eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
958 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍆🥙🌯 بقچه کشک بادمجان بادمجان ها رو سرخ کرده پیاز وسیر رو با هم تفت تا سبک وکمی طلایی بشه بعد زرد چوبه ونمک وفلفل و نعناع رو اضافه کرده وکمی کوچولو تفت میدیم وبعد کشک و یه لیوان اب رو اضافه کرده ومیزاریم جوش بیاد بعد بادمجانهای سرخ  شده و کوبیده رو بهش اضافه میکنیم ومیزاریم کشک بادمجان به روغن بیافتاد چند ورق بادمجان رو که سرخ کردیم بصورت به اضافه کنار دیس میچینیم واز کشک بادمجان اماده  کمی میریزیم وسطش وبادمجان ها رو جمع وبا گوجه گیلاسی فیکس وبا گردو وکشک به دلخواه تزیین میکنیم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🥖🥐 مواد لازم آرد نان پانصد گرم خمیر مایه ده گرم یا یک ق غ تخم مرغ کوچک یک عدد روغن مایع چهل گرم نمک یک ق چ شکر چهار ق چ وانیل کمی آب ولرم دویست و بیست میلی لیتر که مستقیما از شیر آب ریخته شده برای شربت یک استکان کوچک شیره انگور و یک استکان آب و کنجد بمیزان لازم طرز تهیه ابتدا نوک قاشق شکر و خمیر مایه رو درآب ولرم بریزید و با درپوش بزارید حدود هشت تا ده دقیقه خمیر مایه عمل بیاد سپس آرد الک شده شکر نمک تخم مرغ و وانیل و آبی که خمیر مایه رو باهاش عمل آوردیمو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدهیم و در انتهای ورز دادن روغن مایع را اضافه میکنیم و باز هم ورز میدهیم اگر خیلی چسبیده بود فقط میتونین دو ق آرد اضافه کنید  و ده دقیقه به خمیر استراحت بدید روشو‌با کیسه چرب شده بپوشونید و بعد از آن از خمیر چونه های صد گرمی بگیرید و ده دقیقه با کیسه چرب شده بازهم استراحت بدید و بعد هر چونه رو به شکل نواری دربیارید  و با پیتزا بر یا چاقو از وسط برش بدید و به هم بتابونینش و انتهاشو به هم بچسبونید و حلقه درست کنید و بعد داخل شهد یعنی مخلوط شیره و‌آب بزارید و بعد داخل کنجد و سپس با فاصله در سینی فر بزارید و روشو‌کیسه چرب شده بکشید و بزارید چهل و پنج دقیقه استراحت کنن و بعد روشون آب اسپری کنید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید با دمای صدو هشتاد درجه و حدودا بیست دقیقه تا رنگ بگیرن این نونا عالین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍮🍧🥧 پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری شیر سرد : 2 لیوان شکر : 8 قاشق غذاخوری گلاب : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید. سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. من یک ژله طالبی با بمو نیم لیوان آب حل کردم وقتی کاسترم خوب خودشو گرفت ژله ربختم روش به همین سادگی  و خوشمزه گی رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍒🍚🍛 مواد لازم : برنج ۷ پیمانه آلبالو 🍒 هسته گرفته به میزان لازم شکر  تقریبا نصف میزان آلبالوها فیله مرغ۷۰۰ گرم پیاز یک عدد نمک ،زعفران ،پاپریکا، پودر سیر،فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه : فیله های مرغ را با نمک فلفل زعفران کمی پودر سیر،پاپریکا و پیاز خرد شده مزه دار کردم و بصورت حلزونی پیچیدم و با کمی روغن و کره تفت دادم با حرارت ملایم بدون آب گذاشتم بپزن. آلبالو بدون هسته  را داخل قابلمه ریخته شکر را اضافه کردم بدون اضافه کردن آب روی حرارت گذاشته تا به جوش آید مراقب باشید سر نره پنج شش دقیقه که با حرارت ملایم جوشید کافیه سپس خاموش میکنیم . برنج از قبل خیس خورده را طبق روش همیشگی آبکش کرده کمی زنده تر بردارید چون آلبالو آب داره و بخاطر وجود شکر ممکن برج کمی نرم بشه سپس کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ نان بزارید و یک لایه برنج یکم آلبالو مجدد برنج و آلبالو ادامه بدید تا آخر از همون آب باقی مانده آلبالو به همراه کمی روغن روی برنج بریزید تا جایی که برای دم کشیدن نیاز اگر همش زیاد میشه نریزید که برنج خمیر نشه . در قابلمه دمکنی بزارید با حرارت ملایم اجازه بدید تا برنج دم بکشه . موقع سرو به همراه فیله های مرغ وخلال پسته و بادام و برنج زعفرانی تزیین کردم. ✅ میزان شکر کاملا سلیقه ای و بستگی به میزان ترش بودن آلبالو ها سلیقه ای هست رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫑🍮🧁 مواد لازم: ژله 4 بسته باطعم های مختلف آب جوش برای هر بسته ژله یک لیوان شیر برای هر بسته ژله نصف لیوان بطری نوشابه یا دلستر 4 عدد طرز تهیه: چهار بسته ژله رو داخل کاسه بریزید و به هر کدام یک لیوان آب جوش اضافه و حل کنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه. ژله که خنک شد به هر ژله نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه در این مرحله اگه دیدین ژله هاتون کم رنگ شده میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا پررنگ بشه، بطری نوشابه رو از ته برش بزنید کمی چرب کنید ژله رو داخلش بریزین و بذارین داخل یخچال تا خوب ببنده ، وقتی ژله بست تو ظرف دلخواه بذارین واسه اینکه شبیه فلفل دلمه ای بشه کلاهک فلفل دلمه رو روش قرار بدین. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🥠🍥 برای درست کردن این خوشمزه ها خرما را له کرده و با انواع مغز و کمی کره مخلوط کنید، روی شعله گذاشته و بعد آنها را به صورت دلخواه شکل داده و داخل ترافل یا پودر نارگیل بغلطانید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🫓 200 گرم گوشت چرخکرده 1عددسیب زمینی بزرگ 1لیوان بلغورنخود 1الی2 ق غ سبزی قرمه سبزی 1عددتخم مرغ 2عددپیازمتوسط نمک.زردچوبه.فلفل سیاه زرشک وآلوبخارا به مقدارلازم آب نارنج به مقداردلخواه 🌸گوشت .بلغورنخود.تخم مرغ.پیازوسیب زمینی رنده شده راباادویه هامخلوط وخوب ورز میدهیم تاچسپنده شود. به اندازه نارنگی ازموادبرداشته کف دست پهن میکنیم یکعددآلووکمی زرشک گذاشته وگوله میکنیم. همه کوفته هاکه آماده شد بامقداری روغن دوروبرشونوسرخ میکنیم. 🌸برای سس کوفته. یه دونه پیازوخوردوتفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی ریخته تفت داده بعدسبزی وآب وکمی نمک میریزیم جوش که آمدکوفته های سرخ شده رویکی یکی توی سس درحال جوش میگذاریم. بعدحرارتوملایم کرده اجازه میدهیم یکساعت ونیم الی دوساعت بپزه. اواخرپخت آب نارنج روبسته به ذائقه اضافه کنیدکمی که پخت خاموش کنید. 🌸این کوفته زیادنبایدآب داشته باشه. 🌸اگربلغورنخودندارید خودتون.تهیه کنیدنخودرو 12ساعت خیس کنیدبعدآبکش کنیدودرغذاساز بریزیدتابلغوربشه. 🌸این مقدارمواد10عددکوفته شد. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🌻سلام 🌿دوستان خوبم 🌻صبح زیبای 🌿تابستونیتون بخیر 🌻ان شاالله گرمای 🌿محبت دلهاتون 🌻چنان پرحرارت باشه 🌿که تابستون 🌻کنارش سر خم بیاره 🌿روزتـون پراز زیبایی 🌻ودلتـون شـاد ┈••✾•🌿🌻🌿•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥚🧀🍅 سیخ‌های تخم بلدرچین، گوجه گیلاسی و پنیر موتزارلا مواد لازم مایونز 3 قاشق سوپخوری ماست 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری چاشنی پودر مخصوص سالاد 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم تخم بلدرچین 8 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 8 عدد پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده 8 تكه چاشنی پودر مخصوص سالاد (یا هرنوع ادویه دلخواه دیگر) 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه تخم‌های بلدرچین را به مدت 4 دقیقه در آب بپزید. وقتی خنک شدند، پوستشان را با احتیاط بکنید و در ظرف پلاستیکی در بسته، تا لحظه سرو در یخچال نگه دارید. درزمان سرو، تخم بلدرچین‌ها را در مخلوطی از ادویه‌جات مختلف، مثل چاشنی پودری سالاد یا انواع مختلف ادویه بغلطانید. به دو عدد سیخ چوبی، به ترتیب ابتدا یک تکه پنیر موتزارلا، سپس یک گوجه گیلاسی و در آخر یک تخم بلدرچین بکشید. آن‌ها را به همراه سس مخصوصشان سرو کنید. برای تهیه سس نیز، تمام مواد را با هم مخلوط کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍟🥤 مرغ سوخاری کی اف سی فیله مرغ۸عدد یا سینه مرغ ۴ عدد که بریده بشه طولی و ۸ عدد بشه طرز تهیه مرحله اول ابتدا مرغهارو روش یک قاشق غذا خوری فلفل قرمز یک قاشق مربا خوری فلفل پاپریکا یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک قاشق عذاخوری نمک بریزید مخلوط کنی اگر سویا سس دارید یک قاشق بریرید روشم دولیوان اب بریزید ۶ ساعت داخله یخچال بگذارید ران ها رو با چاقو چند جاشو بزنید تا داخلش طعم بگیره مرحله دوم داخله کاسه ای یک لیوان ارد  فلفل سیاه یک قاشق چای خوری فلفل قرمز یک قاشق مربا خوری پاپریکا یک قاشق مربا خوری یک قاشق غذا خوری پودر سیر خشک یک قاشق مربا خوری زنجبیل پودری یک قاشق غذا خوری اویشن پودری ویک عدد تخم مرغ کامل ویک قاشق مربا خوری بکینگ پودر وسه چهارم لیوان اب باهم مخلوط بشند یه خمیر مثله خمیر کیک بدست بیاد باهمون غلظت مرحله سوم داخله کاسه ای یک لیوان آرد ویک قاشق مربا خوری فلفل قرمز مخلوط بشه ازمقدار فلفل قرمز کم نکنید اصلا تند نمیشه البته بستگی به تندیه پودر فلفل قرمزتونم داره خیلی تنده کمتر استفاده کنید مرحله چهارم‌ خوب حالا مرغ هارو از اب دربیارید توخمیر بزنید کامل باقاشق بلند کنید توآرد بزنید ودرتابه که روغن ریختید وداغ شده بچینید روغن زیاد باشه مرغ خوب مغز پخت بشه کم روغن خوب نمیشه مغزشم خام می مونه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥘🍛🍚 خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست😉 مواد لازم : گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم تره خرد شده:500 گرم لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه پیاز : 1 عدد متوسط گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم طرز تهیه : در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید) پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد. در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید. وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه کنید. این خورش با اضافه کردن کمی سیب زمینی در نیم ساعت پایان پخت به خورشت و گوجه فرنگی خیلی خوشمزه تر میشه. نوش جان ☺ رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍎🥮🥠 مواد لازم برای رویه کیک: دارچین.    ۱ق چ شکر قهوه ای.   ۵۵ گرم مغز گردو.      ۵۰ گرم نمک.  نوک ق چ آرد قنادی.   ۶۵ گرم کره سرد خرد شده.   ۴۰گرم مواد کیک: سیب متوسط.   ۳عدد کره.   ۱۱۰گرم آرد قنادی ۲۶۰گرم شکر سفید.    ۱۷۰ گرم پکینگ پودر.   ۱ق چ وانیل.    ۱/۲ق چ شیر.    ۲/۳ لیوان نمک.   نوک ق چ تخم مرغ.  ۲عدد طرز تهیه:ابتدا گردو رو توی تابه یه تفت کوچیک میدیم تا تست بشه میتونین توی سینی فر ب مدت ۱۰دقیقه با حرارت ۱۸۰ بزارین گاهی زیر و رو کنین مغزا رو حالا مواد استروسل رو آماده میکنیم ب این ترتیب ک تمام مواد رو با چنگال یا نوک انگشتان ب خورد هم میدیم در آخر مغز رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و کنار می‌زارم برای کیک اول شکر و کره رو خوب می‌زنیم وانیل نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده می‌زنیم آرد و پکینگ رو مخلوط و الک میکنیم ب  همراه شیر به صورت تناوبی ب مواد اضافه میکنیم یعنی اول مقداری آرد بعد مقداری شیر و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم تا آرد و شیر تموم بشه قالب ۲۰تا ۲۵ رو چرب و کاغذ میکنیم بهتره از قالب کمربندی استفاده بشه مواد کیک رو میریزیم سیب پوست گرفته رو برش زده روی خمیر کیک می‌چینم مواد استروسل رو روی سیب پخش میکنیم و قالب رو ب مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار میدیم وقتی خلال دندون داخل کیک فرو کردیم و چیزی بهش نچسبید کیک امادس این کیک طعم بسیار بی‌نظیری داره حتما درست کنین و لذت ببرین رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥟🧈☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
👈بافتش نرمه 👈بافتش ترده 👈 تو مایه های باقلوا بی معطلی بریم سراغ دستور 👇👇 🌼 زرده تخم مرغ 4عدد کره 200گرم خامه صبحانه 200گرم بکینگ پودر 2ق م وانیل کمی پودر هل 1 ق م آرد به اندازه ای که بدست نچسبه کره رو کمی میزنیم تا باز بشه بعد زرده هارو یکی یکی اضافه میکنیم با همزن کمی میزنیم خامه صبحانه رو اضافه میکنیم  همزن و خاموش میکنیم 2 لیوان آرد و بهمراه بکینگ پودر و هل اضافه میکنیم و بقیه آرد و کم کم اضافه تا جائيكه بدست نچسبه. خمیر و بمدت یکساعت داخل نایلون تو یخچال استراحت میدیم سطح کار و آرد پاشی میکنیم و روی خمیر نایلون میزاریم و به کمک وردنه باز میکنیم قالب گرد میزنیم و از مواد میانی پر میکنیم و تو سینی فر میچینیم درجه 180بمدت 15تا 20 دقیقه. حتما چک بشه احتیاجی به کاغذ روغنی هم نداره. زیرش تغییر رنگ داد شیرینی امادس بعد سرد شدن روش پودر قند میپاشیم. مواد میانی گردو پودر شده+پودر هل+پودر دارچين+پودر قند مخلوط کرده با کمی گلاب مخلوط میکنیم تا حالت خمیری بگیره . خمیر نباید زیاد ورز داده بشه به روغن میفته. میزان آرد زیاد بشه شیرینی سفت میشه 🌸 بجای خامه میشه از ماست پرچرب استفاده کرد 🌸با این ميزان مواد حدود60 تا دونه قطاب میده قطاب_عسلی ۱لیوان شکر ۱/۲لیوان آب ۱ق س گلوکز مایع ۱/۳ لیوان گلاب ۳ ق عسل زعفران به میزان دلخواه میزاریم رو حرارت تا شکر آب بشه بعد قطاب از فر در آوردین همونجور داغ بزارین تو‌شربت چند دقیقه ای بمونه بعد نوش جان کنید 🌹 تخم مرغ ۱ دونه ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه آرد تا جاییکه بدست نچسبه بکینگ پودر ۱/۲ ق م گلاب ۱/۴ پیمانه روغن جامد آب شده و به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه روغن و ماست و  تخم مرغ و بکینگ پودر و گلاب و مخلوط کردم بعد آرد و کم کم اضافه کردم تا خمیر لطیفی بدست بیاد مواد داخل قطاب پودر گردو پودر قند دارچین یا هل کمی گلاب که از حالت پودری در بیاد اندازه یه گردو از خمیر برداشتم توش کمی مواد گردویی گذاشتم و پیجیدم تو روغن سرخ کردم بعد اینکه کاملا خنک شد تو پودر قند غلطوندم برای اینکه قطاب تو فر تازه بمونه بعد اینکه پخت و از فر در آوردیم میزاریم کاملا از حرارت بیفته بدون اینکه بهش پودر قند بزنیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت قبلش میزاریم تو دمای محیط بعد پودر قند میزنیم و آماده برای پذیرایی _برای قطاب سرخ کردنی بعد اینکه خمیر و با مواد میانی پیچیدیم میزاریم تو ظرف در دار داخل فریزر هر زمان خواستیم استفاده کنیم دو ساعت جلوتر میزاریم بیرون و بعد تو روغن سرخش میکنیم چون قطاب زود بیات میشه این موارد و گفتم تا همیشه قطاب نرم و تازه برای پذیرایی داشته باشین 😊👆 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥓🌯🍟 کرپ کالباس با این مواد دو عدد رولت خواهید داشت,که هرکدوم حدودا ده برش میخوره. تخم مرغ سه عدد شیر یک پیمانه آرد سه چهارم پیمانه روغن دو ق غ نمک و فلفل کالباس .سس مایونز.خیارشور رنده شده و پوره سیب زمینی وجعفری خردشده تمام مواد کرپ را باهم مخلوط کرده و تابه دو طرفه را با قلم مو چرب میکنیم و مواد را میریزیم,یه طرف که سر خ شد,طرف دیگر را چرب کرده و برمیگردنیم تا طرف دوم هم سرخ شود.(در تابه را حین سرخ شدن نمیبندیم).وقتی کرپ سرد شد,یه لایه سس مایونز ,یه لایه کالباس و یه لایه پوره سیب زمینی مخلوط با خیارشور و جعفری ریخته و صاف میکنیم و رول کرده,سلفون پیچیده و تا موقع سرو در یخچال قرار میدهیم و بعد برش رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍡🍮🍨 کیک ساده ژله بلوبری......۱بسته ژله الورا......۱بسته پنیر ماسکارپونه.......۱بسته پودر قند......۳قاشق خامه صبحونه.......۲۰۰گرم طرز تهیه: من یه کیک ساده دو تخم مرغی درست کردم.دستورش قبل براتون گذاشتم.بهتره تو قالب کمر بندی باشه.زیرش حتما کاغذ روغنی بندازید.که راحت از کف قالب جدا بشه.بزارید کیک خنک بشه.دور کیک یه رینگ ببندید.پنیر و خامه و ودر قند با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.یک بسته ژله بلوبری را با یک لیوان اب جوش حل کنید بزارید خنک بشه.ژله الورا را هم با لیوان اب جوش مخلوط کنید.اونم خنک بشه.بعد مخلوط پنیر و خامه را نصف کرده.به یک ظرف ژله الورا و یه ظرف ژله بلوبری را اضفه کنید.از مواد بلوبری یک ملاقه وسط کیک بریزد ،وسط بلوبری از مواد سفید بریزد.مجدد بلوبری بعد سفید.این کار راتا انتها انجام بدید.تا مواد تموم بشه.بزارید یخچال تا سفت بشه.بعد از سفت شدن با چاقو آروم دور قالب خالی کنید.رینگ  آروم باز کنید. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
و بی گمان فلسفه قربان، سر بریدن نیست. دل بریدن است ✨ دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داری، دل بریدن از هر چه تو را از او میگیرد✨ عيد قربان، عيد سرسپردگي و بندگي به درگاه احديت است... عيد قربان, سر بريدن «نفس» است ؛ و پا بريدن از «شيطان»... در این عيد قربان سربلندی ابراهیم، آرامش اسماعیل، امیدواری هاجر، عطر عرفه و برکت عید قربان را برای شما خوبآن آرزومندم✨ زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاکی چشمه‌ی زمزم✨                               🌕🌺🌕عید                         🌕🌺🌕قربان                     🌕🌺🌕عید                🌕🌺🌕ایثار           🌕🌺🌕و عشق       🌕🌺🌕و بندگی    🌕🌺🌕بر شما 🌕🌺🌕دوستان 🌕🌺🌕عزیز    🌕🌺🌕 و خانواده       🌕🌺🌕محترمتان           🌕🌺🌕تبریک و                🌕🌺🌕تهنیت                        🌕🌺🌕باد ┈••✾•🕊🌿🕊•✾••┈ ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫖🥞☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍫🍮☕️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
مواد لازم شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم کرم فیل وانیلی ۱۵۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری تافی کره ای یا هر نوع تافی دیگر بسکویت لیدی فینگر یا ساقه طلایی به مقدار لازم يك مقدار از شكلات تخته اي رو بنماروي ميكنيم داخل قالبي كه مد نظرتون هست فقط بايد سيليكوني باشه ميريزين و بعده اينكه تمام قسمتهاي قالب وا با شكلات پوشش داديد بمدت ده دقيقه داخل فريزر قرار بديد براي خود دسر هم خامه صبحانه مابقي شكلات تخته اي و پودر كاكائو رو داخل ظرف مناسبي ريخته روي بخار آب قرار ميدهيم حدود 3 الي 4 دقيقه هم نزنين اجازه بدين شكلان ذوب بشه بعده اينكه شكلات و خامه شما شروع به آب شدن كرد شروع ميكنيد به همزدن فقط زياد نبايد هم بزنيد چون شكلات ميبره در ظرف ديگري نيز پنير خامه اي و كرمفيل رو در حد يكي دو دقيقه با همزن هم ميزنيد تا يكدست بشه كرم فيل پنير خامه اي و شكلات رو باهم مخلوط ميكنيم و با همزن يك دقيقه ميزنيم سپس قالبمون رو از فريزر درآورده نيمي از مواد شكلاتي رو داخل قالب ريخته روي مراد بيسكوييت ليدي فينگر (ميتونيد بجاش از ساقه طلايي استفاده كنيد پتي بور استفاده نكنيد چون حالت خودشو از دست ميده هر تافي كه تو منزل داشتين چه تافي كره اي چه ميوه اي خرد ميكنين وسط دسرتون ميزاريد (من از بيسكوييت رنگارنگ بجاي تافي استفاده كردم)بعد بقيه مواد شكلاتي رو روي تافي ها ميريزيم سپس روي دسر رو دوباره با شكلات ذوب شده بپوشونين و بمدت 2 ساعت داخل فريزر قرار بدين بعد براحتي از قالب جدا ميشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍛 مواد اولیه : برنج و لپه از هر کدام نصف پيمانه تخم‌مرغ سه عدد نمك يك قاشق چايخوري فلفل سياه و ادویه از هر کدام نصف قاشق چايخوري رب گوجه‌فرنگي دو تا سه قاشق سوپخوري سبزي كوفته (تره، جعفري، شويد، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم آرد نخودچي 75 گرم يا يك پيمانه گوشت چرخ كرده كم‌چرب 500 گرم پياز خرد شده دو عدد آب گوشت دو پيمانه زعفران 1/4قاشق چايخوري زرشك، آلو و گردو به ميزان لازم طرز تهيه:  برنج و لپه را هر كدام جداگانه پخته تا كمي نرم شوند سپس گوشت را كمي ورز دهيد. برنج، لپه، آرد نخودچي و تخم‌مرغ‌ها را داخل گوشت ريخته و خوب ورز دهيد. سبزي را پاك كرده و ريز خرد كنيد و همراه نمك، فلفل و زعفران داخل مايه كوفته بريزيد و به ورز دادن ادامه دهيد. پيازها را با روغن سرخ كنيد و رب‌گوجه‌فرنگي را هم با آن تفت داده و دو پيمانه آب گوشت را با چهار پيمانه آب داخل پياز داغ بريزيد و اجازه دهيد آب كوفته بجوشد. سپس از مايه كوفته به اندازه يك پرتقال برداريد و وسط آن يك عدد آلو و يك عدد گردو و كمي زرشك گذاشته و آن را گرد كنيد و در آب كوفته بيندازيد. حرارت را ملايم كرده و در ظرف را ببنديد بعد از پخت به صورت نيم باز گذاشته تا آب آن كمي غليظ شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🍟🍺 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
ابتدا روی سطح خمیر پیتزا رو که میتونین تو خونه تهیه کنین کمی با روغن چرب کرده و برای مدت ده دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای دویست درجه تنظیم کردیم میذاریم تا نیم پز بشه یا اینکه میتونیم از خمیر های پیتزا نیمه پخته آماده که در فروشگاه ها موجوده استفاده کنیم. تا خمیر آماده بشه مواد سس روی خمیر رو درست میکنیم به این صورت که ابتدا یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده و بیست گرم کره رو با هم تفت میدیم تا کره مزه سیر رو بگیره ولی سرخ نشه. حالا یک قاشق غذاخوری پیاز داغ رو هم داخل مخلوط کره و سیر ریخته و زیر گاز رو خاموش میکنیم. یک عدد کدو رو حلقه حلقه های نازک کرده و کمی بهشون نمک میزنیم و داخل یه ماهیتابه نچسب بدون روغن میذاریمش تا دو طرفش طلایی بشه. البته من خام گذاشتم.اگه نازک و کوچیک باشه کاملا می پزه.پس نگران نباشید.دو پیمونه قارچ رو خورد کرده و با کمی کره و نمک تفت میدیم تا خوب بپزه و آبش کشیده بشه. قارچهارو از ماهیتابه درمیاریم و توی همون ماهیتابه یک پیمونه ذرت رو کمی تفت میدیم تا آب اضافیش بره چون در نهایت  نمیخوایم که پیتزامون آب بندازه . … حالا همه مواد پیتزا حاضره. در این مرحله باید مواد روی پیتزا رو بذاریم اول از همه مخلوط سیر ور پیاز داغ رو روی سطح خمیر پخش میکنیم. حالا دو الی سه قاشق سس گوجه فرنگی رو هم روی سطح خمیر پخش میکنیم و کمی نمک هم میپاشیم. همه سبزیجات رو روی سطح خمیر میچینیم.من کمی فلفل دلمه ای رنگی هم ریختم. درنهایت با توجه به اینکه پیتزامون رو چقدر پنیری دوست داریم روی سطحو با پنیر میپوشونیم. حالا برای مدت نیم ساعت پیتزا رو با دمای صد و هشتاد درجه داخل فر میذاریم تا آماده بشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🥙🍛 مواد اولیه : برنج و لپه از هر کدام نصف پيمانه تخم‌مرغ سه عدد نمك يك قاشق چايخوري فلفل سياه و ادویه از هر کدام نصف قاشق چايخوري رب گوجه‌فرنگي دو تا سه قاشق سوپخوري سبزي كوفته (تره، جعفري، شويد، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم آرد نخودچي 75 گرم يا يك پيمانه گوشت چرخ كرده كم‌چرب 500 گرم پياز خرد شده دو عدد آب گوشت دو پيمانه زعفران 1/4قاشق چايخوري زرشك، آلو و گردو به ميزان لازم طرز تهيه:  برنج و لپه را هر كدام جداگانه پخته تا كمي نرم شوند سپس گوشت را كمي ورز دهيد. برنج، لپه، آرد نخودچي و تخم‌مرغ‌ها را داخل گوشت ريخته و خوب ورز دهيد. سبزي را پاك كرده و ريز خرد كنيد و همراه نمك، فلفل و زعفران داخل مايه كوفته بريزيد و به ورز دادن ادامه دهيد. پيازها را با روغن سرخ كنيد و رب‌گوجه‌فرنگي را هم با آن تفت داده و دو پيمانه آب گوشت را با چهار پيمانه آب داخل پياز داغ بريزيد و اجازه دهيد آب كوفته بجوشد. سپس از مايه كوفته به اندازه يك پرتقال برداريد و وسط آن يك عدد آلو و يك عدد گردو و كمي زرشك گذاشته و آن را گرد كنيد و در آب كوفته بيندازيد. حرارت را ملايم كرده و در ظرف را ببنديد بعد از پخت به صورت نيم باز گذاشته تا آب آن كمي غليظ شود. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥮🍫🧁 آرد......250 گرم شکر.......250 گرم روغن........یک دوم پیمانه (دقت کنید توی این دستور لطفا کره جایگزین نکنید) تخم مرغ.......چهار عدد بکینگ پودر......یک و نیم قاشق چایخوری شکلات تخته ای شیرین.......60 گرم پودر کاکائو ......50 گرم آب جوش......یک پیمانه وانیل ......یک چهارم قاشق چایخوری نمک .....یک پنسه طرز تهیه: ابتدا آب جوش و شکلات و پودر کاکائو را مخلوط کرده تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شود، اگر بعد از هم زدن احساس کردید هنوز ترکیب نشد میتونید ظرف را داخل ماکرو به مدت 30 ثانیه گذاشته یا اینکه از روش بن ماری استفاده کنید. حالا روغن را اضافه میکنیم و بعد که از داغی افتاد زرده ها و وانیل رو اضافه میکنیم و بعد شکر، در تمام طول کار میتونید از همزن استفاده کنید، وقتی این مواد کاملا ترکیب شد، همزن را خاموش کرده و در ظرفی دیگر سفیده هارا با دور تند همزن میزنیم تا پفکی شده که وقتی ظرف را وارونه میکنید، سفیده ها برنگردد. حالا سفیده را داخل یخچال گذاشته . ارد و بیکن را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به مایع شکلاتی اضافه میکنیم ( با همزن ).حالا سفیده هارا در دو مرحله و با لیسک با مواد ترکیب میکنیم به آرامی و به صورت دورانی در مرحله آخر در فر از قبل گرم شده با دمای 180 و به مدت 45 دقیقه قرار میدیم . مابین لایه های کیک و روی کیک هم گاناش زدم. نوش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍢🧁🍲 گوشت چرخی رو با ادویه و کمی آرد نخودچی و پیازی که کامل آبش رو گرفته بودم،ورز دادم و قلقلی کردم. فیله های مرغ رو به صورت نواری برش دادم و از قبل چند ساعت گذاشتم تو مواد بمونن تا مزه دار بشه. بعدش اطراف قلقلی هارو با یه نوار مرغ،پیچوندم و با خلال فیکسش کردم.بعد هم تو روغن دوطرفش رو کمی سرخ کردم تا منسجم بشه. . در آخر هم رومال کره و زعفران زدم. و لابلای برنج گذاشتم تا مغز پخت بشه😊 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
با خودمون تکرار کنیم: میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد میشه بدون حسادت، به دست آورد 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
#حلیم ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ #حلیم #تزئین_غذا #طعم_رنگین_کمان 🫕🍲🍘 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
حلیم نذری مواد لازم؛ گوشت گوسفندی  ۱ کیلو گرم قلم گاو  ۶  عدد گندم ۶  پیمانه سر پر برنج نیم دانه ۱  پیمانه شکر بستگی به ذائقه افراد داره دارچین  به مقدار کافی فلفل سیاه  به  مقدارلازم ادویه  به میزان کافی طرز تهیه؛ قلم رو داخل قابلمه ریخته به اندازه ای آب بریزید که روی قلم رو بپوشونه  فلفل قرمز و زردچوبه و چوب دارچین ریختم با حرارت زیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده گذاشتم خوب جا بیفته پیاز  رو خورد کرده به همراه فلفل فراوون به گوشت اضافه کرده  وقتی به جوش اومد حرارتو کم کردم تا خوب جا بیوفته بعد که پخت گذاشتم سرد شد با گوشت کوب کوبیدم تا ریش ریش بشه گندم و برنجو از قبل خیس دادمو چند بار آبشو عوض کردم بعد داخل قابلمه ای ریخته و آب بهش اضافه کردم و روی حرارت زیاد گذاشتم تا به جوش بیاد بعد حرارت روكم کردمواجازه دادم تا گندم و برنج پخته شه و به اصطلاح لعاب بندازه اگه هم زدین هر از گاهی هم بزنین چون ته میگیره  چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر دارچین رو هم بهش اضافه کردم تا عطر و بوی دارچین به خورد گندم بره قلم رو داخل یه صافی ریخته تا استخوون ریز نداشته باشه گوشت رو خلال خلال کردمو مغز قلم هارو در آوردم و به گندمی که پخته شده اضافه کردم و آب قلم رو هم ریختم توش ادویه،  و اگه خواستید خیلی کم میخک هم اضافه کنید البته میخک به دلخواهه و بگذارید با حرارت خیلی خیلی ملایم ریز ریز  بجوشه و قوام بیاد و گوشت داخل حلیم حالت کشدار پیدا کنه اگه خیلی سفت شد کنار دستم آب گوشتی که از قبل پختم رو کم کم اضافه کردم تا به اون غلظتی که میخوام برسه یه پینج نمک هم زدم به حلیم بعضی ها حلیم و با نمک یا آب نارنج و شکر میخورن اینم بستگی به ذائقه افراد داره ما شکر دوس داریم که در این مرحله مقداریرشکر هم اضافه کرده و زیر گازو خاموش کردم من حلیم رو پر گوشت دوس دارم رنگ تیره حلیم بخاطر گوشت فراوون و دارچین و فلفلشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍏🥮🍎 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد دو لیوان شکر یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق غ وانیل یک چهارم ق چ ماست یک لیوان روغن مایع یک دوم لیوان مواد میانی: سیب دو عدد دارچین دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق سوپخوری طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید . سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن پنج شش دقیقه هم بزنید وقتی کرم رنگ و کش دار شد ماست و روغن اضافه کنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید آخر هم مخلوط  الک شده آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید وقتی مواد آماده شد دو سوم مواد را داخل قالب که روغن جدا کننده ( مخلوط یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ روغن مایع + یک ق غ آرد ) زدید یاکاغذ روغنی انداختید ریخته و به اندازه یک سوم از مواد را نگه دارید سیب ها‌را پوست کنده ورقه کنید و داخل دارچین و دو قاشق شکر بغلتونید و روی مواد کیک بچینید و مابقی مواد کیک را روی سیب ها بریزید ( قالب من گالوانیزه و به ابعاد 20 در 30  سانت هست و فقط کف قالب و یکی دو سانت از دیواره را با کاغذ روغنی پوشش دادم ) داخل فر از قبل گرم شده طبقه وسط دمای ۱۸۰ (فر من برقیه  با حرارت ۱۷۰ درجه پایین به همراه فن تنظیم کردم ) به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارید  تا وقتی با تست خلال دندان یا چاقو مطمئن شوید پخته و روی کیک طلایی شده از فر خارج کنید . رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6