✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شارلوت_توت_فرنگی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍰🍣
#پودینگ_توت_فرنگی
کیک تی تاپ به میزان لازم
توت فرنگی 300 گرم
شیر دو لیوان
شکر یک سوم لیوان
نشاسته ذرت ۳ ق غ
وانیل مقداری
ابتدا تی تاپ ها را برش یک سانتی بزنید و داخل قالب به صورت ایستاده قرار دهید .سپس کف قالب را نیز با برش های تی تاپ به صورت فشرده بپوشانید .
برای پودینگ ،توت فرنگی ها را ابتدا خوب شسته و درون میکسر بریزید .به آن شکر و نشاسته ذرت و شیر را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب میکس شوند .
این مواد را صاف کنید تا پوره های توت فرنگی جدا شود .
سپس مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد از آخر کمی وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت پودینگ را بردارید.
می توانید به این مواد کمی ژلاتین بن ماری هم اضافه کنید .
سپس مواد سرد شده را داخل قالبی که تی تاپ گذاشته ریخته و درون یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید .
من از رینگ استفاده کردم می توانید از قالب کمربندی استفاده کنید.اگر هم این دو را نداشتید می توانید ابتدا داخل ظرفی با دیواره ی صاف را خیس کنید و داخل ظرف نایلون فریزر یا سلفون را پهن کنید و تی تاپ ها را چیدمان کنید و بعد از ریختن پودینگ و بسته شدنش به کمک نایلون ظرف را از قالب خارج کنید و به ظرف سرو منتقل کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوکو_سیب_زمینی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥔🧆🥙
سيب زمينى ٣عدد(٥٠٠ گرم)
تخم مرغ ١ عدد
آرد ١/٢ پيمانه
گوشت چرخ كرده ١٥٠ گرم
پياز ١ عدد
فلفل دلمه ١عدد
سير ١ يا ٢حبه
جعفرى به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگى ١ ق غ
نمك و فلفل و زردچوبه
پنير پيتزا به مقدار لازم
براى رومال كردن تخم مرغ و آرد سوخارى
(من از پودر سوخارى پانكو استفاده كردم خيلى خوبه👌🏻)
مواد ميانى رو مثل مايع ماكارونى درست ميكنيم و سيب زمينى ها رو ابپز كرده و بعد اينكه پختن و خنك شدن خوب با گوشت كوب له ميكنيم ونمك و تخم مرغ و آرد رو اضافه و ورز ميديم تا تقريباً خمير نچسبى به دست بياد
و مطابق ويديو به كوكوها فرم ميديم و نيم ساعت داخل يخچال يا يك ربع داخل فريزر استراحت ميديم تا خودشونو بگيرن و اول به تخم مرغ و بعد به پودر سوخارى اغشته و توى روغن داغ با حرارت ملايم دو طرفشو سرخ ميكنيم
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فرنی_شکلاتی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🍧
شیر نیم لیتر
اردبرنج۱ق س
نشاسته ذرت ۱ق س
پودر کاکائو ۱ق س
شکر دانه ریز ۳ق س
گلاب به میزانلازم
طرز تهیه
شیر.شکر،پودرکاکائو،اردبرنج،نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظبشه به غلظت مناسب که رسید شعلروخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم و نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیتزا_مرغ_سوخاری
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍔🍟🍕
فیله مرغ🍗
آرد سوخاری
آرد گندم
تخم مرغ 🥚
قارچ 🍄
زیتون 🫒
پنیر پیتزا 🧀
نمک و فلفل سیاه 🧂
کف قالب پیتزا رو من چرب کرده بودم میتونید کمی ارد بپاشید که نچسبه.🤌🏻
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه(حتما حواستون باشه و چک کنید)
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پان_اسپانیایی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍓🍧🍮
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر یک لیتر (چهار لیوان)
آرد ۱/۲ پیمانه
آرد نشاسته گندم یا ذرت ۲ قاشق س
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چ
بیسکویت بتی پور ۳ بسته
خامه ۱۵۰ گرم
موز و توت فرنگی بهمقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و کش دار شود.
آرد ها را درون قابلمه ای مناسب باهم مخلوط کم کم شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.در آخر وانیل و خامه را اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن پودر کاکائو قهوه ای درست کرد به این شکل که مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کنیم داخل دو تا قابلمه می ریزیم یکی را ۳ قاشق سوپخوری پودرکاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . (من پودر کاکائو اضافه نکردم) ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را بصورت ولرم می ریزیم بعد گردوی خرد شده و موز حلقه شده رو میچینیم و دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و موز میچینیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و ادامه میدیم تا مواد تموم بشه روی آن را تزئین می کنیم.
من بصورت تک نفره این دسر و درست کردم و دیواره ظرف را توت فرنگی و موز اسلایس شده چیدم روش هم بیسکوییت پودر شده ریختم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام صبحتون به روشنایی روز
به زیبایی گلهای بهشتی و
به زلالی قلب های پاک...
صبحتون مملواز
عاشقانه های خداوند
و الطاف بی انتهایش...
سـلام صبحتون بخیر و شادی🕊
┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥪🥞🥮
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دانه_چیا
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍹🍸🥤
دانه چیانصف پیمانه
شیر یک پیمانه
عسل ۳ق غ
موز له شده ۱عدد
اول دانه چیارو با شیر مخلوط میکنیم میذاریم یخچال بعد ۱ساعت عسل رو اضافه میکنیم و موز له شدرو پودینگمون امادست میریزیم توی لیوان ونوش جان میکنیم میتوتید از توت فرنگی یا هرمیوه دیگه که دوست داریداستفاده کنید
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ساندویچ_مرغ
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌭🍗🌮
سینه مرغ رو نواری برش بدین داخل تابه حسابی تفت بدین،بعد پیاز نگینی و سیر ریز شده رو اضافه کنید و اجازه بدین خوب تفت بخورن،زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید تفت که خوردن بعد قارچهای اسلایس شده رو اضافه کنید و بذارید با شعله زیاد آبش کشیده بشه،بعد فلفل دلمه های رنگی رو اضافه کنید و اجازه بدین خوب باهم سرخ بشن،نمک و آویشن اضافه کنید بهمراه سس کچاپ،اگه دوست داشتین میتونین پنیر پیتزا هم بریزین داخل مواد که من نریختم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_رنده_ای
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍭🍹
طرز تهیه:
یک بسته پودر ژلهی انار و یک بسته پودر ژله هندوانه
بستنی وانیلی ۲ عدد
ژله انار را با ۱/۵ لیوان آبجوش حل کردم
سرد شد گزاشتم یخچال
تا کامل ببنده وقتی خودشو گرفت ژله هندوانه را با یک لیوان آبجوش حل کردم وقتی ژله سرد شد دوتا بستنی رو مخلوط کردم
و بجای یه لیوان ۲ تا بستنی بهش اضافه کردم وهم زدم و بعد ژله انار رو رنده کردم کامل هم زدم و قالب رو چرب کردم و ریختم داخل قالب
نکته: بستنی رو بجای اب سرد ریختم
بستنی رو بیرون از یخچال بزارین که اب بشه
و بعد به ژله استفاده کنید ک ژله صاف و شفاف باشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیراشکی_گوشت
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥟🥩🥐
گوشت.....250 گرم
پیاز.....1عدد
قارچ......150 گرم
رب.....2قاشق
فلفل دلمه ای.......1عدد
مواد خمیر:
آرد.....حدودا 4پیمانه
روغن مایع......نصفه پیمانه
تخم مرغ.....1عدد
خمیر مایه......1قاشق غذاخوری
شکر.....1قاشق مربا خوری
نمک....کمی
آب گرم.....نصفه پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_شکلاتی_یخچالی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍩🍪🍫
تی تاپ......3 عدد
خامه......150 گرم
شکلات تخته ای......150 گرم
گردو و فندق.....نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا تی تاب قشنگ با دست خرد کنید.گردو و فندق نگینی خرد کنید.به تی تاب اضافه کنید.خامه رو روی حرارت بزارید.تا یکم نرم بشه .لازم به جوشیدن نداره.فقط گرم بشه.بعد شکلات تخته ای رو بریزد تا کاملا داخل خامه آب بشه.بعد از آب شدن به کیک اضافه کنید.یکم با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.
یه تکه سلفون پهن کنید از مواد روی سلفون بریزد.با کمک دست کیک رو به صورت رولت دربیارید.خوب صافش کنید تا به شکل استوانه دربیاد.بعد حدود 1 ساعت داخل فریزر بزارید .تا سفت بشه.بعد دربیارید برش بزنید.شکلات تخته ای روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید.برشها را تا نیمه داخل شکلات بزنید و روشم ترافل رنگی بریزد.
اینم یه رولت فوق العاده خوشمزه.😋😋😋
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شامی_بادمجان
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🧆🥙
بادمجون ۳عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
پیاز درشت یک عدد
ارد سوخاری ۵قاشق غ
جعفری ۵قاشق غ
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و آویشن به میزان لازم
بادمجون رو کبابی و پوستشو میگیریم و ساتوری میکنیم
پیاز رو رنده و ابشو میگیریم
داخل ظرف گوشت چرخکرده به همراه پیاز و بادمجون و ارد سوخاری و جعفری ساتوری شده و ادویه ها مخلوط و ورز میدیم
یک ساعت میزاریم داخل یخچال بعد به شکل دلخواه داخل روغن سرخ میکنیم
این مرحله دوست داشتید مثل من سس درست کنید
پوره گوجه رو به همراه کره تفت و بهش رب گوجه و اب بهمراه نمک و ابغوره یا اب نارنج اصافه جوش ک خورد کتلت ها رو اضافه کنید
سس ک غلیظ شد با پلو نوش جان کنید🤩🤩
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_کنافه
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🥧🍮🍧
مواد لازم👇🏻
رشته تل کادایف ۱۱۰ گرم
کره ذوب شده ۵۰ گرم
زعفرون دم کرده به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
برای شربت👇🏻
اب نصف لیوان
شکر نصف لیوان
پودر هل کمی
ابلیمو نصف ق چ
گلاب ۱ ق غ
🔺بهتره از رشته تل کادایف تازه استفاده کنید ولی اگه پیدا نکردید با رشته خشک هم عالیه👌🏻
🔺اگه قالب مخصوص کنوفه نداشتید از تابه استفاده کنید.
🔺حتما تا زمانی که گرمه میل کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فطیر_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍞🥘
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#فطیر_مرغ
👈🏻خمیر
دو پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شیرخشک
نصف لیوان آب ولرم(میتونید به جای آب ولرم و شیر خشک از شیر به مقدار کمی بیشتر از نصف پیمانه استفاده کنید)
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری مایه خمیر خشک فوری
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری ماست
یک چهارم پیمانه روغن مایع
طرز تهیه
برای خمیر اگر خمیر مایه تون معمولی هست به همراه آب ولرم و یک ق غ شکر در ظرفی بریزید و مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود.
در غیر این صورت خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد .همه مواد به جز آرد و نمک را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس نمک را افزوده و آرد را به صورت کنترل شده و کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد بعد از اینکه خمیر آماده شد خمیر ره در یک ظرف چرب شده بزارید و روی خمیر را بپوشانید و حدود یکساعت استراجت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند
برای فیلینگ
یک پیاز تفت داده و دو سینه مرغ خرد شده و دو حبه سیر خرد شده اضافه کرده و بعد از تفت دادن یک فلفل دلمه ای کوچک و یک هویج کوچک رنده شده و 4 قاشق غذاخوری ذرت اضافه کنید.ادویه و نمک را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید وقتی مخلوط مرغ پخته شد زیر آن را خاموش کرده و کنار بزارید
خمیر را به دو نیم تقسیم کرده و یک قسمت خمیر را با وردنه باز کرده وداخل سینی فر قرار بدین وروی آن پنیر خامه ای مایع (پنیر خامه ای ایرانی را با کمی شیر هم بزنید تا غلظت آن شل بشه)و مخلوط مرغ و پنیر پیتزا بریزید و خمیر دیگر را با وردنه باز کرده و با کمک کاغذ روغنی روی مخلوط مرغ قرار داده وروی مخلوط مرغ را بپوشانید و لبه های کناری را با دست فشار داده و مانند فیلم فیکس کنید و روی خمیر را با دست شکل بدید و روی نان سیاه دانه و
پنیر پیتزا و جعفری بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بپزید تا روی نان طلایی شودنوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_کره_ای
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥠🥮🥧
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
#کیک_کره_ای
کیک کره ایگردویی با سس کارامل
تخم مرغ۳ عدد
شیر½ پیمانه
کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم)
شکر½ و ⅛ پیمانه
آرد۱ و ¼ پیمانه
بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده½ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک گردویی
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم.
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم.
ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم.
هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم.
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد.
پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
هدایت شده از 🌸
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#زرشک_پلو_با_مرغ
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍗🥘🍚
مرغ ها را به همراه هویج ، فلفل دلمه، چوب دارچین ، زعفران و نمک کمی نیم پز کردم.
مرغ ها را داخل آبکش قرار دادم تا خشک شود.
بعد داخل روغن سرخ کردم.
یک پیاز را رنده درشت کرده کنار مرغ تفت دادم.
رب را به همراه ادویه های دلخواه (زردچوبه، دارچین، آویشن) اضافه کردم کمی تفت دادم تا رنگ باز کند سپس درب قابلمه را بستم تا یک ربع خوراک جا بیفتد.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#شیرینی_بدون_فر
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🥮🥠🍥
مواد لازم👇🏻👩🏻🍳
تخم مرغ یک عدد
شکر 60 گرم
روغن مایع 50 گرم
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر 1 ق چ
وانیل کمی
نمک 1 پینچ
برای تزئین 👇🏻
شکلات شیری 50 گرم
پودر پسته/پودر نارگيل /فندق خرد شده
یا هرچیز دیگه ای که دوست دارید
با فر👇🏻
فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه
مدت 20 تا 25 دقیقه
بدون فر👇🏻
داخل تابه دو طرفه یا فر دست ساز میتونید درست کنید.
داخل تابه کاغذ روغنی بزارید و شیرینی هارو قرار بدید حرارت کم باشه و یک ربع بعد چک کنید اگه هنوز طلایی نشده بود باز بهش زمان بدید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#بادمجان_شکم_پر
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍆🍛🍲
قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره
بادمجان یک کیلو
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
گوجه ۳عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه یک قاشق غ
نمک فلفل سیاه زردچوبه به میزان لازم
پیاز و گوجه رو نگینی خورد کنید
بادمجون رو مثل کلیپ نواری پوست بگیرید
بزارید یک رب داخل اب نمک تا تلخیش گرفته بشه
بعد با دستمال خشک کنید و سرخ کنید
حالا نوبت مواد داخل بادمجونه
پیاز رو تفت بدید
زردچوبه بزنید و گوشت رو اضافه کنید
گوجه رو بهمراه یه قاشق رب گوجه اضافه و تفت بدید
ادویه ها فراموش نشه
کمی اب اضافه کنید و بزارید جا بیوفده
بوسیله قاشق داخل بادمجون رو باز کنید و از مواد پر کنید
برای سس این غذا یک قاشق رب گوجه رو داخل روغن حیوانی تفت بدید ادویه بزنید کمی اب و بزارید بجوش بیاد
حالا به آرامی بادمجون ها رو داخل سس بچینید
رب تابه رو نیمه باز بزارید تا جا بیوفده
نوش جان
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_شیر_عسلی
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍮🍨🧁
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_شیر_عسلی
شیر ۳ لیوان
شیر عسلی ۱ قوطی (۴۰۰ گرم)
آب سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو مرغوب 1قاشق غذاخوری
نسکافه فوری 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشە ولی نجوشد وانیل را اضافه میکنیم ودر کاسه ای سە چهارم لیوان آب میریزیم و پودر ژلاتین را بهش اضافه میکنیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت میذاریم تا بن ماری شود،بعد از اینکه شیر داغ شد شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود،سپس اجازه میدیم خنک بشه بعد چند قاشق از مواد دسرمونو به خامه صبحانه اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم سپس خامه ی حل شده در شیر را دوباره به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم وقتی پودر ژلاتین شفاف شد میذاریم کمی خنک بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم،مواد را به دوقسمت تقسیم میکنیم به یک قسمتش پودر کاکائو اضافه کنیم و به قسمت دیگش نسکافه فوری اضافه میکنیم،بهتره برای بهتر حل شدن پودر کاکائو و نسکافه اول اونا رو تو چند قاشق از مواد دسر حل کنید بعد هر کدومو به دو قسمتها اضافه کنیم.
قالب مورد نظرو چرب میکنیم و اول لایه کاکاٸویی توش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببنده بعد با قاشق و آرام لایه نسکافه رو اضافه میکنیم و دوباره میذاریم تقریبا ببنده و زمانی که اون لایه هم خودشو گرفت دوباره لایه کاکائویی و در نهایت قالبو بمدت حداقل 6ساعت داخل یخچال میذاریم تا کامل ببنده بعد دسر را از قالب خارج میکنیم.
چون دسر خامە دارە خیلی راحت از قالب جدا میشە
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مینی_پنکیک
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥞🧈🧇
آرد یک لیوان ونیم
شير یک لیوان
روغن مايع يك سوم ليوان
شكر 4ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ ١ عدد
بكينگ پودر یک ق چ
تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم
و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه
حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف یکبار مصرف بریزید یا مث من در پلاستیک مخصوص اکسیدان رنگ😁بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام دوستان
صبح یکشنبه تون
به زیبایی گلها 🌷🍃
امیدوارم امروزتون
پراز سرزندگی 🌷🍃
لبتون پراز تبسم
قلب تون پراز نور
روزگارتون شیرین و
نعمت های
الهی نصیبتون باشه 🌷🍃
┈••✾•🌻🌞🌻•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥪🥞🥮
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_شکلاتی_گلدار
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🥮🧁🌺
#کیک_شکلاتی_گلدار
مواد لازم :
140میلی لیتر شیر
کره 175 گرم
140 گرم شکلات تلخ
4 عدد تخم مرغ
160گرم شکر
155گرم آرد همه منظوره
20گرم پودرکاکائو
3گرم \/ 3\/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
3 گرم \/ 3\/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک
-,✎طرز تهیه :
1_فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کن.
2_. شکلاتُ به روش بنماری ذوب کرده ، کره رو بهش اضافه کن و مخلوط کن، و پس از اینکه شیر از داغی افتاد شیرُ هم بهش اضافه کن و خوب مخلوط کن و کنار بگذار.
3_. مواد خشک رو در ظرفی الک کن و کنار بذار.
4_ تخم مرغ و شکر رو هم بزن تا غلیظ بشه اما سفت نشه.
5_ مواد خشک و مخلوط شکلاتی رو به هم اضافه کن.
6_ هم بزن تا مواد کاملا یکدست و یکنواخت بشه.
7_ داخل سینی فر 24285 سانتی متر که با کاغذ روغنی یا پخت پوشانده ای بریز.
8_. به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپز.
9_پس از پخت و سردشدن کیک رو با گاناش کاور کرده بذار کمی خودشُ بگیره و سپس با گلهای خوراکی مثل بنفشه، محمدی، رز، یاس، ختمی، لادن، اسطوخودوس، مریم گلی، بنفشه آفریقایی و... رو روی گاناش گذاشته و کمی فشار بده (میتونی گلهای شسته شده و خشک شده رو لای حوله یا پارچه تمیز بذاری تا پهن بشه و برجسته نباشه)، گلهارو هم از گل فروشی ها، باغچه و پارک😁 تهیه کن.
,✎گاناش شکلاتی :
200 گرم شکلات و 200 گرم خامه (اگه بخوای خیلی مرطوب بشه ار 500 گرم خامه و 500 گرم شکلات استفاده کنی)
برای تهیه گاناش شکلاتی ابتدا خامه رو درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار بده تا به جوش بیاد، شکلاتُ خرد کن و به محض اینکه خامه جوشید، از روی حرارت بردار و شکلات خرد شده رو داخل خامه ریخته و تند هم بزن تا شکلات با دمای خامه ذوب بشه ، کمی که خنک شد داخل یک ظرف ریخته و بدون آنکه روشُ بپوشونی بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار بده
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6