#حلوای_موز🥮
مواد لازم :
موز 5 عدد پوره شده
کره 70 گرم
آرد 1 لیوان
دارچین به میزان لازم
پودر قند در صورت تمایل 100 گرم
طرز تهیه :
موز رو با نصف کره تفت میدیم 10 دقیقه بعد اگه دوست داشتید خیلی حلواتون شیرین باشه پودر قندم اضافه میکنید(من یک قاشق مرباخوری زعفرون دم کرده هم اضافه کردم) . آرد رو هم تفت می دیم تا قهوه ای شه بعد نصف کره رو به آرد اضافه می کنیم. حالا موز و میریزیم با آرد مخلوط می کنیم وقتی خوب به خورد هم رفتن از رو حرارت بر می داریم و تو یه ظرف میریزیم و صاف می کنیم بعد از خنک شدن می بریم که من توی قالب های سلیکونیه مافین ریختم و گذاشتم یخچال و بعد سرد شدن راحت درش اوردم و تزیینش کردم.
🥗طرز تهیه یک سالاد فوق العاده خوشمزه با نان تست
🍞مواد لازم: برای این غذای ساده به چند عدد نان تست، یک عدد سیبزمینی، کمی اسفناج، جعفری،چند حبه سیر،نمک، فلفل سیاه، نصف پیمانه نخودفرنگی و یک قاشق غذاخوری روغنزیتون احتیاج دارید.
🥪طرز تهیه:
۱٫اول از همه نان تست را با چاقو به تکههای مربع شکل ببرید و کنار بگذارید.
۲٫سیبزمینی را آبپز کنید و وقتی کمی سرد شد نگینی خرد کنید.
۳٫حالا اسفناج و جعفری را خرد کنید و با یک عدد سیر تفت دهید.
۴٫یک کاسه بزرگ بردارید و نان تست را درون آن بریزید.
۵٫سیبزمینی، سبزیها و نخودفرنگی را با هم مخلوط کنید و سپس روی نان تست بریزید.
۶٫حالا روغنزیتون را با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند برنج😌🥳🥳🥳🥳
✅برای عطربرنج موقع دم کردن گلاب اضافه کنید😍
✅برای اینکه قدبکشه قبل آبکش کردن یخ اضافه کنید😍
✅برای اینکه برنج سفید بشه موقع جوشیدن آبلیمو یا ماست اضافه کنید😍
✅برای بوی سوختگی برنج ی پیازحلقه کنید روی برنج بزارید یا ی تیکه نون روی برنج بزارید😍
✅اگرخورشت شورشد چندتاتیکه سیب زمینی اضافه کنید😍
✅اگرخورشت تلخ شد کمی شکراضافه کنید 😍
✅اگرخورشت جانیفتادوروغن ننداخت چندتاتیکه یخ اضافه کن
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیزکیک_اورئو😍😋
مواد پایه:
بیسکویت دُربیس 🍪 دو بسته
کره 🧈 ۱۰۰ گرم
مواد لایه رویی:
پنیر خامهای 🧀 ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه 🍥 ۴۰۰ گرم
پودر قند 🍚 ۱/۲ پیمانه
ژلاتین 🥄 ۲۰ گرم (دو ساشه)
پودر کاکائو 🥄 یک قاشق غذاخوری
بیسکویت خرد شده 🔪 به مقدار دلخواه
بیسکویت 🍪 رو به هر روشی بلدید کاملا پودر کنید و با کرهی 🧈 آب شده مخلوط کنید..
مواد رو کف قالبتون بریزید و حسابی با پشت قاشق منسجم کنید 🥄 و نیم ساعت داخل فریزر بذارید..
ژلاتین 🥄 رو با ۷۰ گرم آب سرد مخلوط کنید
و بذارید یک ربع یه گوشه بمونه..
بعد روی بخار کتری بن ماری کنید
پنیر خامهای 🧀، خامه 🍥 و پودر قندو 🍚 با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه، بعد بهش ژلاتین بن ماری شده 🥄، بیسکویت خرد شده 🍪 و پودر کاکائو 🍫 رو اضافه کنید
روی لایهی اول بریزید و بذاریدش تو یخچال تا خودشو بگیره.. 🥮
و البته خیلی زود خودشو میگیره چون مقدار ژلاتینش زیاده نسبتا..
+ من روشو با خانهی فرم گرفته و بیسکویت تزیین کردم، شما به سلیقهی خودتون میتونید هر جوری دوست داشتید تزیینش کنید..
به همین راحتی!! 😍
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_فوری_نارنگی😍😋
نارنگی به تعداد لازم
پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری)
خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته)
شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید)
آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین
خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم.بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
خوراک بادمجان و عدس😍
بادمجان مكعبی خرد كرده ۳-۴ عدد
عدس ۱۰۰ گرم
فیله گوجه فرنگی خرد كرده ۲ عدد
پرك فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد كرده ۱ عدد
سیر له كرده ۴-۵ حبه
نعنای خرد كرده ۴ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
رب انار ۳ قاشق سوپخوری
ماست چكیده برای تزئین به میزان لازم
بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آنگاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجهفرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا۱-۲ قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجهفرنگی را لابهلای هم درون قابلمه قرار دهید. آنگاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. میتوانید این خورش را با برنج میل كنید.
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘@ashpazburak
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصاره قلم رکن اصلی خوشمزه تر شدن سوپ و آشِ😍
قلم هارو با آب و نمک بزارید ۱ ساعت بمونه و بشورین. با آب، ۲ عدد پیاز، چند حبه سیر، ۲ عدد برگ بو بزارید ۴-۵ ساعت بپزه
آبکش کنید. آب رو داخل ظرف بریزید.
کناره های استخوان رو جدا کنید ومیکس کنید و بزارید داخل یخچال تا ببنده در آخر هم برش بزنید.
یه مدت طولانی میتونید این عصاره هارو توفریزر نگهداری کنید و توسوپ و آش و غذا ازش استفاده کنید😋
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
@ashpazburak
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک هویجی شیک و خوشمزه مهموناتو انگشت به دهن میذاره😍
۳ تا هویج کوچیک رو رنده کنین،
۸۰ گرم کره
۵۰ گرم روغن مایع
۱۶۰ گرم شکر سفید و قهوه ای رو
داخل ظرف بریزین و هم بزنین
سه عدد تخم مرغ رو به تدریج اضافه و یکدست کنین
بعد هویج های رنده شده رو اضافه و مخلوط کنین
۲۴۰ گرم آرد رو همراه
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر روی مواد الک کنین
¼ پیمانه شیر رو به آرد اضافه و یکدست کنین
۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی رو با ۱۰۰گرم گردو خرد کنین ،
با یک قاشق آرد
به مواد اضافه و هم بزنین
و در آخر ۱ قاشق چایخوری دارچین
مواد رو داخل قالب ۱۵ در ۳۰ بریزین
۵۰دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارین
برای تزیین ۱۵۰ گرم پنیر ماسکار پونه رو با
۵۰ گرم خامه و ۱ قاشق پودر شکر مخلوط کنین
روی سطح کیک بزنین و کمی دارچین بپاشید
اینکار طعم عالی کیکتون رو دو چندان میکنه
نوش جان🥰
🥦
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_بامیه🥳🥳🥳🥳🥳
بادمجان ۳عدد
بامیه ۲۰۰گرم
پیاز یک عدد
آب نصف لیوان
نمک وادویه به میزان لازم
گوجه ۵عدد
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀بیسکویت پتی بورکاکائویی یک بسته
موز دوعدد
بیسکویت روکاملا خردمیکنیم موزروپوره کرده وکم کم به بیسکویتها اضافه میکنیم تایک خمیری بدست بیادکه به دست نچسبه حالاازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم و نیم ساعت میزاریم فریزروبعد داخل شکلات آب شده میزنیم
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی تابه ای🤩
(شعله پخش کن رو روی شعله گاز با
حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بزارید
تا تابه گرم بشه)
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#عرایس_گوشت
یکی از انواع نان های سنتی عربی است که به نام نان گوشت نیز شناخته می شود
خمیرفیلو ۱/۲ بسته، گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، رب گوجه ۱ ق چ، گوجه خورد شده ۲ عدد متوسط،فلفل سبز خورد شده ۱ عدد،جعفری خورد شده ۱/۳ لیوان، سیر رنده شده ۲حبه، پیاز رنده شده ۱ عدد، ادویه گوشت ۱ ق چ، فلفل قرمز ۱/۳ ق چ، فلفل سیاه ۱ ق چ،نمک ۱ ق چ، روغن زیتون
🔴همه مواد رو باهم مخلوط کنید و ورز بدین. ورقه های خمیر فیلو رو رول کنید ،مطابق ویدیو، خمیر به صورت کاسه ای باشد
مواد گوشی را داخل آن بریزید و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵. دقیقه بپزید
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
👩🍳فوتوفن آشپزی رواینجایادبگیر🤩👇
🥘 @ashpazburak