eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ @ashpazibanoo 👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌
هدایت شده از تبلیغات آشپزی کدبانو
بزرگترین کانال بازی و کاردستی در ایتا با ۴۸ هزار عضو😍👇 کودک خلاق 🎯 مرجع بهترین و جدیدترین برای افزایش خلاقیت و ⛵️ بازی 🚕 کاردستی 🎨 نقاشی 📚 قصه شب 🌐 الگوسازی ♻️ اوریگامی 🔢 آموزش ریاضی ⭕️ مونته سوری 👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/993853440C44cdd49eab ⛔️ کپی بنر ممنوع
برای 4 الی 5 نفر: -کلم پیچ: 1 عدد بزرگ (با 3-4 لیوان آب و 2 قاشق آبلیمو باید بپزه) روغن (برای سرخ کردن): 4 قاشق غذا‌خوری -پیاز: 2 عدد -گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم -زرد‌چوبه، پودر‌سیر: 1 قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -نمک: به اندازه (همیشه تست کنید که بی نمک یا شور نشه) -سبزی معطر تازه: مرزه، ترخون، تره، گشنیز، ریحون، نعنا(نعنا نصف بقیه) از همه سبزی ها به یک اندازه، فقط نعنا نصف بقیه باشه، و وزن کل سبزی: 500 تا 700 گرم باشه -لپه (یا لوبیا سفید یا باقالی یا هیچ‌کدوم): 5 قاشق غذاخوری (قبل از اضافه شدن، 1 ساعت پخته شود) -سبزی معطر خشک: نعنا، ترخون، جعفری و ریحون (من اینارو داشتم، میتونید جای ریحون مرزه بریزید): از هر کدوم یک قاشق غذاخوری پُر. -برنج خام شسته شده: 3 پیمانه (600 گرم) -روغن (یا روغن زیتون- برای آخر کار: 4 قاشق غذاخوری) برگ های کلم پخته شده رو از قسمت رگ، به آرومی جدا کنید (آموزش در هایلایت دلمه‌کلم)، و دلمه ها رو بپیچید -رب انار (ترش یا ملس یا شیرین- با توجه به علاقه خودتون): حدود 1 لیوان. میشه از ترکیب سرکه سفید و شیره انگور هم استفاده کرد. رب انار رو لایه لایه اضافه کنید، بشقاب روی دلمه ها برای فرم گرفتن دلمه هست. -کره (یا هر مدل روغن) 60 گرم - 7 قاشق . ‌🔴⏰زمان پخت: پخت مواد دلمه: 30 دقیقه پخت کلم: 1 ساعت پخت اولیه دلمه(با بشقاب، رب انار و 2 لیوان آب): 40 دقیقه پخت دوم: (بعد از اضافه کردن رب انار): 1 ساعت پخت سوم: (بعد از روغن، کره یا روغن حیوانی): 10 دقیقه حرارت زمان پخت: کم" . @ashpazibanoo 👩‍🍳
کوفته با سس گوجه و خامه🍲🥘 مواد لازم:برای کوفته👇 500 گرم گوشت گوساله چرخ کرده 5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز رنده شده 1 حبه سیر رنده شده 1 تخم مرغ 4-5 شاخه جعفری ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری زیره و فلفل سیاه مواد سس👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 حبه سیر 400 میلی لیتر آب یا آبگوشت(مخلوط آب جوش و استاک گوشت) 1_2 لیوان پوره گوجه فرنگی (400 میلی لیتر) 100 میلی لیتر خامه (با مخلوط شیر و خامه،و یا شیر پرچرب) 1 مکعب شکر (برای متعادل سازی ترشی گوجه فرنگی) 1 قاشق چایخوری نمک کمی فلفل سیاه 1 برگ بو 1-1.5 قاشق چای خوری نشاسته مخلوط شده با 30 میلی لیتر آب طرز تهیه: مواد کوفته را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب ورز دهید،سپس روی ظرف را بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.بعد از گذشت این زمان کوفته را شکل دهید، روغن را در قابلمه یا ماهیتابه داغ کرده و کوفته ها را با حرارت بالا تفت دهید تا مقداری سرخ شوند نیازی به پخت کامل ندارد. آنها را در بشقاب جداگانه ای بگذارید،در قابلمه مقداری روغن اضافه کنید،حرارت را کم کنید،رب گوجه فرنگی و سیر له شده را تفت دهید(ترجمه از آشپزی_خلاق) روی آن آب یا آب گوشت اضافه کنید (من 200 میلی لیتر آب و 200 میلی لیتر آبگوشت استفاده کردم)بعد پوره گوجه فرنگی ، خامه و ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید،سپس مخلوط نشاسته و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود،بعد از غلیظ شدن سس ، کوفته ها را در سس قرار دهید ، یک برگ بو را به آن اضافه کنید و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزید، در اخر روی آن جعفری یا ریحان ریز خرد شده بپاشید و آن را با پوره سیب زمینی یا پاستا سرو کنید @ashpazibanoo 👩‍🍳