🔅چند نكته طلايى براى پخت تهچين...👇🏻
•تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد
•برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره.
•برنج رو کمی دونتر آبکش کنید.
.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
تصمیم بگیر با دل خوشی های ساده
معادله پیچیده ی زندگی را دور بزنی؛
در خنده اسراف کن و به غم پشت پا بزن.
با باران هم آواز شو و بگذار ،🍃🌸
خورشید تنت را لمس کند...
و برای بودن در شادی ها بهانه نیاور؛
گذشته را به دفتر خاطراتت بچسبان
و از دلخوشیهای بندانگشتی
ساده نگذر...🍃🌸
برای گربه همسایه غذا بگذار...
با سایه ات شکلک بازی کن و
در سرزمین تنهایی آواره نباش؛
خودت را دوست بدار و مثل
صبح بعد از باران خنک باش و دلپذیر...
صبح دل انگیزتان بخیر 🐣
و نیکی باد دوستان جان
امید که چهارشنبه تان بر
مدار عشق و آرامش باشد ..
مهرتان افزون باد .🍃🌸
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
50.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تک نفره
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#ژله_تک_نفره
این ژله برای پذیرایی در مراسم ها و مهمونی ها خیلی عالیه 😍😍
ساده و راحته و می تونید در رنگ های مختلف و حتی در هر ظرف دل خواه درست کنید 😊
از هر رنگ و هر طعم پودر ژله می تونید استفاده کنید من از پودر ژله انار استفاده کردم و با یک لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار تا خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که به دمای محیط رسیده ( یا دو سه قاشق بستنی) اضافه کردم .
برای طرح گل از قالب ریز سیلیکونی استفاده کردم و جزیی با روغن مایع چرب کردم و از این ژله ام به تعداد ظرفی که می خوام درست کنم ، ریختم . من ۳ تا ژله تک نفره در سایز متوسط درست می خوام بکنم که ۳ تا طرح گل هم نیاز دارم و بعد در یخچال قرار دادم تا بسته بشه .
مابقی ژله رو بین سه تا ظرفم تقسیم کردم و بعد گذاشتم یخچال ببنده . (از هر ظرف و جام می تونید استفاده کنید )
برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه و توی محیط گذاشتم تا خنک بشه .
وقتی ژله داخل ظرف بسته شد (خیلی سفت نشه ، یک کم از نیم بند شدن بیشتر بگیره) یک مقدار از ژله آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال .
ژله هایی که طرح گل هم بود از قالب سیلیکونی وقتی گرفت جدا کردم .
زمانی که ژله آلووورا یک کم گرفت ، طرح گل رو روش گذاشتم و بعد مابقی ژله آلوورا رو ریختم و گذاشتم توی یخچال ببنده
🛑از هر رنگ و هر طعم ژله می تونید استفاده کنید .
🛑می تونید جای قالب ریز سیلیکونی ، از قالب مولد سیلیکونی استفاده کنید .
🛑می تونید در هر ظرف و جام و مینی لیوان استفاده کنید . حتی می تونید در لیوان یکبار مصرف درست کنید و بعد از بسته شدن از لیوان یکبار مصرف خارج کنید .
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
49.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک_بادمجان
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#کشک_بادمجان
پیش غذایی که نمیشه ازش گذشت 😍😋😋
شما کبابی دوست دارید یا ساده 😊
بادمجان ۴ عدد
کشک ۲ الی ۳ ق غ
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ تا ۳ حبه
نعنا ۲ ق غ
زعفران مقداری
گردو در صورت تمایل
بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم و جلوی آفتاب قرار دادم (یا میشه نیم ساعت داخل آب و نمک انداخت) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریختم در تابه رو میزارم (می تونید به بادمجان ها هم ماست بزنید که روغن زیاد نبره) ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن .(می تونید بادمجان ها رو هم حتی کبابی کنید) پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و زردچوبه ریختم و گردو ریز خرد شده و نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه ریختم و روش آب جوش حدودا نصف لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران و کمی نمک داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم .
برای تزیینش هم من از کشک زعفرانی ، نعنا داغ و پیاز داغ و گردو استفاده کردم .
این میزان تقریبا برای ۳ الی ۵ نفر مناسب هست.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
53.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هل و گلاب
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#کیک_هل_و_گلاب
شاید خیلی وقت ها دلتون یک کیک ساده بخواد ، با عطر و بوی خیلی دلنشین 😍☺️
اون قدری خوش عطر و طعم هست که دیگه تا آماده بشه ، دلتون ضعف میره 🫣
و اون قدر فضای خونه از عطرش پر میشه ، که همه مشتاق هستند زودی آماده بشه و یک برش ازش بخورن ☺️😉.
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۲۰ گرم (حدود یک لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود ۱/۲ لیوان)
شیر ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
گلاب ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
پودر هل ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
آرد سفید ۳۷۰ گرم (حدود ۲.۵ لیوان)
تخم مرغ و شکر رو ۳ تا ۴ دقیقه با همزن زدم ، دور گیری کردم . هل رو اضافه کردم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم و بعد شیر و گلاب رو ریختم و در حد ترکیب شدن زدم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم .
قالب من به سایز ۱۵ در ۳۰ سانت هستش ،قالب گرد بخواید استفاده کنید قطر ۲۰ تا ۲۳ خوبه . قالب رو من با ارده چرب کردم ، برای چرب کردن قالب ارده و یا روغن جدا کننده گزینه خوبیه ، (یادآوری🙂 روغن جدا کننده خونگی : ۵۰ گرم کره یا روغن جامد + ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو با همزن ۲ ، ۳ دقیقه بزنید ،این ترکیب رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنید ، هر وقت خواستید ازش مقداری بردارید و قالب رو چرب کنید )
مایه کیک رو در قالب ریختم و در فر که از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۴۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر هم در فر دست ساز که روشش هایلایت استوری هست و یا تابه دو طرفه میشه . (واشر نارنجی رو در بیارید ،شعله پخش کن قرار بدید ، حرارت ملایم رو به کم تایه دقیق نمیشه گفت چک کنید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه)
کمی از دما افتاد از قالب بیرون آوردم ، روی توری گذاشتم تا خنک بشه .
چون طرح قالبم وسطش گودی داشت برای اون قسمت یک کرم زعفرانی درست کردم . یک لیوان شیر ، ۱ ق غ نشاسته ذرت ،۳ ق غ شکر ، زعفران رو مخلوط و روی حرارت ملایم گداشتم و هم زدم تا به غلطت برسه . در آخر ۲ ق غ گلاب ریختم و از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد داخل طرح روی کیکم ریختم .یک کم گذاشتم یخچال تا بگیره .
🛑مجموع شیر و گلاب روی هم در کل در این کیک ۱۷۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) هست و شما هر طور بخواید این میزان شیر و گلاب رو می تونید خودتون تنطیم کنید کم و زیاد بسته به علاقه تون داره .
🛑می تونید داخل خود کیک زعفران هم بریزید.
🛑گردو و کشمش و ... هم می تونید استفاده کنید .
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت خرما
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#تارت_خرما_معصومه
خرما ۲ کیلو
پودر گردو ۱۵۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
کره ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پودر دارچین نصف تا ۱ ق غ
پودر هل ۱ ق غ
نان تارت حدود ۱۲۰ عدد
من از خرمای کبکاب استفاده کردم ، اگر از رطب استفاده می کنید پوست خرما رو هم جدا کنید . اندازه خرما با هسته ۲ کیلو داشتم ، هسته اش رو جدا کردم حدود ۱۶۰۰ گرم شد . خرما رو داخل میکسر ریختم و له و پوره کردم .
داخل تابه ای ریختم و کره اضافه کردم و با کره یک کم تفت دادم تا خرما باز بشه . بعد پودر گردو و پودر نارگیل و پودر هل و پودر دارچین ریختم و ترکیب کردم . یک کم موادم سفت بود اول ۱۵۰ گرم کره ریختم بعد دیدم کمی سفته ۵۰ گرم هم اضافه کردم و کلا ۲۰۰ گرم کره ریختم و بعد از حرارت برداشتم .
🛑می تونید از هر نوع مغزی دل خواه و به میزان دل خواهتون استفاده کنید .
من از نان تارت آماده استفاده کردم و این بار فرصت نداشتم خودم درست کنم ، می تونید در هر شکل و طرحی رو از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید .
از خمیر خرمایی ام کمی که از دما افتاد به اندازه ۱ ق م (من روی ترازو گداشتم و هر کدوم رو بین ۱۵ تا ۱۷ گرم جدا کردم ) برداشتم و توی دستم به شکل بیضی در آوردم . از اونجا که نون تارت هام به این شکل بیضی هست داخل نون تارت قرار دادم و کمی منسجم کردم و بعد در کنجد ( و یا پودر گردو ، پودر نارگیل ، پودر پسته و ...) غلتوندم .
👈با این میزان مواد برای من حدود ۱۲۰ تا تارت خرما شد .
🌸میزان مواد در حجم کمتر حدود ۳۰🌸 (من میزام موادی که درست کردم براتون تقسیم بر ۴ کردم . هر میزان خواستید مواد رو ضرب یا تقسیم به یک نسبت می تونید کنید)
خرما نیم کیلو
پودر گردو ۴۰ گرم (بین یک سوم تا نصف لیوان)
پودر نارگیل ۴۰ گرم (بین یک سوم تا نصف لیوان)
کره ۴۰ تا ۵۰ گرم
پودر دارچین ۱/۲ ق م
پودر هل ۱ ق م
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو_لوبیا_سبز
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳