فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه ترش
برای تهیه این کباب برای 6 نفر نیاز داریم به:
یک و نیم کیلو مرغ بدون استخون
100 گرم گردو آسیاب شده
یک دسته کوچک جعفری خرد شده یا ترکیب جعفری وگشنیز.شمالی ها سبزی معطر خالواش یه نوع نعناعه و کمی چوچاق و جعفری میزنن ولی الان زمستونه دسترس همه نیست.
روغن دو سه قاشق غ
پیاز دو عدد متوسط رنده شده
نمک و فلفل
رب انار ترش سه چهار قاشق
تمام این مواد رو با مرغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید.روشو بپوشونید و سه چهار ساعت بزارید بمونه تا مزه ها باهم تلفیق بشه.بعد به سیخ بکشید.دوستان موادی که ازش اضافه میاد رو داخل قابلمه بریزید و یکی دو قاشق دیگه روغن بهش اضافه کنید در قابلمه رو بزارید تا بپزه هر از چندی هم بزنید تا حسابی جا بیافته .اگه دوست داشتید یک قاشق کره هم خوشمزه ش میکنه. جوجه ها رو روی ذغال کباب کنید و وقتی کباب شد داخل قابلمه که موادشو آماده کردید بکشید.این مواد فوق العاده خوشمزه هست.
نکته ای که باید دقت کنید موقع کباب کردن سعی کنید جوجه ها رو زود به زود برگردونید چون هم معز پخت بشه وهم چون مواد گردویی و رب انار داره بپزه.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
.
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل فراری
مواد لازم
پودر ژله دلخواه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ ق .غ(بهتره با کمی اب سرد مخلوط کنید و بن ماری کنید)
گلوکز۳ق.غ
شکر به دلخواه ۲-۳ ق.غ
اب جوش نصف لیوان
.
پودر ژله دلخواه و پودر ژلاتینی (که بهتره ابتدابن ماری بشه )همراه شکر مخلوط کنید واب جوش اضافه کنید و سپس همراه گلوکز روی بخار کتری ده دقیقه بزارین تا شفاف و صاف بشه اگه کمی ناصاف بود از الک رد کنید
در قالبهای چرب شده (اگه سیلیکونی باشه چرب هم نکنید بازم از قالب براحتی جدا میشه)یا حتی سینی بریزید ۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدین و به راحتی جدا کنیدونوش جان
❤️در انواع رنگها و طعم ها میتونید درست کنید حتی توی هر قالب دو رنگ بریزین
.
💜اگه در ابتدا کمی سفت بود نگران نباشین چون در دمای اتاق نرم تر و حالت کش سانی بیشتری پیدا خواهد کرد
21.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه غذای چینی مرغ سوخاری باسس پرتقال
🥘🍊🥘🍊🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 شاورما قالبی
✅مواد لازم
✅برای مرینت مرغ:
روغن زیتون
آب 1عدد لیمو
1/4 لیوان ماست
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
ادویه جات؛: نمک، فلفل سیاه، زیره، پاپریکا، دارچین و زردچوبه
✅برای سس شاورما:
ماست 3 قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری سس مایونز
3 قاشق غذاخوری ارده (طحینه)
روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
کمی سیر پوره شده
همه مواد رو مخلوط وخوب میکس کنید.
نان تورتیلا(یا پیتا) به تعداد
✅طرزتهیه
ابتدا مرغ را به شکل برش باریک خرد کرده و تمام مواد مرینت را به مرغ اضافه ومخلوط کنید وبزارید یک ساعت بمونه
بعد مرغ را بهمراه سس در تابه بریزید وبا حرارت متوسط تفت بدین تا سس به خورد مرغ بشه وآب مرغ کشیده بشه
روی نان سس شاورما کشیده ومقداری مرغ پخته شده وسیب زمینی سرخ شده وخیارشور وکمی سس ریخته ونان را رول کنید وبه قسمت مساوی برش بزنید وطبق فیلم بچینید در قالب گرد کمربندی وروی رول ها کمی سس شاورما ومقداری پنیر پیتزا ریخته وبزارید در فر وگریل را روشن کنیدتا پنیر آب شود وبعد از قالب جدا کنید وبا جعفری وگوجه تزیین کنید ودر کنار سس شاورما میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_آیسبرگ
دوستای گلم
تقریبا همه ی نکته ها روی ویدیوتوضیح داده شده ، فقط برای شستن کاهو پیچ درسته ، چنتا برگ روییشون جدا می کنیم بعد میذاریمش داخل یک ظرف آب و به مدت چند دقیقه ، بعد آبکشی می کنیم و برعکس می گذاریم که ابش خارج بشه ،
🍽🥗🍴🥗🍽ويديو رو با صدا تماشا كنين🍽🥗🍴🥗 .
🚨🚨🚨
بچه هاااااا
توضیح کامل روی ویدیو داده شده هاااا
اون چیزی که اولش هست نون تسته که با روغن زیتون کمی تفت داده شده تا برشته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به جای خرید برندهای خارجی مثل نوتلا که پر از روغن پالمه، شکلات صبحانه رو توی خونه به سالمترین روش ممکن درست کنید
@ashpazburak
#كنسرو_گوجه 🍅 😋
🔸گوجه ها كه ميكس شدن داخل قابلمه بريزيد و بذاريد تا حد امكان ابش خشك بشه بعد نمك بهش اضافه كنيد
سپس زير شعله خاموش ميكنيم
و گوجه ها داخل شيشه ميريزم سرش محكم ميكنيم
مرحله اخر شيشه داخل قابلمه اب سرته گذاشتم وبه نقطه جوش كه رسيد بعد از ده دقيقه ازروي شعله گاز برميداريم
تا شيشه سرد نشده از قابلمه خارجشون نكنيد
#ترشی_گوجه_سبز
گوجه سبز ، سبزی معطر، سیر ، لیمو ترش،نمک ، اب برگ مو
مقداری برگ مو شسته در مقداری آب می جوشانیم و بعد اب آن را جدا کرده میزاریم سرد بشه
یک روز قبل گوجه را شسته میزاریم همون حالت خشک بشه
بعد در ظرفی مقداری لیمو ورقه شده را به دیواره های ظرف چیده و گوجه سبز ها اضافه کرده بین اونها هم سیرها و سبزیجات معطر قرار میدهیم اب برگ موی سرد شده را به کمی نمک مخلوط و روی گوجه ها اضافه مکینیم تا مراحل درست کردن ترشی سریعتر صورت بگیرد
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
@ashpazburak
#سالاد_الویه_هندوانه
سالاد الویه رو بعداز آماده شدن در ظرف موردنظر به کمک دست و قاشق و کارد به شکل قاچ هندونه درآوردم و جعفری خرد شده رو برای پوست هندونه بکار بردم و برای قسمت سفید از سس مایونز استفاده کردم وگوجه فرنگی رو برای قرمزی داخل هندونه بکار بردم واسه تخم هندونه هم از پوست بادمجون که با کارد به شکل تخم درآوردم استفاده کردم
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
#سیب_زمینی_بامیه ای
🥔سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن
🥮مواد لازم :
آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی
آب ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره بیست گرم
نمک 1ق چ
پکینگ پودر نصف ق چ
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم
🥓طرز تهیه :🥓
اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم . میزاریم کنار خنک بشه .
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد، میتونی برای اینکه خوشرنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین . بعد همه آرد( دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه ) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و قتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره .( باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه )
بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب ورز میدیم تا یکدست بشه
خب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
#کوفته_برنج
مواد لازم
1 کاسه برنج آب پز شده(یا از شب مانده)
1قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری پول بیبر(فلفل پرک ترکی)
4 عدد پیازچه ربز خرد شده
جعفری و نعنا ریز خرد شده
1عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
👈طرز تهیه
تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید .نوش جان
╲
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
#شیرینی_کشمشی_بدون_فر_و_همزن_و_کره
۲ عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
۱۰ ق غ پودر قند
۱/۳ لیوان روغن مایع
رو با هم مخلوط کنید
۱/۵ لیوان آرد
نصف ق چ بکینگ پودر به مواد اضافه کنید و
در دو مرحله ترکیب کنید.خمیر کمی چسبنده ست.
در اخر ۵ قاشق غذاخوری کشمش شسته شده اضافه و کمی هم بزنید .
دستتون رو چرب کنید.
از مواد رو به اندازه گردو بردارید وبا دستتون پهن کنید و بهش شکل بدید. تو تابه ای که کاغذ روغنی گذاشتید.پهن کنید
رو شعله پخش کن و با دم کنی وبا حرارت متوسط ۲۰ دقیقه بپزید .
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
با ما دیده شوید.
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #ایران
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
((بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم))
💐باسلام وعرض ادب خدمت اعضای محترم مجموعه کانالهای تدریس یار؛
✍ضمن خیرمقدم ازاینکه باکانال خودتان همراهیدوبه سایرهمکاران ویادوستان معرفی می کنیدسپاسگزاریم.
📖 استفاده ازمحتوا وفایلهای کانال با #حفظ_لینک_بلامانع است.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🔴استفاده ازمحتواوفایلهادرگروههاوکانالها با تغییرویا حذف لینک کانال جنبه حق الناسی داشته موردرضایت مانیست.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍پذیرشوشرایط تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار
✅تبلیغات مرتبط با فعالیتهای مدارس ودانشگاه،فرهنگی،هنری،مذهبی وقرآنی،همچنین کانالهای دراین زمینه.
✅هزینه تبلیغ هربار :هماهنگ شود
✅زمان انتخابی تبلیغ :
⏰ ۱۰صبح تا ۱ عصر ۳۵ هزار تومان
⏰ ۲عصر تا ۶ عصر ۳۵ هزار تومان
⏰ ۸شب تا ۱۱شب ۴۰ هزار تومان
⏰ ۱۱ شب تا ۷ صبح ۵۰ هزار تومان
#پست_آزاد_روزانه
۱۵ دقیقه پست آخر و ۷۲ ساعت ماندگاری در کانالها ۴۰ هزار تومان
✅پساز انتخاب ساعتوپرداختهزینهبه شمارهکارتیکهدادهمی شود عکسپرداختی ارسال نمایید تا تبلیغ شما در کانال گذاشته شود.
✅بهاحترام ورعایت اخلاق به جهت هزینه پرداختی تااتمام زمان تبلیغات درکانال هیچ پستی قرارداده نمی شود.
ارتباطبامدیر✍️
🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻🧑💻
هدایت شده از تدریس یار پایه ششم
به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و داستان
@naghashi_ghese
هدایت شده از Ltms
🖼 #طلوعی_دیگر...🔆
🤲 خداوندا
🌸تو را ستايش میكنم و از تو میخواهم که همه چیز را در این زندگی گذرا و زمینی به بهترین وجه تدبیر کنی،زیرا تنها تو میدانی که چه چیز به صلاح من است.
🤲 خداوندا
🌺ما را به سمت درهای گشوده از رحمتت هدایت کن تا بهترینها نصیبمان گردد و در روشنایی تابش خورشید خیر و نیکی را بر بندگان خود فرو فرست و ما را از رستگاران زمین قرار ده.
☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و نیکی و با آرزوی موفقیت ملی پوشان تیم فوتبال کشورمان ⚽
🌐 #قرارگاه_مجازی
📲 ✅جهت انجام آزمون ضمن خدمت ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ltmsme
املت_ذرت چگونه تهیه میشود؟😋😍
ذرت تازه یا کنسرو ذرت ١لیوان
تخم مرغ ٢عدد
شوید تازه خردشده دوقاشق غ خ
نمک فلفل قرمز به مقدارکافی
🥘ابتدا ذرتهارو جدا پختم و از صافی رد کردم و ریختم تو یه ظرف تخم مرغ هاروجدا هم زدم به همراه ادویه ها ریختم روی ذرت و تابه رو داغ کردم و روغن ریختم و تمام موادو ریختم داخل تابه وچند دقیقه اخر شوید رو اضافه کردم که عطر فوق العاده ای به این املت میده😋
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
#ایده_آشپزی 👩🍳
سالاد الویه رو داخل فلفل دلمه به صورت فشرده بریزید داخل یخچال بذارید و بعدازبیرون آوردن برش بزنید و داخل دیس تزیین و سرو کنید 😋
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
نکات پخت شیرینی بهشتی ؛
دما و زمان پخت این شیرینی بسیار مهم است و اگر زیاد در فر بماند زیر آن سفت می شود، بعد از پخت اجازه دهید کاملا سرد شود سپس از سینی خارج کنید، این شیرینی روغن صاف می خواهد یعنی اگر از روغن جامد استفاده می کنید باید اول روغن را آب کنید و بعد بگذارید در یخچال سفت شود تا روغن صاف شود، شیرینی در ظرف در بسته تا یک ماه داخل یخچال یا فریزر ماندگاری دارد، اگر می خواهید از کره استفاده کنید حتما باید دوغ آن گرفته شود در غیر این صورت شیرینی در فر پهن می شود.
#شیرینی_بهشتی
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندوانه #یلدا رو این طوری برش بدین و تزیین کنید 👌🍉🍉
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خرد کردن مرغ🔝🎥
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این دو تا فوت کوزه گری بافت و عطر و طعم جوجه ماستی معرکه میشه ، حتی تو تابه👌🏽
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
#دمنوش_بِه😍😍
چای بِه یک دمنوش خوش بو و گواراست که در تمام فصول سال میتونید ازش استفاده کنید و برای اعصاب و قلب و معده بسیار مفیده
چنتا بِه مرغوب رو بشویید و نصف کنید و قسمت هسته رو خارج کنید و با پوست رنده کنید و داخل سینی بریزید و سه الی چهار روز زمان بدید تا خشک بشه و هر از گاهی زیر و رو کنید تا همه قسمت ها خشک بشن و به رنگ قهوه ای روشن در بیان بعد داخل ماهیتابه خشک بریزید و کمی تفت بدید تا بو داده بشه و به رنگ قهوه ای تیره در بیاد اما مواظب باشید نسوزه بعد از حرارت دادن به مدت ده دقیقه دوباره داخل سینی بریزید تا خنک و خشک بشع چون حرارت باعث نرم شدن بِه ها میشه بعد از خنک شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگه داری کنید
دم کردنش هم مثل چای هست اما مقدار بیشتری داخل قوری بریزید و اجازه بدید ده الی پانزده دقیقه روی بخار دم بکشه و در آخر میتونید چوب دارچین یا نبات بهش اضافه کنید که اختیاریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش کباب علی نازیک🍓
#کلیپ_آموزش_کباب_علی_نازیک😋
بادمجون سه عدد
فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام
گوجه دوعدد
گوشت چرخ كرده يك پياله
پياز يك عدد
ماست چكيده يك ليوان
سير چهار حبه
نمك،فلفل قرمز،زردچوبه
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لحاف 😍😋
لیوان مورد استفاده 200 میلی لیتر
تخم مرغ ۴عدد، شکر ۱ لیوان، روغن مایع ۱ لیوان، آب ولرم ۱ لیوان، آرد ۳ لیوان، پودر کاکائو ۳ ق غ، وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)، بکینگ پودر 10 گرم و یا 2.5 ق چ
مواد پنیری:
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، پودر قند ۳ ق غ، نشاسته ذرت ۱ ق غ پر، 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
🔴تخم مرغ و شکر را 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنید روغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه با همزن دستی هم بزنید. مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. تمام مواد پنیری را داخل ظرفی 1_2 دقیقه هم زده داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. در فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را روی 160 درجه گذاشته و 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید.
✦
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هویج😍😋
تخممرغ……………….. ۳ عدد
شکر قهوهای ………….. ۱۲۰ گرم
جوششیرین…………… ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ……………. ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ………………. ۱۳۵ گرم
آرد ……………………….. ۱۸۸ گرم
هویج رنده شده ………. ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده ……….. ۵۰ گرم
پودر دارچین …………. ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ و شکر رو ۳ دقیقه با همزن بزنید
روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید
مواد خشک با هم مخلوط و الک و اضافه بشه
هویج با رنده ریز رنده کنید بریزید تو آبکش که اگه آبی نداشته باشه و بعد اضافه کنید
گردو هم که اضافه میکنین
سایز قالب ۲۲ سانت
♦️دمای فر برقی ۱۶۵ و فر گازی ۱۸۰ و مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
وسط کیک با یه سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak