eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر پتی‌بور با موز 👩‍🍳مواد لازم: بیسکوییت پتی بور ساده: ۲ بسته دسر آماده ی موزی: ۲ عدد موز: ۲ عدد پودر دارچین: یک قاشق چای خوری اسپرینکل شکلاتی: نصف لیوان 👩‍🍳طرز تهیه: ابتدا در یک پیرکس کوچک یا ظرف مخصوص کیک (مدل های فلزی)، یک لایه بیسکوییت را کنار هم بچینید. بعد با قاشق یا لیسک دسر موزی بزنید. این دسر باید همه جای بیسکوییت ها را بپوشاند تا کاملا به آن ها طعم بدهد. سپس موزها را در یک کاسه با چنگال یا پوره کن له کنید تا کاملا پوره شوند. یک یا دو قاشق از پوره ی به دست آمده را روی دسر پخش کنید. حالا یک لایه ی دیگر پتی بور روی لایه قبلی بگذارید و همین فرایند را ادامه بدهید. هرچه لایه های بیشتری از بیسکوییت و دسر موزی را روی هم بگذارید، ضخامت دسر شما بیشتر خواهد شد و البته زمان بیشتری باید در یخچال بماند. در لایه ی آخر مقدار کمتری از موز (مثلا یک قاشق) را روی بیسکوییت حسابی پخش کنید. این لایه روی دسر شما را تشکیل می دهد و می توانید به دلخواه آن را تزئین کنید. دسرهای یخچالی هرچه بیشتر در یخچال بمانند، خوشمزه تر می شوند. دسر پتی بور باید از یک تا پنج ساعت در یخچال بمانند تا فرم کیکی بگیرد و طعم و مزه ی جذاب و خنک خود را پیدا کنند. دسر پتی بور و موز خود را با ظرفش حداقل یک نصف روز درون یخچال بگذارید. بعد از بیرون آوردن، روی تکه های دسر را با پودر دارچین و اسپرینکل شکلاتی تزئین کنید. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
ترفندآشپزی گرفتن تلخی بادمجان✅ برای گرفتن تلخی، بادمجان‌های پوست کنده را داخل آب بگذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم به آن ها اضافه کنید و بگذارید یک ربع بمانند و بعد بادمجان ها را فشار دهید تا آب آن خالی شود. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون مجلسي 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل هلو با ماست یونانی🍑🥣 مواد لازم اینا رو داره: ۵ ق‌غ ماست یونانی ۲ ق‌غ شیر (من پرومیلک استفاده کردم) ۵ ق‌غ جو دوسر پرک یه دونه هلو یه مشت کوچیک بادوم هندی عثل دارچین یه کوچیک نمک ترکیبش با اون مرباعه عااااااالی شد🤦🏻‍♀️ با هر میوه و هر مغزی که دوست دارید، درست کنید 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
هدایت شده از تدریس یار پایه سوم
سـ🍁ـلام صبحتون بخیر و شـادی،روزتون سرشار از زیبائی و اتفاقهای خـوب و دلنشین امیدوارم تنتون سالم  ،زندگیتون پر برکت و شـادی مهمون همیشگی،دلهای مهربونتون باشه با توکل به نام الله🌷 با تلاش و امید به خدا به استقبال یه روز خوب بریم یادمون نره اگه خسته هم شدیم هیچ وقت نا امید نشیم صبح زیباتون بخیر و پر امید صبح که می‌شود دنبال اتفاقات خوب بگرد که حال خوبت را با لبخند به روزگارت سنجاق کنی،یک روز خوب اتفاق نمی‌افتد ساخته می‌شود ... ✅جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای پانزده گانه تدریس یار ؛ @teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @tadriis_yar3
زرفند استفاده از برگ پاییز.mp3
1.03M
🔸ترفند هایی برای استفاده از برگ های پاییزی 🔹 زر+ترفند 😎 = زرفندهای کاربردی زندگی مخصوص رادیو جوانی ها 🎙️صادق مهرانی 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه تخم مرغ و همزن دستی این کلوچه کنجدی های خوش عطر و طعم درست کن🤚🥰 مواد لازم تخم مرغ ۱عدد وانیل۱/۴ق چ پودر هل۱/۲ق چ عسل ۱ق غ شکر ۱/۲پیمانه شیر ۱/۴پیمانه روغن ۱/۳پیمانه گلاب ۳ق غ آرد ۱پیمانه و ۱/۳پیمانه بیکینگ پودر ۱ق چ (اگر ارد.و بیکینگ پودر الک کردید و مخلوط کردید دیدید مواد کمی شل ۱ق غ ارد اضافه کنید) قیف کنجدبه میزان لازم . فر لز ۱۵دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم . کلوچه کنجدی ها بره تو فر به مدت ۱۵دقیقه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
👩‍🍳 فوت و فن های خوشمزه شدن کتلت👇🏻 آب سیب‌زمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت. در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک می‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر می‌شود و پوکی مناسبی نخواهد داشت. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میان وعده عالی و خوشمزه مناسب مدرسه👌🏻 قبلا چندتا نان رو براتون گذاشتم امروز نان سیب زمینی رو آوردم که مطمئنم عاشقش میشید😋🤩 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 شدیدا توصیه میشه مزه گز و بستنی میده😍 شکلات سفید ذوب شده ۱۳۰گرم، شیر عسلی تغلیظ شده ۱۰۰گرم، پودر هل ۱/۲ق چ، پسته خرد شده، زعفران دمکرده ۱ق، گلاب ۱۵میلی لیتر، بیسکوییت پودر و الک شده 🔴شکلات ذوبشده+شیر عسل+پسته خرد شده و گلاب و زعفران و هل را با هم مخلوط و پودر بیسکوییت اضافه کرده تا خمیر چسبناکی حاصل شود. داخل قالب روی لایه پسته ای ریخته و با انگشت رویش را صاف کنید و یکربع در فریزر قرار دهید. شکلات زرد رنگ برای کاور، پروانه های خوراکی برای تزیین به دلخواه (طرح پروانه ها را میتوانید به دلخواه سرچ و انتخاب کنید و به لوازم قنادی یا قنادی که پرینت خوراکی میگیرن بدین چاپ خوراکی بزنن) _لبه های دیلایت را با عسل مرطوب کرده و در پودر پسته یا گل سرخ خشک شده یا ترافل بغلتانید 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_وقت بخیر بچه ها 🙋 _دسر انبه در عین شیک بودن و خوشمزه گی یه دسر خیلی راحت و آسونه بچه‌ها _ توضیحات روی کلیپ کامله. _🔴فقط دقت کنید اگر پودر ژلاتین دانه درشت باشه باید مقدارشو بیشتر کنید _ 🔴برای این دسر میتونید از خامه هم استفاده کنید ، ولی من چون شیر پرچرب استفاده کردم دیگه خامه نزدم . 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳پارت دوم گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۳ حبه متوسط فلفل دلمه ای نگینی شده ۱/۲ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ سرپر نان ترتیلا یا پیتا یا لواش به مقدار لازم آب نارنج یا آبلیمو یا آب غوره به مقدار لازم گشنیز یا جعفری خرد شده یک مشت ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم پنیر پیتزا ( پنیر پارمسان یا چدار) به مقدار لازم سس انچیلادا: گوجه فرنگی ۵عدد آرد گندم یا نشاسته ذرت ۱ ق غ ادویه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت خلاقيت جالب با استفاده از 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه شیک و راحت😍😋 نان تست ۲ عدد تخم مرغ فلفل دلمه جعفری پنیر چدار پنیر سفید (پنیر فتا) گوجه فرنگی سوسیس گوجه فرنگی و فلفل و سوسیس را ریز خرد کنید . تخم مرغ ها رو در کاسه بریزید و کمی بزنید . فلفل و پنیر سفید ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر چدار و سوسیس خرد شده و جعفری را بریزیر و مخلوط کنید . روی نان ها کمی کره بزنید و مواد را روی نان قرار دهید . در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه (حدودا ۵ تا ۷ دقیقه) قرار دهید تا روی نان ها برشته و پخته شود 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
گبه به جای فرش گبه از قدیمی ترین انواع زیرانداز قشقایی است که معمولا در اندازه ی کوچک توسط عشایر لر و قشقایی بافته می شود و بخش مهمی از صادرات ایران را به خود اختصاص داده. از عواملی که سبب شده گبه ها را بتوان در انواع مختلف طرح و نقش یافت، نقش پردازی سنتی و ذهنی بافندگان آن است. در بافت این نوع از زیراندازها هیچ نقشه ای وجود ندارد و بافنده هرآنچه را در ذهن خود دارد، به مرحله ی اجرا درمی آورد برای همین اگر صدها گبه را کنار هم قرار دهید باز هم بین آن ها دو گبه با مشخصاتی کاملا یکسان پیدا نمی کنید. همین بداهه بافی گبه را از لحاظ ارزش هنری یک سر و گردن از زیراندازهای مشابه بالاتر قرار داده. گبه ها دارای طرح های متفاوتی هستند که طرح شیر ممتازترین شان است. طرح شیر در اسلام و ایران از جایگاه والایی برخوردار بوده، نماد بزرگی، جلال و شوکت و شجاعت است. شیر را می توان یکی از عمده نقش های مشترک بین بافندگان مناطق مختلف دانست. برخی دیگر از گبه ها دارای طرح خشتی، طرح حوض یا ترنج، طرح ایلاتی، طرح درخت، راه راه و... هستند. برای خرید گبه و تشخیص تفاوت نوع دستباف آن با ماشینی دقت کنید. نکته ای که وجود دارد این است که اگر الیاف یک گلیم رنگ طبیعی داشته باشد، در مقابل تابش مستقیم آفتاب زیاد آسیب نمی بیند اما اگر الیاف با رنگ شیمیایی رنگ شده باشد مخصوصا اگر نامرغوب هم باشد خیلی سریع در مقابل تابش مستقیم آفتاب رنگ پریده می شود و از بین می رود. برای اینکه بتوانیم رنگ طبیعی الیاف را از رنگ مصنوعی و شیمیایی تشخیص دهیم، ابتدا باید به این نکته توجه داشته باشیم که رنگ شیمیایی بسیار پررنگ و جیغ است ولی رنگ طبیعی نوعی پختگی دارد و این باعث می شود که کمتر به چشم آید؛ دوم اینکه به یاد داشته باشید که موقع خرید حتما همراه خودتان یک تکه پارچه سفید مرطوب یا یک تکه ابر خیس داشته باشید و قبل از خرید گبه آن را روی سطح فرش یا گبه ی مورد نظرتان بکشید؛ اگر رنگی شد یعنی رنگ مصنوعی است. گبه مانند سفال و سراميک از صادرات مهم سنتی ایران است به خصوص که آلمانی ها و ژاپنی ها از طرفدارانش هستند. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
خورش تره فرنگی 👩‍🍳مواد لازم: سینه یا ران مرغ: ۴۵۰ گرم تره فرنگی: ۵۰۰ گرم نعنا: ۱۰۰ گرم جعفری ۳۰۰: گرم پیاز ۱: عدد نمک: به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه: به میزان لازم 👩‍🍳طرز تهیه: ابتدا ساقه های تره فرنگی را به سلیقه خود خرد کنید و آن را شسته و آبکشی کنید تا آب آن خارج شود. تره فرنگی های خردشده را داخل یک تابه ریخته روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس مقداری روغن مایع به تره فرنگی اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا تره فرنگی کاملا سرخ شود. نعناع و جعفری تازه را نیز شسته و آبکشی کنید. سپس روی تخته گوشت به صورت ریز و ساطوری خرد کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و یک قابلمه ی مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید، در ادامه پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس مقداری زردچوبه به پیازها زده و دوباره تفت دهید تا ضمن اینکه خامی زردچوبه از بین می رود، پیازها نیز سبک و شیشه ای شود. در این مرحله تکه های مرغ را داخل قابلمه قرار داده و سرخ کنید. سپس مقداری آب تا جایی که روی مرغ ها را بگیرد به آن اضافه کنید و بگذارید مرغ ها با آب بجوشد و نیم پز شود. در این مرحله تره فرنگی، جعفری و نعناع را به مرغ اضافه کنید و بگذارید خورش کاملا جا بیفتد. پس از پخت خورش، مقداری نمک، فلفل به آن اضافه کنید. برای چاشنی غذا می توانید مقداری آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنید. در پخت خورش تره فرنگی، می توانید مقداری سبزی شنبلیله هم استفاده کنید اما از میزان تره فرنگی آن بیشتر نباشد. برای خوش طعم شدن خورش می توانید مقداری آب قلم یا استاک مرغ به جای آب استفاده کنید. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
تأثیر ادویه‌ها بر بیماری‌های زمستانی 🌱ارتقادهنده ی سیستم ایمنی آنتی اکسیدان های موجود در سیر می توانند به تقویت ایمنی بدن کمک کنند. سیستم ایمنی قوی برای مبارزه با ویروس ها و عفونت هایی که باعث سرماخوردگی و سرفه می شوند ضروری است. 🌱التهاب را کاهش می دهند آنتی اکسیدان های موجود در ادویه هایی مانند زردچوبه، زنجبیل و دارچین دارای خواص ضد التهابی هستند. التهاب اغلب به احتقان و ناراحتی در طول سرماخوردگی کمک می کند. این ادویه ها و گیاهان می توانند به آرام کردن التهاب و کاهش علائم آن کمک کنند. 🌱تسکین دهنده ی تحریک گلو ادویه های غنی از آنتی اکسیدان اغلب دارای خواص تسکین دهنده برای گلو هستند. نوشیدنی های گرم با ادویه هایی مانند دارچین و زنجبیل می توانند گلودرد مرتبط با سرماخوردگی را تسکین دهند. 🌱خنثی کننده ی رادیکال های آزاد رادیکال های آزاد تولید شده در طول بیماری می توانند به سلول ها آسیب بزنند و علائم بیماری را تشدید کند. آنتی اکسیدان های موجود در ادویه ها این رادیکال های آزاد را خنثی کرده و از آسیب بیشتر جلوگیری می کنند و باعث بهبودی می شوند. 🌱تسکین دهنده ی تنفس برخی از ادویه ها، مانند میخک، ممکن است خواص خلط آور خفیفی داشته باشند که به کاهش مخاط و کاهش ناراحتی های تنفسی کمک می کند. این خصوصیت می تواند به ویژه برای کاهش سرفه و احتقان مفید باشد. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در 🔟 دقیقه برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 ق غ روغن 6 ق غ ماست یک ق چ سر خالی نمک 1 ق چ مخمر 3 فنجان آرد برای سس؛ 1 ق چ رب گوجه 1 ق چ سس کچاپ 1 ق چ آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید. برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و... مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
61.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل برای حدودا ۱۵ عدد نخود یک لیوان (۱۵۰ گرم) سیر ۲الی ۳حبه پیاز ۱ عدد نمک و فلفل حتما نخود رو از قبل بخیسونین ، توی حبوبات هم هیچ وقت از آب جوش برای خیسوندن استفاده نکنید ، چون باعث میشه که موقع پخت سفت بشه بعد نخود رو داخل سبد ریختم تا کلا آبش بره . بعد توی چرخ گوشت ریختم و دوبار چرخ کردم پیاز و سیر رو هم رنده کردم .داخل چرخ گوشت هم باز نریزید که تیغه هاش رو کند می کنه بعد نخودهای چرخ شده و سیر و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زیره ( برای کم کردن نفخ خوبه)و کمی ادویه فلافل ( از فلافل فروشی ها و سوپر مارکت ها میتونید تهیه کنید ، که واقعا طعم فلافل بیرون میده ) با هم مخلوط کردم . میتونین کمی هم بیکینگ پودر اضافه کنید. یک کم هم آب کم کم داخلش ریختم کمتر از نصف لیوان تا کمی شل بشه و همچنین در پوکشدن فلافل موثره روشرو پوشوندم و یک الی دو ساعت داخل یخچال قرار دادم توی تابه روغن ریختم گرم بشه و داغ نمی خواد توی روغن هم غوطه ور بشه . قالب رو کمی چرب کردم و مواد رو داخلشریختم و منسجم کردم و بعد داخل روغن برگردوندم یه طرفش سرخ شد برمی گردوندنم تا طرف دیگه اش سرخ بشه بدون قالب با دست هم می تونید طرح بدید 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه مواد لازم ...... آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎗🎗آموزش ویدیویی🎗🎗 آب ۱ چهارم پیمانه آبلیمو ۱ چهارم پیمانه شکر ۳ چهارم پیمانه نشاسته ذرت ۲ ق س اسانس و رنگ دلخواه 🔴دوستان بهتره برای تزیین کیک به شکل حرفه ایی از بریلو حاضری استفاده کنید ,بریلو حاضری تو لوازم قنادیها با قیمت مناسب فروخته میشه ,خونگیش هر کاری کنی به کیفیت بیرون در نمیاد ,این ژله رو برای تزیین شیرینی وتزیین دسر می تونید استفاده کنید,این آموزش برای دوستانی که دسترسی برای تهیه ژله بریلو حاضری ندارن می تونه گزینه خوبی 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کافه گلاسه😋 ✍ مواد لازم : شیر ۱لیوان(به ازای هر لیوان) نسکافه گلد ۲قاشق شکر ۲قاشق بستنی ۲اسکوپ سس شکلات 🥣طرز تهیه: ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید. .🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔راحت الحلقوم پرتقالی شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر دانه ریز نصف لیوان آرد ۴ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ سرصاف پودر ژلاتین 1 بسته وانیل 50 گرم کره برای سس پرتقال ؛ 3 لیوان آب پرتقال نصف لیوان آرد ۴ق چ نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری نشاسته ۱ ق غ سرصاف پودر ژلاتین 5 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز برای سطح راحت الحلقوم 2 فنجان پودر نارگیل اول شیر ، شکر و آرد ، نشاسته ذرت را در قابلمه میریزیم و مدام هم میزنیم تا بپزه وقتی جوش اومد پودر ژلاتین رو با کمی آب داغ حل میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و بعد کره و وانیل را اضافه میکنیم کمی روی حرارت ملایم میپزیم و از رو اجاق برمیداریم حالا پودر نارگیل کف سینی میریزیم و پخشش میکنیم محلبی که درست کردیم رو روی پودر نارگیلا میریزیم و میذاریم خنک شه برای سس پرتقالی آب پرتقال آرد، نشاسته و شکر رو باهم میپزیم تا غلیظ شه چند دقیقه اخر دوباره ۱ ق سرخالی پودر ژلاتین رو با اب داغ حل مبکنیم و به مواد اضافه میکنیم و بعد از پخت روی محلبی سرد شده میریزیم و سطحشو صاف میکنیم و ، ۲-۳ ساعت تو یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد از این مدت راحت الحلقوم رو مکعبی برش میزنیم و سرو میکنیم 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه دو سوته و خوشمزه سوسیس ۱ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد کره ۴۰ گرم نمک فلفل پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 سلااام دوستان اینم دستور من میزان مواد را معمولا چشمی میریزم ولی برای تقریبا نیم کیلو گوشت سینه یافیله مرغ این مقدارموادی که نوشتم کافیست وحتما حتما گوشت راحداقل ازشب قبل مزه دارکنید، خلال پیاز یک عدد متوسط سیر له شده یا ریزخردشده 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham