهش زمان بدید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🍛🍲 قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره بادمجان یک کیلو گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم گوجه ۳عدد ‌پیاز یک عدد رب گوجه یک قاشق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه به میزان لازم پیاز و گوجه رو نگینی خورد کنید بادمجون رو مثل کلیپ نواری پوست بگیرید بزارید یک رب داخل اب نمک تا تلخیش گرفته بشه بعد با دستمال خشک کنید و سرخ کنید حالا نوبت مواد داخل بادمجونه پیاز رو تفت بدید زردچوبه بزنید و گوشت رو اضافه کنید گوجه رو بهمراه یه قاشق رب گوجه اضافه و تفت بدید ادویه ها فراموش نشه کمی اب اضافه کنید و بزارید جا بیوفده بوسیله قاشق داخل بادمجون رو باز کنید و از مواد پر کنید برای سس این غذا یک قاشق رب گوجه رو داخل روغن حیوانی تفت بدید ادویه بزنید کمی اب و بزارید بجوش بیاد حالا به آرامی بادمجون ها رو داخل سس بچینید رب تابه رو نیمه باز بزارید تا جا بیوفده نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍨🧁 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
شیر ۳ لیوان شیر عسلی ۱ قوطی (۴۰۰ گرم) آب سه چهارم لیوان پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر وانیل نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو مرغوب 1قاشق غذاخوری نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه ۱۰۰ گرم طرز تهیه: شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشە ولی نجوشد وانیل را اضافه میکنیم ودر کاسه ای سە چهارم لیوان آب میریزیم و پودر ژلاتین را بهش اضافه میکنیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت میذاریم تا بن ماری شود،بعد از اینکه شیر داغ شد شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود،سپس اجازه میدیم خنک بشه بعد چند قاشق از مواد دسرمونو به خامه صبحانه اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم سپس خامه ی حل شده در شیر را دوباره به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم وقتی پودر ژلاتین شفاف شد میذاریم کمی خنک بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم،مواد را به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنیم و به قسمت دیگش نسکافه فوری اضافه میکنیم،بهتره برای بهتر حل شدن پودر کاکائو و نسکافه اول اونا رو تو چند قاشق از مواد دسر حل کنید بعد هر کدومو به دو قسمتها اضافه کنیم. قالب مورد نظرو چرب میکنیم و اول لایه کاکاٸویی توش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببنده بعد با قاشق و آرام لایه نسکافه رو اضافه میکنیم و دوباره میذاریم تقریبا ببنده و زمانی که اون لایه هم خودشو گرفت دوباره لایه کاکائویی و در نهایت قالبو بمدت حداقل 6ساعت داخل یخچال میذاریم تا کامل ببنده بعد دسر را از قالب خارج میکنیم. چون دسر خامە دارە خیلی راحت از قالب جدا میشە رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥞🧈🧇 آرد یک لیوان ونیم شير یک لیوان روغن مايع يك سوم ليوان شكر 4ق غ وانیل کمی تخم مرغ ١ عدد بكينگ پودر یک ق چ تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف‌ یک‌بار مصرف‌ بریزید یا مث من در پلاستیک مخصوص اکسیدان رنگ😁بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام دوستان صبح یکشنبه تون به زیبایی گلها 🌷🍃 امیدوارم امروزتون پراز سرزندگی 🌷🍃 لبتون پراز تبسم قلب تون پراز نور روزگارتون شیرین و نعمت های الهی نصیبتون باشه 🌷🍃 ┈••✾•🌻🌞🌻•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🥞🥮 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6