برای درست کردن این پیتزای خوشمزه باید:
شیر گرم 1 پیمانه(فقط گرمای اون با دست حس بشه و دستو نسوزونه)
خمیر مایه 1 ق غ خ
روغن مایع یا کره آب شده 1/4 پیمانه
باهم مخلوط کنیم و 10 دقیقه کنار میزاریم.
آرد 2و نیم لیوان و نمک 1 ق چ
الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه .و به دست نچسبه.
بعد از 10 دقیقه ورز دادن ظرفمونو چرب میکنیم یه کم روی خمیرو میپوشونیم و جای تقریبا گرم میزاریم.
به مدت 1 ساعت استراحت کنه.(حجمش دو برابر میشه)
بعد از 1 ساعت پف خمیرو میگیریم ،سطح کارو ارد میپاشیم و خمیرو باز میکنیم، از موادی که دوست داریم داخش میریزیم و اروم اروم رول میکنیم، و سر تاسرشو برش میزنیم.
کف ظرفمونو یا چرب میکنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و حلقه هارو کنارهم میزاریم.
به قسمت های خمیری پیتزامون زرده تخم مرغ میمالیم و داخل فر ،توستر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه میزاریم تا روشون طلایی بشه.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#چیز کیک :
مواد لازم
کره 65 گرم
بیسکویت دایجستیو شکلاتی و یا کیک خشک شده شکلاتی120 گرم پودر شده
شیر نصف پیمانه
پودر ژلاتین 2.5 ق غ
پنیر خامه ای 400 گرم
400گرم خامه قنادی
پودر قند 2 ق غ
اسانس وانیل به میزان لازم
ژله انار نصف بسته
طرز تهیه :
کره رو روی حرارت باز کنید ( داغ نشه) بیسکویت پودر شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید
خمیر که شد کف قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق صافش کنید و بزارید یخچال تا سفت بشه .
پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید و صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد ظرف رو روی بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا ژلاتین در شیر حل شود.
سپس از روی حرارت بردارید و وانیل رو در مخلوط شیر و ژلاتین بریزید.
خامه قنادی رو بزنید تا فرم بگیره و پنیر خامه ای و پودر قند رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
سپس مخلوط شیر و ژلاتین را هم اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
این مواد را در قالب روی کراست بیسکوئیت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.
من از قالب مونوپورشن استفاده کردم و چیز کیک تک نفره درست کردم
برای قسمت آخر نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب بنماری کنید و بریزید روی لایه قبلی و نیم ساعت توی یخچال بزارید تا سفت بشه
.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
شکم_پاره دوستش دارم خیلی زیاد .....اخه چه دلبریم شده😋
سلام دوستان و نازنینای گل🙆
انشالله که روز خوبی رودرپیش روداشته باشین..اینم یه شکم پاره خوشمزه 😉جای همگی خالی❤❤❤ #بادمجون_شکم_پاره
در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#باسلق_یلدایی 🍡 😋
▫️۱لیوان نشاسته گل
▫️۲لیوان آب
▫️۱لیوان شکر
▫️گلاب و وانیل مقداری
▫️کره یا روغن مایع مقداری
▫️رنگ خوراکی
🔸ابتدا نشاسته رو با ۱لیوان آب خیس کردم بعد ۵دقیقه آب روش رو دور ریختم نشاسته رو از صافی رد کردم با ۲لیوان آب با شعله ملایم روی اجاق گذاشتم.وقتی مایع گرم شد شکر رو اضافه کردم.بعد هم گلاب و وانیل رو اضافه کردم وتاوقتی که غلیظ وکش دار بشه هم زدم.آخرسر در حد ۲قاشق روغن مایع اضافه کردم وتا زمانی که جذب بشه هم زدم.
بعد تو کاسه های جداگانه رنگی کردم وتو ظرف چرب شده لایه به لایه ریختم وقتی خنک شد ۲_۳ساعت تو یخچال موند وخیلی راحت با چاقو برش زدم
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
ایده تزئین هندوانه شب یلدا🍉🍉🍉
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کیک هندوانه یلدایی🍉🍉
طرز تهیه اش خیلی راحته . ابتدا کیک اسفنجی رو خورد می کنید با شکلات سفید حالت خمیری بهش می دید توپک های یک اندازه ازش سر چوب آبنبات میزنیم و تو شکلات سفید فرو میکنیم
برای درک بهتر کلیپوببینید😌
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو