آرزو می کنم آن قدر در
زندگی تان غرق در آرامش
باشید و ان قدر راضی به
رضای خدا و شکر گذار او
باشید که هیچ اتفاقی
سبب نا امیدی شما نشود...
صبح تون سرشار
از موفقیت در کار و زندگی 🌱🌸
┈••✾•🌱🌸🌱•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ژله_ویترینی
#ژله
#طعم_رنگین_کمان 🍡🍮🍧
برای لایه های پایین این دسر زیبا می تونید از پاناکوتای وانیلی و شکلاتی،یا دو رنگ پودینگ و یا ژله بستنی استفاده کنید . من به شخصه پاناکوتا رو ترجیح میدم
و اما برای ویترین این کار اول از همه کمی قالبتون و چرب کنید مقدار کمی ژله الوورا بریزید داخل قالب و برارید داخل یخچال تا نیم بند بشه، از یخچال خارج کنید و گلهای خوراکیتون و به سلیقه خودتون بچینید و مجدد بزارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه . با این روش گلهاتون کاملا فیکس میشن و دیگه جا به جا نمیشن. بعد از فیکس کردن گلها ادامه ژله الوورا رو اضافه کنید و اجازه بدین تا حدی بسته بشه و در نهایت لایه های پاناکوتا یا پودینگتون و اضافه کنید.
عزیزانم خیلی از دوستان پیام میدن که ژله الووراشون شفاف نمیشه. ببینید برای شفاف شدن ژله الوورا مهمترین نکته حل شدن کامل ذرات ژلاتین هست. باید به صورت بن ماری کاملا حل بشه. از طرف دیگه اگر میخواین یه کم هم حالت زردی نداشته باشه ترجیحا باید به جای ژله الوورای اماده از ورق ژلاتین و شکر استفاده کنید(ورق ژلاتین از پودر ژلاتین کمی گرونتره ولی شفافتر میشه). یا حتی به جای ژلاتین از پودر آگاراگار استفاده کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_استروسل_سیب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍎🥮🥠
مواد لازم برای رویه کیک:
دارچین. ۱ق چ
شکر قهوه ای. ۵۵ گرم
مغز گردو. ۵۰ گرم
نمک. نوک ق چ
آرد قنادی. ۶۵ گرم
کره سرد خرد شده. ۴۰گرم
مواد کیک:
سیب متوسط. ۳عدد
کره. ۱۱۰گرم
آرد قنادی ۲۶۰گرم
شکر سفید. ۱۷۰ گرم
پکینگ پودر. ۱ق چ
وانیل. ۱/۲ق چ
شیر. ۲/۳ لیوان
نمک. نوک ق چ
تخم مرغ. ۲عدد
طرز تهیه:ابتدا گردو رو توی تابه یه تفت کوچیک میدیم تا تست بشه میتونین توی سینی فر ب مدت ۱۰دقیقه با حرارت ۱۸۰ بزارین گاهی زیر و رو کنین مغزا رو
حالا مواد استروسل رو آماده میکنیم ب این ترتیب ک تمام مواد رو با چنگال یا نوک انگشتان ب خورد هم میدیم در آخر مغز رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و کنار میزارم
برای کیک اول شکر و کره رو خوب میزنیم وانیل نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده میزنیم
آرد و پکینگ رو مخلوط و الک میکنیم ب همراه شیر به صورت تناوبی ب مواد اضافه میکنیم یعنی اول مقداری آرد بعد مقداری شیر و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم تا آرد و شیر تموم بشه
قالب ۲۰تا ۲۵ رو چرب و کاغذ میکنیم بهتره از قالب کمربندی استفاده بشه
مواد کیک رو میریزیم
سیب پوست گرفته رو برش زده روی خمیر کیک میچینم
مواد استروسل رو روی سیب پخش میکنیم و قالب رو ب مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار میدیم
وقتی خلال دندون داخل کیک فرو کردیم و چیزی بهش نچسبید کیک امادس
این کیک طعم بسیار بینظیری داره
حتما درست کنین و لذت ببرین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#جیب_تاجر
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌮🥪🫔
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#جیب_تاجر
طرز تهیه
مواد لازم :
نان تست یک بسته
تخم مرغ ۲ عدد
شیر یک استکان(من استفاده نکردم)
پودر سوخاری(ترجیحا زعفرانی)
کلم سفید
کلم قرمز
خیار ملس
ذرت مکزیکی
به دلخواه این مواد رو هم به سالادتون میتونین بزنین👇🏻
مثلا مرغ و هویج پخته و ژامبون و خیلی دیگه از مواد سالاد،محتوای داخل نون دلخواهی هست.
طرز تهیه :
اول از همه نون تست رو یک جفت برمیداریم،دور نون رو با چاقو میگیریم(میزاریم با سوپ و دیگر غذاها میخوریم)،نون هارو روی هم میزاریم با وردنه پهن میکنیم بعد با یک قالب گرد مثل لیوان یا کاسه مایت خوری قالب میزنیم و یک دایره از نون درمیاریم،گل نون به همین ترتیب،هرمقدار که مدنظرتون هست،بعد داخل قابلمه یکم روغن میریزیم در حدی که چندتا دونه کوکو بخوایم مثلا سرخ کنین چون این نون ها به روغن خیلی زیاد نیازی نداره(توجه)
بعد نون هارو دونه دونه توش سرخ میکنیم و هر دو طرفش که طلایی شد برمیداریمش(زود طلایی میشه اگه پودرش زعفرانی باشه،دقت هم کنین که حتما روغن داغ بشه،بعد،تا نون ها ترد و خوشمزه بشن)،موقعه ی سرخ شدن نون ها پف میکنن بعنی یجوری که توشون خالی میشه،مث توپ،سرخ که کردیم روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغنش گرفته بشه(هرچند که چون روغن کمی برای پخت استفاده کردیم نون ها زیاد روغنی نمیشن)،حالا نون ها یکم که سرد شد با چاقو از گوشه(مث فیلم) یک پارگی ایجاد میکنیم،جوری که توی نون قابل دسترسی باشه برای ریختن مواد.
کلم سفید و قرمز و خیار ملس رو خورد میکنیم،ذرت رو بخارپز میکنیم ، چند ق غ سس مایونز میزنیم،(میتونین از ترکیب سس خونگی مثلا ماست و مایونز هم استفاده کنین)،هم میزنیم سالادمون رو و بعد از مواد سالاد داخل نون ها میریزیم و روی سینی میچینیم،این فینگرفود خیلی خوشمزه و جذابه و قابل استفاده توی مهمونی هاس
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ته_چین_شیرازی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍚🥘🥗
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#ته_چین_شیرازی
🔶مواد لازم برای۶ نفر:
برنج ۴ پیمانه
بادمجان ۴ عدد
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
🔶طرز تهیه:
برنج را به مدت نصف روز با نمک فراوان خیس کنید. بادمجان ها را پوست گرفته، حلقه حلقه کنید و در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. یک ساعت بعد، آنها را بیرون آورده، بشویید و جایی بگذارید تا آب اضافی آنها کشیده شود.
حالا بادمجان ها را سرخ کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سینه مرغ خرد شده را با نمک، فلفل و نیمی از زعفران مزهدار کرده و در روغن تفت دهید سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مغز پخت شود.
حالا در یک قابلمه دیگر، آب را به جوش آورید و برنج خیس شده را در آن بریزید تا بجوشد و قد بکشد. سپس برنج را آبکش کرده و روی آن آب گرم بگیرید تا نمک اضافی برنج خارج شود.
تخممرغها را شکسته، زرده آنها را جدا کنید و با قاشق یا همزن دستی به خوبی بزنید. سپس ماست چکیده، نمک و زعفران و نیمی از کره مذاب را که سرد شده، اضافه کنید. برنج آبکش شده را با این مایه مخلوط کنید و ته یک تابه دیواره دار را کره و زعفران و روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
حالا نیمی از برنج را در تابه بریزید. به این دلیل از تابه استفاده می کنیم که ته چین ارتفاع کمی داشته باشد. روی برنج را با مرغ و بادمجان بپوشانید و کمی دارچین روی آنها بپاشید. سپس بقیه برنج را روی آن ریخته و با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود. سپس تابه را روی حرارت قرار دهید.
زمانی که بخار برنج بلند شد، کمی کره روی ته چین بریزید و اجازه دهید ته چین با حرارت ملایم دم بکشد. سپس در یک ظرف دیگر زرشکی را که از قبل خیس کرده اید، تفت دهید و هنگام تفت دادن به آن کره و شکر اضافه کنید. ته چین را بعد از دم کشیدن در ظرف برگردانید و با این زرشک تزئین کنید.
🔶نکات:
در صورتی که مایل باشید ته چین را در فر بپزید، باید آن را در ظرفی مناسب ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت یک ساعت حرارت دهید. در این صورت باید در طول مدت پخت فویل آلومینیومی روی ظرف کشیده باشید و در پایان پخت به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه فویل را برداشته و با گریل، به روی آن حرارت دهید تا دو طرف ته چین برشته و
طلایی شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_نان_پنیر_سبزی
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🌮🌯🫔
#عصرونه
ابتدا نان باگت را باز کرده، کمی از خمیر های داخل آن را خالی میکنیم.سپس با وردنه روی آن میکشیم تا خمیر منسجم و صاف و یکدست شود. نانها را در کیسه پلاستیک کرده و حدود نیم ساعت در یخچال میگذاریم نانها را برداشته یک لایه پنیر خامه ای میزنیم. سبزی (تره،ریحان،جعفری) را ساطوری شده را با چند قاشق پنیر خامه ای مخلوط کرده و روی نان باگت میزنیم. نانها را رول کرده و در کیسه پلاستیکی نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا برش آن راحت تر شود، نانها را با چاقوی لیزری برش داده و رولت های یک اندازه درست میکنیم.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#فلن_کیک
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍮🥮🥧
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#فلن_کیک
#کیک_کاراملی
شیر 2 و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل 2 بسته
خامه صبحانه نصف بسته
✔کف قالب ترجیحا میان تهی به قطر 25 سانت را با کره یا روغن جامد چرب کنید
سس کارامل را کف قالب بریزید.
شیر+پودر کرم کارامل را مخلوط و روی حرارت ملایم گاهی هم بزنید تا خوب حل شده و شروع به جوشیدن کند.
بعد از 1 دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
خامه صبحانه را با قاشق هم بزنید تا یکدست شود و به مواد اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
مواد کرم کارامل را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
⭕حتما لازم نیست که کرم کارامل ببنده و بعد مایه کیک را روی اون بریزید چون خود مواد در فر از هم جدا میشوند ولی ترجیح من این هست که ابتدا کرم کارامل در یخچال ببنده.
.
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف تا یک پیمانه(من نصف پیمانه شکر استفاده کردم)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
آب یا شیر نصف پیمانه
آرد شیرینی پزی 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 پَنس◀مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره جا میشود
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
آرد+پودر کاکائو+نمک+بیکینگ پودر را با همزن دستی مخلوط و 3بار الک کنید.
تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود.
روغن و بعد شیر را اضافه و هر کدام را برای 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله با الک به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید.
✔قالب کرم کارامل را از یخچال خارج و مایه کیک را روی آن بریزید.
قالب کیک را در ظرف محتوی آب جوش قرار دهید.
⭕ارتفاع آب جوش باید در حدی باشد که قسمت کرم کارامل کاملا در آب قرار بگیرد.
◀ظرف آب جوش من میان تهی بود ولی شما از هر ظرفی به دلخواه میتونید استفاده کنید.
سپس قالب را به همراه ظرف آب جوش در طبقه وسط فر قرار دهید برای حدود 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود.
◀بسته به نوع فر ممکن است تایم پخت طولانی تر شود پس نگران نباشید.
سپس به آرامی قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد و بعد برای 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا دولایه کاملا از هم جدا و کرم کارامل ببندد.
◀من معمولا یک شب قالب را در یخچال قرار میدم.
سپس دور تا دور کیک را با نوک کارد آزاد کرده و به راحتی در ظرف سرو #فلن_کیک را برگردانید.
◀معمولا خیلی راحت برمیگیرده اگه لازم شد چند ثانیه قالب را در آب گرم بذارید.
◀برای فر برقی دما را 20 تا 30 درجه کمتر در نظر بگیرید.
◀میتوانید این کیک را روی گاز تهیه کنید...در اینصورت قابلمه را طبق نکاتی که گفته شد از آب جوش پر کرده و قالب را در آن قرار دهید...روی در قابلمه دمکنی بذارید و زیر قابلمه شعله پخش کن.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#ماش_پلو
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🍛🧆🥙
میشه در کنارش مرغ ، یا قلقلی یا گوشت تکه ای هم گذاشت ، اما همین جوری هم یه انتخاب خوب هست برای روزهایی که نمی خواهید از گوشت استفاده کنید .
یک پیمانه پلو پز ماش رو پختم ، نباید زیاد له بشه .
دو و نیم پیمانه پلو پز برنج رو هم آبکش کردم .
دو عدد هویج رو خلالی کردم و سرخ کردم و در آخر یک قاشق غذاخوری آب نارنج تازه زدم .
دو عدد پیاز بزرگ رو هم خلالی کردم ، سرخ کردم و زردچوبه زدم .
توی قابلمه ، یک لایه برنج ، یک لایه ماش ، یک لایه هویج و پیاز داغ ریختم ، روی اونها شوید خشک ریختم و باز تکرار کردم . بعد هم دم گذاشتم .
میشه از کشمش هم کنار این غذا استفاده کرد .
به همراه سالاد شیرازی یا ترشی ، خییییییلی خوشمزه میشه . امتحان کنید .
من چون دوست دارم پیاز داغ زیاد باشه ، روی اون هم پیاز داغ ریختم . 😋😋😋
وقتی داشتم پیاز داغ رو آماده میکردم. اصلا حواسم نبود که پیاز زرد رو خلالی کنم . پیاز قرمز برای پیاز داغ خرد کردم . پس نگران نشید که پیازها سوخته . رنگ شون به خاطر نوع پیاز تیره است .
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
سلام 😊✋
صبح شنبه تون بخیر و شادی 🌸 🍃
امیدوارم خوشه های برکت
در این روز نصیب شما باشه 🌸🍃
امیدوارم دلهاتون
در کنار عزیزان تون گرم محبت
و بخشندگی باشه 💞
روزگارتون پُر از رحمت الهی💞
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6