#اسموتی_هندوانه 🍉 😋
▫️هندوانه (خرد شده و بدون هسته) 2پیمانه
▫️شکر یک چهارم پیمانه
▫️پوست لیموی رنده شده یک ق چ
▫️برگ خرد شده تازه نعنا 1 ق غ
🔸قطعات هندوانه را داخل کیسه فریزر ریختم و به مدت چندساعت آن ها را درون فریزر قرار دادم تا یخ بزنه
هندوانه های یخ زده، و یکم اب هندوانه و نعنا را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید. میتونید بدلخواه بستنی هم اضافه کنید.
مخلوط را درون لیوان های مورد نظر ریخته و روی آن ها را با برگ های نعنا تزیین کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ژله ای یلدایی😋😋
نشاسته گل نصف پیمانه(پیمانه ی من لیوان فرانسوی معروف هست)
شکر نصف پیمانه
آب ۱ پیمانه و نصفی
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق چایخوری
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارانی😋
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم برای 6 نفر🔻
ماکارونی فرمی:یک بسته
هویج رنده شده:یک عدد درشت
نصف سینه مرغ پخته و خرد شده
کالباس:حدودا سه ورق خرد شده
خیار شور:5 عدد متوسط
ذرت و نخود فرنگی:هر کدام نصف فنجان
سس:ماست،آب مرغ،مایونز،آبلیمو و ادویه
ادویه:نمک فلفل قرمز و سیاه آویشن پودرسیر
شوید و جعفری خرد شده باهم یک فنجان
طرز تهیه🔻
در ظرفی بزرگ ماکارونی پخته و آبکش شده(از حالت معمول نرمتر برمیداریم)را ریخته و سپس مواد سالاد را به نوبت اضافه میکنیم و هم میزنیم.سبزیجات رو هم اضافه کرده و در نهایت سس سالادمون رو میریزیم.(برای تهیه سس در یک کاسه 2 قاشق ماست، 5 قاشق مایونز و حدود نصف فنجان آب مرغ و دو قاشق غذاخوری آبلیمو و ادویه جات را باهم مخلوط میکنیم تا یک دست شود)سس و مواد سالاد را حسابی هم میرنیم تا به خرد مواد بره و حداقل بمدت 3 ساعت در یخچال میگذاریم و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک گردن گوسفند😋
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
برای درست کردن این خوشمزه دو تا پیاز رو نگینی خورد کردم و داخل قابلمه زودپز ریختم و بعد بهش روغن اضافه کردم و یکم تفتش دادم بعد گردن گوشت گوسفند رو بهش اضافه کردم و آروم تفتش دادم و بعد برگردوندم تا دو طرفش خوب تفت بخوره، موقع تفت هم یکم زردچوبه بهش اضافه کردم تا بوش خوب آزاد بشه😋 بعد یکم زعفران غلیظ دم شده ،چندتا چوب دارچین و چند لیوان آب جوش بهش اضافه کردند و دَر زودپز رو بستم، شما اگر زودپز ندارید و اگر وقت دارین میتونین داخل قابلمه بریزید و چند ساعت(حدود سه تا 4 ساعت) بگذارید تا خوب بپزه. اواسط پخت ،در زودپز را مجدد بعد از یکم خنک شدن باز کردم و 2 قاشق رب رو حسابی با روغن تفت دادم و بهش اضافه کردم، خب حالا تو این مرحله وقت اضافه کردن نمک و فلفله چون گوشتمون تقریباً دیگه پخته ،که متاسفانه من فراموش کردم داخل فیلم نمک و فلفل رو نشون بدم ولی حتما بهش نمک اضافه کنید و بچشید که ببینید نمکش خوبه یا نه. حالا مجدد یکم زعفرون دم شده بهش اضافه کنید و در زودپز رو ببندید تا حسابی روغن بندازه و جا بیفته و یه کوچولو آب داشته باشد نه خیلی. در آخر هم که خوب جا افتاد امتحان کنید که گوشتش خوب پخته باشه و داخل ظرف بکشید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و با باقالی پلو یا برنج ساده نوش جان کنید.
⬅️⬅️⬅️من ماهیچه گوسفند رو هم به همین صورت میپزم فقط گوشتش یکم دیر پز تره.
⬅️⬅️چند حبه سیرم میتونید داخل آبش بندازید طعم و عطرشو بی نظیر میکنه.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_یلدایی
🍉🍉🍉🍉
مواد لازم:
ژله هندوانه یک بسته(میتونید از ژله آلبالو یا انار هم استفاده کنید)
ژله طالبی نصف بسته(یا کیوی و سیب)
ژله الوورا نصف بسته
شیر یک لیوان
آب جوش دو لیوان
شکلات چیپسی به مقدار لازم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو