🧁دو روش برای سفت کردن خامه
▫️ اضافه کردن نشاسته ذرت
به ازای هر یک پیمانه خامه فرمگرفته ، یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت نیاز داریم .روش ساده و راحتی هست ، بعد از اضافه کردن شکر به خامه ی فرم گرفته میتونید نشاسته ذرت استفاده کنید.این روش هم ماندگاری خوبی برای خامه به وجود میاره .
▫️پودر قند برای سفت کردن خامه
به ازای هر پیمانه خامه فرم گرفته ، ۳ قاشق چای خوری پودر قند نیاز دارید .
در این روش ما داریم از مزایای نشاسته ی موجود در قند برای فرمگرفتن بیشتر خامه استفاده می کنیم
🍔🍛 @ashpazburak
#مرغ_طلایی_با_پنیر🍗
🥯مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان۴عدد
مغز نان سفيد يك و نيم پيمانه
پنير پارمزان رنده شده يك دوم پيمانه
جعفرى تازه خرد شده ۲قاشق غذاخورى
تخم مرغ زده شده ۲عدد
سس مايونز يك دوم پيمانه
پنير معمولى يك دوم پيمانه
سير تازه ۱ يا ۲حبه
كره آب شده ۴قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه
🧅طرز تهیه
هر كدام از سينه هاى مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسيم مى كنيم سپس مغز نان را با پنير پارمزان و جعفرى و نمك و فلفل سياه در ظرفى مخلوط كرده سپس تخم مرغها را زده و تكه هاى مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس در مخلوط پنير و نان و جعفرى مى غلتانيد.كره آب شده را روى سينه هاى مرغ ريخته و سپس براى ۳۰ دقيقه در فر يا ماكروفر قرار دهيد همچنين مى توان اين تكه هاى مرغ را سرخ كرد. سس مايونز را با پنير و سير رنده شده مخلوط كرده و سس غليظ به دست آمده را در كنار مرغ گذاشته و آن را ميل كنيد.
🍔🍛 @ashpazburak
🍩#شیرینی_دارچینی🍩
🥣🍴مواد لازم :🍴🥣
کره: ۹۰ گرم
شکر قهوه ای: ۶۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر بادام یا فندق: ۲۰ گرم
آرد: ۱۲۵ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پینچ
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات سفید برای تزئین
🍘طرز تهیه:🍘
کره، شکر قهوه ای و وانیل را با همزن برقی بزنید، مدام با لیسک مواد را یکجا جمع کرده و دوباره با همزن بزنید. حدود یک الی دو دقیقه کافیست .
زرده تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. جوز هندی، دارچین و پودر بادام را اضافه کنید.آرد، پودر کاکائو و نمک را در کاسه ای مخلوط و الک کنید. در حالی که همزن با دور کند کار میکند. مواد خشک را اضافه کرده و هم بزنید. پس از مخلوط شدن، خمیر را با دست جمع کنید. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ الي ۴ میل باز کنید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت از یخچال خارج کرده: کاتر بزنید و درسینی فر بچینید.مجدد ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
🍔🍛@ashpazburak
🍌#دسر_موز_و_نسکافه🍨
موز خرد شده ۳ عدد
شیر ۳ پیمانه
پودرژلاتین ۴ قاشق غذاخوری استاندارد
خامه ۲۲۰ گرم (۱ پیمانه)
شیر عسلی ۵ قاشق غذاخوری استاندارد یا شکر ۱ پیمانه (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم)
نسکافه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
🧋🍹سه پیمانه شیر نیاز دارید که یک پیمانه آن را جدا گانه در کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید و اجازه بدید کمی شیر رو جدب کنه سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بگذارید و به روش بن ماری ژلاتین را در شیر حل کنید.
دو پیمانه شیر باقی مانده را به همراه خامه صبحانه و شیر عسلی درون کاسه ای مخلوط کنید. پودر نسکافه را در نصف پیمانه اآبجوش حل کنید و بعد از کمی خنک شدن به شیر و خامه اضافه کنید. موز خرد شده را هم درون مواد بریزید و با گوشتکوب برقی یا میکسر مواد رو خوب پوره کنید تایکدست بشه. در نهایت ژلاتیم بن ماری شده در شیر را اضافه کنید و مواد رو بخوبی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید.
دسر رو حداقل برای ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد سرو کنید
🍔🍛@ashpazburak
#واويشكا_مرغ 🍲 😋
▫️مرغ خرد شده ٥٠٠ گرم
▫️پياز دو عدد
▫️رب ١ ق
▫️زعفرون غليظ به ميزان لازم
▫️گوجه ٣ عدد
▫️ابغوره ١.٤ ليوان
🔸پيازو رنده ميكنيم و سرخ ميكنيم كمي كه طلايي شد گوجه رنده شده رو اضافه كرده و اجازه ميديم
كمي ابش خشك بشه
ربو اضافه كرده كمي تفت ميديم
مرغ مكعب خرد شده +زعفرونو اضافه كرده حرارتو كم ميكنيم تا مرغ بپزه
و خورشت جا بيوفته
در اخر ابغوره اضافه كرده و ده دقيقه بعد خاموش ميكنيم
🍔🍛 @ashpazburak
#حلوا_قهوه
آرد ١/٥ پيمانه
روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه
پودر قند ١/٢ پيمانه
قهوه فوري ١/٥ ق غ
آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه
روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين
از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين
كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه
من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنيد
🍔@ashpazburak
🍱#كاري_گوشت_و_نخودسبز
🥮ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه.
من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد.
🍔🍛@ashpazburak
🍞#نان_توپی_مغزدار
🥨مواد مغز نان
سیب ٢۵۰ گرم . شکر قهوه ای ۱ پیمانه . کره ۱۰۰ گرم . دارچین ۱/۵ قاشق چ . پودر تخم میخک ۱ قاشق چ . جوزهندی ۱ قاشق چ . نشاسته ی ذرت ٣ قاشق غ . وانیل ۱/٣ قاشق چ
تخم مرغ ۱ عدد . شیر ۱ لیوان . مایه خمیر ۱ قاشق غ . شکر ٢ قاشق غ . روغن یک سوم لیوان . آرد ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم . نمک نصف قاشق چ
سیب ها رو با پوست مکعبی خرد کنید . همه ی مواد مغز نان رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید . برای ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب ها نرم بشن . چند قاشق از مواد اطراف سیب ها جدا کنید و نگه دارید . بعد از خنک شدن سیبها , خمیر رو ( طرز تهیشو بارها گفتم لطفا به پستهای قبل رجوع کنید ) به تکه های کوچیک اندازه ی گردو تقسیم کنید , ( من هر تکه رو ٣۰ گرمی برداشتم ) , اونو باز کنید , یک قاشق چایخوری از مواد رو داخلش بگذارید و گلوله کنید . یک قالب شیفون تقریبا ٢۵ سانتی انتخاب کنید . کمی چربش کنید و همه ی گلوله ها رو داخلش بگذارید . طوریکه بینشون فاصله باشه . حالا موادی که کنار گذاشتید رو بین گلوله ها بریزید و قالبو برای ٣۰ تا ۴۵ دقیقه , داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱٨۰ درجه بگذارید .
🍔@ashpazburak
🥪#مرغ_خامه_ای_درفر 🥪
8_7 عدد ران مرغ (قسمت ساق پا)
1 قاشق مربا خوری پر رب
3_2 قاشق روغن مایع
1 حبه سیر
نصف قاشق مربا خوری نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک شده
پودر فلفل قرمز
نصف قوطی خامه (100 میلی) .
🥙🧆🍗طرز تهیه🍗🧆🥙
سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سس آماده شده را روی مرغ بریزید و خوب هم بزنید اگر وقت دارید روی ظرف را بپوشانید و چند ساعتی در یخچال بذارید. سپس داخل تنورک(پاکت مخصوص فر بذارید)و پاکت را ببندید. سیب زمینی ها را مربع بزرگ خرد کنید و روی سس باقیمانده بریزید هم بزنید و داخل پاکت دیگر بریزید. هر دو را داخل سینی فر بذارید و در فر 200 درجه 45دقیقه الی یک ساعت بپزید سپس قسمت رویی پاکت را باز کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا کمی روی مرغ و سیب زمینی سرخ شود
نکته.روی تنورک چندتاسوراخ ایجادکنید
🍔🍛 @ashpazburak
🍭#كرم_باواريا🍭
🧋شیر 1 لیوان
🧋وانیل 1 ق چ
🧋زرده تخم مرغ 2 عدد
🧋شکر ¼ لیوان
🧋پودر ژلاتین 1 ق غ
🧋آب سرد ¼ لیوان
🧋خامه 220 گرم
🧋شکر ¼ لیوان
🥣🍮خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند
پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد
زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود
ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود
اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد
ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد
براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه کنید.
🍔🍛@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوراکی سالم و جذاب مناسب مدرسه و تغذیه بچه هاست😍
۲۰ عدد خرما پوست و هسته گرفته رو له کنید.
#آشپزی #غذا #ایران
🔗 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#بیسکو_بستنی
خامه 33٪ _ 500 میلی لیتر (از خامه قنادی هم میتونید استفاده کنید)، شیر عسلی 150-200 میلی لیتر یا کمتر، 1 بسته شکلات خرد شده، بیسکویت حدود 28 عدد بستگی به قالب شما دارد
🔴همه مواد باید به خنک باشند. شکلات ها را با چاقو خرد کنید خامه را با همزن برقی با دور کند وبعد از چند دقیقه با دور تند بخوبی بزنید تا فرم بگیرد حدود 4 دقیقه. شیر عسلی را اضافه و کمی هم بزنید.
شکلات خرد شده ریخته کمی بیشتر بزنید.
بیسکویت ها را طبق ویدئو در قالب بچینید و یک لایه ضخیم از خامه روی بیسکویت ها بریزید سطحش را صاف و یکدست کنید ویک ردیف بیسکویت دیگر بچینیدو بزارید حدود 4 ساعت در فریزر تا بسته وسفت شود.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #طلوعی_دیگر...🔆
🌻🤲 خدایا
🌸🍃نگاهت را از ما
🌸🍃و لحظه هایمان نگیر
🌸🍃نگاه تو یعنی نعمت
🌸🍃نگاه تو یعنی برکت
🌺🍃نگاه تو یعنی محبت
🌺🍃نگاه تو یعنی راستی و درستی
🌺🍃نگاه تو یعنی پاکی وسلامت
🌺🍃نگاه تو یعنی عاقبت بخیری
☀️ سلام؛ صبحتون بخیر! الهی کـه نگاه خـدا همیشه روی زندگی تـون باشـه
🌐 #قرارگاه_مجازی
📲 @tadriis_yar12
#دونات_کیک_دورنگ
مواد لازم
ارد 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 100 گرم
کره ی ذوب شده 100 گرم
شیر 50 سی سی
وانیل کمی
بکینگ پودر یک دوم ق چ
شکلات تخته ای 60 گرم
خامه یک و نیم ق س
اول تخم مرغ هارو زرده و سفیده جدا میکنیم
زرده رو با شکر و وانیل میزنیم حسابی روشن و کشدار بشه
و کره ی ذوب شده و شیر و ترکیب آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده به ترتیب گفته شده به مخلوط زرده اضافه میکنیم
در ادامه شکلات رو ذوب میکنیم بصورت بن ماری و با خامه مخلوط میکنیم
سفیده رو با همزن خوب میزنیم تا سفید بشه و از کاسه برنگرده
و در اخر سفیده رو به ارومی به مواد کیک اضافه میکنیم وقتی یک دست شد یک سوم مواد رو جدا میکنیم و مخلوط شکلات و خامه رو بهش اضافه میکنیم
و داخل دو قیف جدا میریزیم و قالب دونات رو تا نصفه پر میکنیم (ورق بزنید ببینید)
میره داخل فر 180 درجه بمدت 25 دقیقه
این قالب هارو لوازم قنادی ها دارند 🤗
#درخواستی 👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_کتلت
با صدا ببینید🔈
مواد لازم
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
ارد سوخاری ۲ قاشق
گشنیز و جعفری ۲ قاشق
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا از هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
گوجه ۴ عدد
ماست ۴ قاشق
جعفری گشنیر ۱ قاشق
لیمو نصف
پودر سیر نوک قاشق چای خوری
✦
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین حرفهای🥳🥳🥳❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
مواد لازم🔻
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
🍗🍗 #خوراك_مرغ با طعم فلفل سياه
😋
سلام دوستاي عزيزم ،روزتون بخير؛
اين #خوراك طعم خيلي خوبي داره مخصوصا براي اون دسته افرادي كه طرفدار عطر و طعم فلفل سياه هستن.با برنج كته يا دمي سِرو كنيد و ازش لذت ببريد.
مواد لازم:سينه ي مرغ مكعبي خرد شده(دو سانتي خرد كنيد) نيم كيلو،فلفل سياه تازه آسياب شده سه چهارم ق غ،پياز ريز خرد شده دو ق غ،سير ريز خرد شده دو حبه،زنجبيل تازه(ريز خرد شده) نصف ق غ،سويا سس دو ق غ،آب دو ق غ،نشاسته ذرت يك ق غ،فلفل دلمه اي خلالي شده(سبز) يك عدد
طرز تهيه:پياز،سير و زنجبيل رو به همراه سه ق روغن كنجد تفت بديد تا طلايي بشه بعد نشاسته،آب،#سوياسس و فلفل سياه رو اضافه و مخلوط كنيد و بعدش مرغ رو بريزيد.در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده تا پانزده دقيقه بپزه بعد در تابه رو برداريد و شعله رو متوسط كنيد تا آبِ غذا جمع بشه و #سس غليظ بشه.فلفل دلمه رو هم اضافه كنيد و حدود پنج دقيقه بعد شعله رو خاموش كنيد.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#خورشت_کدو_حلوایی
خورش داریم چه خورشی😋
اگه تا الان از مخالفان کدو حلوایی بودید، فقط کافیه یکبار این #خورش و امتحان کنید. بدون شک از طرفدارانش خواهید شد 👌🤗
#خورش_کدو_حلوایی
کدو حلوایی ۱ کیلو
پیاز ۳ عدد
مرغ چند تکه
رب انار به میزان دلخواه
روغن و نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه
کدو حلوایی رو پوست بِکنید و خرد کنیدو نصف استکان آب بريزيد و روی حرارت کم بذارید تا بپزه،۳ عدد پیاز رو رنده کنید و یا ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدیدو زردچوبه بزنید، تیکه های مرغ رو اضافه کنید و تفت بدیدو نمک و ادویه دلخواه بزنيد من دارچین و کمی فلفل سیاه زدم و کمی آب بریزید و اجازه بدید تا مرغ ها بپزه، کدو حلوایی ها که پخته شدن،خودشون لِه میشن ولی شما با پشت قاشق یا با چنگال خوب له کنید و به مرغ درحال پخت اضافه کنید و رب انار رو به اندازه دلخواه بريزيد، ترش و شیرین بودن این خورشت مثل فسنجون بستگی به ذائقه خودتون داره، اگه شیرین دوست دارید کمی شکر بهش بزنید و حرارت رو کم کنید تا خورشت جا بیفته و با پلو سرو کنید، این خورشت خیلی خوشمزس،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
...
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای جالب با تخم مرغ آب پز
بفرست برای دوستهات
غذاهای ایرانی و خارجی در
@ashpazburak
#غذا #آشپزی #آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ساندویچ کریسپی خوشمزه😍🌭
#ساندویچ
#گوشت
#ِآشپزی
#فستفود
#ایران
#پایان_مماشات
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیک چای بدون فر😍🥧🍮
#آشپزی
#کیک
#کیک_خانگی
#شیرینی
#حجاب
#پایان_مماشات
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش سالاد سزار ایتالیایی با فیله مرغ😍
#سالاد
#سالاد_سزار
#ِآشپزی
#مرغ
#حجاب
#پایان_مماشات
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش جوجه چوبی خوشمزه😋
#جوجه
#جوجه_کباب
#ِآشپزی
#کباب
#حجاب
#پایان_مماشات
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی
مواد لازم و طرز تهیه سیر ترشی 40 روزه
سیر خام ۳ کیلو
سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز تا جایی ک سیر رو بپوشونه
رب انار ۱ پیمانه
سس سویا ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سیر ترشی
در مرحله اول پوست سیر را بکنید و حسابی شست و شو دهید . به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه رب انار نبات و سس سویا بجوشونید البته توجه کنید که سیر نباید خیلی نرم شود . همچنین یادتان باشد قبل این کار سیرها اصلا نباید اب داشته باشد.
اکنون صبر کنید تا سیر ها خنک شود . سپس ان را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی ان بریزید . سرکه باید روی سیرها قرار بگیرد . سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار دهید . بعد از 40 روز میتوانید از آن استفاده کنید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍