چیزکیک کادایف شربتی
برای لایه اول :
200 گرم کادایف نرم
80 گرم کره آب شد
پودر هل(اختیاری)
مقداری گردو درشت خرد شده
3/4 پیمانه آب
نیم پیمانه شکر
چند قطره آبلیمو
-
برای قسمت پنیری :
850 گرم پنیر خامه ای مثل ویلی، لبنه یا ماسکارپونه
1 پیمانه شکر
200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3 تخم مرغ
وانیل
-
برای گاناش :
100 میلی لیتر خامه صبحانه
130 گرم شکلات خرد شده
-
یک قالب کمربندی مربع یا دایره 21 سانتیمتری، یا یک رینگ رو آماده کنید، یعنی زیرش کاغذ روغنی بزارین و فر رو روی 200 درجه قرار بدین .
برای لایه اول رشته های کادایف نرم رو با کره آب شده و به اختیار ، پودر هل، مخلوط کنید با دست و یک مشت از این رشته ها کنار بزارین برای تزیین و بعد گردو هارو اضافه و مخلوط کنید و کف قالب یکدست فشار بدین و حدود 20 دقیقه بپزین تا سرخ شه. از فر دربیارین و روی ظرف سرو قرار بدین و اجازه بدین تا سرد شه.
برای شربت لایه اول، آب، شکر و آبلیمو رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا بجوشه بعد 5-6 دقیقه دیگه بجوشونین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین تا ولرم شه. شربت ولرم رو روی کادایف ولرم بریزین با قاشق.
همون قالب کمربندی یا رینگ رو تمیز کنید و دوباره کاغذ روغنی بزارین.
برای قسمت پنیری، پنیر خامه ای، شکر و وانیل رو با همزن ترجیحا دستی هم بزنید تا یکدست شه بعد آرد ، نشاسته ذرت و خامه رو اضافه و مخلوط کنید بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و با همزن دستی فقط درحد ترکیب شدن مخلوط کنین وگرنه حین پخت ترک میخوره. مخلوط رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده 150 درجه ،حدود 1 ساعت بپزین تا کلا بگیره. دمای فر رو زیاد نکنین. فر رو خاموش کنین و درشو کمی باز کنین و اجازه بدین تا چیزکیک داخل فر یک ساعت بمونه و سرد شه. بعد دربیارین و یک چاقوی تیز دور قالب بکشید و چیزکیک رو روش سلفون بکشین و بزارین یک شب یخچال بمونه. لایه اول هم سلفون بکشین در دمای اتاق بمونه. پیشنهاد من اینه که روز بعدی لایه اول رو درس کنین تا تردیش بمونه.
چیزکیک (قسمت پنیری) رو روی لایه اول قرار بدین.
برای تزیین ، کادایفی که اول کنار گذاشته بودید رو تفت بدین تا سرخ شه بعد چیزکیک رو تزیین کنید.
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الویه_رولی
مواد لازم::
سیب زمینی کاملا پخته باشه تا قشنگ له بشه
نمک
شوید تازه از شوید خشک هم میشه استفاده کرد
ولی خب شوید تازه یه عطر دیگه ای داره😋😋
نخودفرنگی
هویج پخته شده
نگینی خورد شده،رنگشو متفاوت و قشنگ میکنه
ولی اگه دوست ندارین سلیقه ایه
سس مایونز
خیارشور نگینی خورد شده.سعی کنید آبشو بگیریم.مثلا چند دقیقه داخل آبکش باشه خوبه
سلفون اگه نداشتین از کیسه فریزر هم میشه استفاده کرد
داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره
روش روغن داغ و پودر فلفل شیرین ریخت که اختیاری
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#لازانیا
برای مواد گوشتی :
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
3-4 قاشق غذا خوری روغن
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 گوجه فرنگی
3-4 فلفل
آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی)
نمک
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمز
ورقه لازانیا
پنیر پیتزا
برای سس :
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته خامه (یا 1/5لیوان شیر)
آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید.
روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود.
اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیا_پلوی_خاص 🍛
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحونه_فوری و لاکچری 😋👌
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
کانال دوم ما ،دکوراسیون و جهیزیه 👇
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #مرغ_شکم_پر_تنوری 🍗
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#مرغ_سوخاری_آمریکایی🍗🧀😋
▫️450 گرم سینه مرغ فیله شده
▫️1/4 لیوان سس مایونز
▫️1 قاشق غذاخوری سس خردل
▫️1 حبه سیر رنده شده
▫️1/2 لیوان پودر سوخاری پانکو
▫️1/2 لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت)
▫️1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
▫️1/2 قاشق چایخوری نمک
▫️1/8 قاشق چایخوری فلفل
🔸ابتدا به تکه های فیله شده ی مرغ نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را کامل با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا به سس آغشته شود سپس حداقل چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود
در یک بشقاب گود آرد سوخاری،آرد پا نکو،پودر پارمسان و نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید،سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغ ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا بسته به حرارت فرتون تا زمانی که دو طرف مرغ ها ترد و طلایی شود قرار دهید در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید،و با انواع سس دلخواه سرو کنید
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو
#کوکو_سبزی به شکل خورشید 😋
نمک به میزان لازم
گردو 100 گرم
زرشک 2 ق غ
تخم مرغ 3 عدد
سبزی کوکو 500 گرم
خمیر بربری 1 کیلو
🔸اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد.
سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید.
بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید.
وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است
@ashpazibanoo
👩🍳#آشپزی_کدبانو