✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#مرغ_سوخاری
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍗🍟🥤
مرغ سوخاری کی اف سی
فیله مرغ۸عدد یا سینه مرغ ۴ عدد که بریده بشه طولی و ۸ عدد بشه
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا مرغهارو روش یک قاشق غذا خوری فلفل قرمز یک قاشق مربا خوری فلفل پاپریکا یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک قاشق عذاخوری نمک بریزید مخلوط کنی اگر سویا سس دارید یک قاشق بریرید روشم دولیوان اب بریزید ۶ ساعت داخله یخچال بگذارید ران ها رو با چاقو چند جاشو بزنید تا داخلش طعم بگیره
مرحله دوم
داخله کاسه ای یک لیوان ارد فلفل سیاه یک قاشق چای خوری فلفل قرمز یک قاشق مربا خوری پاپریکا یک قاشق مربا خوری یک قاشق غذا خوری پودر سیر خشک یک قاشق مربا خوری زنجبیل پودری یک قاشق غذا خوری اویشن پودری
ویک عدد تخم مرغ کامل ویک قاشق مربا خوری بکینگ پودر وسه چهارم لیوان اب باهم مخلوط بشند یه خمیر مثله خمیر کیک بدست بیاد باهمون غلظت
مرحله سوم
داخله کاسه ای یک لیوان آرد ویک قاشق مربا خوری فلفل قرمز مخلوط بشه
ازمقدار فلفل قرمز کم نکنید اصلا تند نمیشه
البته بستگی به تندیه پودر فلفل قرمزتونم داره خیلی تنده کمتر استفاده کنید
مرحله چهارم
خوب حالا مرغ هارو از اب دربیارید توخمیر بزنید کامل باقاشق بلند کنید توآرد بزنید ودرتابه که روغن ریختید وداغ شده
بچینید روغن زیاد باشه مرغ خوب مغز پخت بشه
کم روغن خوب نمیشه مغزشم خام می مونه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#خورشت_تره
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🥘🍛🍚
#غذای_محلی
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست😉
مواد لازم :
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد متوسط
گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه :
در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.
گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید)
پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.
وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه کنید.
این خورش با اضافه کردن کمی سیب زمینی در نیم ساعت پایان پخت به خورشت و گوجه فرنگی خیلی خوشمزه تر میشه.
نوش جان ☺
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کیک_استروسل_سیب
#کیک
#طعم_رنگین_کمان 🍎🥮🥠
مواد لازم برای رویه کیک:
دارچین. ۱ق چ
شکر قهوه ای. ۵۵ گرم
مغز گردو. ۵۰ گرم
نمک. نوک ق چ
آرد قنادی. ۶۵ گرم
کره سرد خرد شده. ۴۰گرم
مواد کیک:
سیب متوسط. ۳عدد
کره. ۱۱۰گرم
آرد قنادی ۲۶۰گرم
شکر سفید. ۱۷۰ گرم
پکینگ پودر. ۱ق چ
وانیل. ۱/۲ق چ
شیر. ۲/۳ لیوان
نمک. نوک ق چ
تخم مرغ. ۲عدد
طرز تهیه:ابتدا گردو رو توی تابه یه تفت کوچیک میدیم تا تست بشه میتونین توی سینی فر ب مدت ۱۰دقیقه با حرارت ۱۸۰ بزارین گاهی زیر و رو کنین مغزا رو
حالا مواد استروسل رو آماده میکنیم ب این ترتیب ک تمام مواد رو با چنگال یا نوک انگشتان ب خورد هم میدیم در آخر مغز رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و کنار میزارم
برای کیک اول شکر و کره رو خوب میزنیم وانیل نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده میزنیم
آرد و پکینگ رو مخلوط و الک میکنیم ب همراه شیر به صورت تناوبی ب مواد اضافه میکنیم یعنی اول مقداری آرد بعد مقداری شیر و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم تا آرد و شیر تموم بشه
قالب ۲۰تا ۲۵ رو چرب و کاغذ میکنیم بهتره از قالب کمربندی استفاده بشه
مواد کیک رو میریزیم
سیب پوست گرفته رو برش زده روی خمیر کیک میچینم
مواد استروسل رو روی سیب پخش میکنیم و قالب رو ب مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار میدیم
وقتی خلال دندون داخل کیک فرو کردیم و چیزی بهش نچسبید کیک امادس
این کیک طعم بسیار بینظیری داره
حتما درست کنین و لذت ببرین
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#قطاب
#شیرینی
#طعم_رنگین_کمان 🥟🧈☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#قطاب_تو_فر 👈بافتش نرمه
#قطاب_سرخ_کردنی 👈بافتش ترده
#قطاب_عسلی 👈 تو مایه های باقلوا
بی معطلی بریم سراغ دستور 👇👇
🌼 #قطاب_تو_فر
زرده تخم مرغ 4عدد
کره 200گرم
خامه صبحانه 200گرم
بکینگ پودر 2ق م
وانیل کمی
پودر هل 1 ق م
آرد به اندازه ای که بدست نچسبه
کره رو کمی میزنیم تا باز بشه بعد زرده هارو یکی یکی اضافه میکنیم با همزن کمی میزنیم خامه صبحانه رو اضافه میکنیم همزن و خاموش میکنیم 2 لیوان آرد و بهمراه بکینگ پودر و هل اضافه میکنیم و بقیه آرد و کم کم اضافه تا جائيكه بدست نچسبه.
خمیر و بمدت یکساعت داخل نایلون تو یخچال استراحت میدیم
سطح کار و آرد پاشی میکنیم و روی خمیر نایلون میزاریم و به کمک وردنه باز میکنیم قالب گرد میزنیم و از مواد میانی پر میکنیم و تو سینی فر میچینیم درجه 180بمدت 15تا 20 دقیقه. حتما چک بشه
احتیاجی به کاغذ روغنی هم نداره.
زیرش تغییر رنگ داد شیرینی امادس
بعد سرد شدن روش پودر قند میپاشیم.
مواد میانی گردو پودر شده+پودر هل+پودر دارچين+پودر قند مخلوط کرده با کمی گلاب مخلوط میکنیم تا حالت خمیری بگیره .
خمیر نباید زیاد ورز داده بشه به روغن میفته.
میزان آرد زیاد بشه شیرینی سفت میشه
🌸 بجای خامه میشه از ماست پرچرب استفاده کرد
🌸با این ميزان مواد حدود60 تا دونه قطاب میده
قطاب_عسلی
۱لیوان شکر
۱/۲لیوان آب
۱ق س گلوکز مایع
۱/۳ لیوان گلاب
۳ ق عسل
زعفران به میزان دلخواه
میزاریم رو حرارت تا شکر آب بشه
بعد قطاب از فر در آوردین همونجور داغ بزارین توشربت چند دقیقه ای بمونه بعد نوش جان کنید 🌹
#قطاب_سرخ_کردنی
تخم مرغ ۱ دونه
ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه
آرد تا جاییکه بدست نچسبه
بکینگ پودر ۱/۲ ق م
گلاب ۱/۴ پیمانه
روغن جامد آب شده و به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه
روغن و ماست و تخم مرغ و بکینگ پودر و گلاب و مخلوط کردم بعد آرد و کم کم اضافه کردم تا خمیر لطیفی بدست بیاد
مواد داخل قطاب پودر گردو پودر قند دارچین یا هل کمی گلاب که از حالت پودری در بیاد
اندازه یه گردو از خمیر برداشتم توش کمی مواد گردویی گذاشتم و پیجیدم
تو روغن سرخ کردم
بعد اینکه کاملا خنک شد تو پودر قند غلطوندم
برای اینکه قطاب تو فر تازه بمونه
بعد اینکه پخت و از فر در آوردیم میزاریم کاملا از حرارت بیفته بدون اینکه بهش پودر قند بزنیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر
هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت قبلش میزاریم تو دمای محیط بعد پودر قند میزنیم و آماده برای پذیرایی
_برای قطاب سرخ کردنی بعد اینکه خمیر و با مواد میانی پیچیدیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت جلوتر میزاریم بیرون و بعد تو روغن سرخش میکنیم
چون قطاب زود بیات میشه این موارد و گفتم تا همیشه قطاب نرم و تازه برای پذیرایی داشته باشین 😊👆
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#رولت_کالباس
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🥓🌯🍟
کرپ کالباس
با این مواد دو عدد رولت خواهید داشت,که هرکدوم حدودا ده برش میخوره.
تخم مرغ سه عدد
شیر یک پیمانه
آرد سه چهارم پیمانه
روغن دو ق غ
نمک
و فلفل
کالباس .سس مایونز.خیارشور رنده شده و پوره سیب زمینی وجعفری خردشده
تمام مواد کرپ را باهم مخلوط کرده و تابه دو طرفه را با قلم مو چرب میکنیم و مواد را میریزیم,یه طرف که سر خ شد,طرف دیگر را چرب کرده و برمیگردنیم تا طرف دوم هم سرخ شود.(در تابه را حین سرخ شدن نمیبندیم).وقتی کرپ سرد شد,یه لایه سس مایونز ,یه لایه کالباس و یه لایه پوره سیب زمینی مخلوط با خیارشور و جعفری ریخته و صاف میکنیم و رول کرده,سلفون پیچیده و تا موقع سرو در یخچال قرار میدهیم و بعد برش
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#چیز_کیک_دو_رنگ
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍡🍮🍨
کیک ساده
ژله بلوبری......۱بسته
ژله الورا......۱بسته
پنیر ماسکارپونه.......۱بسته
پودر قند......۳قاشق
خامه صبحونه.......۲۰۰گرم
طرز تهیه:
من یه کیک ساده دو تخم مرغی درست کردم.دستورش قبل براتون گذاشتم.بهتره تو قالب کمر بندی باشه.زیرش حتما کاغذ روغنی بندازید.که راحت از کف قالب جدا بشه.بزارید کیک خنک بشه.دور کیک یه رینگ ببندید.پنیر و خامه و ودر قند با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.یک بسته ژله بلوبری را با یک لیوان اب جوش حل کنید بزارید خنک بشه.ژله الورا را هم با لیوان اب جوش مخلوط کنید.اونم خنک بشه.بعد مخلوط پنیر و خامه را نصف کرده.به یک ظرف ژله الورا و یه ظرف ژله بلوبری را اضفه کنید.از مواد بلوبری یک ملاقه وسط کیک بریزد ،وسط بلوبری از مواد سفید بریزد.مجدد بلوبری بعد سفید.این کار راتا انتها انجام بدید.تا مواد تموم بشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد از سفت شدن با چاقو آروم دور قالب خالی کنید.رینگ آروم باز کنید.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
و بی گمان فلسفه قربان،
سر بریدن نیست. دل بریدن است ✨
دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داری،
دل بریدن از هر چه تو را از او میگیرد✨
عيد قربان، عيد سرسپردگي و بندگي به درگاه احديت است...
عيد قربان, سر بريدن «نفس» است ؛ و پا بريدن از «شيطان»...
در این عيد قربان سربلندی ابراهیم، آرامش اسماعیل، امیدواری هاجر، عطر عرفه و برکت عید قربان را برای شما خوبآن آرزومندم✨
زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاکی چشمهی زمزم✨
🌕🌺🌕عید
🌕🌺🌕قربان
🌕🌺🌕عید
🌕🌺🌕ایثار
🌕🌺🌕و عشق
🌕🌺🌕و بندگی
🌕🌺🌕بر شما
🌕🌺🌕دوستان
🌕🌺🌕عزیز
🌕🌺🌕 و خانواده
🌕🌺🌕محترمتان
🌕🌺🌕تبریک و
🌕🌺🌕تهنیت
🌕🌺🌕باد
┈••✾•🕊🌿🕊•✾••┈
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#صبحانه
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🫖🥞☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#دسر_بلک_بری_دبل_چاکلت
#دسر
#طعم_رنگین_کمان 🍫🍮☕️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#دسر_بلک_بری_دبل_چاکلت
مواد لازم
شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم
کرم فیل وانیلی ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
تافی کره ای یا هر نوع تافی دیگر
بسکویت لیدی فینگر یا ساقه طلایی به مقدار لازم
يك مقدار از شكلات تخته اي رو بنماروي ميكنيم داخل قالبي كه مد نظرتون هست فقط بايد سيليكوني باشه ميريزين و بعده اينكه تمام قسمتهاي قالب وا با شكلات پوشش داديد بمدت ده دقيقه داخل فريزر قرار بديد
براي خود دسر هم خامه صبحانه مابقي شكلات تخته اي و پودر كاكائو رو داخل ظرف مناسبي ريخته روي بخار آب قرار ميدهيم حدود 3 الي 4 دقيقه هم نزنين اجازه بدين شكلان ذوب بشه بعده اينكه شكلات و خامه شما شروع به آب شدن كرد شروع ميكنيد به همزدن فقط زياد نبايد هم بزنيد چون شكلات ميبره
در ظرف ديگري نيز پنير خامه اي و كرمفيل رو در حد يكي دو دقيقه با همزن هم ميزنيد تا يكدست بشه
كرم فيل پنير خامه اي و شكلات رو باهم مخلوط ميكنيم و با همزن يك دقيقه ميزنيم سپس قالبمون رو از فريزر درآورده نيمي از مواد شكلاتي رو داخل قالب ريخته روي مراد بيسكوييت ليدي فينگر (ميتونيد بجاش از ساقه طلايي استفاده كنيد پتي بور استفاده نكنيد چون حالت خودشو از دست ميده هر تافي كه تو منزل داشتين چه تافي كره اي چه ميوه اي خرد ميكنين وسط دسرتون ميزاريد (من از بيسكوييت رنگارنگ بجاي تافي استفاده كردم)بعد بقيه مواد شكلاتي رو روي تافي ها ميريزيم سپس روي دسر رو دوباره با شكلات ذوب شده بپوشونين و بمدت 2 ساعت داخل فريزر قرار بدين بعد براحتي از قالب جدا ميشه
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#کوفته_برنجی
#تزئین_غذا
#طعم_رنگین_کمان 🧆🥙🍛
مواد اولیه :
برنج و لپه از هر کدام نصف پيمانه
تخممرغ سه عدد
نمك يك قاشق چايخوري
فلفل سياه و ادویه از هر کدام نصف قاشق چايخوري
رب گوجهفرنگي دو تا سه قاشق سوپخوري
سبزي كوفته (تره، جعفري، شويد، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم
آرد نخودچي 75 گرم يا يك پيمانه
گوشت چرخ كرده كمچرب 500 گرم
پياز خرد شده دو عدد
آب گوشت دو پيمانه
زعفران 1/4قاشق چايخوري
زرشك، آلو و گردو به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج و لپه را هر كدام جداگانه پخته تا كمي نرم شوند سپس گوشت را كمي ورز دهيد. برنج، لپه، آرد نخودچي و تخممرغها را داخل گوشت ريخته و خوب ورز دهيد. سبزي را پاك كرده و ريز خرد كنيد و همراه نمك، فلفل و زعفران داخل مايه كوفته بريزيد و به ورز دادن ادامه دهيد. پيازها را با روغن سرخ كنيد و ربگوجهفرنگي را هم با آن تفت داده و دو پيمانه آب گوشت را با چهار پيمانه آب داخل پياز داغ بريزيد و اجازه دهيد آب كوفته بجوشد. سپس از مايه كوفته به اندازه يك پرتقال برداريد و وسط آن يك عدد آلو و يك عدد گردو و كمي زرشك گذاشته و آن را گرد كنيد و در آب كوفته بيندازيد. حرارت را ملايم كرده و در ظرف را ببنديد بعد از پخت به صورت نيم باز گذاشته تا آب آن كمي غليظ شود.
رسپی های 💯 امتحان شده ♨️
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊࡍ߭🌈✨
#پیتزا
#فینگرفود
#طعم_رنگین_کمان 🍕🍟🍺
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6