eitaa logo
آشپزی در دل طبیعت🏕️
30.5هزار دنبال‌کننده
959 عکس
2.4هزار ویدیو
0 فایل
🌻 بنام یکتای بی همتا 🌻 کپی بدون ذکر منبع حرام است ⛔ 🍔اینجا با من آشپزی در طبیعت رو تجربه کن🏝️ 🍎پر از کلیپهای جذاب و خوشمزه😋 تبلیغات پربازده😍👇 https://eitaa.com/joinchat/654836467Cd228193fa2 من اینجام✌️👇 @admin_tab19 @admin_tab19
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک‌ 😍😍😋 پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم بیسکویت یک بسته پودر قند ۳ ق غ وانیل نصف ق چ پودر ژلاتین ۲ ق غ کرم به اندازه کافی کره ۵۰ گرم آب نصف فنجون شکلات ۵۰ گرم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک سیب زمینی 😋😍 سیب زمینی ۳ عدد بزرگ سیر ۴ حبه ۳ ق غ گردو نعناع ۲ ق غ گردو خرد شده ۳ ق غ پیاز ۳ عدد کوچک زردچوبه ۱ ق چ نمک و فلفل سیاه نصف ق چ کشک پاستوریزه ۲ عدد کوچک 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍚🥙🍔 واسه اینکه قرمه سبزیتون جا افتاده بشه/روغن سیاه روش جمع بشه این چند نکته رو خیلی دقت کنید رفقا نکته اول: تره ۴۰۰ گرم جعفری ۴۰۰ گرم گشنیز ۲۰۰ گرم شوید ۱۰۰ گرم اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم شنبلیله ۱۰۰ گرم یعنی: ۴۰درصد تره ۴۰درصد جعفری ۲۰درصد گشنیز ۲۰درصد اسفناج یا برگ چغندر ۱۰درصد شوید ۱۰درصد شنبلیله نکات مهم دوم اینکه: سبزی باید ریز خرد بشه که خورشت آبکی نشه و سوم سبزی رو تو ظرفی سرخ کنید که آب نندازه،رنگش کامل تغییر کنه واسه درست کردن قرمه سبزی: من اول گوشت+پیاز که با رنده بزرگ رنده کردم رو تفت میدم ادویه(زردچوبه/فلفل سیاه/پودر لیمو/شنبلیله خشک)بهشون اضافه میکنم که عطر بگیره بعد سبزی که از قبل خوب سرخ کردم رو اضافه میکنم یه کوچولو تفت میدم با گوشت..بعدم لوبیا قرمز که از قبل خیسوندم رو+ ۳لیوان آبجوش اضافه میکنم میزارم بپزه.نیم ساعت قبل از سرو،نمک و لیمو عمانی به خورشتم اضافه میکنم و تموم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🫓🥗 سفیده تخم  مرغ(۱ عدد ) شکر (۱۵۰گرم ) شربت بار(۴۰)گرم یاعسل یک قاشق غ خ اب (۴۰)گرم ماست (۸۰)گرم روغن مایع (۱۰۰) گرم بیکنک پودرگرم(۱۲)گرم رنگ خوراکی زردچندقطره هل یا اسانس من خودم ۳ قاشق زنجبیل میزنم خوشمزه میشه ارد((۳۰۰))گرم شکر وتخم مرغ مخلوط کنید شکر حل بشه بقیه وسایل پشت سر هم بریزید مخلوط کنید آخرسر ارد بریزید بادست هم بزنید تسمه  نشه ارد قاطی شد کافیه با قیف  با فاصله روی ماغذروغنی بزنید برای نقش  روش من با ماسوره میزنم توارد که نچسبه رو هر کلوچه سه تا حلقه میزنم زرده ای که اولش جدا کردین با قلم مو مخلوط کرده رومالش بزنیدکنجدبزنید  من با دمای ۲۰۰درجه میپزم به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه دراخرچندلحظه گریل ومیزنیم تاطلایی بشه رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف 😍😋 سیب زمینی 4 عدد سینه مرغ 500 الی 600 گرم قارچ 400 گرم پیاز 1 عدد متوسط سیر 4 الی 5 حبه شیر 700 سی سی خامه 150 گرم فلفل سیاه 1 ق چ اورگانو 1 ق چ فلفل قرمز نصف ق چ آرد سفید گندم 1 ق غ 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍮🧁 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍛🧃🌮 عدس پلو رو که دیگه همه بلدید برای تزیینش سینه ی مرغ رو جدا پختم بعد با زعفران و دارچین تفت دادم برای گوشت هم با پیاز تفت دادم و دارچین و کمی سماق و زردچوبه زدم و تزیین کردم رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصع پلو 😍😍 برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده نمک بمقدار لازم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍊🥮🧃 تن ماهی…..۲عدد سیب زمینی…..۲عدد پیازچه…..۱دسته پیاز قرمز…..۱عدد شوید…..به مقدار لازم خیار شور…..۶،۷ عدد ذرت پخته……۳ قاشق سس مایونز…..۴ قاشق سس خردل…..۱قاشق نمک و فلفل و پاپریکا طرز تهیه: ابتدا تن ماهی را داخل قابلمه اب بجوشونید.بعد داخل صافی بریزد تا روغن اضافیش خارج بشه.با پشت چنگال خردش کنید. خیار شور و پیازچه وشوید را خرد کنید.بعد ذرت را اضافه کنید.سیب زمینی هم نگینی خرد کنید اضافه کنید.پیاز قرمز را خلالی خرد کنید. در ظرف دیگه سس مایونز و خردل و ادویه ها را مخلوط کنید.به مواد ساندویج اضافه کنید. وسط نان باگت را برش بدید.در صورت دلخواه کاهو بریزد.بعد از مواد ساندویچ روش بریزد.داخل ساندویج ساز یا تابه گریل روی گاز قرار بدید.اگه از تابه استفاده میکنید حتما یک جسم سنگین روش بزارید.تا کاملا فشرده بشه. بعد برش بزنید و نوش جان کنید رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🧆🍮🧁 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍣🥙🍟 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥪🧇🍛 گوشت رو با یدونه پیاز کامل تفت میدیم نمک و زرد چوبه میزنیم لپه هارم یه کوچولو باهاش تفت میدیم و بعد ۴لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت و لپه کاملا پخته بشه بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با یکم روغن سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم من لیمو رو جدا میپزم و میزارم نیم ساعت توی خورش بپزه بعد جدا میکنم که خورش تلخ نشه و در آخر شعله رو خاموش میکنم و نصف استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنم سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم بسته به میل خودتون هم میتونید روی خورش بریزین هم داخلش بندازین و هم بزنین🌸 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍨🥗🌮 گوشت گوسفندی 300 گرم برنج پیاز داغ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری خلال  پسته خلال بادام خلال پرتقال شیرین شده زرشک زعفران گلاب هل و دارچین نمک و فلفل و زرچوبه طرز تهیه : اول گوشتو کمی تفت میدیم و با پیاز داغ زیاد و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و مقداری آب جوش میذاریم کامل بپره. خلال پرتقال رو در ظرف دبگری با مقدار کمی آب روی شعله میذاریم، وقتی ۲-۳دقیقه جوشید داخل آبکش میریزیم و دوباره میریزیم داخل اب تا بجوشه، این کارو سه بار تکرار میکنیم تا تلخیش گرفته بشه. بعد ازینکه گوشت کامل پخت و آب خورش اندازه شد مقدار کمی از خلال پرتقال و نمک و هل و دارچین و گلاب و زعفرانو اضافه میکنیم و زیرش رو کم میکنیم و درب قابلمه رو یه طرفه میذاریم تا خورش به روغن بیوفته. 📌خلالیجات: ✔️خلال بادام و پسته رو کمی تو گلاب خیس میکنیم و بعد با کره تفت میدیم. ✔️خلال پرتقال رو هم که از قبل شیرین کردیم با کره تفت میدیم. ✔️ زرشک شسته شده خیس خورده رو هم با کره تفت میدیم(میشه کمی شکر به زرشک اضافه کرد که ترش نباشه) ✔️بعد مقداری برنجو با زعفران ترکیب میکنیم و برنج زعفرانی رو هم اماده میکنیم. . مدل سرو کردنش به این صورته که اول مقداری برنج سفید داخل دیس بکشید و بعد قیمه رو بریزید و دوباره روش برنج سفید بریزید و در اخرم روشو با برنج زعفرانی و گوشت و زرشک و خلال پسته و بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید و نوش جان کنید 😍 رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🥙🍲🍗 مواد لازم : سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه.پونه ۴۰۰ گرم پياز رنده شده متوسط ۱ عدد گردو پودر شده  ۱۰۰ گرم رب انار ۱ قاشق سوپخوری نمك و ادويه به ميزان دلخواه فلفل قرمز به میزان دلخواه تخم انار ۲ق غ زرشک ۲ق غ آلوچه جنگلی خشک ۱۰تا دونه . . مرغ رو از چند ساعت قبل با پیاز خلال شده نمک و ادویه پاپریکا پودرسیر کمی زعفران میزنیم و میزاریم تو یخچال بهتره از شب قبل مرغ و‌تو مواد بخوابونیم بعد خلال های پیاز و کاملا جدا می‌کنیم پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلوچه و دونه انار ترش و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و با خلال فیکس می‌کنیم یا با نخ و سوزن میدوزیم مرغ را درون روغن سرخ كرده و نصف لیوان آب میریزیم و روی حرارت ملایم تا خوب پخته شود آبش که خشک شد دوباره نصف لیوان آب میریزیم  تا مرغ کاملا پخته بشه (اگر یهو مقدار زیادی آب بریزیم طعم مرغ اصلا خوب نمیشه) رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده خونگی 👌😋 گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰گرم پیاز یک عدد گوجه فرنگی یک عدد فلفل شیرین یک عدد یک حبه سیر جعفری خورد شده نمک و آرد 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موز 😍👌 آرد یک لیوان سر پر تخم مرغ دو عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان کمی کمتر دو قاشق پودر کاکائو موز دو عدد پکینگ پودر یک ق م وانیل پودری نصف بسته کره ۱۰ الی ۱۵ گرم 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون سرماخوردگی 🤧🤒 شیر ۲ پیمانه زردچوبه ½ ق م چوب دارچین زنجبیل خشک نبات یا عسل هل کوبیده شده فلفل سیاه 💥 آشپزی با آمیزعلی 💥 @A_mizali https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍤🍚🥖 طرز تهیه پلو میگو با زرشک و گردو ‎مقدار زیادی پیاز داغ درست کنید . میگوها رو که پاک کردید و شستید کم کم سرخ کنید؛ همه میگوها رو باهم به مقدار زیاد نریزید چون آب می‌ندازه خب وقتی که میگو رو یک یا دو دقیقه تفت دادید بزارید کنار . اول پیاز فراوان خرد شده رو تفت بدید و بعد زرشک، گردو و زعفران رو اضافه و بعد سرخ کنید، البته می‌تونید زرشک و گردوی نگینی رو هم جداگانه سرخ کنید و بعد به پیاز اضافه کنید . در انتها میگو، زرشک و گردو رو باهم مخلوط کنید و نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه رو هم اضافه کرده و کمی باهم تفت بدید . برنجی رو که دم کردید در ظرف کشیده و مخلوط میگو را لابه‌لای پلو بریزید .../ نووش جان رسپی های 💯 امتحان شده ♨️ 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبر جوجه🍖 مواد لازم : جوجه ۱ عدد آب ۲ لیوان شیر ۲ لیوان نمک، فلفل کره ۱۰۰ گرم آب ۱.۵ لیوان مواد سس : شکر ۱ ق غ رب انار ½ لیوان گردو خرد شده ۲ ق نمک ½ ق چ 💥آشپزی با آمیزعلی 💥 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6