eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم یک پیمانه و نصف آرد سه چهارم پیمانه روغن یک پیمانه و رب شکر چهار عدد تخم مرغ یک پیمانه شیر 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک سه پیمانه پودر کاکائو سه پیمانه شکلات ‌ ‌ طرزتهیه پودرکاکائو رو با شیر مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم بعد شکر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم روس حرارت بمونه تا شکر اب بشه. از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خنک بشه تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدش روغنو میریزیم و باز هم میزنیم. مواد خشکو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم مخلوط را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم تا بپزه بسته به فرتون زمانش فرق داره ولی حدودا یه ساعت طول میکشه تا بپزه برای تزیینش از نوتلا استفاده کردم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍮 😋 ▫️کاپوچینو 4بسته ▫️شیر 4 پیمانه ▫️شکر 2/3 پیمانه ▫️خامه صبحانه 160 گرم ▫️پودر ژلاتین 3/5 ق غ ▫️آب سرد نصف پیمانه 🔸اول پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم کنار میذاریم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم پودر کاپوچینو رو توی شیر حل میکنیم و مخلوط میکنیم خامه و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایه یکدست بشه نباید جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توی قالب میریزیم و توی یخچال به مدت 6 ساعت میذاریم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 @ashpazibanoo 👩‍🍳
🥖 😋 ▫️نان باگت یا تست به مقدار لازم ▫️کره 100 گرم به دمای محیط رسیده ▫️سیر 5 حبه رنده ریز شده ▫️جعفری خردشده 4 قاشق غذاخوری ▫️مایونر 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر ▫️پنیر پیتزا ب میزان دلخواه ▫️ذرت و فلفل دلمه ای برای تزیین 🔸نون ها رو از قبل داخل فریزر بذارید تا منجمد بشن بعد به صورت اُریب برش بزنید و بذارید کنار. توی ظرفی کره ی به دمای محیط رسیده، سیر رنده ریز شده، جعفری خرد شده، نمک فلفل و... رو با هم مخلوط کنید. 🔸از مواد روی نون ها بمالید طوریکه همه جای نون به مواد آغشته بشه و روشون پنیر پیتزا، ذرت و فلفل دلمه بریزید. روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت ده دقیقه بذارید تا پنیر آب بشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 @ashpazibanoo 👩‍🍳
هدایت شده از  یا صاحب الزمان ادرکنی💚
☘💚 نداری مریضی؛ به بدحالی من  ندیدم دمی، چون مسیحایی تو  نداری غلامی؛ به تنهایی من  ندیدم غریبی، به تنهایی تو…  نداری اسیری، به شیدایی من  ندیدم کسی را به آقایی تو  امیدِ غریبانِ تنها، کجایی؟  چراغ سر قبرِ زهرا؛ کجایی؟ ☘☘☘💚💚💚
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجان کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazibanoo 👩‍🍳
برای تهیه کشک بادمجان خوشمزه 😊😋😋😋 بادمجان کبابی شده (همیشه از باریکه بادمجان استفاده میکردم اینسری از تپله بادمجان ) با لهجه بگید . پیاز خرد شده سیر خرد شده. نمک و فلفل نعنا داغ پیاز ها رو سرخ میکنیم طلایی که شد سیر رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم. پیاز و سیر سرخ شده رو تو آبکش میریزیم تا روغنش رو بگیریم .(از روغنش برای سرخ کردن بادمجونا استفاده میکنیم.) بادمجان ها که کبابی شدن پوستش رو میکنیم (من با قاشق داخلش رو خالی کردم ) میریزیم تو ماهیتابه و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه ، روغن پیاز و سیر رو اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و پیاز و سیر داغم اضافه میکنیم تفت میدیم و در آخر نعنا داغ رو اضافه میکنیم و نوش جان 😘😘😘 این مدل برای کسایی هست که مثل من کشک دوست ندارن ولی میتونید در آخر کشک رو بهش اضافه کنید و سرو کنید @ashpazibanoo 👩‍🍳
سس 40 مزه🔻 روغن زیتون: نصف لیوان رب انار: نصف لیوان (ملس) رب گوجه: 1 ق غ آب لیمو تازه: 2 عدد نمک و فلفل سیاه رزماری: 2 شاخه کوچیک گشنیز: 2 برار رزماری گردو: حدود 7-8 عدد سیر: 5 حبه یا از مرغ درسته استفاده کن، یا اینکه همین سس رو میتونی برای مرغ تیکه‌ای (مثل جوجه کباب) استفاده کنی و روی زغال کباب کنید نیم ساعت استراحت بدید. سبزیجات دور‌چینش از خود مرغ خوشمزه تر بود،من از کدو، پاپریکا(فلفل دلمه هم میشه) سیب‌زمینی پیاز و لوبیا سبز استفاده کردم کلی هم میتونی جایگزین کنی.فر رو بذار رو دمای 220 تا گرم شه، بعد 1/5 ساعت بذار تو فر تا بپزه حواستون باشه عملکرد فرها متفاوته. @ashpazibanoo 👩‍🍳
مرغ زعفرونی مرغ زعفرونی پخت بدون آب این مرغ هم با نون سرو میشه هم با برنج من خودم با نون وسبزی دوست دارم پیازش زیاد نیست با حرارت کم که پخت میشه پیاز آب میشه آخر سر که پیازها سرخ وکاراملی میشه بسیار خوشمزن میگید کاشکی کمی بیشتر میزدم😍 روغن رو گرم کرده من از مخلوط کره و روغن استفاده کردم عاای میشه پیاز های خلال شده رو کف ماهی تابه میریزیم تکه های مرغ رو روی پیازها میچینم درماهیتابه رو بزارید شعله خیلی کم مثل وقتی که برنج دم میزارید یکساعت دست نزنید تا پیازها آب بندازه ومرغ نیم پز بشه بعد از یکساعت فلفل سیاه و قرمز ونمک بزنید من به این نوع مرغ زردچوبه نمیزنم باز درشو بزارید بعد از یک ربع مرغ رو برگردونید طرف دیگه اینجا چند چند خلال فلفل دلمه ای وچند حبه سیر درسته بزنید. باز درشو بزارید تا یک طرف مرغ سرخ بشه. مرغ که سرخ شد برگردونید زعفران بزنید. چند قاچ گوجه فرنگی بچینید. باز درشو بزارید تا عطر زعفران بلند بشه گوجه و پیاز ها سرخ بشن آخر سر کمی آب لیمو ویا آبغوره بزنید گاز رو خاموش کنید در کنارش سیب زمینی سرخ کرده بزارید با برنج ویا با نون نووووش جان کنید برای افطار درست کنید ولذتشو ببرید. به جای گوجه فرنگی میتونید هویج و آلو بزنید سطرهای درسته موقع سرو درشون بیارید. این مرغ چون زعفرون زدیم زردچوبه لازم نداره من زعفران دم کرده نداشتم. هر چه پیازش بیشتر خوشمزه تر شعله تا آخر پخت باید خیلی کم باشه با شعله بالا آب پیاز زود تبخیر ومرغ خام میمونه به این مرغ آب اضافه نکنید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی هر قالبی و حتی توی ظرف پیرکس و ساده هم میشه . فقط قالب رو یه کم با آب مرطوب کردم و کیسه فریزر توش انداختم تا بهش بچسبه و بعد هم الویه رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم وگذاشتم دو ساعت یخچال تا هم‌خوشمزه تر بشه و هم راحت برگرده . بعد هم روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و کیسه فریزر رو برداشتم . اون وسط صورتی هم سس مایونز بهش کمی آب لبو قاطی کردم و رنگی کردم . هر چی سالاد الویه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تره . عزیزان الویه برای اینکه قالبی بشه آب مرغ کم بریزین داخلَ کمتر از یه ملاقه . چون الویه شلکی قالبی در نمیاد . @ashpazibanoo 👩‍🍳
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت فسنجان با کوفته ریزه😋 🔴اکثرا فسنجون رو با مرغ درست میکنن ولی اگر بخواهیم که با گوشت قرمز درستش کنیم باید که چرخ شده باشه چون گوشت خورشتی تو فسنجان سفت میشه یه کم 🔴من چون همسرم اصلا گوشت مرغ نمیخوره برای همین همیشه فسنجونو با کوفته ریزه درست میکنم و خیلی هم خوشمزه میشه😋 اموزشش رو قبلا داشتیم تو پیج ولی ایندفعه واستون فیلم گرفتم 🔴من برای فسنجون اول حدود 200 گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و نمک و ادویه و کمی پودر نان خوب مخلوط میکنم بعد دوساعتی می‌زارم یخچال تا خوب مزه دار بشه 🔴تو این فاصله 150 گرم گردو رو خوب آسیاب میکنم به طوری که به روغن بیافته 🔴بعد یه پیاز متوسط رو رنده ی درشت میکنم و در مقداری روغن تفت میدم 👇ادامه👇 کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazibanoo 👩‍🍳