eitaa logo
آشپزی با هم
3.8هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
15هزار ویدیو
34 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مشاهده در ایتا
دانلود
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدازبون رو حتما خوب بپزین با حرارت ملایم تا نرم بشه و حتی اگه احتیاج داشت بیشتر از سه ساعت تا آخر پختش بهش نمک نزنین تا گوشتش سفت نشه... دارچین و سیر و پیاز خیلی خوش طعمش میکنه... اگه بذارین زبان سرد بشه پوستش راحت کنده میشه. تو سسش نمک هم بریزین من تو فیلم یادم رفت پشت صحنه ریختم هر چقدر زبان بیشتر تو سس بپزه (حتی تا یه ساعت) خوشمزه تر میشه فقط مواظب باشین اگه زبانتون خیلی نرم و پخته اس یهو وا نره ... بذارین سسش خوب قوام بیاد... من از آب خود زبان برای سسش استفاده کردم، شما میتونین از آب گوشتم استفاده کنین ... میتونین داخل سسش از قارچ یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین هم استفاده کنین ... . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فود یک پیش غذای سریع ولذیذ که بچه ها عاشقشن گوشت قرمز رو چرخ کرده وبا پیاز رنده شده مخلوط کنید وزردچوبه،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،یک قاشق آرد اضافه وورز دهید از مواد به اندازه یک گردو برداشته وبا دست گرد کرده وداخل روغن سرخ کنید وبعد از سرخ شدن داخل بشقاب بزارید تا کمی خنک شوند .یک لایه از یوفکا رو باز کرده وروش کره ذوب شده بمالید تا سطح خمیر نرم شود وبه صورت نواری برش دهید وروی هر نوار یک کوفته قلقلی گذاشته ورول کنید وبا یک خلال دندان فیکس کنید ودوباره داخل روغن کمی سرخ کنید تا خمیر ترد شده ورنگ بگیره . کنار بشقاب هم سیب زمینی سرخ شده ست با کاتر گرد برش دادم وسرخ کردم. ❤️ 👇 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دیگی متفاوت ○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○• مواد لازم : گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفندی ۵۰۰ گرم🥩 پیاز نگینی ریز خرد شده 🧅۱ عدد پیازچه🌱 ½ پیمانه سیب زمینی حلقه ای نیم سانتی ۲ عدد🥔 بادمجان نیم سانتی حلقه ای ۱ تا ۲ عدد🍆 جعفری ریز ساطوری شده ½ پیمانه🍃 فلفل دلمه ای سبز ½ پیمانه فلفل چیلی یا دلمه ای قرمز ½ پیمانه🌶 نمک ۱ ق.چ🧂 فلفل سیاه ½ ق.چ تخم گشنیز ۱ ق.چ زیره سبز ⅔ ق.چ پودر پیاپریکا ۱ ق.چ پودر آویشن ½ ق.چ سیر ۳ حبه🧄 ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° سس کباب : رب ۱ ق.غ🥫 آب ⅔ لیوان یا ½ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم🧂🌶 پودر سیر ½ ق.چ🧄 زعفران ۱ تا ۲ ق.غ🟡 روغن مایع ۲ ق.غ ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° دمای فر گازی ۱۸۰ درجه و زملن ۳۰ دقیقه با فویل و ۳۰ دقیقه بدون فویل + ۱۵ دقیقه تا برشته شدن با گریل دمای فر برقی ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه با فویل ۴۵ دقیقه بدون فویل و حالت کانوکشن . حرارت بالا و پایین المنت . .کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
✨ دو تا رو میشناسم که: 🌸نه تعطیلی داره 🌿نه مرخصی 🌸نه بازنشستگی 🌿نه اضافه حقوق 🌸نه پاداش 🌸هنوز به رسمیت شناخته نشده 🌿کارفرماها همیشه ازشون ناراضین 🌸میگن مگه چه کار میکنی؟ 🌿فقط وقتی دیگه ازت کار نمیکشن 🌸که از کار افتاده باشی! 🌿می دونی چه شغلایی؟ و 💐 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
مواد لازم 1 لیوان نخود و لوبیا 0.75 لیوان عدس 0.5 کیلو کشکینه 0.5 لیوان پیاز داغ 0.5 کیلو سبزی آش نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم زردچوبه : مقداری نعنا داغ : کمی مواد لازم برای تهیه کشکینه 1 لیوان بلغور گندم 1 لیوان کشک 1 قاشق غذاخوری سبزی کوهی معطر طرز تهیه کشگینه به جای یک لیوان کشک می‌توانید از ۳ لیوان دوغ استفاده کنید. بلغور گندم، کشک (یا دوغ) و سبزی کوهی معطر را با هم می جوشانیم تا کشک یا دوغ به خورد بلغور برود و سفت شود. بعد آن را به شکل کلوچه درآورده و می‌گذاریم خشک شود. طرز تهیه آش از شب قبل نخود و لوبیا را خیس می‌کنیم. بعد آب آنها را دور می‌ریزیم و می‌پزیم. عدس و کشگینه را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی کشگینه‌ها باز شدند، پیاز داغ و زردچوبه را تفت داده و به همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. به مدت یک ساعت این پخت باید انجام شود. سپس سبزی آش را به مواد اضافه کرده و دوباره به مدت یک ساعت می‌پزیم تا آش جا بیفتد. سپس سطح آن را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می‌کنیم. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
قرمز 🔹مواد لازم : ▫️کره 50 گرم ▫️ران یا سینه مرغ 4 تکه ▫️پیاز 1 عدد، خرد شده ▫️کلم قرمز 500 گرم، خلال شده ▫️آلو 4 الی 6 عدد ▫️آب مرغ 1 پیمانه ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 🔹مراحل تهیه : نیمی از کره را در تابه نسوزی ریخته، تکه های تمیز شده مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا طلائی شوند. در تابه ای دیگر مابقی کره را ریخته و پیاز را افزوده، تفت دهید تا طلایی شده، سپس خلال‌های کلم قرمز را اضافه کرده و برای 6 الی 7 دقیقه با یکدیگر تفت دهید تا کلم‌ها نرم شوند، آلوها را نیز اضافه کنید.مخلوط کلم را به مرغ اضافه کرده، آب مرغ را نیز افزوده و درب تابه را گذاشته، با حرارت ملایم برای 40 دقیقه بپزید تا مرغ‌ها پخته شده و کلم‌ها نیز نرم شوند. خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته و سرو نمایید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
ادويه فاهيتا فلفل قرمز چيلي خشك و ريز خرد شده.2ق م+ پاپريكا1ق م+پودر پياز1 ق چ+پودر زيره سبز 1 ق چ+ پودر سير1ق چ+پودر جعفري خشك1 ق م+آويشن1 ق چ+فلفل سياه1ق چ+نمك1ق چ همه رو مخلوط کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیب بی‌نظیر سیر و تخم مرغ🤯 پیشنهاد میکنم حتماً درستش کنی چون فوق العادست! 🧄 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک کافه ای یک عدد تخم مرغ نصف پیمانه شکر مقداری وانیل یک پیمان شیر یک چهارم پیمانه روغن یک پیمانه آرد یک قاشق چای خوری بکینگ پودر کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کره 100 گرم روغن جامد 80 گرم پودر قند 90 گرم زرده تخم مرغ دو عدد وانیل کمی آرد نخودچی 60 گرم آرد سفید شیرینی پزی 260 گرم حدودی شکلات آبکرده و بریلو . کره به دمای محیط رسیده و روغن جامد رو پودر قند رو با همزن تا جایی هم میزنیم که سبک بشه زرده و وانیل رو میریزیم و هم میزنیم آرد نخودچی رو یکباره میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه آرد سفید رو کم کم میریزیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد و دیگه به دست نچسبه از خمیر اندازه کوچکتر از گردو برمیداریم تو دست گرد میکنیم و با یه وسیله ای وسط شیرینی رو حفره ایجاد میکنیم و با فاصله تو سینی میچینیم در فر با درجه 180 به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم و با شکلات آبکرده تزیین میکنیم شکلات که سفت شد داخل حفره بریلو میریزیم •• کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
5.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام با سلیقه ها آموزش یه عالی تابه رو کمی چرب کرده کف تابه نان لواش میذاریم. دو تا تخم مرغ ریخته کمی هم زده..پنیر پیتزا و جعفری خرد شده و نمک و پابریکا و فلفل و ادویه اضافه کرده دوباره نان لواش (نان لبنانی) می گذاریم و برمی گردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و کمی کره می زنیم . - کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
من اومدم با یک پست به شدت خوش‌طعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻 مواد لازم برای ۶ ظرف کوچک شیر ۳ پیمانه آرد شیرینی پزی یا گندم ۳ ق‌غ سرصاف شکر ۴ ق‌غ وانیل کمی زعفران دم کرده ۴ ق‌غ گلاب ۳ ق‌غ پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه خامه اگر دوست داشتید ۲ ق‌غ پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham