eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.6هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ارد 150 گرم تخم مرغ 3 عدد شکر 100 گرم کره ی ذوب شده 100 گرم شیر 50‌ سی سی وانیل کمی بکینگ پودر یک دوم ق چ شکلات تخته ای 60 گرم خامه یک و نیم ق س اول تخم مرغ هارو زرده و سفیده جدا میکنیم زرده رو با شکر و وانیل میزنیم حسابی روشن و کشدار بشه و کره ی ذوب شده و شیر و ترکیب آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده به ترتیب گفته شده به مخلوط زرده اضافه میکنیم در ادامه شکلات رو ذوب میکنیم بصورت بن ماری و با خامه مخلوط میکنیم سفیده رو با همزن خوب میزنیم تا سفید بشه و از کاسه برنگرده و در اخر سفیده رو به ارومی به مواد کیک اضافه میکنیم وقتی یک دست شد یک سوم مواد رو جدا میکنیم و مخلوط شکلات و خامه رو بهش اضافه میکنیم و داخل دو قیف جدا میریزیم و قالب دونات رو تا نصفه پر میکنیم (ورق بزنید ببینید) میره داخل فر 180 درجه بمدت 25 دقیقه این قالب هارو لوازم قنادی تهیه کنید 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
طرز تهیه : _ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست _لوبیا سبز ۴۵۰ گرم _۳ قاشق غذاخوری کره _۴ حبه سیر خرد شده _۱ قاشق چای خوری پاپریکا _۱ قاشق چای خوری پودر پیاز _نمک و فلفل _نصف یک لیمو _1/2 فنجان آب مرغ _1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه) _جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده قرمز ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم گوشت مرغ (ران و سینه) ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد سیر ۲ تا ۳ حبه کره یا روغن کمی گوجه ۳ تا ۴ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم 🌼🌼نکته : 🌟می تونید از هر نوع تابه ای استفاده کنید 🌟می تونید از روغن یا کره هم استفاده نکنید 🍔🍛 @ashpazkhaneh 🥗🍜
تخم مرغ چهار عدد شکر یک پیمانه وانیل یک ق چ روغن یک دوم پیمانه شیر ولرم یک پیمانه سر خالی پودر کاکائو نصف پیمانه آرد یک و نیم پیمانه بکینگ پودر دو ق چ نمک یک پنس طرز تهیه:✍🏻 تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مي زنيم تا كاملا حجسم و كشدار و كرم رنگ بشه، روغن و شير رو اضافه مي كنيم و در حد مخلوط شدن هم مي زنيم مخلوط آرد، پودر كاكائو و بكينگ پودر و نمك الك شده رو هم تو چند مرحله اضافه مي كنيم و در حد مخلوط شدن فولد مي كنيم جوري كه پف مواد نخوابه مواد رو ميريزيم تو قالبي كه با روغن جدا كننده چرب كرديم و ميزاريم تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ درجه به مدت تقريبي ٥٠ دقيقه تا زماني كه تستر تميز بياد بيرون، اسن كيك خيلي بافت لطيف و نرمي داره، براي روش هم مي تونيد گاناش درست كنيد ٨٠ گرم خامه و ٦٠ گرم شكلات ميره رو حرارت يكدست كه شد حاضره 🍔🍛 @ashpazkhaneh 🥗🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو پیتزایی خوشمزه😍👌 💚مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ نمک فلفل آویشن زردچوبه ۱۵۰ گرم ماست چکیده ۵۰ گرم سس خردل ملایم ۱۳۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃 @ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 • متفاوت ترین حلوایی که میشه درست کرد همین حلوا عراقی یا نجفیه سه پیمانه آرد الک‌ کنید سه پیمانه شکر یک پیمانه پودر نارگیل یک پیمانه کره یا روغن جامد یک دوم پیمانه شیر یک قاشق چایخوری پودر هل نصف پیمانه شیره خرما کاملا مخلوط کنید روی حرارت تفت بدین تا گرم بشه و شکر ها کمی ذوب بشن داخل ظرف مناسب فر رو چرب کنین و پودر نارگیل بپاشین مواد حلوا رو بریزین و روشو تزئین کنید ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه بزارین بعد از سرد شدن سفت تر میشه نوش جان❤️🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یلدایی با انار بدون جاذبه🤩🍉 ❗️یخچالی و بدون فر❗️ 👇🏻مواد لازم : بیسکوییت هر مدلی ۴۰۰ گرم برای سس شکلاتی: شکر ۱۰۰ گرم ۸ ق غ کره ۷۰ گرم (دو سوم بسته) پودر کاکائو ۳۰ گرم ۳/۵ ق غ آب جوش یک لیوان (۱۶۵ میلی لیتر) وانیل یه کم 🍫گاناش ( روکش) : خامه صبحانه ۲۰۰ گرم یک بسته + ۱۶۰ گرم شکلات تخته ای ۱۶۰ تا ۱۷۰ گرم نصف لیوان( من از مارک کارات استفاده کردم که خیلی هم خوشمزه است) 🔺ابتدا بیسکوییت هارو با دست خرد کنید کمی هم درشت باشن . برای سس شکلاتی شکر+پودر کاکائو رو مخلوط کرده و بهش ابجوش رو اضافه کنید . بعد وانیل و کره رو اضافه کرده و ۷،۸ دقیقه روی شعله کم هم بزنید . بعد خاموش کنید کمی که خنک شد روی بیسکوییت ها بریزید و هم بزنید . سپس داخل قالب کمربندی ریخته سایز ۱۸ ( کفش هم کاغذ روغنی بندازید) و خوب فشرده کنید . نیم ساعت تو یخچال بذارید. اگه قالب رو نداشتید داخل یه قالب معمولی رو کاغذ روغنی بندازید کفش و چرب کنید و این کیک خوشمزه و خاصو درست کنید☺️ 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀کیک دو رنگ درست کن عالیه🤌😋 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
آرد ٢/٥ليوان تخم مرغ ٤عدد شكر يك ليوان شير نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان بكينگ پودر ٢قاشق مرباخوری وانيل يك قاشق چایخوری پودر نارگيل نصف ليوان كشمش نصف ليوان 🔷طرزتهيه؛ تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته هم ميزنيم بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كنه بعد به ترتيب شير،روغن مايع،وانيل،پودر نارگيل را اضافه كرده هم ميزنيم 🔷 آرد را به همراه بكينگ پودر الك كرده و توی چند مرحله به مايه كيك اضافه ميكنيم و با ليسك بطور دورانی هم ميزنيم در آخر كشمش هاى آغشته به آردرا داخل مايه كيك ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيك را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد٢٠*٣٠ريخته و توی فر با درجه 180بمدت 45دقيقه قرار ميدهيم. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
🥟 😋 آرد ۳ لیوان کره ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر ۱ پاکت وانیل ۱ پاکت شکر ۱ لیوان پودر فندق ۲ ق غ 🔻مواد رویی: شکلات شیری ۱۰۰ گرم پسته خرد شده 🔸در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیر شد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می‌دهید شکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک لیوان سر خالی کنجد را تفت دادم تا کمی رنگش عوض بشه و کنار گذاشتم و با کمی هل مخلوط کردم نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وبدون اینکه با قاشق مخلوط کنم روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر آب بشه (تو فیلم نشون دادم که فقط با تکان دادن تابه شکر آب بشه) بعد اینکه کاملا آب شد یک قاشق کره پاستوریزه گذاشتم وبعد ذوب شدن کره کنجد بو داده را اضافه کردم وبا قاشق مخلوط کردم تا مواد از ماهیتابه جدا شده و جمع بشه بعد تا داغه توی سینی که با فایل آلومینیومی پوشاندم با فرچه خیلی کم چرب کردم و کنجد را روی سینی ریختم واول با قاشق چرب شده پهنش کردم وبعد با وردنه چرب نازک بازش کردم اینکار رو باید به سرعت انجام بدید چون سوهان زود سفت میشه وتا گرم و نرمه با چاقو شکل انداختم تا بعد کامل سفت شدن راحت از هم جدا کنم بعد سرد شدن شکنندس ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه رو اینطوری مزه دار کن🤩 🍗 🍗 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak
ابتدا 225g كره، 3/4🥛پودر شكر نوک ق.چ وانيل و 1/2ق.چ هل را خوب هم بزنيد تا كرم رنگ شود و1عدد زرده تخم مرغ را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط شود سپس 2 تا 2/5🥛 ارد 1ق.چ بكينگ پودر و 1ق.چ پودر كاسترد رو باهم مخلوط كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير نرم و لطيفي بدست بياد و كف سيني رو كمي چرب كنيد خمير رو يكدست پهن كنيد با وردنه قلتكي روي خمير بكشيد و به مدت ١٥ تا٢٠ دقيقه داخل فر از قبل گرم شده بذاريد، براي كارامل روي شيريني ابتدا 100g كره و1/2🥛 شكر قهوه اي را روي حرارت بذاريد و مرتب هم بزنيد تا شكر حل شود و بعد 2 ق.غ عسل و1/2🥛 شيرعسل را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم، از روي حرارت برداشته قالب را از فر بيرون بياريد و كمي كه از حرارت افتاد كارامل رو روي خمير بريزيد و به مدت ده دقيقه داخل فر بذاريد و بعد از فر خارج كرده بذاريد فريزر خوب خودشو بگيره، 200g شكلات رو به روش بن ماري حل كنيد 2ق.غ روغن رو بهش اضافه كنيد و روي لايه ي كاراملي بريزيد و بذاريد در يخچال كمي خودشو بگيره و سپس با تيغ و خطكش برش بزنيد.... 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpazburak