#مسقطی_شیر ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▫️شیر 3 پیمانه
▫️نشاسته 100 گرم
▫️شکر 1 پیمانه
▫️آب 1 پیمانه
▫️گلاب نصف پیمانه
▫️کره 50 گرم
▫️مغز هل
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸اول آب و نشاسته رو خوب باهم مخلوط می کنیم و کنار میذاریم. حالا دو پیمانه از شیر و شکر رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر حل بشه. آب و نشاسته رو از یه صافی رد می کنیم و کم کم داخل شیر و شکر می ریزیم و با یه همزن دستی سریع هم می زنیم (چون شیر داغه و نشاسته زود خودشو می گیره) حالا مغز چند عدد هل رو داخل مسقطی می ریزیم،
🔸می تونیم از پودر هل هم استفاده کنیم ولی مغز هل بهتر میشه درسته که مسقطی فرم گرفته اما هنوز نشاسته نپخته، پس وقتشه که اون یک پیمانه شیر باقیمونده و گلاب رو اضافه کنیم و مدام هم بزنیم تا جایی که دوباره فرم بگیره و وقتی با چنگال روی مخلوط می کشیم جای پره هاش بمونه.
🔸ته یه ظرف مناسب مستطیلی شکل رو کمی چرب می کنیم و در صورت تمایل نارگیل می پاشیم و بعد مخلوط رو توش می ریزیم و صاف می کنیم. به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد به صورت لوزی برش می زنیم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#دسر_پاناکوتا 🍷 😋
مواد لازم
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
خامه یک بسته (پاکت صورتی)
ژلاتین سه قاشق غذاخوری
وانیل مقدار کم
گلاب دوقاشق غذا خوری
#طرز_تهیه :
ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد
شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد شده و هم دما با خامه شده خامه روبهش اضافه کردم و هم زدم تا یک دست بشه .
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشى_بادمجان_كبابى🍆🍆
بادمجان ١ كيلو
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
سياهدانه ١ قاشق چايخورى
نمك ١ قاشق چايخورى
ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى
سیرتازه یا پودر سير ١ قاشق چايخورى
سركه به ميزان لازم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوایخوشمزه وآسون😋
نان روغنی
نان صبحانه
مواد لازم
ماست یک فنجان
خمیر مایع یک قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذا خوری برای مخمر
آب گرم دوفنجان
نمک یک قاشق چای خوری
آرد به مقدارلازم
روغن به مقدارلازم
اگر میخواید نونتون شیرین بشه میتونید ۳یا۴قاشق هم شکر به مواد اضافه کنید
ابتدا خمیر مایه وآب گرم وشکرو باهم مخلوط میکنیم درشو میزاریم واجازه میدیم ده دقیقه تابمونه بعد ده دقیقه خمیر مایه روداخل یه ظرف بزرگ میریزیم وماست بهش اضافه میکنیم بچه ها اگه دوست دارید نونتون شیرین باشه تواین مرحله ۳یا ۴قاشق شکر اضافه میکنید بعد ماست هم بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد کم کم به مواد اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم تاخمیرمون آماده بشه بعد آماده شدن خمیر روش سلفون میکشیم وروش یه دستمال تمیز میزاریم ویجای گرم میزاریم تا آماده بشه (به مدت یک ساعت )بعد یک ساعت خمیر روش بازمیکنیم دوباره ورز میدیم واگر به آرد نیازداشت بهش آرد اضافه میکنیم وخوب ورزمیدیم تاخمیر نرم ولطفی به دست بیاد بعد از خمیر به اندازه یک گردوبزرگ برمیداریم وخمیر خوب بازمیکنیم بچه ها خمیرتون باید خیلی نازک بازبشه بعد خمیر داخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد سرخ شدن روی یه دستمال تمیز میزاریم تاروغنش کم بشه
نوش جان
بچه ها خمیر مایه تو اگر پف نکرده باشه هیچ مشکلی نداره
آرد تاجای اضافه کنید که به دست نچسبه.
این نون میتونید مدت زیاد داخل فریز نگهدارید بعد بزارید داخل کاروفر نرم وتازه میشه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تزئین حلوا👌
برای داشتن حلوای قهوه ای مقداری پودرکاکائو به حلواتون اضافه کنید😉
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#دال_حبوبات 🍜 😋
⭐️آبگوشت گیاهخواران
🔴مواد لازم🔻
نخود ازشب قبل خيس شده يک پيمانه
لوبياسفيد ازشب قبل خيس شده يک پيمانه
لوبيا چيتی ازشب قبل خيس شده 2/1پيمانه
سویا 2/1 پيمانه
روغن 2/1 پيمانه
سيب زميني نيم کيلو
گوجه فرنگي نيم کيلو
ليموعمانی 6 تا 8 عدد
زردچوبه 8 قاشق چايخوري
نمک 8 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز 2 قاشق چايخوری
🔴طرز تهیه🔻
نخود لوبيا سفيد و لوبيا چيتي را که حداقل 3ساعت خيس کرده ايم همراه با آب کافي (12پيمانه) در قابلمه مناسبي مي ريزيم و با حرارت زياد به جوش مي آوريم. پس ازجوش آمدن آب در قابلمه را مي گذاريم وحرارت را ملايم مي کنيم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامي بپزد. سپس سويا را 10 دقيقه خيس مي کنيم و از صافي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود. روغن را در ماهيتابه داغ مي کنيم وسويا را 2دقيقه با حرارت متوسط تفت مي دهيم. آنگاه سويا سيب زميني پوست کنده درسته گوجه فرنگي چهارقاچ ليمو عماني زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبيا ي پخته شده اضافه مي کنيم و مي گذاريم با همان حرارت ملايم حدود 2 ساعت بپزد و کاملا جا بيفتد.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#خورشت_کاری_مرغ 🥘 😋
مواد لازم
مرغ 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
شیر نارگیل 1 قوطی
کاری 6 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
#دستور_پخت
ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.
مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.
2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.
💥نکته های غذا:
• میزان کاری این غذا بستگی به ذايقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.
• منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#خوراك_قارچ_اسپايسي 🥘 😋
🔸طرز تهيه: اول سس_سير_اسپايسي رو تهيه كنيد :سه حبه سير درشت+يك و نيم ق غذاخوري رب گوجه فرنگي+نصف ق غذاخوري پودر فلفل چيلي يا قرمز(ميتونيد بيشتر يا كمتر كنيد)+نصف ق مرباخوري شكر+يك ق سرخالي سركه سفيد +كمي نمك و فلفل سياه رو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست بشه.
داخل تابه دو ق روغن زيتون بريزيد و يك پياز متوسط كه ريز خرد كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد سس رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت بديد تا بوي سير بلند بشه. حالا دو ليوان قارچ خرد شده رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد شعله رو كاملا كم كنيد و در تابه رو بذاريد تا قارچ كاملا بپزه.
خوراك آمادست.با نان به عنوان يك ساندويچ گياهي خوشمزه ميتونيد سرو كنيد.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#سالاد_ماکارونی 🍝 😋
🔸اول اينكه ي بسته ماكاروني فرمي داخل آب در حال جوش ميريزيم وبعد اينكه نرم شد آبكش ميكنيم وكنار ميزاريم بعد ژامبون ،خيار شور ،وجعفري خرد ميكنيم وبه ماكاروني اضافه ميكنيم بعد نخود فرنگي وذرت اضافه ميكنيم
🔸و كمي هم البته اگه دوست داشتيد سينه مرغ پخته را به تك هاي كوچيك خرد ميكنيم وبه سالاد اضافه ميكنيم و نمك وفلفل سياه هم به سالاد اضافه ميكنيم ودر آخر سس مايونز به سالاد اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تاكل سالاد كاملا باسس مخلوط شده باشد بعد يكي دوساعت داخل يخچال ميزاريم تا خنك بشه وبعد بيرون مياريم وتزيين ميكنيم من براي تزيين از (گوجه خرد شده ،سياه دانه،وجعفري وذرت استفاده كردم )به جاي سياه دونه ميتونيد از كنجد سياه هم استفاده كنيد بستگي به سليقه شما عزيزان داره
♦️ميتونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد
♦️هر چقدر سس مايونز بيشتر باشه خوشمزه ترميشه
♦️حتما سس يك ساعت قبل سرو به سالاد اضافه كنيد تا ظاهر بهتري داشته باشه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#کتلت_مرغ_مغزدار 🍘 😋
🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو