6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک با یک تخم مرغ😋
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم🔻
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل کمی
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
طرز تهیه🔻
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 ،8دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
بعد روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.
آرد را کم کم اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .
مایه این کیک تقریبا شل هست برای جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه کنید.حتما آرام آرد را مخلوط کنید وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند.میتوانید در انتها فقط به اندازه 20 تا 30ثانیه با کند ترین درجه همزن خیلی آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله های آرد در کیک باز شوند.
من 4 ق س از آرد را برداشتم و مواد رو به دو قسمت تقسیم کردم و به یکی 2 ق س آرد و به دیگری 2 ق س پودر کاکائو اضافه کردم.اگر شما نمیخواهید کیک شکلاتی و دو رنگ شود آرد را به همان مقدار 1 و 1/2 پیمانه بریزید و چیزی از آرد برندارید.
مواد کیک را در قالب که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.
در فر 180 درجه به مدت 35تا 40 دقیقه بسته به دمای فر و قالب قرار دهید.
حتما بعد از نیم ساعت کیک را با یک خلال چک کنید اگر تمیز بود کیک پخته و در آخر کمی گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
این کیک را میتوانید در قابلمه یا فر دستساز هم بپزید.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالزونهی پنیر و اسفناج😋
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم خمیر🔻
آرد 500 گرم
آب ولرم 210 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه فوری 1 و 1/2 قاشق چایخوری
بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1قاشق مربا خوری
روغن مایع 30 گرم
مواد لازم داخل کالزونه🔻
اسفناج 500 گرم
پنیر کمی شور 200 گرم
پیاز قرمز 1 عدد متوسط
نمک. فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق مربا خوری
مواد لازم رومال🔻
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 ق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
نمک کمی
کنجد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
داخل ظرفی آب و خمیر مایه فوری و شکر را با هم مخلوط کنید.
آرد رو به همراه بهبود دهنده الک کنید و نمک را بهش اضافه کنید و وسط آرد رو خالی کنید و تخم مرغ و روغن مایع و مایع خمیر مایه رو بریزید و خوب مخلوط کنید و 10دقیقه با دست ورز دهید و درون ظرفی رو چرب کنید و خمیر را قرار دهید داخلش و رویش رو بپوشانید و1 ساعت در جای گرم قرار بدید تا پف کند.
در این فاصله اسفناج ها را خورد کنید. پیاز را سرخ کنید .زردچوبه بزنید .اسفناج ها رو هم بریزید و تفت بدید و ادویه هارو بریزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن،پنیر را خورد کرده و با این مواد مخلوط کنید.
بعد از استراحت خمیر ،چونه بگیرید،هر کدام را با وردنه باز کنید و داخلش 2 قاشق غذاخوری از مواد اسفناج و پنیر بریزید و دور خمیر آب بزنید و از یک طرف ببندید،چنگال بزنید و با پیتزا بُر ببرید
و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید.
دوباره روی آنها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت بدید.
زعفران و زرده تخم مرغ و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کنید و روی کالزونه ها بزنید و کنجد بریزید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید .
سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر قرار بدید تا کالزونه ها رویش طلایی شود.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد اندونزی😋
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
مواد لازم🔻
خیارشور
گوجه
هویج
گل کلم
فلفل دلمه ای
ذرت
نخود
کاهو
سیب زمینی
تخم مرغ
مرغ
شوید، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر
روغن زیتون
سس مایونز
راستش همچی رو ما چشمی ریختیم ولی سیب زمینی فقط دوتا پیمونه بود بقیه همه همونی بود که تو فیلم دیدین.
اول ویدیو میگم همچی رو بپزیم ولی خوب مشخصه که خیارشور، گوجه، فلفل دلمه ای و کاهو رو نپختم دیگه معلومه دیگه😬🤪😜
همه چیز رو خوب نگینی خرد کنید و خوب با هم ترکیب کنیدشون
این سالاد خیلی خوشمزه میشه جای مرغ میتونید از کالباس هم استفاده کنید و جای کاهو از کلم برگ و کلم قرمز و میتونید مرغ و کالباس نریزید که اینجوری برای دوستانیکه گیاه خوار هستند عالیه میشه👌🏼
طعم سالاد اندونزی فوق العادست و البته مثل سالاد ماکارونی، سالاد روسی یا همون سالاد الویه ، سالادفصل و خیلی سالادهای دیگه میشه توی مواد اولیهش دست و دل باز بود و با سبزیجات مختلف تهیهش کرد. هر ادویه یا سسی که دوست دارین هم میتونین بهش اضافه کنین. پس مجبور نیستین همه ی مواد لازم رو تهیه کنین. هر کدوم رو که نداشتین با هر نوع سبزیجاتی که طعمشو دوست دارین جایگزین و طعم سالاد رو با ذائقه ی خودتون تنظیم کنین.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب😋
⚠️نکات پخت🔻
✔️اول قطعات مرغ داخل زعفران میزاریم بعد دو قاشق روغن مایه اضافه میکنیم به مدت ۱ ساعت استراحت کنه.
✔️ بعد پیاز و فلفل دلمه و یه حبه سیر
خلالی خرد میکنیم با مواد مخلود میکنیم و ۱ ساعت استراحت مجدد در مرحله اخر سس رو به مواد اضافه میکنی حداقل ۲ ساعت داخل مواد بمونه و حداکثر ۱ روز
مواد تهیه سس🔻
سس مایونز : ۲ قاشق
ماست: ۲قاشق
پودر خردل:۱قاشق
پودر پاپریکا: ۱ قاشق
نمک:۱قاشق
فلفل : ۱/۲ قاشق
ابلیمو : ۳ قاشق
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍴مواد مورد نیاز🍴
🍥روغن برای سرخ کردن
🍥نمک و فلفل
🍥8 عدد سیب زمینی
🍥1 عدد تخم مرغ
🍥6 ورق ژامبون خرد شده
🍥12 ورق پنیر امنتال
🍥100 گرم آرد
🍥3 عدد زرده تخم مرغ
🍥150 گرم آرد سوخاری
طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست کنده سپس در آب جوش همراه با نمک بپزید سپس له کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید. 2 ورق از پنیر امنتال را روی یک ورق ژامبون قرار دهید. این مراحل را با باقیمانده پنیر و ژامبون تکرار کنید. برش های مستطیلی شکل روی ورقه های پنیر و ژامبون بزنید سپس مانند ویدئو به شکل مربع های کوچک خرد کنید. هر کدام از مربع ها را داخل پوره سیب زمین قرار داده و دور تا دور آن را بپوشانید. سپس به آرد سوخای، آرد و زرده تخم مرغ هم زده آغشته کنید.
3. مکعب های کوچک را داخل یک تابه در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی شود. سپس با سالاد سرو کنید.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بیسکوئیت_تردنمکی
3 عدد پنیر مثلثی یا پنیر کیبی یا 3 قاشق غذاخوری سرصاف پنیرخامه ای 50 گرم کره ی نرم
نصف لیوان روغن مایع ( جامد نمیشه )
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری نشاسته ( یا نشاسته ی ذرت یا نشاسته ی گندم فرق نداره )
1 قاشق چایخوری نمک
2 تا 3 لیوان آرد
فلفل یا سبزی خشک یا زیره یک قاشق چایخوری میتونید بریزید .
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#دسر_ماگنولیا 🍨 😋
▫️2 لیوان شیر
▫️1 قاشق غذاخوری آرد
▫️2 قاشق غذاخورى نشاسته
▫️4 قاشق غذاخوری شکر
▫️نصف قاشق چای خوری وانیل
▫️2 قاشق غذاخوری خامه (صبحانه)
▫️بیسکویت پیتی پور و موز برای وسط دسر
🔸آرد ونشاسته وشکر رو با هم مخلوط میکنیم. داخل یه قابلمه کوچک شیر سرد وموادپودری رو می ریزیم و روی حرارت کم گذاشته ومدام هم میزنیم مواظب باشید که ته نشین نشه. وقتی به غلظت فرنی رسید از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه رو اضافه وهم میزنیم تا کامل خامه حل شده و یکدست شود.
بیسکوییت پیتی بور رو پودر میکنیم، ته لیوان یک لایه می ریزیم واز مایه دسر روی بیسکوییت میریزیم و از موزه ای حلقه شده دور لیوان میچینیم و دوباره بیسکوییت می ریزیم وروش دوباره مایه دسر.بعد ازاین که نیم ساعت تو دمای محیط موندو سرد شد به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار بدین تا کاملا خنک بشه
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو