eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗 سینه مرغ : 1 عدد سس ورچستر یا آب لیمو : 2قاشق غ روغن زیتون : 2 قاشق غ پاپریکا، فلفل سیاه و نمک : به میزان لازم سیخ چوبی نسوز : به میزان لازم فلفل دلمه ای رنگی: 1 الی دو عدد پیاز : 1 عدد @ashpazibanoo 👩‍🍳
در چایتان چند گلبرگ گل محمدی بریزید 👌🏻 ▫️چـای گل محمدی ؛ باعث شادابی و کاهش چین و چروک های پوست، تقویت سیستم ایمنی بدن، پاکسازی کبد و کیسه صفرا و تقویت دستگاه گوارش میشود. @ashpazibanoo 👩‍🍳
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بومبا تاتلی ازمیر مواد لازم: 125 گرم کره نرم شده نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم) نصف استکان ماست (42 گرم) 1 قاشق غذاخوری پر پودر قند 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 2 و یا 2.5 لیوان آرد نشاسته به مقدار خیلی کم برای باز کردن خمیر(نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند) کرم شکلاتی (شکلات صبحانه مثل نوتلا یا هر شکلات صبحانه دیگری ، اگر در یخچال باشد خیلی بهتر است و راحت میتوانید داخل خمیر بذارید) طرز تهیه: تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود. روی خمیر را بپوشانید و 15_10 دقیقه استراحت بدید. سپس چانه های کوچکی از خمیر بردارید (اندازه گردو) روی میز خیلی کم نشاسته بپاشید و چانه خمیر را تا جایی که میتوانید نازک باز کنید. حدود 1 یا 1.5 قاشق مرباخوری پر شکلات وسط خمیر بذارید. سپس مثل فیلم خمیر را ببیند و اضافی خمیر را بگیرید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید( قسمت بسته شده رو به پایین باشد). بعد از اینکه تمام قرابیه ها را آماده کردید در فر 200 درجه تا وقتی که کمی طلایی شود بپزید(حدود 10 الی 15 دقیقه). @ashpazibanoo 👩‍🍳
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی گل ‎ مواد لازم ‎ 1 قاشق غذاخوری شکر ۱ بسته مخمر ‎ 1قاشق چایخوری نمک ۱ لیوان شیر ولرم ۱ لیوان آب ولرم ‎ 3-4 قاشق غذاخوری روغن ۵ لیوان آرد ‎ روغن فراوان برای سرخ کردن ‎ اندازه هر لیوان 200 میلی لیتر ابتدا نمک و مخمر و شکر و شیر و باهم مخلوط میکنیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و خوب ورز میدیم و روغن میریزیم تا خمیر به دستمون نچسبه و بعد درش رو میبندیم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم، ورز داده و به چانه های مساوی تقسیم و روی کاغذ روغنی میذاریم و با فنجان و چاقو مطابق فیلم شکل میدیم دوباره روشو با پارچه میپوشانیم و ده دقیقه دیگه استراحت داده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی گُلی یا گول مانتیسی برای خمیر: ۱ لیوان آب ۳ لیوان و نیم آرد ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱ عدد تخم مرغ برای مواد داخل: ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز نمک و فلفل برای سس: ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه غلیظ ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع ۳-۴ لیوان آب نمک برای خمیر آرد و نمک و تخم مرغ رو مخلوط کرده یواش یواش آب اضافه کنین و ورز بدین تا به یک خمیر یکدست و تقریباً سفت برسین، بذارین حدود ۲۰ دقیقه استراحت کنه تو این فاصله گوشت و پیاز ریز شده رو مخلوط کنین و یکم ورز بدین، نمک فلفل و یا هر ادویه دیگه‌ای که دوست دارین یادتون نره! خمیر که استراحت کرد به ۲ قسمت تقسیمش کرده و روی میز به نازکی ۲-۱ میلی متر بازش کنین... مثل تصویر با‌ کمک یک لیوان که قطرش خیلی هم بزرگ نباشه دایره دایره خمیر رو بریده کنار هم به طوری که لبه‌هاشون کمی روی هم قرار بگیره بچینین، روش یک خط از مخلوط گوشت گذاشته و مثل گل بپیچین...🤗🌹 گل‌ها رو توی سینی فر بچینین و از کناره‌ها سس رو توی سینی بریزین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۹۰ درجه گرم کردین بپزین بعد از پختن در بیارین و به سلیقه خودتون سرو کنین... @ashpazibanoo 👩‍🍳
حلیم . به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم . 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) . نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان . گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. . از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: . روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیمه سینه مرغ ریش‌ریش شده @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍮 نصف قوطی شیرعسلی رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە ارد یک لیوان کره دە گرم روغن مایع یک سوم لیوان پودر هل و زعفران به میزان لازم گردو خرد شده نصف پیمانه رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید) گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید و تمام @ashpazibanoo 👩‍🍳
حلوای دارک فندق @ashpazibanoo 👩‍🍳
✔️حلوای ژورنالی دارک فندق رسپی این حلوای ژورنالی با طعم عالی از بانو مریم دائم الحضورهستش. با کل مواد در این قالب، 6 قطعه حلوا داشتم.میتونید از قالب های کوچک استفاده کنید که تعداد بیشتری حلوا داشته باشید. در آخر کار اگر حلواتون انسجام نداشت 15 تا 20 گرم شکلات آب شده اضافه کنید. قالب اصلا نیاز به چرب کردن ندارد. مواد رو توی قالب ها خوب فشرده کنید و حدود یک ساعت بذارید توی فریزر بعد برگردونید.توی قالب ها فقط حلوا ریختم شکلات ته قالب نیست. توضیحات تکمیلی را توی پرانتز به دستور اضافه کردم. شکلات تلخ 63 گرم (من از شکلات پارمیدا استفاده کردم. خرد کردم و روی بخار کتری ذوب کردم) کره 20 گرم (به دمای محیط رسیده باشد) پودر قند الک شده 15 گرم (اگر شکلات شما نیمه تلخ بود 10 گرم و اگر شیرین بود پودر قند را حذف کنید) آرد سفید تفت داده شده و الک شده 62 گرم آرد نخودچی تفت داده شده و الک شده 30 گرم فندق تست شده و ریز شده50 گرم دارچین 1/2ق چ هر کدام از آردها را جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آرد ها گرفته شود وکمی تغییر رنگ دهند و بعد الک کنید و بعد وزن کنید. هردو آرد را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آرد گرم شود و بعد کره را اضافه کنید و با پشت قاشق به خورد آردها دهید.دراین مرحله حالت پودری دارد نگران نباشید از روی حرات بردارید بلافاصله شکلات ذوب شده گرم + دارچین +فندق ریز شده +پودر قند را اضافه کنید وتمام مواد باپشت قاشق به خوردهم دهید . حتی میتوانید برای یکدست شدن سریع مواد از دستتان کمک بگیرید. تا موادتان داغ است قالب های کوچک سلیکونی را به هر طرح وشکلی که دارید پر کنید وکاملا فشرده کنید بطوری که فضای خالی درآن نماند.نیازی نیست قالبها را چرب کنید.تقریبا 1 تا 2 ساعت درفریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند اینجوری خیلی تمیزتر و راحتتر ازقالب در می آید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍛 😋 🔸برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم @ashpazibanoo 👩‍🍳