eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.6هزار دنبال‌کننده
961 عکس
2.5هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ماستی🍢 مواد لازم : پولبیبر فلفل دلمه ماست سون سینه مرغ ۲ عدد سیخ چوبی آویشن پیاز 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک ژاپنی🍰 مواد لازم : آرد ۴۰‌ گرم شیر ۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد پنیر خامه‌ای ۱۳۰ گرم وانیل ½ ق چ سرکه ½ ق چ شکر ۶۰ گرم شکر ۵ گرم کره ۴۰ گرم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد فصل🥗 مواد لازم : کلم بنفش پیاز بنفش شوید تازه لبو پخته کشمش مایونز گردو نمک انار 💥آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍗🍚🥗 مرغ درسته را شستم و آن را از روی قسمت سینه و با پوست از وسط برش زدم. دو بسته عصاره مرغ( گالینابلانکا )را پودر کردم و مرغم را با آن مزه دار کردم. کمی زعفران دم کشیده نیز روی مرغ ریختم. مرغ مزه دار شده را یک شب در یخچال استراحت دادم. کف سینی فر را کمی چرب کردم. یک عدد پیاز حلقه حلقه شده چیدم و مرغ را به شکل پروانه روی آن گذاشتم دور تا دور سینی را سیب زمینی خلال شده گذاشتم. کمی کره را آب کردم و در مدت پخت مرغ چندین بار با برس ، روی مرغ را کره ای کردم. ابتدا یک ساعت با حرارت پائینی و دمای ۱۸۰ گذاشتم تا مرغ کمی بپزد سپس گریل را روشن کردم و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه گذاشتم تا روی مرغ برشته شود. میتوانید یک بار مرغ را برگردانید تا پشت مرغ هم با حرارت گریل سرخ شود. https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍲🧇🥙 برای ۴ نفر: نخود: ۱۲۰ گرم لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه) دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد ادویه مرحله اول (قبل پخت): -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -سماق: نصف قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه) -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -زیره:۱/۴قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) پودر مرزه: دو ق چ رب : دو ق غ سیب زمینی: ۲ عدد نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید تا دو ساعت و نیم (روی حرارت نسبتا کم) بپزه. رب رو تفت بدین و دنبه هارو خارج کنید و با ادویه مرحله دو اونهارو بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. سیب‌زمینی و حدود دو لیوان آبجوش رو اضافه کنید و اینبار یک ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه. در نهایت، استخون‌هارو از ظرف پخت خارج کنید، آبگوشت رو داخل کاسه بریزید (یک مقدار رو نگه دارید تا گوشت‌کوبیده خیلی خشک نشه) و بقیه مواد رو حسابی با گوشت‌کوب بکوبید و نوش جان کنید. مدت زمان پخت: سه ساعت و نیم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🍟🥓 مواد لازم برای دونفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ، لپه نیم پز ۴ قاشق ،برنج نیم پز ۴ قاشق ، پیاز رنده شده ۱ عدد،تخم مرغ  ۱عدد ، ارد نخودچی ۲ ق ، سبزیجات خشک یا تازه ب اندازه دلخواه ، نمک فلفل زردچوبه ب اندازه ی لازم همه ی مواد را باهم مخلوط کرده و ورز داده تا مواد ب هم بچسبد یک ساعت در یخچال استراحت دادم بیست دقیقه بعد از یخچال خارج کردم، سپس ب اندازه ی نارنگی متوسط از مواد برداشته گلوله کرده و در وسط کوفته ب دلخواه زرشک الو گردو تخم مرغ آبپز  گذاشته و سپس داخل  سس که با پیاز داغ و رب ویک عدد گوجه وسیر  رنده وتفت داده شده  نمک فلفل زردچوبه پودر آویشن  آماده کرده بودم و  بعد اینکه جوش اومد کوفته.هارو داخل قابلمه سس قرار دادم بعد  شعله رو کم کردم تا به آرامی بپزد و جا بیفته 🌷کوفته مون آماده‌ است نوش جان🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍕🫕🌯 برای ۸-۶ نفر گوشت خورشتی ۳۰۰گرم کرفس یک بوته نعناع جعفری ۲۰۰ گرم (نسبت نعناع به جعفری ۱ به ۳) پیاز یک عدد رب انار یک قاشق مرباخوری نمک, فلفل و دارچین. برای پاک کردن بوته کرفس من اونو به چهار قسمت تقسیم کرده و به غیر از ته بوته از تمام قسمت هاش استفاده میکنم. اول فقط برگ ها دوم ساقه های نرم و نازکی که به برگ ها متصل است سوم ساقه های قطور, نرم و تردتر که در قسمت میانی بوته قرار دارد چهارم ساقه های بیرونی و کلفتر که این قسمت ها معمولا داخل خورشت استفاده نمیشه چون موقع خوردن حالت ریش ریش پیدا میکنه و خوشایند نیست. برگ هارو شسته و خرد میکنم و به همراهه دویست گرم نعناع جعفری خرد شده تفت دادم. ساقه های نرم کنار برگ هارو هم با خرد کن کاملا ریز و میکس میکنم. ساقه های قطور و نرم رو برای داخل خورشت برش های بزرگتر زدم. ساقه های کلفت تر رو هم آب گرفتم و در اواخر پخت به خورشتم اضافه کردم. پیاز رو رنده درشت زدم و به همراه گوشت سرخ کردم, ساقه های مناسب برای خورشت رو هم به همراه گوشت کمی تفت دادم و سپس سه لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه. یک ساعت بعد از شروع پخت ساقه های کاملا ریز شده رو به همراه سبزی سرخ شده اصافه کردم. نکته:اگر نعناع جعفری در دسترستون نبود میتونید از کمی سبزی قرمه سبزی استفاده کنید. برای چاشنی خورشت کرفس من از رب انار استفاده کردم که اواخر پخت به همراه آب کرفس و نمک و فلفل و ادویه دلخواه اضافه کردم. رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🫔🥞🌭 پیاز روخلالی کردم، تفت دادم،کمی که کاراملی شد،گوشت رو هم اضافه و کمی که رنگش عوض شد،فلفل سیاه،زردچوبه رو بهش اضافه و کمی تفت دادم. . نصف لیوان آب جوش ریختم و با شعله خیلی کم گذاشتم سه ساعت جا بیوفته. نیم ساعت آخر،یک قاشق رب رو جدا تفت دادم و به همراه یه چوب دارچین،نمک و کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کردم و تمام.. . باقالی پلو رو هم که بعد ازینکه برنج جوش خورد،باقالی های پخته شده رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم، و موقعی هم که خواستم دم کنم،لابه لاش شوید ریختم و گذاشتم دم بکشه. رسپی های 💯 امتحان شده♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
صبحانه ساده و جذاب 🤩😋 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه🍖 مواد لازم : روغن کره ۱۰۰ گرم جوجه ۱ کیلویی لیموترش ۲ عدد نمک ۲ ق غ زعفران 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انار پلو 😍😍 انار ملس ۲ عدد سينه مرغ ٢٠٠ گرم پياز ٢ عدد برنج ۴ پیمانه ابلیمو ۲ ق غ گشنیز ۱/۵ پیمانه زعفران ۳ ق غ کمی خلال پسته نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا،زردچوبه 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمنوش چرک خشک کن 😮‍💨 انار سیب لیمو میخک چوب دارچین و گل محمدی 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ لبنانی🍗 مواد لازم : پیاز ۳ عدد رب انار ۱ ق غ ران مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱ استکان رب گوجه ۱ ق غ نمک، فلفل سیاه سماق ۱ ق غ ادویه مرغ پودر سیر زردچوبه پاپریکا 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
📸 صرفا جهت تشویق و افزایش اشتهای کودکان به صبحانه 🥛 یا عصرانه مقوی 🥮 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چخرتمه گیلانی 😋😋 هفتصد گرم مرغ یک عدد پیاز متوسط دو عدد تخم مرغ دو قاشق رب گوجه نمک و فلفل و زردچوبه 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
28.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بی‌نظیر 🤩🤩 سیب زمینی ۲عدد سینه مرغ نصف پیاز یک عدد قارچ ۲۰۰گرم ادویه فلفل سیاه آویشن پودر سیر ذرت 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک‌ 😍😍😋 پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم بیسکویت یک بسته پودر قند ۳ ق غ وانیل نصف ق چ پودر ژلاتین ۲ ق غ کرم به اندازه کافی کره ۵۰ گرم آب نصف فنجون شکلات ۵۰ گرم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک سیب زمینی 😋😍 سیب زمینی ۳ عدد بزرگ سیر ۴ حبه ۳ ق غ گردو نعناع ۲ ق غ گردو خرد شده ۳ ق غ پیاز ۳ عدد کوچک زردچوبه ۱ ق چ نمک و فلفل سیاه نصف ق چ کشک پاستوریزه ۲ عدد کوچک 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🥙🍔 واسه اینکه قرمه سبزیتون جا افتاده بشه/روغن سیاه روش جمع بشه این چند نکته رو خیلی دقت کنید رفقا نکته اول: تره ۴۰۰ گرم جعفری ۴۰۰ گرم گشنیز ۲۰۰ گرم شوید ۱۰۰ گرم اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم شنبلیله ۱۰۰ گرم یعنی: ۴۰درصد تره ۴۰درصد جعفری ۲۰درصد گشنیز ۲۰درصد اسفناج یا برگ چغندر ۱۰درصد شوید ۱۰درصد شنبلیله نکات مهم دوم اینکه: سبزی باید ریز خرد بشه که خورشت آبکی نشه و سوم سبزی رو تو ظرفی سرخ کنید که آب نندازه،رنگش کامل تغییر کنه واسه درست کردن قرمه سبزی: من اول گوشت+پیاز که با رنده بزرگ رنده کردم رو تفت میدم ادویه(زردچوبه/فلفل سیاه/پودر لیمو/شنبلیله خشک)بهشون اضافه میکنم که عطر بگیره بعد سبزی که از قبل خوب سرخ کردم رو اضافه میکنم یه کوچولو تفت میدم با گوشت..بعدم لوبیا قرمز که از قبل خیسوندم رو+ ۳لیوان آبجوش اضافه میکنم میزارم بپزه.نیم ساعت قبل از سرو،نمک و لیمو عمانی به خورشتم اضافه میکنم و تموم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🫓🥗 سفیده تخم  مرغ(۱ عدد ) شکر (۱۵۰گرم ) شربت بار(۴۰)گرم یاعسل یک قاشق غ خ اب (۴۰)گرم ماست (۸۰)گرم روغن مایع (۱۰۰) گرم بیکنک پودرگرم(۱۲)گرم رنگ خوراکی زردچندقطره هل یا اسانس من خودم ۳ قاشق زنجبیل میزنم خوشمزه میشه ارد((۳۰۰))گرم شکر وتخم مرغ مخلوط کنید شکر حل بشه بقیه وسایل پشت سر هم بریزید مخلوط کنید آخرسر ارد بریزید بادست هم بزنید تسمه  نشه ارد قاطی شد کافیه با قیف  با فاصله روی ماغذروغنی بزنید برای نقش  روش من با ماسوره میزنم توارد که نچسبه رو هر کلوچه سه تا حلقه میزنم زرده ای که اولش جدا کردین با قلم مو مخلوط کرده رومالش بزنیدکنجدبزنید  من با دمای ۲۰۰درجه میپزم به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه دراخرچندلحظه گریل ومیزنیم تاطلایی بشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف 😍😋 سیب زمینی 4 عدد سینه مرغ 500 الی 600 گرم قارچ 400 گرم پیاز 1 عدد متوسط سیر 4 الی 5 حبه شیر 700 سی سی خامه 150 گرم فلفل سیاه 1 ق چ اورگانو 1 ق چ فلفل قرمز نصف ق چ آرد سفید گندم 1 ق غ 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍮🧁 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍛🧃🌮 عدس پلو رو که دیگه همه بلدید برای تزیینش سینه ی مرغ رو جدا پختم بعد با زعفران و دارچین تفت دادم برای گوشت هم با پیاز تفت دادم و دارچین و کمی سماق و زردچوبه زدم و تزیین کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصع پلو 😍😍 برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده نمک بمقدار لازم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍊🥮🧃 تن ماهی…..۲عدد سیب زمینی…..۲عدد پیازچه…..۱دسته پیاز قرمز…..۱عدد شوید…..به مقدار لازم خیار شور…..۶،۷ عدد ذرت پخته……۳ قاشق سس مایونز…..۴ قاشق سس خردل…..۱قاشق نمک و فلفل و پاپریکا طرز تهیه: ابتدا تن ماهی را داخل قابلمه اب بجوشونید.بعد داخل صافی بریزد تا روغن اضافیش خارج بشه.با پشت چنگال خردش کنید. خیار شور و پیازچه وشوید را خرد کنید.بعد ذرت را اضافه کنید.سیب زمینی هم نگینی خرد کنید اضافه کنید.پیاز قرمز را خلالی خرد کنید. در ظرف دیگه سس مایونز و خردل و ادویه ها را مخلوط کنید.به مواد ساندویج اضافه کنید. وسط نان باگت را برش بدید.در صورت دلخواه کاهو بریزد.بعد از مواد ساندویچ روش بریزد.داخل ساندویج ساز یا تابه گریل روی گاز قرار بدید.اگه از تابه استفاده میکنید حتما یک جسم سنگین روش بزارید.تا کاملا فشرده بشه. بعد برش بزنید و نوش جان کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍮🧁 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍣🥙🍟 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6