eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
16.5هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم اموزش سیب زمینی سوخاری 🎥🔝 پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید عالی و متفاوته. نکته ها: سیب زمینی ها یکدست و نه نازک و نه ضخیم خرد کنید. نیم پز شد ابکش کنید از پودر سوخاری درشت استفاده کنید بهتره
🌸 ســـلام 🍃به دلهای گرمتان 🌸سـلامی به 🍃قلب پاک و پر مهرتان 🌸آرزو میکنم امروزتون 🍃از شوق سر ریز باشید 🌸و لبخندی به بلندی آسمان 🍃رو لبهاتون نقش ببندد 🌸روز زیبای یکشنبہ تون بخیر
تاتلی تلی بابا @ashpazibanoo 👩‍🍳
‌تاتلی (دسر) تلی بابا ‌ لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد) استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانه‌ی قنادی یا لیوان دسته دار) مواد لازم: 100 گرم کره 1 استکان روغن مایع 1 استکان ماست 1 استکان شکر 1 عدد تخم مرغ نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر 1 پاکت (5 گرم) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی آرد به مقداری که به دست نچسبد مواد داخل تاتلی: 1 کاسه تل کادایف خرد شده 2 قاشق غذاخوری پودر پسته مواد لازم شربت: 3 لیوان شکر 2/5 لیوان آب نصف یک لیمو طرزتهیه: برای تهیه خمیر همه مواد به جز آرد را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید. خمیر را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی با دست درست کنید. از طرف دیگر کادایف خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و 2 قاشق پودر پسته را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و داخل ظرف آبلیموگیری که سلفون کشیده اید بریزید وسط خمیر را باز کنید از مواد کادایف وسط آن بگذارید و بعد از اینکه روی خمیر را پوشانیدید قالب را برگردانید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی ها را در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حد طلایی شدن بپزید. به محض خارج کردن شیرینی ها از فر روی آنها شربت خنک را بریزید. من روی شیرینی پودر پسته ریختم شما دوست داشته باشید می توانید به جای آن پودر نارگیل بریزید. @ashpazibanoo 👩‍🍳
این شربت خنک و خوشرنگ رو براتون اوردم یکم خنک شیم تو این گرما بچه ها این شربت گل پنیرک هستش دو قاشق گل پنیرک رو بریزید تو لیوان روش یخ بریزین بزارید یخا آب بشه و گل پنیرکتون رنگش باز بشه بعد دو قاشق گلاب و یکم شکر و تخم شربتی اضافه کنید و بعد بهش آب اضافه کنید میتونید برگ نعناع و لیموی خرد شده ام بهش اضافه کنید 🌸🌱
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍢🍢 ابتدا ۷۰۰ گرم گوشت چرخکرده گوساله و سیصد گرم گوشت سینه مرغ 2 عدد پیاز متوسط رنده شده 2 ق آردگندم فلفل سیاه و نمک و پاپریکا و یک لیوان جعفری و گشنیز را خوب مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه ورز می دهیم توی ظرف با سرپوشیده یکساعت داخل یخچال قرار می دهیم. دوباره خوب ورز داده با سیخ چوبی کباب های خود را درست کرده ظرف فر را کمی چرب کرده سیخ های کباب به همراه یک استکان آب قرار داده با دمای ۲۰۰ درجه سی تا چهل دقیقه می پزیم و همراه پیاز و گوجه سماق زده نوش جان می کنیم.. @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍔😋 گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد. سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى كنيد @ashpazibanoo 👩‍🍳
🍗 سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد کوچک سیر ۲ حبه نمک ۲ق چ فلفل ۱ق چ.آویشن ۱ ق چ.جوز هندی نوک ق چ پنیر پیتزا به میزان لازم قارچ و ذرت و هویج و فلفل دلمه ای قرمز و سبز کمی آرد سوخاری تخم مرغ یک عدد مرغ ها و پیاز و مرغ و سیر و ادویه هه رو داخل دستگاه خرد کن یا غذاساز یا چرخ گوشت میرزیم تا کامل له بشه بعد یو ق غ آرد سوخاری اضافه میکنیم کاملا حالت خمیری و چسبنده داره بعد که مرغ چرخرکده آماده شد یه تیکه سلفون مثل شکل مربعی برش میدیدم از مرغ اندازه یک نارنگی برمیداریم رو سلفون به شکل مستطیل بازمیکنیم از سبزیجات روش میزاریم پنیر هم میریزیم و دو طرف سلفون رو میگیریم تا لبه های گوشت مرغ بهم برسن و بسته بشن کاملا مرغ رو نیبندیم تا مواد ازش بیرون نیاد حتما با سلفون اینکارو بکنین بعد با همون سلفون لوله میکنیم و بعد سلفون رو باز کنید و ازداخلش دربیارین و داخل آرد سوخاری میزاریم بعد داخل تخم مرغ میغلتونیم ، دوباره داخل آرد سوخاری میغلتونیم و بعد داخل روغن داغ میندازیم روغن باید غلطون باشه بعد که کامل سرخ شد روی دستمال بزارین روغنش گرفته بشه و بعد سروکنید @ashpazibanoo 👩‍🍳
63.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست) گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم پياز ١ عدد درشت نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين برنج ٣ پيمانه زعفران روغن سماق كنجد گوجه فرنگي . گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم. با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. . يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه . بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم. كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد @ashpazibanoo 👩‍🍳