10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓
#کلیپ_آموزش_ماقوت_مشهدی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
آش زرشک
#آش_زرشک
مواد لازم برای۵ نفر
برنج ۳۵۰ گرم
سبزی (آش) ۱ کیلوگرم
آب زرشک ۵ فنجان
لپه ۷۵ گرم
پیاز ۲۵۰ گرم
نعنا ۳ قاشق سوپ خوری
گلپر به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک و خرد کنید سه کاسه آب در دیگ بریزید سبزیجات و برنج را در آن بپزید
۲- همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه کنید و در تابه سرخ کنید و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب زرشک ، در آش بریزید.
۳- سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزید
...
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#نان_تنوری👩🍳
4 پیمانه آرد
1 فنجان شیر با دمای اتاق
3/4 فنجان آب داغ
یک قاشق شکر
یک قاشق پودر مخمر
2 قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق نمک
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
@ashpazburak
#قیمه_ریزه 🍲 😋
🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته
نکته: این خوراک با نان سرو میشه
حتما ترخون و مرزه یادتون نره
سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید
#مربای_انجیر
مواد لازم:
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
✍🏻طرز تهیه: ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تاانجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
✍🏻در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
#کدبانو
"گوجه خشک🍅🍅🍅
.
گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه.
قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم.
بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. یکی دوروز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه.
بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه.
میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید که پودرش هم داخل ماکارونی . قیمه و خیلی غذاها میشه استفاده کرد.
ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت. تاس کباب. خورشت مرغ. لوبیا پلو. لابلای دلمه. و انواع خورشت ها. پاستا. پیتزا .دمی گوجه. آش ترخینه و غیره استفاده میکنیم."
.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#ساندویچ استیک پنیری خوشمزه و عالی😋😋
#آشپزی
#ساندویچ_استیک
#استیک
#شام
#ایذه
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش استامبولی پلو با بادمجون و سیبزمینی😍
.
🔹مواد لازم :
گوجه: ۶-۷ عدد
خیار
بادمجون: ۱ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
پودر کاری
برنج
ماست
کشمش
نعنا خشک
#استامبولی
#استامبولی_پلو
#آشپزی
#غذای_خونگی
#پلو
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش کورن داگ خوشمزه😋😋
#آشپزی
#کورن_داگ
#هات_داگ
#شام
#امام_زمان
┄┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅┄
کانال مارو دنبال کنید👇
@ashpazburak
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_میکادو😋 #بدون_فر 😍😋
آرد سفید ۲ لیوان، آرد نخودچی ۱ لیوان، پودر قند نصف لیوان، عسل ۴ ق غ، کره ۲۰۰ گرم، روغن مایع حدود 3/4 لیوان، پودر کاکائو ۲ ق غ، نان میکادو ۸ ورق
🔴آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
@ashpazburak
#پاناکوتا
مواد لازم:
شیر:۳لیوان
شکر:۷ق.غ
وانیل:نوک ق.چ
خامه صبحانه:نصف لیوان
پودرژلاتین:۲ق.غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم.مواد که خنک شد داخل ظرفها میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
#قیمه_ریزه 🍲 😋
🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته
نکته: این خوراک با نان سرو میشه
حتما ترخون و مرزه یادتون نره
سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید