eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
11.7هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 👩‍🍳 . . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش صبحانه جذاب🍓 😋 . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوک من ک حوصلم نمیشه ولی خوشمزه به نظر میرسه😂🍕 پیتزا با سیب زمینی . . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موخوام 🥲 نان پنیر خامه ای کره ای . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ❇️پیاز : ۱ عدد ❇️سینه مرغ آبپز شده و ریش ریش شده : ۲ عدد ❇️قارچ : ۷_۸ عدد ❇️فلفل دلمه ای : کمی ❇️ادویه که شامل نمک ، فلفل ، پودر سیر و پاپریکا : به مقدار لازم ❇️سس کچاپ و هزارجزیره : ۱ قاشق ❇️پنیر پیتزا : به مقدار لازم ❇️پنیر گودا : به دلخواه . . . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوووشمزهه😍😋 برای مایع گوشتی ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ حبه سیر جعفری خورد شده نمک و فلفل و زیره ۱ ق غ رب گوجه ۳ ق غ روغن سایر مواد سیبزمینی گوجه فرنگی فلفل گوشت چرخکرده و پساز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و نمک و فلفل و زیره و رب گوجه و روغن رو مخلوط و ۲ ساعت در یخچال میذاریم سیبزمینی رو برش داده درون سینی کوچکی که چرب کردیم میذاریم و ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم و بعد گوشت رو پهن کرده و گوجه و فلفل میذاریم و روش رو مقداری روغن ریخته و در فر ۱۸۰ درجه میذاریم تا طلایی رنگ بشه کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب وپوست لیمو ترش اعدد شکر دوسوم لیوان آب یک لیوان طالبی ۳۵۰ تا ۴۰۰گرم پوست گرفته شده و خرد شده عرق بید مشک یک‌چهارم لیوان (اختیاریه) به جای طالبی از هندوانه هم میتونید استفاده کنید آب را بزارید رو گاز تا بجوش بیاد شکر ، آب وپوست لیمو ترش که رنده کردیم عرق بید مشک بهش اضافه کرده و حدود دو الی سه دقیقه بجوشه از صافی رد میکنیم ومیزاریم کاملا سرد بشه(لازم نیست قوام بیاد) طالبی رو پوست گرفته وخرد میکنیم میریزیم تو مخلوط کن وپوره میکنیم شربت سرد شده را بهش اضافه کرده ومیزاریم یخچال تا ببنده سپس بوسیله یخ شکن یا چنگال آن را پودر یخ درمیاوریم ودر لیوان ریخته ونوش جان بفرمایید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍝 😋 ▫️پیاز ۱ عدد ▫️گوشت ۲۵۰ گرم ▫️پاستا ۲ پیمانه و نیم ▫️نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمزهر کدوم نصف قاشق چای خوری ▫️گوجه۵ عدد ▫️کره ۱۰ گرم کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم بادمجون😍😋 مواد لازم :👇 بادمجان نیم کیلو برنج نیم پیمانه لوبیا سفید نیم پیمانه گوشت سیصد گرم عصاره قلم یک فنجان گردوصد گرم پیاز داغ به اندازه دلخواه کشک به اندازه دلخواه نعنا داغ چهار قاشق زعفران اب کرده به اندازه دلخواه . دستور تهیه :👇 اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو ‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که خودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید نوش جان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره در دمای اتاق 200 گرم روغن مایع 1 فنجان شکر دانه ریز نصف فنجان ماست 1 قاشق غذا خوری پر تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 قاشق چای خوری آرد 4-4.5 فنجان مواد میانی: سیب : 3-4 عدد شکر 4-5 قاشق غذا خوری دارچین 1 قاشق چای خوری گردو 1 فنجان 1 عدد زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی سیب را برش های نازک زده و با شکر و دارچین مخلوط کرده و با مقدار کمی اب اجازه دهید بپزد. سپس ان را کاملا میکس و پوره کنید. و بعد از سرد شدن یک فنجان گردوی درشت خرد شده را با ان اضافه کنید. طرز تهیه : ابتدا تمام مواد خمیر به جز ارد را کاملا با هم مخلوط کرده تا شکر حل شده و یکدست شود. سپس کم کم ارد را اضافه تا خمیر جمع شدهو به دست نچسبد. باز تاکید میکنم ارد زیادی نزنید چون خمیر سفت می شود. سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده در یخچال و بعد مطابق فیلم برش زده و از مواد میانی داخل ان قرار داده و خمیر را جمه می کنیم. روی ان زرده تخم مرغ زده و در فر 180 درجه به مدت تقریبی 30 دقیق قرار می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه جوجه ترش به سبک رستورانی 😍😋 . . تو این مدت که آشپزی میزاریم چند تا از دوستان درخواست کرده بودن طرز تهیه جوجه ترش و مرینیت اون رو قرار بدیم ، منم دیدم یه ویدو آماده سازی جوجه ترش از قدیم دارم (اون زمانی که میرفتیم رستوران 🤦🏻‍♂️) و روی همین ویدو یک سری توضیحات رو براتون دادم . . مواد لازم زعفران دم کرده رب انار گردو نمک و فلفل پیاز (در صورت دلخواه میتونه نباشه) سیر سبزی های محلی (چوچاق، خالواش، جعفری، گشنیز) ممکنه دو مورد اول رو نتونید پیدا کنید باشه خیلی بهتره ولی نبود هم میشه . کل مواد رو به میزان دلخواه اضافه کنید 👌 .کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک و نیم کیلو هویج یک و نیم لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته ۲ بسته وانیل (معادل ایرانی ۱/۲ ق چ وانیل پودری) رنده پوست یک عدد لیمو ترش آب یک عدد لیمو ترش ۲ بسته بیسکوییت پتی بور هویج رو پوست بکنید و خرد کنید .۵ لیوان آب بریزید و بزارید بپزه . بعد از پخت با بلندر میکس کنید . نشاسته رو با یک استکان آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود . داخل پوره هویج ، شکر و آب لیمو و رنده پوست لیمو و وانیل و نشاسته حل شده را بریزید و روی حرارت قرار دهید کمی تا به غلظت مناسب برسد . بعد بیسکوییت ها را به دلخواه چیده و لا به لا از مواد قرار دهید . در یخچال قرار دهید و بعد آماده سرو می باشد . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham