📣حاشیه یا طلاق؟؟
افزایش فالو عجیب #ریحانه_پارسا و#مهدی_کوشکی بعد از خبر طلاقشان👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3206807598C81cd90ee59
قضیه طلاق ریحانه پارسا چیست؟؟؟👆👆👆👆
فیلم لو رفته از سلبریتی ها🔞😱
https://eitaa.com/joinchat/1162805288C32ea7d1328
زود عضو شو تا از دستش ندادی😱🔞👆
علت مهاجرت صباراد مجری خوش صدا چه بود😱👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3206807598C81cd90ee59
فیلم کنسرت صبا راد در ترکیه همراه..
https://eitaa.com/joinchat/3206807598C81cd90ee59
بدون #سانسور
🔴تاسف 🔴
#مافین_شکلاتی_با_موز_وگردو
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️تخممرغ ۳ عدد
▫️آرد 2 پیمانه سرخالی
▫️شکر 1 پیمانه (من نصف پیمانه ریختم)
▫️روغن مایع 3 چهارم پیمانه
▫️شیر نصف پیمانه
▫️موز 2 عدد
▫️بکینگ پودر 1 ق غ
▫️وانیل 1 چهارم ق چ
▫️گردو نصف پیمانه
▫️پودر کاکائو ۲ قغ
🔴طرز تهیه🔻🥯
🔸شکر و وانیل و روغن مایع را دو دقیقه با همزن میزنیم...
یکی از تخم مرغ ها را اضافه و سی ثانیه هم میزنیم، تخم مرغ دوم را افزوده و مجدد سی ثانیه و تخم مرغ سوم و سی ثانیه...
حتما این زمان ها را رعایت کنید...
موزها را رنده کرده اضافه و مخلوط میکنیم...
آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم...
🔸آرد و شیر را در سه مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم...
حالا مواد رو در قالب مافین ریخته و رو گردومیریزیم...
(البته دوستان میتونید گردو رو به نایه اضافه کنید و در یک قالب بزرگ بریزید)
♦️درفر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بسته به حرارت فرها فرق داره
♦️وقتی از فر درآوردید گرم گرم روش سس کارامل میریزیم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زبرا_بدون_فر🍰
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک و نیم لیوان
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱ لیوان
شیر یا آب ۱ لیوان
آرد ۲ و نیم لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۲ ق غ
رنده پوست پرتقال مقداری به دلخواه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#آش_شله_قلمکار🍜 😋
مواد لازم
گوشت 0/5 کیلو
سبزی آش1 کیلو
عدس1 استکان
نخود نصف استکان
لوبیا سفید نصف استکان
برنج 2 استکان
پیاز2 عدد
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
#طرز_تهیه
🔸حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه تخم مرغ شیک برای پذیرایی و مهمانی
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#نان_لقمه_ای 🥖 😋
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید .
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#کیک_ماست_باعطروطعم_لیمو 🍋 😋
▫️ارد 180 گرم
▫️ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
▫️شکر 140گرم
▫️تخم مرغ 3عدد
▫️روغن مایع 100گرم
▫️بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
▫️رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر
🔸ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید
دمای فر 160درجه تا 170 درجه
من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#مسقطی_شیر ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▫️شیر 3 پیمانه
▫️نشاسته 100 گرم
▫️شکر 1 پیمانه
▫️آب 1 پیمانه
▫️گلاب نصف پیمانه
▫️کره 50 گرم
▫️مغز هل
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸اول آب و نشاسته رو خوب باهم مخلوط می کنیم و کنار میذاریم. حالا دو پیمانه از شیر و شکر رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر حل بشه. آب و نشاسته رو از یه صافی رد می کنیم و کم کم داخل شیر و شکر می ریزیم و با یه همزن دستی سریع هم می زنیم (چون شیر داغه و نشاسته زود خودشو می گیره) حالا مغز چند عدد هل رو داخل مسقطی می ریزیم،
🔸می تونیم از پودر هل هم استفاده کنیم ولی مغز هل بهتر میشه درسته که مسقطی فرم گرفته اما هنوز نشاسته نپخته، پس وقتشه که اون یک پیمانه شیر باقیمونده و گلاب رو اضافه کنیم و مدام هم بزنیم تا جایی که دوباره فرم بگیره و وقتی با چنگال روی مخلوط می کشیم جای پره هاش بمونه.
🔸ته یه ظرف مناسب مستطیلی شکل رو کمی چرب می کنیم و در صورت تمایل نارگیل می پاشیم و بعد مخلوط رو توش می ریزیم و صاف می کنیم. به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد به صورت لوزی برش می زنیم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو