eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون ساندویچ ساز اسنک مرغ درست کن . . . کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه هندونه رو به روش تکراری واسه مهمونات سِرو نکن..حالا نوبتیَم باشه نوبتِ یه میانوعده قِرتیهههه🍉🙃 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان ۲تا۳عدد گوجه ۴عدد پیازیک عدد سیر۳حبه فلفل دلمه یک عدد نمک وادویه به میزان لازم تخم مرغ ۳عدد جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری پنیرپیتزا یک قاشق غذاخوری بادمجانها روراه راه پوست میگیریم ومکعبی خردمیکنیم داخل یکمی روغن تفت میدیم بهش نمک میزنیم بعدازداخل تابه خارج میکنیم داخل همون تابه پیازخردشده رو هم تفت میدیم سبک که شدبهش فلفل دلمه خردشده،ادویه ودرآخرسیررنده شده رواضافه میکنیم حالاپوره گوجه رومیریزیم اجازه میدیم رنگ گوجه بازبشه وآبش کشیده بشه تواین مرحله بادمجانهارواضافه کرده زمان میدیم تاهمه موادباهم ترکیب بشن حالاتخم مرغها🥚رواضافه کرده روش یکمی جعفری خردشده وپنیرپیتزامیریزیم درتابه رومیزاریم تاتخم مرغهاکاملاپخته بشه ودرنهایت غذای خوشمزه ماآمادس ✅️میتونیدپنیرپینزاروحذف کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش چاشنی گوجه طعم دار😉🍅 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه‌ سوته‌ترین غذایی که با بادمجون میتونی درست کنی🍆 مناسب برای کسایی عاشق بادمجونن😍 یا حتی کسایی که رژیم کتوژنیک دارن کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوجه خیار رو یکم بهش ور میرن و قیمت چند ده برابر تو کافه‌ها میفروشن. بله عزیزانم شما پول سلیقه رو میدید نه پول گوجه خیار! کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ‌میان وعده سالم و خفن🥹🍟🧀 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ایی😋 📌مواد لازم👇 📌هرنوع گوشت چرخ كرده اى كه استفاده ميكنيد براى هر نفر صد گرم 📌پياز براى هرنفر يك عدد كوچك 📌نمك فلفل زردچوبه 📌سبزى خشك معطر(من ريحان زدم) 📌گوجه دوعدد 📌فلفل دلمه يك عدد 📌سير دوعدداختيار 📌رب گوجه يك قاشق غذا خورى طرز تهیه👇 📌حتما آب پياز رو بگيريد ابتدا حرارت زياد وبعد با شعله ملايم اجازه بديد كه بپزه 📌آبدار بودن سس كباب هم سليقه ايست کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 قارچ سوخاری رستورانی😋 حتما این ایده متفاوت امتحان کن عاشق طعم و مزه اش میشی😋😋 عالیه😍 حتما درستش کن😍 حتما امتحانش کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک لیوان شیر و یک عدد تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید‌ ، تا تخم مرغ از لختگی در بیا‌د ۳/۴ لیوان آرد سفید رو کم کم اضافه کنید‌تا به غلظت نسبی برسه پیازچه و جعفری رو اضافه کنید همه مواد رو باهم مخلوط کنید‌ یک ملاقه از مواد داخل تابه داغ که کمی‌چرب کردیم میریزیم‌ پشت و رو بکنید تا برشته و طلایی بشه روی کرپ هامون پنیرورقه ای گودا و ژامبون بزارید و رولش کنید و برش مورب بزنید به مدت ۳-۴دقیقه کمی سرخش کنید تا برشته بشه🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 این تهچین مرغ خوردن داره😋 اول از همه سینه مرغتون رو بصورت خلالی خورد کنید بهش یه دونه پیاز خلالی خورد شده نصف قاشق نمک نصف لیوان زعفرون دم شده نوک قاشق‌فلفل‌سیاه اضافه کنید و بزارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت تا مزه دار بشه توی این زمان برنجتونو از یه ساعت قبل بخیسونید و بپزید و ابکش کنید چهاردونه تخم مرغ همزاه زعفرون دم شده نمک یه قاشق فلفل سیاه نوک قاشق‌ پودر هل نوک قاشق یه لیوان ماست نصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کنید برنج ابکش شده رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید داخل ظرفی سینه های مرغتونو همره خلال پسته و بادام و زرشک تفت بدید داخله تابه رژیمی روغن‌بریزید و برنج بریزید داخلش و مواد ته چین وسطش بریزید و و دوباره برنج ها رو صاف صاف بریزید روی مرغ ها و بزارید ۴۵ دقیقه بپزه 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی مواد لازم آرد. یک لیوان و نصف روغن مایع نصف لیوان پودر قند ۱ لیوان کشمش نصف لیوان وانیل ۱ ق م تخم مرغ ۲ عدد هل ۱ ق چ دمای فر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه دمای توستر ۱۶۰ به مدت ۱۰_۱۵ توی ماهی تابه با دمکنی و شعله پخشکن به مدت ۲۰ دقیقه با شعله ملایم میتونید از همزن هم استفاده کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ دودی حتما امتحان کن 😍😍😍👌😜 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک پیرونی😋👇🏻 ژامبون رو رنده کردم ،بعد قارچ و فلفل دلمه رو خورد کردم حالا سس خوشمزمون رو آماده کردم که ترکیب سس مایونز و سس گوجه و ادویه (نمک، فلفل سیاه،پاپریکا،پولبیبر،کچاپ، خردل،آویشن) کف نون تست رو از سس ترکیبیه😉خوشمزمون ریختم و پنیر پیتزا بعد ژامبون و فلفل دلمه، قارچ و دوباره مقداری پنیر پیتزا و در نهایت یه نون تست دیگه روی مواد میزاریم و در اسنک ساز میزاریم تا بپزه و تامام نوشششش جان✌🏻 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ عدد سیب زمینی آب پز رنده شده ۲ عدد سوسیس رنده شده ۳ شاخه پیازچه خرد شده نصف فلفل دلمه نگینی شده ۶ ق غ پنیر پیتزا یک ق چ نمک و نصف ق چ فلفل سیاه داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید مواد رو روی نان لواش پخش و صاف کنید نان رو رول کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه ۳ ق غ آرد ۴ ق غ ماست ۳ ق غ پنیر پیتزا داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید رول های برش خورده رو داخل مواد بغلطونید و توی روغن داغ همه طرفش رو برشته کنید. با سس فرانسوی و پیازچه خرد شده تزیین کنید🤍 نوش جان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج رنگی رنگی🤩 خیلی جذابه و برای تزیین خیلی بکارت میاد 😍 ✅برای رنگ سبز آب اسفناج رو بگیرید ✅برای رنج نارنجی آب هویج رو بگیرید ✅برای رنگ صورتی آب لبو استفاده کنید ✅برای رنگ زرد هم که زعفرون که همیشه استفاده میکنیم کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مواد مورد نیاز برای پخت خورشت قیمه👇🏻👇🏻🍽 🥓گوشت چرخ شده:۲۰۰گرم 🧅پیاز:۲عدد 🍅رب گوجه:۲قاشق 🥓لپه:۱٫۵پیمانه 🍋لیمو عمانی 🥓زعفران 🥖چوب دارچین 🧂نمک 🧂فلفل 🧂زردچوبه 🔺طرز تهیه خورشت قیمه داخل کلیپ هست🥓😍 ✅میتونید داخل خورشت قیمه از ارو خشک استفاده کنید🍽🧅 ✅میتونید داخل خورشت قیمه از کوشت تکه ای استفادت کنید🫕 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 جوجه تابه ای خوشمزه و راحت و مجلسی آوردم براتون👍❤️ با یه طعم جدید و بی نظیر💓✌️ جوجه تابه ای زرشکی: سینه مرغ ۳ تکه پیاز ۲ عدد زرشک یک سوم لیوان روغن نصف فنجان رب ۱ ق غ فلفل و نمک کره و زعفران کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک لیوان شیر و یک عدد تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید‌ ، تا تخم مرغ از لختگی در بیا‌د ۳/۴ لیوان آرد سفید رو کم کم اضافه کنید‌تا به غلظت نسبی برسه پیازچه و جعفری رو اضافه کنید همه مواد رو باهم مخلوط کنید‌ یک ملاقه از مواد داخل تابه داغ که کمی‌چرب کردیم میریزیم‌ پشت و رو بکنید تا برشته و طلایی بشه روی کرپ هامون پنیرورقه ای گودا و ژامبون بزارید و رولش کنید و برش مورب بزنید به مدت ۳-۴دقیقه کمی سرخش کنید تا برشته بشه کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 سالاد ماکارونی🤌 ماکارونی فرمی رو بذارید خوب بپزه که نرم بشه بعد ابکش کنید و بذارید سرد بشه،کلم ،جعفری،خیارشور،کنسرو ذرت،هویج،نخودفرنگی ،مرغ یا کالباس،شوید ،ادویه فلفل و آویشن ،شوید خشک سس مایونز و ابلیمو همه رو باهم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال بذارید که آماده سرو بشه میتونید به سس چند قاشق ماست هم اضافه کنید میتونید به سالاد گوجه یا شوید تازه ،یا پنیر موزارلا هم اضافه کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(مواد لازم) ۸ عدد نان تست یک بسته پودر کرم کارامل دو لیوان شیر ۴ قاشق غذاخوری پنیر خامه ۶ قاشق غذاخوری خامه یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین که با دو قاشق شیر بن ماری کردیم یک قاشق غذاخوری شیر عسلی (طرز تهیه) در ابتدا نان تست و دورشو بریده و دو لایه داخل قالب یا ظرف میذاریم و کرم کارامل و با شیر میذاریم رو حرارت تا جوش بیاد سپس داغ میریزیم رو تست ها و میذاریم یخچال خامه و پنیر و با هم ترکیب کرده و شیر عسلی و ژلاتین هم اضافه کرده و روی تست ها ریخته و برای یک یا دو ساعت بذارید یخچال و سپس سرو کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پفکی مواد لازم : روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش رزماری : ۴ شاخه سیر : ۴ حبه سیب زمینی پخته : ۳ عدد پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم آردگندم : ۱.۵ پیمانه فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ : ۴ عدد پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم. ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه. بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم. در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم ╲ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم بادمجون😍😋 مواد لازم :👇 بادمجان نیم کیلو برنج نیم پیمانه لوبیا سفید نیم پیمانه گوشت سیصد گرم عصاره قلم یک فنجان گردوصد گرم پیاز داغ به اندازه دلخواه کشک به اندازه دلخواه نعنا داغ چهار قاشق زعفران اب کرده به اندازه دلخواه . دستور تهیه :👇 اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو ‌داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که خودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید نوش جان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برای کرپ: .1 عدد تخم مرغ بزرگ 1 قاشق چایخوری نمک 2 فنجان شیر یا آب 1 پیمانه آرد برای داخل؛ نیم کیلو گوشت گاو 1 عدد پیاز 3 عدد فلفل سبز 2 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن بزارید کاملا گوشت پخته بشه سس بشامل؛ 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد شیر جوز هندی و نمک علاوه بر این؛ پنیر چدار کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به همه شما . موارد زیر به ازای یک نفر هست: روغن: ۱ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۱ حبه گوشت خورشتی (مورد علاقه‌خودتون): ۶۰ گرم رب گوجه: نصف قاشق غذا‌خوری ادویه کاری: نصف قاشق چای‌خوری قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان) نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید) زعفران (تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه) . آب جوش هم تا روی مواد بریزید. . بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید. . پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم). . به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید. . این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید. درست کنید و حال کنید💚❤️ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از بهترین و خوشمزه ترین رسپی همبرگر رو براتون اوردم😍 همبرگر کلاسیک 🍔 با خیال راحت همبرگر خونگی درست کن عزیزم مواد لازم گوشت گوساله نیمه منجمد۶۰۰گرم🥩 پیاز منجمد۲۵۰گرم🧅 نمک ۱۲گرم🧂 پودر نان تست ۱۰۰گرم🍞 تخم مرغ کوچیک۱عدد🥚 فلفل سیاه۱گرم🧂 ادویه همبرگر ۲۲گرم ✅ادویه ‌ی همبرگر رو حتما خودتون درست کنید شامل (تخم گشنیز،تخم خردل،زنجبیل،فلفل قرمز،ریشه جوز)از از هر کدام یک قاشق با هم مخلوطشون کنید (زنجبیل تندیش زیاده میتونید کمتر بزارید) ✅پیاز نیمه منجمد:(پیاز رو دو ساعت بزارید فریز میشه نیمه منجمد) ✅گوشت و پیاز نیمه منجمد رو دوبار چرخ کنید ✅بعد همه‌ی مواد رو داخل غذاساز ریخته ۵دقیقه میکس کنید ✅مثل همبرگر قالب بزنید و بزارید فریز چند ساعتی بمونه ✅از فریز خارج کنید و همون موقع سرخش کنید ✅برای درصدی کردن : هر درصدی که میخوای از مقدار گوشت کم میکنی بجاش سویا میزاری سویا رو هم از قبل خیس کنید نوش جان برای مخاطبینت هم بفرست عزیزم تا یاد بگیرن این همبرگر خوشمزه رو☺️ 🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم سیب زمینی متوسط : نیم کیلو جعفری خورد شده: یک کاسه ماست خوری گوجه گوشتی: سه عدد متوسط پیاز: یک عدد متوسط فلفل و نمک: به مقدار کافی طرز تهیه ابتدا سیب زمینی ها رو لایه لایه برش بزنید و سرخ کنید. گوجه رو نصف کنید و بعد قسمت دانه هاش رو در بیارید. چون قسمت وسط گوجه آبدار هست، باعث میشه سالاد آبکی و شل بشه. سیب زمینی ها رو خمیری و بدجور میکنه. فقط قسمت گوشتی گوجه رو برای سالاد نگه دارید. پیاز و جعفری و اسفناج رو هم خورد کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها رو سرخ کردین، گوجه، پیاز و سبزیجات رو بهش اضافه کنید. فلفل و نمک هم به مقدار کافی توی سالاد بریزید. دوست داشتین این سالاد رو با سس سفید یا کچاپ میل کنید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد اندونزی👩‍🍳 اندازه مواد به دلخواهه کم و زیادش کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز داغ مجلسی🧅🧅 این پیاز داغ رو میتونید برای تزیین خیلی از غذاها استفاده کنید. واسه آش رشته هم میشه.😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍شیرینی زبان😍😋 🔷مواد لازم :👇🏻 🔹شکر : ۱ پیمانه 🔹آب : ۱/۲ پیمانه 🔹گلاب : ۱/۴ پیمانه 🔹زعفران دم شده : ۲ ق‌غ 🔹خمیر هزارلا : ۱ بسته 🔹‌پودر پسته : ۲ ق‌غ . 🔸طرز تهیه :👇🏻 🔶برای درست کردن شهد شکر رو با آب، زعفرون و گلاب روی حرارت بزارید وقتی حل شد داخل لیوان بریزیدو کنار بزارید تا سرد بشه (به جای شهد میتونید از ترکیب ۲ قاشق عسل با ۱ قاشق آب هم استفاده کنید). 🔶خمیر هزارلارو یخ زدایی کنید و با کاتر شیرینی زبون کاتر بزنیدو کف سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید سطحشونو با فرچه یکم شهد بزنیدو یه خمیر دیگه روش بزارید یعنی دولایه خمیر روی هم، روی خمیر دوم رو هم شهد بزنید و با چاقو روی سطح خمیر خط بندازید. 🔶میره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ۵ دقیقه اخر هم گریل رو روشن کنید تا طلایی و خوشرنگ بشه‌ دوباره روش شهد بزنید و با پودر پسته تزئینش کنید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham