eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍉 😋 ▫️هندوانه (خرد شده و بدون هسته) 2پیمانه ▫️شکر یک چهارم پیمانه ▫️پوست لیموی رنده شده یک ق چ ▫️برگ خرد شده تازه نعنا 1 ق غ 🔸قطعات هندوانه را داخل کیسه فریزر ریختم و به مدت چندساعت آن ها را درون فریزر قرار دادم تا یخ بزنه هندوانه های یخ زده، و یکم اب هندوانه و نعنا را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید. میتونید بدلخواه بستنی هم اضافه کنید. مخلوط را درون لیوان های مورد نظر ریخته و روی آن ها را با برگ های نعنا تزیین کنید @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای یلدایی😋😋 نشاسته گل نصف پیمانه(پیمانه ی من لیوان فرانسوی معروف هست) شکر نصف پیمانه آب ۱ پیمانه و نصفی پودر ژله ۱ بسته پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق چایخوری @ashpazibanoo 👩‍🍳
مواد لازم برای 6 نفر🔻 ماکارونی فرمی:یک بسته هویج رنده شده:یک عدد درشت نصف سینه مرغ پخته و خرد شده کالباس:حدودا سه ورق خرد شده خیار شور:5 عدد متوسط ذرت و نخود فرنگی:هر کدام نصف فنجان سس:ماست،آب مرغ،مایونز،آبلیمو و ادویه ادویه:نمک فلفل قرمز و سیاه آویشن پودرسیر شوید و جعفری خرد شده باهم یک فنجان طرز تهیه🔻 در ظرفی بزرگ ماکارونی پخته و آبکش شده(از حالت معمول نرمتر برمیداریم)را ریخته و سپس مواد سالاد را به نوبت اضافه میکنیم و هم میزنیم.سبزیجات رو هم اضافه کرده و در نهایت سس سالادمون رو میریزیم.(برای تهیه سس در یک کاسه 2 قاشق ماست، 5 قاشق مایونز و حدود نصف فنجان آب مرغ و دو قاشق غذاخوری آبلیمو و ادویه جات را باهم مخلوط میکنیم تا یک دست شود)سس و مواد سالاد را حسابی هم میرنیم تا به خرد مواد بره و حداقل بمدت 3 ساعت در یخچال میگذاریم و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. @ashpazibanoo 👩‍🍳
برای درست کردن این خوشمزه دو تا پیاز رو نگینی خورد کردم و داخل قابلمه زودپز ریختم و بعد بهش روغن اضافه کردم و یکم تفتش دادم بعد گردن گوشت گوسفند رو بهش اضافه کردم و آروم تفتش دادم و بعد برگردوندم تا دو طرفش خوب تفت بخوره، موقع تفت هم یکم زردچوبه بهش اضافه کردم تا بوش خوب آزاد بشه😋 بعد یکم زعفران غلیظ دم شده ،چندتا چوب دارچین و چند لیوان آب جوش بهش اضافه کردند و دَر زودپز رو بستم، شما اگر زودپز ندارید و اگر وقت دارین میتونین داخل قابلمه بریزید و چند ساعت(حدود سه تا 4 ساعت) بگذارید تا خوب بپزه. اواسط پخت ،در زودپز را مجدد بعد از یکم خنک شدن باز کردم و 2 قاشق رب رو حسابی با روغن تفت دادم و بهش اضافه کردم، خب حالا تو این مرحله وقت اضافه کردن نمک و فلفله چون گوشتمون تقریباً دیگه پخته ،که متاسفانه من فراموش کردم داخل فیلم نمک و فلفل رو نشون بدم ولی حتما بهش نمک اضافه کنید و بچشید که ببینید نمکش خوبه یا نه. حالا مجدد یکم زعفرون دم شده بهش اضافه کنید و در زودپز رو ببندید تا حسابی روغن بندازه و جا بیفته و یه کوچولو آب داشته باشد نه خیلی. در آخر هم که خوب جا افتاد امتحان کنید که گوشتش خوب پخته باشه و داخل ظرف بکشید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و با باقالی پلو یا برنج ساده نوش جان کنید. ⬅️⬅️⬅️من ماهیچه گوسفند رو هم به همین صورت میپزم فقط گوشتش یکم دیر پز تره. ⬅️⬅️چند حبه سیرم میتونید داخل آبش بندازید طعم و عطرشو بی نظیر میکنه. @ashpazibanoo 👩‍🍳
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉🍉🍉🍉 مواد لازم: ژله هندوانه یک بسته(میتونید از ژله آلبالو یا انار هم استفاده کنید) ژله طالبی نصف بسته(یا کیوی و سیب) ژله الوورا نصف بسته شیر یک لیوان آب جوش دو لیوان شکلات چیپسی به مقدار لازم @ashpazibanoo 👩‍🍳