eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋😍 شکر...... یک و نیم پیمانه روغن...... یک پیمانه آرد..... 2 پیمانه شیر یک و نیم پیمانه تخم مرغ ......3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل......نوک چاقو پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦   @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🥐 😋 🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم . اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه. به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦   @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک مرغ😍😋 برای ۱۰ عدد سینه مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم نان تست ۱۰ عدد پنیر پیترا به میزان لازم نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم . داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید . دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم . در دستگاه رو بستم و حدودا ۷ دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید . دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن . ✦👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خوراک_مرغ_خامه_ای یک غذای عالی در 5 دقیقه 😍 یکی از خوشمزه ترین های سیب زمینی و مرغ، من از کیسه های فر برای پخت سریع تر استفاده کردم. 700گرم سینه یا ران مرغ، 1 ق رب گوجه، 3 ق غ روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، تکه های فلفل دلمه ای، پودر فلفل قرمز، 1 حبه سیر، نصف قوطی خامه 3 سیب زمینی خورد شده (بعدا مقداری روغن و ادویه بیشتر به ظرف اضافه کردم) مرغ و سیب زمینی را در فر جداگانه قرار داده ام به مدت ده دقیقه تا یک ربع در دمای 190 درجه پختم ✦• 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه برای شام😍 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃 کانال ما رو دنبال کنید👇 @ashpazburak
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مطمعنم همه به ویژه بچه ها عاشقش میشن و کلی براشون مفید و پرخاصیته🤩 خرما ۳۰۰گرم مغزبادام زمینی ۱۵۰گرم کنجد به میزان لازم شکلات سفیدوکاکائویی به میزان لازم خرماروباآب داغ بیست دقیقه میزاریم تاخیس بخوره مغزبادام زمینی روروی حرارت تفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه داخل خردکن میریزیم تاکاملاپودربشه هسته خرماروگرفته به بادام پودرشده اضافه میکنیم دوباره داخل خردکن چندپالس میزنیم تایک خمیرمنجسمی بمابده بعد یک مقدارازموادروبرداشته رول میکنیم بعدکنجدکف کارمیپاشیم وخرماهای رول شده روداخل کنجدمیغلطانیم بادم لیسک مطابق کلیپ وسط آن را حالت میدیم وداخل آن راباشکلات تخته ایی سفیدوکاکائویی پرمیکنیم بعدازنیم ساعت برش میزنیم وداخل کپسول کاغذی میزاریم 🥗🍔 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
😋 🔸سه کیلو قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم
مواد لازم 150 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا) یا پودر ذرت 1 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری پودر قند 2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رویش) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) حدود 2 الی 2.5 لیوان آرد برای داخل تاتلی پودر و یا خرد شده فندق و یا گردو برای روی تاتلی بادام خام برای شربت 2 لیوان آب 2 لیوان شکر چند قطره آب لیمو طرز تهیه ابتدا شربت را بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود. تمام مواد خمیر تاتلی را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد(آرد را کم کم و با کنترل بریزید) تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه تمیز خمیر را باز کرده و داخلش گردو و یا فندق بذارید . و سپس خمیر را بسته مثل فیلم شکل بدین. بعد از اینکه همه را شکل دادین زرده تخم مرغ زده و وسط تاتلی بادام خام بذارید. در فر 180 درجه تا نیم ساعت وقتی که سرخ شود بپزید. روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی پوک😍😋 مواد لازم: گوشت گوساله🥩 ۳۰۰ گرم لپه ۱ لیوان و نصف لوبیا سفید🫘 یک چهارم لیوان نخود یک چهارم لیوان سیب زمینی🥔 ۲ عدد متوسط پیاز🧅 ۱ عدد کوچک نمک و زردچوبه🧂 آب داغ 💧🔥۲ لیوان 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: بادمجان 🍆2 عدد هویج🥕 1 عدد پیازچه🌱 3 عدد جعفری خرد شده 🍀3 قاشق غذاخوری تخم مرغ 🥚2 عدد فلفل سیاه🌶 1/2 قاشق چایخوری زیره 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک🧂 آرد 🥡2 قاشق غذاخوری برای سرخ کردن: کره 🧈 نصف قاشق غذاخوری یا روغن زیتون🫒 2 قاشق غذاخوری 🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر سوخاری دستور تهیه :👇 اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام. (با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه) 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
: (بادستور استادعزیز خانم صالحه دردایی🌹) مارگارین یاکره همدمای محیط:۱۵۰گرم پودر شکر:۸۰گ م(نصف پ) وانیل مایع۱/۲ق چ تخم مرغ:۱عدد آرد سفید :تقریبا ۳۰۰گرم( ۲پ ) _کره و پودر شکر را ۵دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط کرده سپس تخم مرغ و وانیل مایع را افزوده و ۳۰ ثانیه با همزن مخلوط میکنیم. _آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی ایجاد شود (شاید تمام آرد مصرف نشود) _خمیر را با وردنه به ضخامت ۳_۴میلی متر پهن کرده و کاتر دلخواه میزنیم. _در سینی فر چیده ومغز بادام درختی خام وسط حفره شیرینی گذاشته ودر فر برقی با فن روشن:۱۶۰د رجه یا فر گازی:۱۷۵درجه به مدت۱۸_۲۰دقیقه میپزیم تا لبه هایش کمی طلایی شود. . روي بسكويت رو من شكلات سفيد ريختم شما ميتونيد عسل هم بريزيد نوش جان 🍥🍡🍥 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
شارلوت_ژله چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍴مواد لازم برای 6 نفر 🔹کیک رولتی آماده سه تا چهارعدد 🔹ژله ی توت فرنگی دو بسته 🔹آب جوش دو لیوان کوچک ( پیمانه ی استاندارد نه لیوان فرانسوی ، لیوان فرانسوی بزرگه . یا پیمانه ی پلوپز ) 🔹بستنی وانیلی آب شده از این لیوان کوچیکا دو عدد 🔹توت فرنگی خُرد کرده 1 لیوان 🍮🍡طرز تهیه . 1 - ژله را با دو لیوان آبجوش مخلوط کرده بذارید ژله سرد شود . 2 - بستنی وانیلی آب شده را به ژله اضافه کرده . 3 - توت فرنگی را به ژله بستنی اضافه کرده و کنار میذاریم تا ژله نیم بند شود . 4 - ظرف مورد نظر را با سلفون میپوشانیم . 5 - کیک رولتی را یک سانت یک سانت برش زده و در ظرف کنار هم چیده واگر فضای خالی ایجاد شد با تکه های کیک فضای خالی را پر میکنیم . 6 - ژله بستنی نیم بند شده را داخل رولتها میریزیم . دقت کنید اگر ژله زیاد شُل باشه کیکها جابه جا میشوند . نکته مهمه دقت کنید . 7 - روی ژله را با کیک پوشانده . 8 - روی ظرف را پوشانده 6 ساعت یا بیشتر در یخچال میگذاریم . 9 - میتوانید به جای یک رنگ از چند رنگ استفاده کنید . 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 👇مواد لازمش 👇 گوشت خورشتی ۲۰۰گرم لوبیا سفید خیس خورده ۲۰۰ گرم رب گوجه دو ق غذا خوری( اگر دوست داشتید گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد) پیاز بزرگ خرد شده یک عدد روغن به میزان لازم سیب زمینی نگینی خرد شده یک عدد متوسط ادویه ها نمک فلفل سیاه فلفل پولبیبر پودر سیر پودر آویشن 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
موادلازم آرد ۲ونیم پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شیر نصف لیوان شکر ۱ پیمانه گلاب ۱/۴پیمانه روغن مایع ۳/۴پیمانه گل محمدی تازه ۱ پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری بگینک پودر ۱ قاشق غذاخوری پر طرز تهیه آردو بگینک پودرو وانیل راباهم مخلوط کرده سه بارالک میکنیم تخم مرغ وشکررا باهمزن بمدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ شود.روغن مایع،شیر،گلاب را اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم. آردو بگینک پودر ووانیل الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم.و درآخر گلبرگها را اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم و در فرازقبل گرم شده بمدت۴۰ دقیقه بادمای ۱۷۰ درجه میگذاریم تابپزد 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
نارگیلی رافائلو ‌ مواد لازم: شصت میلی لیتر خامه صبحانه دويست گرم شکلات سفید پانزده گرم کره وانیل ۱ قاشق چای خوری پودر نارگیل ۱/۳ لیوان بادام يا فندق بمقدار لازم برای غلتاندن ترافلها هم پودر نارگیل به میزان لازم ‌ طرز تهیه:👇 خامه رو روی حرارت ملایم میذاریم که گرم شه و ۲۰۰ گرم شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات آب بشه و از روی حرارت برمی داریم و وانیل و کره رو بهش اضافه می کنیم که یکدست بشه و میذاریم خنک بشه توی یخچال ربع ساعت بعد پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و دوباره ربع ساعت توی یخچال می گذاریم که قوام بگیره و بتونیم با دست بهشون شکل بدیم گلوله کوچیکی ازش بر میداریم و وسطش بادام یا فندق قرار میدیم و توی پودر نارگیل می غلتانیم.‌ ‌ ‌
✍مواد لازم ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️آرد یک لیوان و نیم ▫️شیر نصف لیوان ▫️شکر نصف لیوان ▫️روغن مایع نصف فنجان ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️هویج رنده شده ریز یک فنجان ▫️گردو خورد شده نصف فنجان ▫️دارچین یک قاشق چایخوری ▫️وانیل مقداری ♨️طرز تهیه ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد،دارچین و بکینگ پودر را دو بار الک کرده و به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. در آخر هویج و گردو را اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با پودر قند تزیین کردم. اندازه ی تابه ۲۰ بود. منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه چون مایه من برای تابه ای که انتخاب کردم زیاد شد بخاطر همین بقیه ی مواد رو در تابه ی دیگه ریختم. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦   @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
😋😋 پودر ژله ( با طعم دلخواه) 1 بسته پودر ژلاتین 2 ق غ آب کاملا سرد 1/2لیوان کلوگز مایع 1 ق غ(درصورت تمایل) . همه مواد رو با هم مخلوط کنید و رو حرارت ملایم بمدت 10دقیقه. گذاشته تا روی مایع کف ایجادشود (مراقب باشید نجوشد )بعد شعله را خاموش کنید زمان داده تا روی مایع یک لایه سفید رنگ ببندد اون لایه را بااحتیاط بردارید(عکس شماره 4) (اگر اینکار را نکنید پاستیلتون کدرمیشه و دیگه شفاف نمیشه.) ازمواد داخل قالب ریخته کمی درمحیط اشپزخانه بگذارید تا خودشو بگیره ودریخچال بمدت 4الی 5 ساعت قرار داده تا کاملا منسجم شود. این پاستیل طعم و ظاهر خوبی داره، اگه می خواید شیرین ترش کنید میتونید 1 الی 2 قاشق شکر اضافه کنید اگرم میخواید حالت کشدار و آدامسی داشته باشه مثل پاستیل های بازاری 1 ق غ گلوکز مایع بهش اضافه کنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
🌽سالاد ذرت و لوبیا قرمز🌽 🍅ذرت - ۳ عدد 🫑گوجه گیلاسی - ۴۰۰ گرم 🍅کاهوی تازه - ۲ دسته 🫑لوبیا قرمز پخته -۴۰۰ گرم 🍅پیاز قرمز- یک عدد کوچک 🫑گشنیز خرد شده - نصف پیمانه 🍅لیمو ترش - یک عدد 🫑عسل - یک قاشق چای خوری 🍅روغن زیتون بکر - یک سوم پیمانه 🍋برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آن‌ها استفاده کنید. ۲- گشنیز و کاهو را خرد کنید. ۳- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید. ۴- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود. ۵- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. ۶- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده استفاده کنید. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦   @ashpazburak ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
هدایت شده از قصه کودکانه
کانال عالی برای کودکان و دلبندان فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنی و وارد @ghesehayekoodakaneeh #رزرو #سفرمارکت #رستوران #بلیط #قطار #سایپا #ایران_خودرو #خبر_ورزشی #اخبار_ورزشی #اخبار #مستند #هنر #علمی #ولادت #شهادت #داعش #اغتشاش #اغتشاشگر #فتنه #سیاست #محرم #صفر #میلاد #سیاسی #سلبریتی #اقتصادی #خبر_فوری #حادثه #اتش #انفجار #آتش_سوزی #وطن #میهن #خاک #مرز #آب #شیخ #هوا #هواشناسی #زیست_شناسی #هنرمند #لژیونرها #لیگ_آزادگان #بازیکن #هنر #کودک #انسان #فقر #فحشا #زن #مرد #حکومت_اسلامی #دین #امام_حسین #پیامبر_اعظم #دین_اسلام #اسلام #جبهه_مقاومت #سردار #سردار_سلیمانی #حاج_قاسم #سرداردلها #رژیم_اشغالگر #سوریه #فلسطین #عراق #اربعین #راهپیمایی #مهسا_امینی #زن_زندگی_آزادی #حسن_عباسی #رائفی_پور #عالی #رفیعی #علی_وردی #آرمان #جزیره #دل #سیاوش #ایران #تیم #ملی #ایرانی #ورزش #ورزشی #فوتبالی #پرسپولیس #استقلال #بازی #لیگ_برتر #تراکتور #سپاهان #سرگرمی #فیلم #خنده #حلال #طنز #جوک #کلیپ #فان #کرکر #پاره #ریسه #موک #ناب #فکاهی #جالب #جرواجر #دبخند #خندوانه #مهمونی #خفن #خنده_پارتی #خندونک #سس_ماس #خنداننده_شو #حاجی #گشت_ارشاد #تهران #مشهد #خوزستان #گیلان #مازندران #اراک #ایتا #اخبار #خبر #فوتبال_برتر #شبکه_ورزش #کانال #بارسلونا #رئال_مادرید #منچستر #لیورپول #صلاح #رونالدو #مسی #عجایب #اصفهانی #تهرانی_مقدم #بنزما #گل #لبیک_یا_خامنه_ای #شاهچراغ #برای_آرتین #حجاب #ایران #ایران_تسلیت #عفاف #طارمی #مهدی_طارمی #فوتسال #طبیب #دکتر #مهندس #شهرآورد #دربی #رئیسی #خنده #دابسمش #خنده_آباد #قزوین #آباد #قزوین_آباد #کلیپ #دیدنی #قهقهه #روسیه #اسکول #بازی #شاسکول #دابسمش #لبخند #پوزخند #نیش_خند #دورهمی #پشم #پشمک #خز #جلف #راهپیمایی #آبان #مامان #بابا #عمه #شگفتی #گیزمیز #جوکر #هنرمندان #خواننده #مو #سگ #سنی #شیعه #ترک #عرب #جوک #دیکتاتور #مماشات #چنل #پاپ #پایان_مماشات #آنلاین #چت #رپ #دوربین_مخفی #خار #غذا #سیگنال #کدال #بورس #سهام #عدالت #ایده #هوش #گینس #رکورد #منو_بابام #پوست #استنداپ #حاضرجوابی #فیلیمو #آپارات #بیشعوریسم #جکستان #خیاطی #برای_دختر_همسایه #دکترسلام #جک #سرود #نماهنگ #خوشگل #زیبا #مد #مدل #حافظ #ویژه #جنگ #مطیعی #روازاده #خیراندیش #تبریزیان #دولت #رئیسی #سپاه #سلامی #خوشنویسی #کودکان #آخوند #ناجا #حاجی_زاده #پرستویی #فامیل_دور #خنده_دار #سوسول #موزیک #قرآن #احکام #مداحی #مولودی #عنترنشنال #قصه #داستان #بچه #بانک #پاسدار #پورنگ #فیتیله #مهدی_داب #آموزش #طب #صنعتی #سنتی #حجامت #سیگار #موزیک #موزیک_جدید #فازناب #حراجی #ساعت_مچی @ghesehayekoodakaneeh
🖼 ...🔆 🤲 خدایا 🍃🌸امروزم را 🍃🌸 باعشق توآغاز میڪنم 🍃🌸بخشندگی از توست 🍃🌺عشق در وجود توست 🍃🌺قدرت در دستانِ توست 🍃🌺بخشندگی و عشق و مهر را به ما بیاموز! ☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و همراه با عاقبت بخیری 🌐 📲✅جهت سفارش در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛ https://eitaa.com/teacherschool ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @naghashi_ghese
😍😋 سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری رب یک قاشق مربا خوری روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده دو حبه پاپریکا یک قاشق مرباخوری مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید. @ashpazburak