eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
10.9هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
🌟🌟🌟🌟🌟 یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه ) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید . 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: تخم مرغ:۳ عدد شکر:۱/۵ لیوان آب نارنگی:۱ فنجون ماست:۱ فنجون روغن:۱ لیوان وانیل:نصف قاشق چایخوری آرد:۲/۵ لیوان بیکینگ پودر:۱/۵ قاشق غذاخوری نکات: دمای فر برای فر گازی:۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۴۵ دقیقه بازم دمای فرها باهم متفاوته به ۴۵ دقیقه رسید به یه سیخ چوبی چک کنید اگه پخته بود ار فر دربیارین دمای فر برقی:۱۶۵ به مدت ۵۰ دقیقه ✅فر رو ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید ✅همه ی مواد کیک هم دمای محیط باشه 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
✏️موادلازم: به ازاي هر ليوان شير يك ق غ آرد برنج(٤ليوان شير من استفاده كردم) يك ليوان خرما بدون هسته كره يك ق غ دارچين يك ق چ ✍طرزتهيه: هسته و پوست خرما هارو گرفته، سپس شير و آرد برنج و خرما و دارچين رو داخل مخلوط كن ريخته و ميكس كرده،سپس داخل قابلمه ريخته و رو ااجاق قرار داده و كره هم اضافه كرده تا قوام بياد،وقتي جوشيد و قوام اومد آماده ست.. ✅نكته:مي تونيد گردو هم داخل مواد ميكس كنيد 🔆من فرني رو دو رنگ كردم: :سه ليوان شير رو با سه ق غ آرد برنج و ٥ ق غ شكر مخلوط كرده و يك ق غ كره و دو ق غ پودر نارگيل اضافه كرده و رو اجاق گذاشتم وقتي جوشيد و قوام اومد نوك ق چ وانيل هم زدم حالا فرني آمادست،مي تونيد به جاي پودر نارگيل از گلاب استفاده كنيد.. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی 🥚 مواد لازم : ▫️ژامبون : ۶ تکه ▫️نان : ۶ تکه ▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه ▫️تخم مرغ : ۶ عدد ▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی 🥣روش تهیه : فر را از قبل گرم کنید.درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید.نان ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید.قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن ها را بیرون آورید. نمک و فلفل به آن ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
شیر : ۳ لیوان شکر : سه چهارم پیمانه آب سرد : یک سوم پیمانه پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری پودر کافی میکس : 2 بسته(مهام:منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه) خامه صبحانه:100گرم شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود).سپس از روی حرارت برمیدارم. سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
دونوع لواشک لازم داریم که دو رنگ متفاوت باشن. لواشک روشنتر میتونه از آلوی زرد.زردآلو. هلو یا سیب تهیه بشه. و لواشک تیره تر از آلبالو. آلوی سیاه. یا شابلون تهیه بشه. هر دونوع لواشک رو جداگانه تهیه میکنیم. کف سینی رو پلاستیک بذارید یا چرب کنید. لواشک روشنتر رو داخل سینی میریزیم. و لواشک تیره تره رو داخل پارچ. و دومی رو بصورت خطوط موازی روی لواشک اولی میریزیم و با نوک چاقو به طرفین (جهت مخالف هم) خط میندازیم تا طرحدار بشه. برای سینی دایره دایره های کوچیک تا بزرگ رو روی لواشک زیری میریزیم و از مرکز به سمت بیرون و بالعکس با چاقو خط میندازیم تا طرحدار بشه. عکس پایین سمت راست خشک شده اش هست نوش جان 🔮    💡           🎀 ✅ هرچی میخوای اینجاست😍👇 💥 @ashpazburak
🔶🔹 🔆 نكات مهم آشپزی: برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید . برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید. برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید برای معطر کردن ماکارونی و لازانیا از آویشن استفاده کنید برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید . برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 @ashpazburak
پس از این که برنج نیم پز شد، آن را درون آبکش ریخته و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلال ریز خرد می کنیم. یک تابه بر می داریم. درون آن کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سیر را پوست می کنیم و رنده می کنیم و به پیاز های در حال سرخ شدن، اضافه می کنیم. سپس به خوبی تفت می دهیم تا بوی سیر نیز خارج شود. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر و بوی ادویه ها هم خارج شود. سپس گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم تا خوب سرخ شود و رنگ آن تغییر پیدا کند. تن ماهی را درون یک قابلمه کوچک با کمی آب می گذاریم روی حرارت تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سپس تن را باز کرده و وقتی که سبزی ها به خوبی سرخ شد، به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم. در این مرحله کشمش را که شسته و آب آن خارج شده است، به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم. یک قابلمه بر می داریم. کف آن را کمی روغن ریخته و با ته دیگ دلخواه کاور می کنیم. سپس یک لایه برنج آب کش شده و یک لایه از سبزی و تن ماهی می ریزیم. این کار را تا وقتی که مواد و برنج تمام شود تکرار می کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد و غذا آماده شود. @ashpazburak
من خوردم خیلللی خوشمزست پیشنهادی اینه که حتما یبارم که شده درست کنید😋😋 مواد لازم برای ۴ نفر: پیاز۱ عدد بزرگ سیر ۵ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم شنبلیله خرد شده ۱۰۰ گرم گشنیز خرد شده۱۰۰ گرم تن ماهی۱ عدد کشمش پلویی۱ فنجان برنج۴ پیمانه طرز تهیه: برای تهیه امگشت پلوی مجلسی در ابتدای کار برنج را شسته و درون آب و نمک به مدت ۱ ساعت خیس می کنیم. سپس درون یک قابلمه را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. آبی که با آن برنج را خیسانده ایم دور می ریزیم. سپس برنج را با کمی نمک درون آب جوش اضافه می کنیم تا نیم پز شود. @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون و این همه خوشبختی محاله😂 ڪپے‌ممنوع🚫 لطفافوروارد‌فراموش‌نشه‼️ @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای نونی خیلی خوشمزه😍 مواد لازم: گوشت چرخ کرده 200 گرم گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غ لپه ی پخته و آسیاب شده 1/2پیمانه سیب زمینی پخته و رنده شده 1عدد متوسط تخم مرغ 2 عدد پیاز رنده و آب گرفته شده 1عدد متوسط نمک ، فلفل ، زردچوبه طرز تهیه: لپه ها حتما کاملا پخته بشه (نیم پز برندارید) حتما لپه ها رو خوب له کنید که موقع خوردن زیر دندون نیاد.شعله گازتون کم باشه که کاملا مغز پخت بشه خیلی ضخیم نگیرید که کاملا مغز پخت بشه. لپه آبپز شده رو با گوشکوب یا غذا ساز خوب بکوبید تا له بشه بعد به گوشت اضافه کنید. پیاز رو رنده ی ریز بزنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید. بعد گشنیز یا جعفری خرد شده، سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ ها، نمک ، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کنید و همرو با هم خیلی خوب ورز بدید توی دستتون فرم بدید و توی روغن داغ سرخ کنید. اگه دیدید کمی به دستتون میچسبه دستتون رو خیس کنید بعد بهش فرم بدید. @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش شله قلمکار ینی  از هر حبوباتی که دوس داری میتونی استفاده کنی🥰 بسیار  خوشمزه  و مقوی 😍 @ashpazburak
هدایت شده از آشپزی با هم
مطالب و فایل های مورد نیاز معلم و دانش آموز اینجا همونجایی هست که بهت کمک میکنه تا با خیال راحت از معلمی لذت ببری. تمام مطالب کانال رایگان می باشد .تنها یک صلوات برای اموات بفرستید و استفاده کنید @tadriis_yar ایده های ناب آموزشی و خانه داری ایده های تعمیرات جواهرات .وسائل خانه ایده های ناب کشاورزی و آشپزی بهترین کانال خلاقیت و نوآوری @khalaghbashh کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی آشپزی در طبیعت به روش قزاقی ترکی و آذربایجانی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpazburak اگر می خواهید از هیچ دوره ضمن خدمت جا نمانید اخبار استخدامی آموزش و پروش مسابقات و جشنواره ها مطلع شوید در کانال ضمن خدمت عضو شوید 🔘 اعلام زمان ثبت نام دوره ها 🔘 سوالات آزمون ها 🔘 محتوا دوره ها @ltmsme نمونه سوالات تمامی دوره ها اینجاست👇 @ltmsme اگر دنبال کار هستید و یا اقوام بیکار دارید عضو اشتغال و کاریابی مناطق نفت خیز جنوب شوید @karyabinaft
هدایت شده از خلاق باش
🖼 ...🔆 🤲 خـدای خـوب و مهـربـانـم 🍃زبان عزیزانم را پاک و زیبا کن 🍃دلشان را آرام و مملو از یاد خودت کن. 🤲 خـدای خـوب و مهـربـانـم 🍃من به بهشت تو محتاجم ‌و نیازمند 🍃هرگز از لطفت ناامید نمی‌شوم 🍃تو را صدا می‌زنم و از خشمت احتراز نمی‌کنم. 🤲 خـدای خـوب و مهـربـانـم 🍃ندایم را پاسخ ده 🍃به غفران شیرینت بر من منت گذار 🍃 در زمره خوبان و نیکان جایم ده 🍃از لطفت محرومم مدار 🍃تنها و خسران زده رهایم مکن ☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و نیکی و سرشار از امید و نشاط 🌐 📲 @Khalaghbashh
سوهان عسلی با مغزیجات 🍬🍭 مواد لازم : شکر نصف پیمانه عسل 2 ونیم ق غ کره یک ق غ آب یا گلاب یک ق غ چندمغز مختلف به دلخواه زعفران دم کرده یک ق غ طرز تهییه: 🔻 همه مواد بجز زعفران ومغزها رو داخل یک قابلمه کوچیک که رنگ روشن داره (روهی یا استیل) میریزیم تارنگ شکررو وقتی که طلایی شد ببینیم روی شعله متوسط و رو به کم میزاریم و کمی قابلمه رو میچرخونیم تا شکرذوب بشه .بعد از یکی دودقیقه مایع ازکناره های ظرف شروع میکنه به کف کردن وجوشیدن. تواین مرحله که ۷ الی ۸ دقیقه طول میکشه منتظرمیشیم تارنگ شکرکمی طلایی بشه وقتی طلایی شد مغزها و زعفران رواضافه کرده وهم میزنیم تارنگ مغزهاهم کمی طلایی بشه نکته مهم 🔸 (برای اینکه بفهمیم سوهان آمادست باقاشق کمی ازسوهان روداخل یه ظرف آب میریزیم اگه فوری بست سوهان ما آمادست) بعد روی یک سینی استیل چرب شده یا فویل چرب شده مواد رو باقاشق چای خوری میریزیم و نیم ساعت منتظرمیشیم تاسوهان خشک بشه بعد این مدت سوهان ما امادست و تو ظرف قرارمیدیم نوش جونتون. نکته مهم : حتما سوهان را بحد کافی بجوشانید تا طلایی بشه وگرنه به دندون میچسبه یا سوهان ها بهم میچسبن 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایونز ۵ دقیقه ای بدون تخم مرغ😍😋 👌🌸👌🌸👌🌸👌🌸 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🍪 😋 ▫️پنير خامه ای: 200 گرم ▫️کره نرم: سه چهارم پيمانه ▫️شکر: يک فنجان ▫️وانيل: کمي آرد ▫️دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف يک بسته ▫️جوش شيرين: نصف ق م 🔸چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی . در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه . برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر) سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد نمک و فلفل به میزان لازم آرد سوخاری ۱ ق غ جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ ها رو ریز خرد کردم . سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم . پیاز رو رنده کردم . سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم .