eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ سلام 😊✋ صبح شنبه تون بخیر و شادی 🌸 🍃 امیدوارم خوشه های برکت در این روز نصیب شما باشه 🌸🍃 امیدوارم دلهاتون در کنار عزیزان تون گرم محبت و بخشندگی باشه 💞 روزگارتون پُر از رحمت الهی💞 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥧🍮🍢 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
باقلوا شیر عسلی مواد لازم خمیر باقلوا  یک بسته کره ذوب شده ۱۵۰ گرم روغن مایع   سه چهار قاشق مغز گردو پسته  ۲۰۰ گرم من بیشتر ریختم گلاب   ۲ قاشق غذاخوری پودر قند  ۴ قاشق غذاخوری مواد لازم جهت تهیه شربت آب    ۱ پیمانه شکر   ۱/۵ پیمانه شیر عسل  نصف پیمانه گلاب ۳ قاشق غذاخوری پودر هل  طرز تهیه خوب اول بهتره که شربت رو درست کنید. چون باید تا زمانیکه باقلواها می پزه سرد بشه. (باید حتما یکی سرد و دیگری گرم باشه) توی یه قابلمه موادتون رو بریزید بجز گلاب که در آخر باید اضافه شود. روی حرارت ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حاضره. وقت جوش آمدن کف روش رو بگیرید و در آخر گلاب رو اضافه کنید، دو تا قل که زد از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود. در مرحله بعد مغزها من از گردو و پسته استفاده کردم را با هم داخل غذاساز ریخته و میکس کنید طوری که زیر دندون بیاد و کاملا له نشه. مغزها ی میکس شده را توی یه کاسه با پودر قند و گلاب پودر هل مخلوط کنید تا کمی حالت چسبندگی پیدا کند حالا کره ذوب شده و چند قاشق روغن مایع مخلوط کنید و کنار دستتون با یه قلمو بگذارید و خمیر هاتون رو یه لایه ازش بردارید و مابقی رو سریعروش پارچه نمدار بکشید تا خشک نشود و بشکند ببندید (این خمیرها از بس که نازک هستند  سریع خشک می شوند و کیفیت کار رو پایین مییارن.) پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید. پهن کنین با قلمو روش کمی کره بمالید  و مغزها رو روش بریزید و یک کمک یک نی یا هر وسیله دیگری که دارین رولش کنید نی رو بکشید و کمی جمع کنین تا کمی چروک شود و بعد یه پیرکس یا قالب رو با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب باقلواها را داخل آن بچینید با یه چاقوی تیز به فاصله ۳ سانت برش بزنید.این کار رو با دقت انجام بدید و زیاد فشارش ندید که بافتش خراب نشه. بهتر با چاقوی اره ای تیز این کار رو بکنید. فرتون رو با ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مونده کره های آب شدهو زعفرون ابکرد روی تمام باقلوا ها  رو با قلمو بکشید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید داخل فر.در آخر کار اگر به اون رنگ طلایی دلخواه نرسیدید ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی شوند. بعد از اینکه  باقلواها رو از فر درآوردید و زمانیکه داغ داغ هستند شربت سرد رو به آرامی روی باقلواها بریزید. توجه داشته باشید که اگه یک دفعه این کار را کنید باقلواها خمیر می شوند. بهتره که توی دو یا سه مرحله بریزید. کلا باید یا باقلواها سرد و شربت داغ باشه یا برعکس یا اینکه هر دو ولرم باشند. پس به این نکته خیلی توجه کنید.و ۴- ۵ ساعتی بگذارید تا باقلواها خنک شوند و شربت به خوردشان برود. و در آخر با پودر پسته روی باقلواها را تزئین کنید. اگر طعم شیر عسلی رو نمی پسندید. همون شهد ساده رو با شکر و آب درست کنید و بگذارید تا قوام بیاد. اما باید توش آبلیمو بزنید تا شکرک نزنه. اما با شیر عسلی نیازی به آبلیمو نیست و شکرک هم نمی زنه. و طعم باقلوا مانند باقلواهای ترکی و عربی می شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍧🍭 مواد لازم ژله آلوورا 1 بسته  ژله به دلخواه 1 بسته  بستنی لیوانی وانیلی کوچک یک عدد  شیر نصف لیوان طرز تهیه ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنیم و بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشه بعد ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنیم وبستنی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم کنار تا کامل سرد بشه و به دمای شیر برسه. شیر را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. بعد در لیوان یا جام مورد نظر کمی از ژله به دلخواه رو میریزیم ودر یخچال به صورت کج میزاریم و بعد از ۴۵ دقیقه ژله آلوورا را رو روش میریزیم و درباره ۴۵دقیقه در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و تا آخر این کار رو میکنیم بعد از تمام شدن ژله ها دو ساعت باید در یخچال باشه تا کامل خودشو بگیره رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥩🫓🍖
تخم مرغ  3 عدو شیر نیم لیوان پکینگ پودر یک ق م نمک نوک ق چایخوری زعفران دم کرده ی غلیظ کمی روغن مایع نصف فنجان ارد در حدی که یک خمیر روان و حتی رقیق تر از ماست روان  بدست اید مواد فیلینگ : قارچ تفت داده گوشت چرخ شده ی سرخ شده و کمی رب زده پیاز داغ پنیر پیتزای رنده شده مقداری ( دلخواه هست میتونید نزنید ) طرز تهیه : تخم مرغها رو با چنگال زده به زعفران و روغن و شیر و نمک رو اضافه میکنیم بعد ارد رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیری روان بدست اید اگر گلوله های ایجاد شده یا از صافی رد میکنیم یا همه رو با پشت قاشق باز میکنیم تا خمیرمون صاف و یکدست بشه حال تابه ی نچسبی را روی حرارت میزاریم تا داغ شود و  با کمی روغن فقط کف تابه رو چرب میکنیم و از مایع خمیر با ملاغه  داخل تابه ریخته و سریع میچرخانیم تا به تمام نقاط کف و نیم سانت از دیواره ی تاب برسد بعد حرارت را متوسط میکنیم همین که طلایی شد برمیگردانیم تا سمت دیگر هم طلایی شود بدین ترتیب ادامه میدیم تا تمام خمیر تموم شد  برا درست کردنش باید صبوری کرد تا حاصل کار بهتر بشه من با یک و نیم برابر کردن مواد درست کردم یعنی با پنج تخم مرغ که کیکم رو با   25  لایه درست کردم نکته : ممکنه خمیر اول  به سبب داغ نشدن کامل تابه درست در نیاد نگران نباشید نکته : در اواسط کار خواهید دید خمیر کمی غلیظ شده  که با اضافه کردن مقدار خیلی کم شیر،،، دوباره  به غلظت اولیه بر خواهد گشت نکته : زعفران رو حذف نکنید چون خوش رنگش میکنه نکته : وقتی  نونها رو پختین رو هم نزارید تا عرق نکنند روی پارچه ی تمیزی پهن کنید اگر تعدادشون بیشتره نان های لطیفی که این خمیر میده خیلی نرم و خوشمزه اس و قابلیت استفاده های زیادی در صبحانه ها رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥩🧀🫓 برای کرپ ها: 4 تخم مرغ بزرگ 2 پیمانه ویا 473 میلی لیتر شیر 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 پیمانه ویا 57 گرم کره، آب شده 2 و 1/4 پیمانه ویا 280 گرم آرد برکای داخل کرپ ها: 450 گرم گوشت چرخ کرده، 85% گوشت 1 پیاز متوسط، رنده شده 1 قاشق غذاخوری شوید تازه 1ونیم قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1 پیمانه پنیر موزارلا 2 قاشق غذاخوری کره، برای سرخ کردن کرپ ها 📝همه مواد کرپ بجز آرد رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، ویا با همزن بزنین، 2-3 دقیقه، بعد با 2 و 1/4 پیمانه آرد شروع کنین، اگه خیلی شل بود بازم آرد اضافه کنین.تابه رو روی شعله ملایم بزارین و برای هر کرپ، 1/4 پیمانه از مایع کرپ داخل تابه بریزین وسطش و هر دو طرفشو بپزین(بعد ازینکه یک طرفش پخت، طرف دومشو 30 ثانیه بپزین). 📝داخل تابه دیگه، روغن زیتون یا مایع بریزین و روی شعله ملایم بزارین و گوشت، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو بریزین داخل تابه و تفت بدین، 5-7 دقیقه، سپس پیاز رو اضافه کنین و 2-3 دقیقه دیگه تفت بدین تا آبشو بکشه و روغن بندازه.سپس از روی شعله بردارین و پنیر و شوید اضافه کنین و مخلوط کنین.مواد رو داخل کرپها بزارین و تا کنین مثل عکس.انگار که پاکته. 📝در آخر هم داخل تابه دیگه، 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و 3-4 تا از کرپ هارو 2-3 دقیقه هر طرفشونو سرخ کنین تا طلایی شن، بعد بازم 1/2 قاشق غذاخوری کره آب کنین و ... تا کرپ ها تموم شن.گرم سرو کنین با خامه ترش یا ماست. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥧🍰 مواد لازم: ۳ عدد سفیده تخم مرغ ۲/۳ لیوان شیر یا ماست ۱٫۲ پیمانه روغن مایع ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۲ پیمانه آرد یک پیمانه شکر طرزتهیه: ابتدا سفیده ها را کمی با همزن زدم تا پف کرد بعد وانیل و همچنین شکر را کم کم در چند مرحله اضافه کردم و با همزن زدم تا کاملا پفکی شد و فرم گرفت در این مرحله روغن مایع را کم کم اضافه کردم و هم زدم سپس شیر یا ماست (من شیر که به دمای محیط رسیده بود و ریختم سرد یخچالی نباشه بهتر) میریزیم و مواد را خوب با دور کند هم میزنیم و در آخر مخلوط الک شده آرد و بکینگ پودر را در چند مرحله اضافه و با لیسک خوب فولد کردم . مواد کیک را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ که کاغذ روغنی انداخته بودم ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم تا کاملا پخت. ۵۰ گرم شکلات سکه ای را رو حرارت غیر مستقیم آب کردم بعد بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کردم هم زدم تا مخلوط شوند. بعد که کیک خنک شد برش زدم و ابتدا داخل مواد شکلاتی زدم و با پودر نارگیل کاور کردم و داخل کپسولی گذاشتم. از طعم و بافت سبک این کیک نگم براتون خودتون امتحان کنید 😍😋 نوش جان 🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥪🥗 موادلازم: بادمجان کبابی مکعب خردشده  ۵۰۰گرم پنیرخامه ای ..............۱۰۰گرم گوشت چرخ شده.................۱۰۰گرم پیاز ...........یک عدد نمک فلفل زرچوبه سیر یکی دو حبه پودرژلاتین یک ق غ خوری روغن مقداری نان تست به میزان لازم طرزتهیه: ژلاتین را با مقداری آب گذاشته تابه حالت بن ماری ژلاتین حل شود بادمجان کبابی شده را خرد کرده با پیازداغ بعد گوشت تفت داده شده با پیاز و زردچوبه ونمک وفلفل را نیز به همراه سیر اضافه کرده و موادرا تفت میدهیم پنیر خامه ای را به همراه ژلاتین بن ماری شده اضافه کرده و هم  زده وبه مواد بادمجان وگوشت اضلفه کرده بعداز کمی خنک شدن روی نانها قالب زده ریخته وبا پالت صاف کرده وبه دلخواه تزئین کرده رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🥧🍨 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
این دسر از سه بخش موس نسکافه ای ،مغزی شکلاتی و کیک کاپوچینو تشکیل شده،دستور کیک کاپوچینو تو دو پست قبلتر هست،شما میتونید با نصف مواد کیکشو بپزید و کیکو به ضخامت یکسانت برش بزنید بعد با کاتر گرد به اندازه قالب دسرتون قالب بزنید. دسر بوتیکی نسکافه و شکلات مواد لازم برای مغزی شکلاتی: شیر ۱ پیمانه خامه صبحانه ۲ قاشق غ شکر ۳ قاشق غ پودرکاکائو ۱ قاشق چ پودر ژلاتین ۲ قاشق غ سرخالی آب سرد ۱/۴ پیمانه شکلات تخته ای ۲۰ گرم قالب نیم دایره کوچیک طرز تهیه مغزی شکلاتی: اول روی ژلاتین آب سرد میریزیم و روی سماور بن ماری میکنیم،شیر،شکر و پودرکاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا گرم بشه و شکر در شیر حل شود بعد از حل شدن شکر شکلاتو اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شکلات در شیر حل شود بعد ژلاتینو به مواد شکلاتی اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن چند قاشقشو روی خامه میریزیم و خامه رو باهاش یکنواخت میکنیم و بعد همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکنواخت شود سپس قالب نیم دایره کوچیکو چرب میکنیم و موادمونو توش میریزیم و حداقل ۵ ساعت تو یخچال میذاریم تا ببندد. موس نسکافه مواد لازم: خامه قنادی ۲۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شکر ۸۰ گرم نسکافه فوری یا کاپوچینو ۲ قاشق غ سرپر وانیل نصف قاشق چ آب سرد کمتر از نصف پیمانه آب جوش نصف فنجان طرز تهیه: ژلاتین را با آب سرد اسفنجی میکنیم سپس روی سماور در حال جوش بن ماری میکنیم تا شفاف شود،خامه صبحانه ،وانیل و شکر را درقابلمه ای میذاریم و روی حرارت مرتب هم میزنیم تا شکر در خامه حل شود،وقتی از کناره ها ریز جوش زد از روی حرارت برمیداریم نسکافه فوری را در نصف فنجان آب جوش حل میکنیم،ژلاتین شفاف و نسکافه حل شده را به مخلوط خامه و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم. خامه قنادی را کمی فرم میدیم و پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره کمی با همزن میزنیم،مواد نسکافه ای رو که خنک شده کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکنواخت شود،قالب اصلیمونو که به شکل نیمدایره هست چرب میکنیم و تا یک سوم قالب مواد نسکافه ای رو توش میریزیم وداخل هر کدوم یدونه مغزی شکلاتی میذاریم. بعد از گذاشتن مغزی دوباره موس نسکافه میریزیم و کیک کاپوچینوی برش زده روش میزاریم و کمی فشار میدیم و داخل یخچال میزاریم تا کامل ببنده. بعد از قالب خارج میکنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
‍سلامے گرم درطلوعی🌸🍃 زیبـا تقدیم شما مهربانان سلامے بہ زیبایے عشق🌸🍃 بہ لطافت دل مهربونتون آرزومیڪنم پنجرہ دلتـون هـمیشہ رو 🌸🍃 بـہ خوشبختے باز بشه ودلتون سرشار ازشادے باشه🌸🍃 صبح یکشنبه تون بخیر و خوشے 🌸 ┈••✾•🍀🌼🍀•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6