فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛🍲🍜🍞🍕🍝
#املت_پرزدار🍳
قسمت اول🍽
اسم این غذا هم جذابه چه برسه به طعم و مزش😊😊😊
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ۲۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری سر خالی
کره ۲۵ گرم
ژامبون دو ورقه
پنیر ورقه ای(گودا یا چدار یا...) ۴ ورقه
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#رولت_گوشت🌮
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده،دو قاشق.غذاخوری آرد سفید،یک عدد تخم مرغ.نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم .
برای مواد میانی هم قارچ خورد شده و هویج نگینی و فلفل دلمه ای نگینی و زرشک را باهم تفت دادم بعد موادم را روی نایلون گذاشتم و یه نایلون دیگه هم روش گذاشتم و با وردنه پهن کردم و مواد میانی را ریختم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و نیم ساعت در یخچال استراحت دادم سپس از یخچال خارج کرده و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
برای درست کردن سس👇👇 یه عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم،دو عدد گوجه رو رنده کردم و با یک قاشق .غ ۷رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب اضافه کردم و کنار گذاشتم .
نکته:
موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره.
پس حتما در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه👌
#جوجه_مکزیکی🍢 😋
مواد لازم:
_سینه ی مرغ ۲ عدد
_ماست ۲ فنجان
_فلفل دلمه ای رنگی ۲ الی ۳ عدد
_پیاز قرمز ۱ عدد متوسط
_زیره ی سبز ۱ قاشق چایخوری
_تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
_زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
_پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
_پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
_فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
_روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
در ابتدا ماست ، ادویه ها( زیره ، تخم گشنیز، زردچوبه ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل) و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و مرغ های مکعبی خرد شده را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود. سپس فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کرده. کف ظرف فر را چرب کرده گوشت مرغ و سبزیجات را به سیخ زده و در سینی فر چیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با ودمای ۲۰۰ درجه قرار داده . البته می توانید کبابی کنید یا بر روی تابه گریل یا سرخ کنید . نوش جان 😋
#کوکوی_ماکارونی 😍
نصف بسته ماكاراني شكل دار خام
٤ يا ٥ تخم مرغ
#قارچ خام ورقه شده ٢٥٠ گرم
#سوسيس( هات داگ )يك يا دو عدد خرد شده
فلفل #دلمه رنگي يا سبز نگيني شده 1 عدد
نمك و فلفل (ميزان سوسيس و قارچ مي تونيد زياد كنيد ولي كمترنه ) .
پنیر پیتزا به مقدار لازم .. .
.
#ماكاروني رو ابكش كرده تا حدي مي جوشونيم که نرم و پخته بشه . اجازه ميديم ماكاروني سرد بشه بعد تخم مرغها روبا چنگال میزنیم و مابقي مواد رو به همراه ماکارونی اضافه مي كنيم ومخلوط میکنیم و بعد يكدست داخل تابه ایی که روغن آن داغ شده ميريزيم . وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آنرا برگردونید تا طرف دیگر هم سرخ شود و در تابه را بزارید تا مغز پخت شود هرچي اين كوكو بيشتر سرخ بشه و تردتر بشه لذيذتره ... نوش جان .
.
✅نكته: اگه نخواستيد از سوسيس استفاده كنيد فيله يا سينه مرغ هاي خيلي كوچك خرد كنيد و سرخ كنيد و نمك و كمي زردچوبه بزنيد و پودرسير بهش زياد بزنيد تا مزه سوسيس وكالباس بگيره😉 و سرد شده و توي مواد كوكو مخلوط كنيد اما اين كوكو با سوسيس خوشمزه تره🙃
. ✅نكته٢: روغن خوب داغ شود و بعد مواد كوكو رو پهن كنيد تا خوب سرخ و برشته شود و برگردونيد تا ازهم نپاشه
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝🎥
ایده ناهار با گوشت چرخکرده
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_تندوری 🍗😋 غذای هندی👳♀
مواد لازم:
۱فنجون ماست چکیده و کمی کشک و برای ۱۵دقیقه داخل صافی می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود
۲قاشق غذاخوری پودر سیر زنجبیل
نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
نصف قاشق غذاخوری پودر برگ شنبلیله
۲قاشق غذا خوری فلفل قرمز چیلی
۲قاشق غذا خوری فلفل قرمز چیلی کشمیری
۱قاشق غذا خوری نمک
تمامی مواد بالا را باهم مخلوط می کنیم و ۱کیلوگرم مرغ را درون مواد می گذاریم برای ۱ساعت مزه دار شود.
🔴نکته: این غذا هندیه پس پر از ادویه های مختلف و تنده اگر خواستین می تونین ادویه هاشو با توجه به سلیقتون کم و زیاد کنید👌🏼
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
کیک کارپاتکا
👩🍳🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
کیک کارپاتکا
مواد لازم برای خمیر:
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱ لیوان آب
۱ لیوان آرد
۵ عدد تخم مرغ
۱ ق چ بکینگ پودر
مواد لازم برای محلبی:
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱/۵ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۲ لیوان شیر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ ق چ وانیل
برای روی کیک:
پودر قند و هر میوه ای که دوست دارید
طرز تهیه: ابتدا خمیر را درست کنید. در قابلمه آب و کره یا مارگارین را بریزید و تا زمانی که آب شود و بجوشد هم بزنید. به آب و روغن در حال جوش ، یک لیوان آرد را اضافه کنید و به کمک لیسک چند دقیقه خمیر را هم بزنید. اجازه دهید خمیر سرد شود. در این فاصله محلبی را درست کنید. برای محلبی به جز کره و وانیل همه ی مواد را در قابلمه بریزید و بپزید وقتی غلیظ شد و به قوام رسید از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید محلبی سرد شود.
به خمیر ابتدا بکینگ پودر را اضافه کنید سپس تخم مرغها را تک به تک اضافه کنید، ازیکعدد که اضافه میکنید خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی، بعد با دور کند همزن هم بزنید. کف قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کنید و نصف خمیر را درقالب خالی کنید. بدون اینکه خیلی فشار بیاورید به وسیله قاشق روی آن را حالت دهید. نیازی نیست خیلی صاف بشه چون کیک پف میکنه. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. وقتی نیمه ی اول خمیر پخت نیمه ی دوم را هم به همین ترتیب در قالب بگذارید و بپزید. سپس نیمه ی دوم را هم خارج کنید واحازه دهید سرد شود. وقتی هر دو نیمه سرد شدند ، ابتدا یک نیمه را در قالب کمربندی به طوری که آسیبی به آن نرسد بگذارید و روی آن از محلبی بریزید. نیمه ی دوم را روی محلبی بگذارید. به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید سپس از یخچال خارج کنید و روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو
. پودینگ شکلاتیه
طرز تهیه:
پودر کاکائو ۲ق
نشاسته ذرت ۳ق
وانیل کمی
شکر۱/۳پیمانه
شیر۲/۵پیمانه
اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس😅😋
.
.
ب همین آسونی ب همین خوشمزگی هم میتونید گرم سرو کنید همسرد
واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید .
👩🍳نوش جان🌹
@ashpazibanoo
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
👩🍳#آشپزی_کدبانو