eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
22.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
16.6هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
نان پیده انگشتی مواد لازم آب ولرم 2لیوان و1/2لیوان آرد 5لیوان نمک 1قاشق چایخوری مایه خمیر 1پاکت(10گرم،یک قاشق غذاخوری) مواد رویه ماست 2قاشق غذاخوری آب 2قاشق غذاخوری آرد 1قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1عدد داخل ظرفی ابتدا آب ولرم ریخته ومایه خمیر وکمی شکر اضافه کرده ومخلوط کرده 5دقیقه ای بماند بعد آرد رو کم کم اضافه کرده در این بین نمک هم اضافه کرده ومخلوط کرده خمیر بدست آمده اگر کمی چسبنده باشه بهتر هست تا اینکه خمیری سفت بدست بیاد(خمیر کمی چسبنده هست) حالا خمیر رو 15 دقیقه داخل کاسه استراحت داده بعد خمیر رو روی سطح کار که کمی ارد پاشیدیم قرار داده وبه شکل چونه بزرگ در آورده وحالا این چونه رو ابتدا با کاتر دونیم کرده وبعد هر قسمت رو به 4قسمت تقسیم کرده که در آخر 8چونه کوچک داریم که شکل چونه کرده وچونه ها رو به همین شکل15دقیقه استراحت دوم داده حالا سینی فر رو برداشته وکف آن سبوس گندم پاشیده وچونه ها رو داخل سینی قرار داده وبا کمک دست پهن کرده به شکل دایره داخل هرسینی 3تا چونه گذاشتم سایز این نونها کوچیک هست برای بار سوم خمیرهای پهن شده داخل سینی فر رو روی آنها رو پوشانده و15دقیقه دیگر استراحت دادم بعد از استراحت آخر روی خمیر رومال میزنیم وبا کمک انگشت روی اون شکل میدیم با انگشت اشاره به شکل زدن مهر روی تمام سطح نون رو انگشت زده تا حفره دار بشه کنجد وسیاه دونه میزنیم وداخل فر گرم شده روی200درجه فربرقی حالت بدون فن وروی قسمت زیر وروی پخت انجام بشه قرار داده تا روی آن طلایی بشه @ashpazibanoo 👩‍🍳
مواد لازم🔻 500 گرم گوشت چرخکرده (نیم کیلو)(گوشت گوساله یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفند)گوشت با چربی کم 1 پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته شود) 1/2 لیوان آرد سوخاری(لیوان دسته دار فرانسوی ) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر زیره 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر قالبی چدار یا موزارلا مکعبی خرد شده(یا پنیر پیتزا رنده شده) مواد سس قرمز🔻 1 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه نمک و فلفل طبق ذائقه طرز تهیه🔻 تمام مواد گوشت،پیاز،جوش شیرین،نمک، ادویه،روغن و آب (آب باعث میشه کباب آبدار و خوشمزه تر بشود)را در یک کاسه ریخته و به مدت 10-15 دقیقه ورز دهید در مرحله بعد مواد گوشتی را به چند توپک تقسیم کنید(سایز سلیقه ای هست)سپس روی نایلون گذاشته و پهن کنید و مانند فیلم چند تکه پنیر وسط آن بگذارید (ترجمه از آشپزی_خلاق )و به کمک نایلون آنرا بسته ومانند نیم دایره شکل دهید(میتوانید از لبه کاسه کوچک استفاده کنید و شکل دهید،اطمینان حاصل کنید که لبه های گوشت کامل بسته شده و باز نمیشود موقع سرخ کردن)،سپس آنرا در یک ظرف بگذارید و روی ظرف سلفون بکشید برای حداقل 3 ساعت در یخچال گذاشته،بعد از گذشت زمان استراحت از یخچال خارج کرده و در ماهیتابه با روغن خیلی کم و روی حرارت ملایم گریل کنید،این کباب را میتوانید در کنار پوره سیب زمینی،انواع پلو و سبزیجات سرو و نوش جان کنید🤗 @ashpazibanoo 👩‍🍳
بستنی یخی این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا😂😅،شما هواستون جمع باشه) خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام😋 بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها @ashpazibanoo 👩‍🍳
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته خشکار😋 مواد لازم برای رشته🔻 آرد برنج : نصف لیوان آرد گندم : نصف لیوان آب یا شیر : 1 لیوان 👈میتونید کلا از ارد برنج یا کلا از آرد گندم استفاده کنید اما این ترکیب عالی میشه هم لطافت داره همزمان خمیری هم نمیشه‌. برای مواد میانی🔻 گردو سائیده شده: 5 قاشق غ شکر : 4 قشق غ پودر هل: 1/2 قاشق چ پودر دارچین : 1 قاشق غ برای شربت: 1لیوان شکر 1لیوان آب مقداری پودر دارچین و زعفران طرز تهیه🔻 👈اول مواد رشته رو درست کنید یعنی اب و آرد برنج و ارد گندم را مخلوط کنید از صافی رد کنید و توی محیط 2 ساعت استراحت بدید. 👈مواد میانی رو مخلوط کنید و کنار بزارید. 👈بعد شربت رو درست کنید . اب و شکر رو توی تابه بریزید روی حرارت مستقیم قرار بدید تا شکر حل شود بعد دارچین و زعفران بریزید و خاموش کنید . اگه دوست دارید شربت غلیظ باشد حدود 10 دقیقه بزارید بجوشد. 👈اول تابه نچسب را با یه پارچه نخی تمیز چرب کنید بعد رشته هارو مثل فیلم با شانه مخصوص یا بطری های سس سه شاخه توی تابه بریزید و بعد چند دقیقه که لبه ها از تابه جدا شد بردارید و با مواد پر کنید و ببندید و توی روغن سرخ و داخل شربت بزنید و در بیارید.. نکته: 👈دوستان برای رشته خشکار یه شانه های مخصوص هستش که با اون مواد رو میریزن و همه شهر ها از اونا پیدا نمیشه. مثل من خودتون یه بطری پلاستیکی رو توی درش نی گوش پاک کن بزنید یا سوزن تلمبه بزنید یا اینکه از این بطری پلاستیکی های سه شاخه بگیرید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️عید آمد و عید آمد با نقل و نبید آمد 💙رمضان مبارک رفت این فطر سعید آمد 💛دنیا شده یک سر گل هرگوشه پر از بلبل 💜هرخاک شده بستان چون نــ✨ــور امید آمد 💗عید فطر بر شما مبارک
👈 مواد لازم: 👈برای خمیر: 1 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری شکر 1/5 قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری مخمر فوری 6-7 لیوان آرد 👈برای پر کردن نان: سوسیس زیتون پنیر چدار گوجه فرنگی فلفل 👈 دستور تهیه: ابتدا آب گرم ، شیر، شکر و مخمر خشک را مخلوط کنید و بگذارید مایع به مدت 10 دقیقه حل شود. سپس ، روغن و سفیده را با نمک اضافه کنید و هم بزنید. حالا آرد را کم کم اضافه کنید. خمیری که بدست می آید، نباید به دستهای شما بچسبد. روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و حدود 40-50 دقیقه اجازه دهید استراحت کند. سپس از خمیر خود چانه هایی به اندازه نارنگی بردارید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بگذارید. مجددا روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. ته یک لیوان را با کمی روغن چرب کنید و وسط چانه ها را فشار دهید تا گود شوند. داخل آنها را با سپسیس، پنیر، گوجه، زیتون و فلفل، پر کنید. می توانید از هر چیزی که دوست دارید برای پر کردن نان ها استفاده کنید. سپس آنها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و به مدت 30-40 دقیقه در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است، قرار دهید. بهتر است آن را در قفسه زیر اجاق قرار دهید، تا پنیر سریع ذوب نشود و نسوزد. اگر سریع آن را بپزید ممکن است هنگام برداشتن و بیرون آوردن آن خام بماند. گ @ashpazibanoo 👩‍🍳
مواد لازم🔻 750 گرم سیب زمینی آب پز 50 گرم آرد سوخاری 1 تخم مرغ 4 برش پنیر ورقه ای چند قاشق سس کچاپ چند برگ ریحان 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی(یا مخلوط آویشن،پونه کوهی و ریحان خشک) نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه🔻 سیب زمینی های آب پز را پوست گرفته و رنده کنید و در یک کاسه بزرگ با تخم مرغ ، آرد سوخاری،ادویه ، نمک و فلفل مخلوط کنید سپس به شکل مربع هایی مانند نان تست در آورید و روی آن سس گوجه فرنگی ، پنیر و برگ ریحان گذاشته و یک لایه دیگر تست سیب زمینی بگذارید و روی آن را با روغن چرب کنید و در ماهیتابه نچسب که چرب کردید روی حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود ،نوش جان🤗 کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazibanoo 👩‍🍳