7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ کیوسکی
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#مرغ_کیوسکی
کیوسکی یا کیفسکی ؛ یه غذای اکراینی و همچنین روسی هستش . در واقع این غذا برای شهر کیف هست که اسمش کیفسکی و به مرور کیوسکی بهش میگن . .
یه غذای خوشمزه هست😋 و نوعی از سوخاری ها حساب میشه . خیلی زمان بر نیست و به عنوان شام یه غذای عالیه . جای ناهار هم می تونید سرو کنید . .
برای هر نفر شما به یه سینه مرغ نیاز دارین ( در واقع نصف سینه مرغ )
مواد لازم رو برای دو عدد در واقع دو نفر .
سینه مرغ 2 عدد
جعفری خرد شده 4 ق غ
کره 40 گرم
سیر 1 حبه
آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
پنیر پیتزا به دلخواه لزومی نداره اگر خواستید .
برای تهیه این غذا بهتره از سینه های مرغ که متصل به کتف هست استفاده بشه . من برش دادم و اون استخوان رو نگه داشتم و بعد اگر سینه مرغ بزرگ هست می تونید دوقسمت کنید و اگر نه که نیازی نیست بهتره کمی با بیفتک کوب (یا گوشت کوب) بکوبید که کمی پهن بشه .
برای مرینیت کردن (مزه دار کردن ) هر طور که دوست داشته باشید . من سینه های مرغ رو با کمی سس سویا و پودر سیر و کمی نمک مزه دار کردم و چند ساعتی در یخچال قرار دادم . (هر جور دوست داشتید و با هر موادی می تونید مزه دار کنید)
جعفری خرد شده و کره و سیر خرد شده رو با هم مخلوط کردم . بهتره یه ساعتی این مواد رو داخل یخچال بزارین .
مرغ ها رو از یخچال بیرون آوردم یه مقدار وسطش شکاف ایجاد کردم . از مواد جعفری و کره و سیر یه مقدار وسطش قرار دادم . اگر دوست داشتین به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم می تونید قرار بدین الزامی نیست .
بعد مرغ رو رول کردم و پیچیدم .
ابتدا داخل آرد سفید غلتوندم و بعد داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری .
داخل یه ظرفی روغن ریختم گرم بشه و با حرارت کم سرخ کردم . حدودا برای پخت هر کدوم ده دقیقه داخل روعن با حرارت کم و ملایم گذاستم که حسابی هم داخلش مغز پخت میشه خیالتون راحت فقط هم روغن گرم باشه و هم حرارت کم .
پ.ن : من پوست دستم حسابی به دستکش حساسیت نشون میده . آخ آخ بعد از در اوردن حسابی قرمز میشه و خارش پیدا می کنه ، من هم استفاده نمی کنم این بار رو حالا استثنا 😜😜 کلا خوب دستام رو می شورم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#بورک_نودل
15تا 20 عدد ورق یوفکا
2بسته نودل با طعم دلخواه
1عدد فلفل سبز یا قرمز
2 قاشق غذاخوری سس کچاب
1 قاشق غذاخوری رب انار
1 قاشق مرباخوری سس تند
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک وروغن
1 قاشق غذاخوری آرد وکمی آب(برای درست کردن خمیر)
طرز تهیه :
اول کار مواد میانی رو آماده کردم.
توی تابه کمی روغن مایع ریختم وسس کچاب وسس تند ورب انار رو به همراه فلفل قرمز خرد شده تفت دادم وبعد نودل و1 لیوان آب رو بهش اضافه کردم بعد ادویه نودل ریختم وگذاشتم نودل با بقیه مواد پخته وآب آن کشیده بشه وگذاشتم کنار
بعد یه ورق از خمیر را برداشتم واز مواد نودل که خنک شده با کمی پنیر پیتزا گذاشتم وطبق ویدئو رول کردم ودر آخر با آرد وآب که خمیر درست کرده بودم کمی خیس کردم وبعد در روغن داغ شده سرخ کردم وگذاشتم روی دستمال کاغذی تا روغن اضافه کشیده بشه وبعد میتونید با سس تندیا سس کاب سرو کنید 😊😋
نوش جان.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بریانی😋
مواد لازم برای تهیه سس🔻
⬅️فلفل سیاه
⬅️رزماری
⬅️تخم گشنیز
⬅️کاری
⬅️زردچوبه
⬅️پودرفلفل دلمه
⬅️پودر پیاز
⬅️نمک
⬅️روغن زیتون
نکات پخت🔻
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و به حالت خمیری روی مرغ میمالیم.
دو ساعت اجازه میدیم تا طعم دار بشه.
اول یک ساعت توی ظرف و روشو فویل میکشیم.بعد نیم ساعت مستقیم روی اتیش یا داخل فر میزاریم تا برشته بشه.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح پاییزی تون با طراوت
و چون صدای باران گوش نواز
دلتون خالی از غصه
و زندگيتون شیرین
صبح چهارشنبه بخیر🍁
#دسر_کیک_اناری
طرز تهیه دسر:
ژله انار یک بسته(هر ژله دیگه ای هم می تونه باشه ولی ژله انار متناسب با رنگ رولت وایده مون هست)
اب جوش 1و1/2 پیمانه یا لیوان
.
👈ژله را با آب جوش مخلوط وبنماری کنید(یعنی روی بخار آب کتری درحال جوش بگذارید وهم بزنید)تا ژله کاملا شفاف شود
پس از خنک شدن درون ظرف مناسبی بریزید (کف ظرف نایلون بکشید وکمی چرب کنید)
ودرون یخچال بگذارید تا خوب منسجم شود
(اگر از شب قبل تهیه کنید بهتره ،ژله خوب منسجم میشه و موقع برش، تمیز برش میخوره)
پس از بستن به قطعات مربعی برش بزنید وکنار بگذارید،
👈یک انار متوسط نیز دون کنید و کنار بگذارید،
.
پودر ژلاتین 1ق س
اب سرد 5ق س
👈پودر ژلاتین واب سرد را نیز مخلوط وبنماری کنید
وپس از بنماری اجازه دهید تا کاملا خنک شود،
.
پنیر خامه ای 200 گرم (ماسکارپونه بهتره ،من ماسکارپونه زدم ،نبود لبنه جایگزین کنید)
خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم (جایگزین،،، مخلوط 200 گرم خامه صبحانه + 5ق غ پودر قند )
👈پنیر خامه ای همدمای محیط را با همزن کمی بزنید تا باز شود سپس خامه را اضافه کنید وبا همزن یکدست کنید
شیرینی ان را بچشید اگر کم بود می تونید کمی پودر قند اضافه کنید،
درنهایت پودر ژلاتین بنماری وخنک شده را کم کم اضافه کنید وسریع هم بزنید
ژله ودانه های انار را نیز اضافه ومخلوط کنید
🛑نکته :پودر ژلاتین پس از بنماری شدن حتما خنک بشه و پنیر وخامه نیز همدمای محیط، در غیر اینصورت موقع اضافه کردن پودر ژلاتین مایه دسر گوله خواهد شد ویکدست درنمیاد😉
.
دسر را درون قالب استوانه ای بریزید ودر یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود
قالب برای این میزان مواد: یک طلق مربع 25 بردارید دو طرف ان را به هم برسانید وبا چسب محکم کنید که به شکل لوله ای به قطر 6 سانت شود سپس ته ان را سلفون بکشید،
.
درنهایت دسر را روی نان رولت بگذارید ورول کنید، رول را درون کاغذ بپیچید وچندساعتی در یخچال بگذارید سپس برش بزنید
(یک لایه نااازک خامه روی نان رولت کشیده شود برای چسبیده شدن بهتر دسر به نان)
از برشها واضافه های اطراف نان تاج انار را تهیه کنید وبا شکلات سفید به آن بچسبانید،
رولت قرمز:
سایز قالب مربع 25
(دستور کامل رولت قرمز داخل پست،،، کیک رولی هندوانه ای ،اینجا جا نمیشه توضیح بدم مطابق رولت سبزی که گفتم تهیه کنید)
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو