11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بچه ها از اونجایی که یلدا نزدیکه گفتم آموزش باسلوق رو بزارم که یکی از خوشمزه ترین های یلداست😍
.
.
مواد مورد نیاز باسلوق گردویی:
نشاسته گل.... یک لیوان
آب خنک.... یک لیوان و نیم
شکر.... یک لیوان
وانیل.... نوک قاشق چایخوری
گلاب.... یک چهارم لیوان
کره.... بیست گرم
پودر نارگیل.... به مقدار لازم
گردو.... به مقدار لازم
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ما همراه باشید برای آموزش ژله ترکیبی خوشمزه و جذاب 😍
مواد لازم:
نصف بسته ژله آلوورا و نصف لیوان آبجوش
نارنگی اسلایس شده
۱/۳ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱/۴ لیوان آب سرد
۱ قاشق پودر ژلاتین
۲ قاشق خامه صبحانه
۱ بسته ژله نارنجی و ۱ لیوان آبجوش
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید
┄
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
مطالب مفید علمی و فرهنگی
پرورشی و ایده های ناب مخصوص اولیا . دانش آموزان و همکاران فرهنگی
@madrese_yar
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #ایران
به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و کاردستی
@naghashi_ghese
کانال فیلم و قصه کودکانه
@ghesehayekoodakaneeh
کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان
@madrese_yar
کانال ترفند و خلاقیت
@khalaghbashh
کانال آشپزی و نکات جالب
@ashpaziibaham
کانال خانواده سبز
@familygreen
خورشت کدو و بادمجان رژیمی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍲مواد لازم🍆
🔸۳ عدد بادمجان
🔸۳ عدد کدو
🔸۳ عدد گوجه فرنگی
🔸۱ عدد پیاز
🔸۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🔸کمی روغن
🔸آبغوره به مقدار لازم
🔸نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
🥪طرز تهیه🧆🧆
ابتدا بادمجان ها رو پوست میگیریم، حلقه حلقه میکنیم، نمک میزنیم و میگذاریم ۳۰ دقیقه بمونه تا تلخیشون گرفته بشه. (نباید حلقه ها خیلی نازک باشن چون بعد در مراحل پخت ممکنه بادمجان وا بره. تقریبا ۲ سانت ضخامت کافی هستش)
حالا پیاز رو خورد یا رنده میکنیم و با ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخش میکنیم. وقتی طلایی شد، زرچوبه رو اضافه میکنیم و رب رو هم میریزیم تو قابلمه تا رب سرخ بشه.
وقتی رب هم سرخ شد، گوجه فرنگی ها رو که پوست گرفتیم و ریز خورد کردیم به قابلمه اضافه میکنیم.
حالا گوجه رو با بقیه مواد کمی تفت میدیم تا آب بندازه و بپزه. نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم.
وقتی گوجه ها کمی نرم شدن و پختن، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم. بادمجان ها که تلخیشون رفته و کدو هایی هم که حلقه کردیم به قابلمه اضافه میکنیم و در قابلمه رو میگذاریم تا کدو و بادمجان بپزن.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#ژله_ویترینی 🍭 😋
🔸اول سیب را به صورت چیپس برش زدم با یه لیوان آب و شکر و چند قطره رنگ خوراكى گذاشتم بجوشه در حدی که سیب نرم بشه و به راحتی خم بشه و نشکنه ،بعد سیبا رو روی هم و از یک طرف شروع به پیچیدن کردم تا به شکل گل در بیاد با خلال دندان ثابتش کردم و کنار گذاشتم یه کم از ژله آلوورا که ازقبل طبق دستورش آماده کرده بودم داخل قالب ریختم و به صورت کج داخل یخچال گذاشتم تا ببنده ولى خيلى سفت هم نشه
🔸بعداز اینکه بست رُزهایی که با سیب درست کرده بودم گذاشتم روی ژله آلوورا خلال دندانها رو از سیب ها جدا کردم و یه کم دیگه ژله ریختم تا رُزها ثابت بِشَن، برای برگ از نعنا استفاده کردم بعد بقیه ژله آلوورا روبا شیر مخلوط كردم روى ژلهى قبلى ريختم تا ويترينش مشخص بشه و لایه ی بعدی ژله تمشک استفاده کردم ،برای درست کردن ویترین میتونید از میوه هایی مثل توت فرنگی ،شاه توت ، ژله رولی و... در استفاده کنید
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسه ی شکلات یلدایی😋😍
مواد لازم:
شکلات تخته ای 🍫
پودر ژله🍉
شکر🍚
وانیل🌸
خامه ی صبحانه 🥣
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
#چیز_کیک_هندوانه
#ويژه_شب_يلدا🍉
لایه ی اول که کیک اسفناجه که کاتر زدم
بعد طلق رو دور کیک پیچیدم و گذاشتم تو کاتر .مایه پنیری رو آماده کردم ۳۰ گرم خامه ی به دمای محیط رسیده رو با ۳۰ گرم پنیر ماسکار پونه با همزن می زنیم یک قاشق ژلاتین رو روش آبسرد می ریزیم تا پفکی بشه بعد بن ماری می کنیم و با سه قاشق پودر قند به مایه ی پنیری اضافه می کنیم
۱/۳ژله انار یا آلبالو رو با نصف بیشتر لیوان آبجوش حل کنید روی حرارت بزارید تا ذراتش حل بشه .
بعد از بسته شدن مایه پنیری شکلات های اشکی رو روی مایه پنیری چیدم و چند قطره ژله روش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ببنده چون وقتی ژله رو بریزید شکلات ها میاد رو
بعد از نیم ساعت بقیه ی ژله را روش می ریزیم و می زاریم ببنده بعد از توی کاتر در میاریم و طلق رو جدا می کنیم .
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpaziibaham
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#نان_صبحونه👩🏻🍳😍😍
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری پودر مخمر خشک
نصف لیوان روغن
آرد به همان اندازه که لازم است (به طور متوسط 4-5 فنجان)
زرده تخم مرغ برای روی خمیر ها
پنیر چدار داخل نان ها
برای مواد بالا:
2 قاشق غذاخوری کره
1.2 حبه سیر
1 پیمانه جعفری
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ژله ترکیبی خوشمزه و جذاب 😍
2⃣
پایانی
┄•
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
کیک_برشی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍮🍡مواد لازم 🍡🍮
تخم مرغ 6 عدد
شکر 2 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه سر خالی
شیر یا ماست 1 پیمانه
هل ساییده 1 قاشق سوپخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم شده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
آرد 3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
پودر پسته یا کنجد برای تزیین کمی
🍿🥧طرز تهیه :🥧🍿
زرده و سفیده ها را با شکر بزنید تا کرمی و کشدار شود . روغن ماست هل گلاب و در صورت تمایل زعفران را اضافه کرده دوباره 3 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شوند . ارد بیکینگ پودر و جوش را که با هم مخلوط و 2 بار الک کرده اید به مخلوط اضافه کرده در حد مخلوط شدن به ارامی هم بزنید در قالب مستطیلی چرب شده بریزید و در فر گرم به مدت 30 دقیقه در دمای فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید .
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham