eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
33هزار دنبال‌کننده
963 عکس
2.7هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : 140میلی لیتر شیر کره 175 گرم 140 گرم شکلات تلخ 4 عدد تخم مرغ 160گرم شکر 155گرم آرد همه منظوره 20گرم پودرکاکائو 3گرم \/ 3\/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 3 گرم \/ 3\/4 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری نمک -,✎طرز تهیه : 1_فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کن. 2_. شکلاتُ به روش بنماری ذوب کرده ، کره رو بهش اضافه کن و مخلوط کن، و پس از اینکه شیر از داغی افتاد شیرُ هم بهش اضافه کن و خوب مخلوط کن و کنار بگذار. 3_. مواد خشک رو در ظرفی الک کن و کنار بذار. 4_ تخم مرغ و شکر رو هم بزن تا غلیظ بشه اما سفت نشه. 5_ مواد خشک و مخلوط شکلاتی رو به هم اضافه کن. 6_ هم بزن تا مواد کاملا یکدست و یکنواخت بشه. 7_ داخل سینی فر 24285 سانتی متر که با کاغذ روغنی یا پخت پوشانده ای بریز. 8_. به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپز. 9_پس از پخت و سردشدن کیک رو با گاناش کاور کرده بذار کمی خودشُ بگیره و سپس با گلهای خوراکی مثل بنفشه، محمدی، رز، یاس، ختمی، لادن، اسطوخودوس، مریم گلی، بنفشه آفریقایی و... رو روی گاناش گذاشته و کمی فشار بده (میتونی گلهای شسته شده و خشک شده رو لای حوله یا پارچه تمیز بذاری تا پهن بشه و برجسته نباشه)، گلهارو هم از گل فروشی ها، باغچه و پارک😁 تهیه کن. ,✎گاناش شکلاتی : 200 گرم شکلات و 200 گرم خامه (اگه بخوای خیلی مرطوب بشه ار 500 گرم خامه و 500 گرم شکلات استفاده کنی) برای تهیه گاناش شکلاتی ابتدا خامه رو درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار بده تا به جوش بیاد، شکلاتُ خرد کن و به محض اینکه خامه جوشید، از روی حرارت بردار و شکلات خرد شده رو داخل خامه ریخته و تند هم بزن تا شکلات با دمای خامه ذوب بشه ، کمی که خنک شد داخل یک ظرف ریخته و بدون آنکه روشُ بپوشونی بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار بده رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍫🍨 مواد لازم: شير ٤ليوان شكر ١٢ق غ ژلاتين ٤ق غ آب سرد ١/٢ليوان خامه ٢٠٠گرم نسکافه ۱ بسته پودر کاکائو ۱ ق غ وانیل ۱ق چ . . #👇🏻طرز تهیه: شير و شكر رو مخلوط كنين بزارين رو حرارت تا شكر حل بشه حالا ژلاتين رو بريزين داخل آبسرد هم بزنين بزارين رو كترى بنمارى بشه تا ذرات ژلاتين همگى حل بشن و بعد هم خامه رو تو ظرف جدا بزارين رو كترى تا شُل بشه شكر كه داخل شير حل شد زيرش رو خاموش كنين و کمی از شيرتون رو بريزين تو خامه و هم بزنین تا خامه رقيق بشه. بعد همه مواد رو باهم مخلوط كنين و حدود ٢دقيقه هم بزنين تا مواد خوب مخلوط بشن  حالا مواد رو به ٣قسمت تقسيم كنين،به يک قسمت وانيل ،يک قسمت حدود ١بسته نسكافه و قسمت آخر١ق غ پودر كاكائو اضافه كنين . بعد بستگی به سلیقه خودتون داره که چطوری داخل قالب بریزین.من مدل عکس که میبینی ریختم.هر ردیف که میریزین بزارید داخل يخچال نيم بند شد قسمت بعد رو بريزين. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🌮 مواد لازم؛ سینه مرغ ۴۰۰ گرم نون تست ۶ عدد شیر یک لیوان پیاز دو عدد متوسط پنیر پارمسان ۲ قاشق غ خ ( میتونید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ) نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پاپریکا تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری ریز و درشت ابتدا نون تست ها رو با شیر ۲ الی ۳ دقیقه خیس میدیدم بعد شیر اضافه ش رو میگیریم و نون تست ها رو یکم ورز میدیم تا یدست شه مرغ چرخ شده ، پیاز رنده و آب گرفته شده ، نمک و ادویه ها ، پنیر پارمسان همه رو باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یدست بشه دستمون رو خیس میکنیم گوله های ۶ یا ۷ گرمی برمیداریم و توی دستمون گرد میکنیم به تخم مرغ ها کمی شیر و نمک و فلفل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا از لختگی دربیاد چیکن پاپسامون رو اول داخل تخم مرغ بعد پودر سوخاری ریز و دوباره تخم مرغ و توی پودر سوخاری درشت میغلتونیم و داخل روغن داغ و شناور ولی با حرارت کم میزاریم سرخ شن و کاملا مغزپخت بشن  رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍰🥠🍓 آرد یک و نیم پ نشاسته ذرت نصف پ تخم مرغ ۳ عدد کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم بکینگ پودر۲ ق چ خ روغن مایع یک چهارم پ شیر۳ قاشق غذاخوری شکر دو سوم پ !رنده پوست لیمو ترش ۱ ق م خ وانیل ۱/۴ ق چ خ و  مارمالاد دلخواه اول کره نرم هم دمای محیط و شکر رو درکاسه میریزیم و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم کاسه همزن رو با لیسک دور گیری میکنیم تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم هر دانه رو یک دقیقه کامل با همزن میزنیم همزمان با تخم مرغ سوم وانیل رو اضافه میکنیم و پنج دقیقه کامل مخلوط تخم مرغ و شکر را با همزن برقی میزنیم تا کاملا پفکی و روشن بشه رنده پوست لیمو ترش و روغن مایع و شیر را اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن به هم میزنیم همزن برقی رو کنار میذاریم مواد خشکمون که شامل آرد نشاسته ذرت و بکینگ پودر است قبل از۳ بار الک کردیم با همزن دستی مخلوط مواد کنیم دورانی و آروم به هم میزنیم خمیر این کیک کاملاً سفت است و بر خلاف تصور این کیک بافت پوک و و عالی داره خمیر کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده شده قالب من ۲۰ در ۳۰ هست  قالب گرد ۲۵  هم برای این کیک مناسبه روی خمیر رو کاملاً صاف میکنیم مارمالاد دلخواهمون رو روی کیک میریزیم و با خلال چوبی طرح روی کیک رو به هم میزنیم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار میدیم تا اطراف روی کیک طلایی بشه آموزش براتون مفید بوده باشه من از مارمالاد خانگی توت فرنگی در این کیک استفاده کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍛🍚 با سس خوشمزه، همراه سماق و زعفرون که تو سس ریختم و طعمش معرکست و با برنج و سیب زمینی سرو میشود بی نهایت لذیذه 😋👌🏼 💜: گوشت چرخ‌کرده رو با پیاز رنده شده و نمك و فلفل قرمز مخلوط می‌كنيم و بصورت دایره‌های کوچولو درمياريم و سرخ می‌كنيم. بعد توی یه قابلمه جداگانه یه پیاز رنده‌شده رو تفت می‌دیم و ادویجاتی مثل نمک، زردچوبه و فلفل قرمز رو بهش اضافه می‌کنیم بعد گوجه‌فرنگي پوره شده می‌ريزيم تا آبش تمام بشه  و در صورت تمایل يك يا دو قاشق رب گوجه هم می‌ريزيم و خوب سرخ می‌كنيم و  کمی آب می‌ریزيم و زمانی که به جوش آومد، گوشت‌ها رو بهش اضافه می‌کنیم و بعد سماق و زعفرون رو هم بهش اضافه می‌کنیم و ميزاريم تا جا بیوفته. و بعد از پخت روش سیب‌زمینی سرخ شده می‌ریزيم و در نهایت با کته برنج ایرانی سرو میشه که بی‌نظیره رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
آدمهاے بزرگ قامتشان بلندتر نیست... خانـہ شان بزرگتر نیست... ثروتشان هم بیشتر نیست... آنها قلبــ❤️ـــے بزرگ و نگاهے مهربان دارند... سلام صبح زیباتون بخیر🌞 ┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍡🍥 از ژله ها با رنگ های مختلف درست کردم برای هربسته ژله یک و نیم لیوان آب جوش کافیه داخل ظرف های مناسب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده وقتی خودشو گرفت حبه قندی برش زدم گذاشتم کنار یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کردم وقتی کاملا سرد شده یه بستنی لیوانی آب شده رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا یکدست بشه وقتی کاملا سرد و هم دما با محیط شد حبه قندارو ریختم توش..... نکته؛ برای اینکه ژله راحتر از ظرف جدا بشه و قالبی در بیاد ظرف شیشه ای رو یه آب بزن بعد بذار تو فریزر نیم ساعت بمونه یا اینکه ژله رو هم یه کمی غلیظتر بگیر مثلا یه لیوان آب گرم نصف لیوان آب سرد.....بعد ژله رو بریز توش موقعی که میخوای برگردونی دور تادورشو با چاقو جدا کن ۳۰ ثانیه هم بذار رو آب گرم راحت بر میگرده. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍥🍪🥧 توپ های بیسکویتی با روکش شکلاتی 🌟مواد لازم⬇️ 1 بسته بیسکویت پتیبور 1 عدد موز 150 گرم شکلات ذوب شده (میتونید از شکلات شیری یا تیره استفاده کنید/من مخلوط کردم و بنماری...) بیسکویت پودر شده در ظرف مناسبی می ریزیم موز له شده را روی آن می گذاریم و خوب ورز می دهیم و به غلظت خمیر در می آوریم و مانند گردو دایره های کوچک درست می کنیم و روی کاغذ روغنی می چینیم. شکلات را بنماری کرده و بیسکوییت ها را داخل شکلات می غلتانیم و دوباره روی کاغذ می گذاریم و در یخچال می گذاریم بعد از 1 ساعت سرو می کنیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍛 🔺️گوشت و پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو با هم خوووووبه خوووب ورز دادم 🔺️توو تابه گوشت رو ب شکل دلخواه درآوردم و سرخ کردم 🔺️گوجه رو رنده کردم،البته اگه شما قرتی بازی بلدین توو غذا ساز بریزین و پوره کنید😀 🔺️ توو همون تابه که گوشتارو سرخ کردم یه قاشق رب تفت دادم و پوره گوجه رو اضافه کردم 🔺️وقتی رب و پوره گوجه ب خورد هم رفتن گوشتو اضافه کردم و با نصف استکان آبجوش گذاشتم رو شعله ی ملایم 🔺️نیم ساعت بعد آماده شد🥰 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6