eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
10.7هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گردویی خوشمزه و آسون😍🍰🍫 . . 💛مواد لازم👇: . 🔸تخم مرغ ۳ تا 🔸شکر ۱۳۰ گرم 🔸روغن مایع ۴۵ گرم 🔸ماست ۱۱۰ گرم 🔸آرد ۱۸۵ گرم 🔸بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری استاندارد قنادی 🔸دارچین ۱/۴ قاشق چ استاندارد 🔸نمک یه پینچ 🔸گردو یه فنجون 🔸پودر کاکائو (در صورت دلخواه طبق فیلم) . 🔹قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت . 🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه 🔹فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه 🔹توستر ۱۵۰ 🔹روی گاز هم میشه پخت . 🔹زمان تقریبی ۴۰ دقیقه . . . . . . 💕کانال ما رو دنبال کنید👇 @ashpaziibaham
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. 👌👌👌👌👌👌👌👌👌 جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و کاردستی @naghashi_ghese کانال فیلم و قصه کودکانه @ghesehayekoodakaneeh کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان @madrese_yar کانال ترفند و خلاقیت @khalaghbashh کانال آشپزی و نکات جالب @ashpaziibaham کانال خانواده سبز @familygreen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره نرم شده: ۱ قاشق غذاخوری مخمر: ۲۰ گرم تخم مرغ کامل: ۱ عدد زرده تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۱ قاشق غذاخوری ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل خالص نمک: مقدار اندکی (نوک چاقو) شیر گرم: ۱/۲ لیوان آرد: ۲۸۰-۲۶۰ گرم نوتلا: برای پر کردن داخل شکر: ۱ فنجان و دارچین: ۱ قاشق چایخوری ۲۰۰ گرم آرد را در کاسه بریزید وسط آن را باز کنید مخمر را به قسمت وسط اضافه کنید، شیر را به آن اضافه کنید سپس ۱ تخم مرغ، ۱ زرده تخم مرغ، یک قاشق شکر و وانیل را روی مخمر اضافه کنید و حدود ۵-۴ دقیقه خوب ورز دهید. اگر خمیر جمع نشد بقیه آرد را با دقت به آن اضافه کنید، سپس روی خمیر را بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید بدون اینکه خمیر را ورز دهید، مستقیماً گلوله هایی از خمیر مثل ویدئو بردارید و گرد کنید ۳-۲ دقیقه صبر کنید و سپس گلوله های خود را یکی پس از دیگری سرخ کنید. بعد از سرخ کردن پیراشکی ها را روی دستمال بگذارید تا روغنشون گرفته بشه بعد داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و داخل پیراشکی ها نوتلا یا هر شکلات صبحانه ای که دوست دارید تزریق کنید @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش کیک شکلاتی ویژه🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش گرفتن دوغ کره🧈🧈 نکته ها با این روش کره ی شما آب میان بافتیش خارج شده و کامل هواگیری و خالص میشود از هر کره ای ای میتونید استفاده کنید برای شیرینی‌های عید ب هیچ عنوان روغن مایع رو با کره یا جامد جایگزین نکنید،مگر اینکه داخل دستور ذکر شده باشه روغن مایع،اگر فقط نوشته شده بود روغن،منظور همون روغن جامد البته برای سرخ کردن بعضی از شیرینیها هم از روغن مایع استفاده میشه ┄ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° 👩‍🍳فوت‌وفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇 🥘 @faneashpazii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 خرما را با یک روش ساده به شیرینی خوشمزه تبدیل کن.😋 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻حتما تا اخر ويديو ببينيد كه تمام مراحلش رو گذاشتم براتون♥️ . برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست فقط ژله الوورا، ژله انار و دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید. . 👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید . °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
🍜 😋 🔸یک لیوان بلغور گندم ( و یا خود گندم ) رو بعد تمییز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و هشت لیوان آب بریزید تا بپزه نصف یک عدد مرغ.اگه مرغ بزرگ باشه یک سینه کافیه. رو با پیاز وبرگ بو و نمک بزارید تا کاملا بپزه. وقتی پخت استخونش روجدا کنید و با گوشت کوب بکوبید و یا ریش ریش کنید .( آب مرغتون رو دور نریزید )وقتی بلغور تون کاملا پخت بذارید خنک بشه بعد داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید اینجوری حلیم یک دست و صافی خواهید داشت ( من بعد از این باز هم با صافی صافش میکنم که روان بشه ) وقتی میکس شد داخل قابلمه بریزید و مرغ کوبیده ومقداری از آب مرغ رو داخلش ریخته وروی شعله ملایم بذارید تا جا بیفته .اگه کم نمک باشه مقداری نمک بزنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
سلام دوستای عزیزم 😍 تا حالا ترکیب انار و ژله رو امتحان نکرده بودم ولی بعد از اینکه امتحان کردن خیلی خوشم امد و خوشمزه بود میتونین این ژله خوشگل رو برای یلدا درست کنین و میزتون رو رنگی کنین 👌❤️ مواد لازم: دوبسته ژله آلوئه ورا برای هرکدام یک و نیم لیوان آبجوش شیر یک استکان دانه انار و خلال پسته ❌ حتما قالب رو چرب کنین ❌ یک لایه ژله اول کف قالب بریزین بزارین نیم بند بشه تا انار روی ژله شناور نشه ❌ حتما باید هر لایه نیم بند باشه یعنی دست میزنین سفت نباشه تا لایه ها بهم بچسبن ❌ حتما شیر و ژله هم دما باشن تا شیر داخل ژله نبره ❌ میتونین انار رو دون کنین بریزین کف قالب یا به شکلی که من گذاشتم ❌ حتما ژله رو روی بخار آب بن ماری کنین تا در نهایت ژله ی شفافی داشته باشین☺️❤️ 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- دسر سه سوته شب یلدایی ˼ 🍉🥰 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦  @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر یلدایی 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ها رو مڪعبے برش دادم توے تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه ادویه آویشن زدم مرغها رو هم با نمک و ادویه جات مزه دار ڪردم اول توے آرد سفید بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری براے سس سس مایونز ماست خیارشور سیر پیاز جعفری شوید نمک فلفل آویشن -------------------------- @ashpaziibaham
آدانا كباب (روش خانگي) مواد لازم: گوشت چرخكرده با چربي متوسط (بهتره مخلوط گوسفندي و گاوي با مقداري دنبه باشه) ١عدد پياز كوچك ٢عدد فلفل قرمز ٣حبه سير ١ق مرباخوري سر پر نمك ١ق چاي خوري فلفل سياه ١ق چاي خوري پول بيبر ١ق غذاخوري رب فلفل جعفري مقدار خيلي كم چوب بستني طرز تهيه: گوشت رو يكبار چرخ كنيد . پياز،سیر،فلفل و جعفري را با ميكسر ميكس كنيد و چرخكرده مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد. و با دست روي چوب بستني شكل بديد. ميتونيد در فر،توي روغن،كباب يا گريل كنيد -------------------------- @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 10 عدد توت فرنگی یخ زده 1 عدد موز یخ زده 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده سفت و شیرین عسل 1 _ 2 قاشق غذا خوری موز یخ زده، توت فرنگی و ماست را در مخلوط کن مخلوط کنید وقتی یکدست شد، با مزه کردن آن به اندازه ای که می خواهید عسل اضافه کنید. سپس آن را در فریزر قرار دهید. ۱ ساعت صبر کنید و لذت ببرید °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
روش درست کردن اسنک رژیمی چگونه است؟😋 🍞 مواد لازم : 🔸نان تست : رژیمی یک عدد 🔸ژامبون بدون چربی : ۶۰ گرم (حدود چهار ورق) 🔸زرده تخم مرغ : یک عدد 🔸نمک : به میزان لازم 🔸پنیر لبنه : به میزان لازم 🥪طرز تهیه : ۱ – تست‌ها را برشته کنید تا کاملا ترد شوند. سپس ژامبون‌ها را در ظرف مخصوص مایکروفر چیده و مدت ۲۰ ثانیه حرارت دهید تا کمی گرم شوند. روی هر تکه تست، یک برش ژامبون بگذارید. ۲ – کف ظرفتان، کمی روغن بپاشید. زرده تخم‌مرغ، رنگ خوراکی و پنیر را که قبلا خرد کرده‌اید، در ظرف ریخته و خوب هم بزنید. ۳ – مخلوط تخم مرغ و پنیر را مدت 3 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا کاملا پخته شود. ۴ – مخلوط پنیر و تخم‌مرغ را روی ژامبون‌ها بریزید و اگر دوست داشتید، قبل از سرو، کمی نمک روی آن بپاشید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
👈مواد لازم: ۳ لیوان آرد سمولینا [حجم لیوان ۲۰۰ میلی لیتر] ۱ فنجان شکر (۱۰۰ میلی لیتر). ۱.۵ لیوان ماست [اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر] آب لیموترش ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین 👈برای شربت: ۳.۵ فنجان آب ۴.۵ فنجان شکر ۱ قاشق چایخوری آب لیمو 👈طرز تهیه: برای تهیه شربت ابتدا شکر و آب را در قابلمه ای روی آتش بگذارید. بعد از ده دقیقه جوشیدن آب لیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. سمولینا را در یک کاسه بریزید ، سپس همه مواد را اضافه کنید. آن را مانند خمیر با دست مخلوط کنید. پیرکس مربعی را با روغن چرب کنید ، سپس مخلوط را در ظرف بریزید و با دست پخش کنید. آن را با چاقو ببرید و بادام را روی آن قرار دهید. آن را در فر که از قبل گرم کرده اید تا ۱۸۰ درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. تمام شربت خود را در دسر که از فر بیرون آمده بریزید. می توانید آن را در یخچال بگذارید و بعداً سرو کنید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
یخمه تُرُش از آن دست غذاهای سنتی و قدیمی اصفهان است که امروز کمی به دست فراموشی سپرده شده و کمتر در میان سفره ی ایرانی ها دیده میشود. اما یخمه تُرُش به سبب داشتن مواد اولیه اش بسیار مغذی است و بر خلاف اسمی که دارد کمی طعم شیرین دارد. برای پخت این غذا ابتدا گوشت گوسفند را با زردچوبه و آب میپزند، وقتی گوشت نیم پز شد، آلو، بِه، برگه زردآلو را به آن اضافه میکنند تا کمی نرم شوند و سپس برنج را به آن اضافه میکنند و میگذارند تا آب آن تمام شود. در مرحله بعد مخلوط را میکوبند و هسته ی آلوها را از آن جدا میکنند. بعد از کوبیدن مواد به آن شکر میزنند و دوباره روی حرارت میگذراند  تا شکر آب شود. مقدار شیرینی این غذا به سلیقه خودتان بر میگردد. همچنین میتوانید به جای شکر از شیره خرما استفاده کنید. @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 روغن پیاز قارچ ادویه جات ترشی جات: نمک ، فلفل ، سیر خشک سبزیجات برای طعم دادن پنیر موزارلا گوجه فرنگی نان پیتا ابتدا پیاز رو داخل روغن سرخ کنید در ادامه قارچ ،نمک، فلفل قرمز و پودر سیر رو بهش اظافه و کاملا سرخ کنید. حالا سبزیجات موردنظرتون رو بهمراه گوجه خورد شده و پنیر موزارلا بهش اظافه و مجددا سرخ کنید.همه چیز اماده ست.مطابق فیلم نان های پیتا رو برش و موادمون رو بهش اظافه کنیدحالا نان ها رو بزارید داخل ماهیتابه و با کمی روغن سرخ کنید @ashpaziibaham
خوشمزه و و 😍😍 مواد لازم: ۵۰۰ گرم ۴/۵ فنجان آب ۳ فنجان شکر ۱/۲ آب یک عدد لیمو ۱ فنجان گردو ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
⭐️⭐️ مواد لازم برای کیک: آرد 250 گرم ( 2 پیمانه) بیکینگ پودر : 1 ق چ تخم‌مرغ : 4عدد شکر : 150گرم ( 2/3 پیمانه) روغن مایع : 100گرم ( 1/2 پیمانه سر پُر) آب پرتقال طبیعی بدون پالپ : 100 گرم ( 1/2 پیمانه سرخالی) وانیل: 1/4 ق چ رنده پوست پرتقال : 1 ق مرباخوری (فقط قسمت نارنجی رنگ رو رنده کنید) مواد لازم برای سس : آب پرتقال بدون پالپ( صاف شده) : 1 پیمانه شکر : 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری آب سرد : 2 قاشق غذاخوری کره : 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: به صورت کامل در فیلم توضیح داده شده بافت کیک بینهایت عالی و نرمه نوش جان♥️ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
😋 انار قرمزوترش یاملس رو دون کرده با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم تا آب اناربیرون بیاد یه تیکه نبات می اندازیم بعد باشعله کم گاز میگذاریم تابجوشد وغلیظ شود درانتها گلپر ویک قاشق رب انار میزنیم البته اگرتمایل داشتیم ترش تر شود رب انار بیشتر میزنیم این ترشک خوشمزه وخوشرنگ ومقوی است 😍 °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham