eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23.9هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
16.4هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⁦⬇️⁩🍆کباب بادمجان 🍆⁦⬇️⁩ ⁦✔️⁩موادلازم بادمجان اندازه بزرگ 4 عدد ، گوشت چرخ کرده نیم کیلو ، پیاز 1 عدد ، سیر 2 حبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم . ⁦✔️⁩موادلازم برای سس . رب گوجه 1 ق غ ، ادویه جات و نمک به مقدار لازم ، روغن مایع 3 ق غ ، آب 1 پیمانه ✅طرزتهیه اول بادمجان هارو شسته ، بعدش هم بالا و هم پایین بادمجان رو ببرید ، و همه ی بادمجان رو به دوقسمت برش دهید تا همه ی با دمجان ها 8 عدد شوند و همون بادمجان هارو طبق عکس به قسم برش دهید ولی تا تهش برش نزنید که میخواهیم لابه لای آن گوشت بذاریم ، در ظرف مورد نظر گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و نمک و ادویه جات رو بریزید و با دست خوب مخلوط کنید مقداری از گوشت برداشته و لابه لای بادمجان های برش زده بذارید همه ی بادمجان های گوشتی رو در سینی فر یا ظرف مورد نظر گذاشته و در آخر روش سسی که درست کردیم رو روش بریزید و در فر با دمای 200 درجه تا زمانی که گوشتش خوب پخته شود بپزید. 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌
رمضان الکریم🌙 یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس سلام خوبین؟ نماز روزها قبول🙏🏻 ماقوت مشهدی میل کردین؟ ماقوت مشهدی یه دسر بسیار خوشمزه مخصوص ، افطار در شهر مقدس مشهد و سایر شهرهای استان خراسان رضوی ست . یه دسر سریع و با مواد کاملا ساده و دردسترس . البته یزدی های محترم هم دسر ماقوت دارن که اون هم بسیار لذیذ و خوشمزه ست . دستورش رو براتون تایپ می کنم انشالله که دوست داشته باشین طرز تهیه ماقوت مشهدی : آب ۲پیمانه نشاسته گل ۲ ق غ شکر نصف لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم طرز تهیه : آب رو‌ جوش بیارید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا حل بشه. نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنین. اگر هم نزنین یا یک دفعه بریزین نشاسته گلوله می شه. چند لحظه صبر کنین تا نشاسته جوش بیادو و یک دقیقه بجوشه . حالا شکر و زعفرون رو اضافه کنین . ترجیحا زعفرون رو در آب حل کنیین . هم بزنین تا باز به جوش بیاد و شکر حل بشه . در مرحله آخر گلاب را اضافه کنین و از روی حرارت بردارین. یکی دو دقیقه کنار بزارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزین . اگر دوست داشتین بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادوم خلال شده هم به آن اضافه کنین. وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارین بعد ماقوت برای سرو در سفره ی افطار آماده ست . 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
سینه ی مرغ تکه شده ۵۰۰ گرم لوبیا سبز یک پیمانه ( یه لیوان) سیر رنده شده یک قاشق غذا خوری سس سویا یک چهارم لیوان نشاسته ذرت یک ق غ خ عسل یک ق غ خ روغن دو ق غ خ نمک فلفل پاپریکا و عصاره ی مرغ یه قاشق روغن توی ماهیتابه بریزین لوبیاها رو اضافه کنید و حدود هفت دقیقه تفت بدین تا لوبیا نرم بشه.حالا لوبیا رو بر دارین، یه قاشق دیگه روغن اضافه کنین تکه های مرغ رو که به نمک و فلفل و پاپریکا آغشته کردین اضافه کنید و اجازه بدین ده دقیقه از هر طرف بپزه و طلایی بشه ، سیر رنده شده رو اضافه کنید و سی ثانیه بعد لوبیا ها رو اضافه کنین خب حالا تهیه سس👈 نصفِ لیوان آب و عصاره مرغ و سس سویا و عسل و نشاسته ی ذرت رو مخلوط کنین با هم و به جوجه ها اضافه کنید و هم بزنید ، اجازه بدین با هم چند دقیقه ای بپزن و سس غلیظ بشه و به دلخواه با کته سرو کنید نوش جان نکته: عسل به هیچ وجه غذاتون رو شیرین نمیکنه حذف نکنید چون طعم خاصی به جوجه ها میده( میتونین به جاش از شکر قهوه ای یا شیره ی نبات زعفرونی هم استفاده کنین)
دسر طالبی ژله طالبی یک بسته پوره ی طالبی ۳/۴ لیوان آب جوش ۳/۴ لیوان بستنی وانیلی یا شیر یا خامه ۱/۲ لیوان پودر ژله را با سه چهارم لیوان آب جوش حل کرده وروی دما خوب هم می زنیم و می زاریم سرد بشه.بستنی را درون آب طالبی بریزید زمانیکه ژله طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید میتوانید همه ی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید اگر طالبی شما شیرین نبود ۲_۳قاشق شکر به مواد افزوده کنید.مواد را درون قالب یا لیوان بریزید بزارید یخچال تا خودشو بگیره مثل بعضیا که خودشونو می گیرن.برای ژله روشم دوباره ژله درست کردم و روش ریختم 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
طرز تهیه: چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید .مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍹🍹 عالی برای ماه رمضان✨ 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
کالباس پنیر قارچ فلفل دلمه پیاز پنیر پیتزا نان لواش ادویه(نمک.فلفل سیاه) پیازهارو نگینی کرده ودر کمی روغن سرخ میکنیم و ادویه میزنیم سپس قارچ ها و فلفل دلمه خرد شده را در پیازها تفت میدهیم نان را باز کرده و وسطش کالباس ‌کامل میذاریم و موادی که درست کردیم به اضافه ی پنیر روی کالباس میذاریم و نان را میپیچیم نان ها را هم میتوانید در ساندویچ میکر و هم در ماهیتابه دوطرفه سرخ میکنیم 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهيه : یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
🥙 😋 نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ 🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. 🔸سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست و ازین قبیل سوالها،در جواب بگم این شیوه بنده ست،شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ آب ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه خمیر مایه (مخمر) ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک آرد ۵۰۰ گرم (۳ پیمانه) پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه گشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (میتونین از مخلوط سویا با گوشت هم استفاده کنید) نمک فلفل ۷ عدد سیبزمینی کوچک پخته پاپریکا پنیر پیتزا 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
خونگی هم سالم‌تر است و هم خوشمزه تر.این سس بیگ مک مک دونالد مخصوص همه برگر ها است. حتما امتحان کنید، فوق العاده بینظیر میشه مواد لازم: _سه ق غ مایونز _دو ق چ خردل _دو ق چ سس گوجه فرنگی _چهار ق چ خیارشور رنده شده _نصف قاشق چایخوری پیاز رنده شده _یک ق چ پودر پیاز _نصف ق چ پودر سیر _یک ق چ پودر آویشن نصف قاشق فلفل قرمز همه ی مواد رو یک الی دو ساعت قبل مخلوط کنید و به همراه همبرگر سرو و نوش جان کنید پ.ن : در صورت دلخواه از سبزیجات معطر دیگر مثل جعفری و ریحان نیز می تونید استفاده کنید 😉😋 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات 👨‍🍳👩‍🍳نوش جان😍 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳