مواد لازم:
🍕 شیر -300 میلی لیتر
🍕 نمک - 1 قاشق چایخوری
🍕 شکر -1 قاشق غذاخوری
🍕 پودر مخمر -11 گرم
🍕 آرد - 500+/- گرم
🍕 روغن نباتی -4 قاشق غذاخوری
.
🍕 برای پر کردن ، شما می توانید از هر آنچه می خواهید استفاده کنید .
آماده سازی:
شیر باید گرم یا در دمای اتاق باشد ، ابتدا همه مواد به جز آرد را مخلوط کرده ، خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و یک خمیر لطیفی بدست میاد. آن را در جای گرم قرار داده و اجازه می دهیم حدود یک ساعت و نیم ور بیاد.
سپس خمیر را به 12-14 قسمت تقسیم کرده و پیروگوپیتزا را مانند فیلم جمع می کنیم. با زرده چرب کنید ، دانه های کنجد را بپاشید و آن را به فر با دمای 180-200 درجه ، حدود 25-30 دقیقه ارسال کنید.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی تنوری
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
سیب تنوری ( تابه ای )
.
.
مواد لازم
سیب زمینی 4 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
جعفری 2 قاشق غذا خوری
سیر 1 حبه
نمک ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پاپریکا ،پودر سیر ،آویشن ( هرکدام 1 قاشق چای خوری )
مواد سس قارچ
شیر نصف لیوان
خامه 2 قاشق غذا خوری
پنیر گودا 2 ورقه
نمک و فلفل سیاه و اویشن ( هر کدوم نصف قاشق چای خوری
جعفری برای تزیین
.
.
برای شروع سیب و با ادویه و روغن مزه دار کنید
حالا تابه رو داغ کنید و سیب و بچینید روش و با جعفری و سیر رومال کنید تا مغز پخت بشه ،در اخرم با سس قارچ نوش جانش کنید 💙
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 تخم مرغ
140 گرم (0.7 فنجان) شکر
70 میلی لیتر (0.3 فنجان) روغن
10 گرم شکر وانیل
آرد 450 گرم (3.6 فنجان)
170 میلی لیتر (0.7 فنجان) آب
10 گرم بیکینگ پودر
15 گرم کاکائو
روش
تخم مرغ را با شکر و شکر وانیل بزنید. روغن را اضافه کرده و هم بزنید. آب ، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید.
خمیر را ورز دهید. به 2 قسمت تقسیم کنید. کاکائو را به 1 قسمت اضافه کرده و ورز دهید. 2 کیک را رول کنید.
یک کیک را روی کیک دیگر قرار دهید و رول را بپیچید. رول را با نخ ببرید. در مقدار زیادی روغن سرخ کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖
در دلت "غم" باشد🍂
تمام دنیا هم که جمع شود🌹
نمی تواند چاره ای کند...
مگر ان یک نفر
که فقط کافیست بگوید
"غمت نباشد" .! دیگر یادت
می رود غمت چه بود...
روز زیبای پاییزی تون🍂
سرشار از جذابیت و امیدواری🌹
❖
❖
هر وقت روز بدي را تجربه ميكنيد
و انگار تمام اتفاق هاي آن روزتان بر خلاف ميل شماست
اين را فراموش نكنيد كه
هيچكس به شما وعده نداده است كه زندگي شما بدون مشكل خواهد بود!
بدون روزهاي سخت ، شما هيچوقت قدر روزهاي خوب رو نميدونيد!
يك نفس عميق بكشيد،و به خود بگوييد
اين فقط يك روز بد است، نه يك زندگي بد!!!!!
يادت بماند كه،
"مردم همانقدر شاد هستند كه ذهنشان را به سمت شادي مي برند
❖
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه عالی 😋
پیاز / هویج
فلفل قرمز و سبز
سوسیس / پیازچه
6 تا تخم مرغ / نمک و فلفل
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
خورش_تره
برای این نوع خورشت معمولا از لوبیای سفید یا چیتی استفاده میکنن
میتونید از گوشت گوساله یا گوسفندی هم استفاده کنید
من از گوشت گوساله استفاده کردم
اگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید گوشت ولوبیا رو همزمان بپزید ولی گوشت گوساله دیر پز تره نیم پز که شد لوبیای خیس شده اضافه کنید
گوشت گوسفندی یا گوساله 400 گرم
لوبیا یک پیمانه
تره 300 تا 350 گرم پاک شده وخرد شده (تره سبزی خوردن)
لیمو عمانی چند عدد
رب یک قاشق سرپر
روغن ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
چند قاچ گوجه فرنگی در صورت تمایل اختیاریه میتونید نزنید
یک قاشق مرباخوری گرد لیمو در صورتی که ترشیش کم باشهدیدید ترشی با لیمو عمانی خوبه نریزید
لوبیا رو شب خیس کنید یکی دو بار آبشو عوض کنید
یک عدد پیاز نسبتا بزرگ را خرد کنید وتفت بدید گوشت رو بهش اضافه میکنیم تا با هم سرخ بشن وقتی که سرخ شد زردچوبه میزنیم وباهاش تفت میدیم آب جوش را به اندازه ای میریزیم تا تماما روی گوشت رو بگیره(کمی بیشترهم) ودرشو میزاریم تا گوشت نیم پز بشه لوبیا رو اضافه کنید و دوباره درشو بزارید در این فاصله تره رو تفت میدهیم کمیروغن میریزیم وسرخ میکنیم به اندازه سبزی قورمه سبزی سرخ نمیشه بعضیا سرخ نمیکنن همین جوری میریزین من سرخ میکنم وقتی سرخ شد یک قاشق رب هم باهاش تفت بدید نیم ساعت اخر همراه چند عدد لیمو ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وبریزید تو خورشت وبزارید بپزه وجابیفته وقتی خورشت پخت چند قاچ گوجه فرنگی به همراه یک قاشق مرباخوری گرد لیمو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه خورشت کاملا جا افتاده ونوش جان بفرمایید
چاشنی این خورشت معمولا آبغوره یا گرد لیمو عمانی ست بعضیا آبلیمو میریزین من دوست ندارم طعم سوپ میگیره ، همین تره سبزی خوردنه.
سبزی این خورشت نباید چرخ شه حتما با دست ریز خورد شه.
حتما یک تکه استخوان هم با گوشت باشه تا طعم خورش لذیذتر بشه
میتونید حدود 50 گرم جعفری هم باهاش خرد کنید خوشمزه میشه
این خورشت با سیب زمینی سرخ شده 👌🏻😉 حتما آب جوش بریزید آب سرد باعث دیرپز شدن گوشت میشه میتونید همراه زردچوبه فلفل هم با گوشت تفت بدید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#دسر_کدو_حلوایی 🍮 😋
▫️کدو حلوایی 400 گرم
▫️پودر آگار-آگار 2 تا 3 قاشق چایخوری
▫️عسل 4 تا 5 قاشق چایخوری
🔸ابتدا کدو را تمیز شسته و پوست بگیرید به صورت مکعبی خرد کنید. درون قابلمه ریخته یک لیوان آب روی آن بریزید و به مدت 20 تا 30 بذارید بپزه.
درون قابلمه دیگر حدود 300 میلیلیتر آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد وقتی به جوش رسید پودر آگار-آگار را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل حل شود.
کدو پخته شده را به همراه عسل و محلول آگار_آگار درون مخلوط کن بریزید و چند مرتبه مخلوط کنید. سپس درون قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فریزر بگذارید.
♦️پودر آگار-آگار یک ماده ژلاتین گیاهیه هست که میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━