eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
11.5هزار ویدیو
15 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺️۷ علت احساس تشنگی مکرر 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
لیست غذاهایی که میتونید برنامه ریزی کنید ، و هر روز یکیشو درست کنید اول از خورشتها شروع می‌کنیم قورمه سبزی ، کرفس ، بامیه ، قیمه ، خورشت آلو اسفناج ،فسنجون زرشک پلو با مرغ ، شوید پلو با مرغ، مرغ با پلو زعفرونی باقالی پلو با گوشت ، باقالی پلو با مرغ سالاد الویه، سالاد ماکارانی مرغ سرخ شده با نون سالاد ماکارانی املته حسابی‌ با قارچو فلفل دلمه ، کوفته ، دلمه فلفل ، دلمه برگ عدس پلو ، لوبیا پلو ، استانبولی خوراک لوبیا سبز، خوراک با جیگر دل‌ بعضی‌ روزها که تعطیل هستید آبگوشت ،‌اش رشته ،‌اش دوغ،‌اش جوو سوپ جوو ، سوپ رشته ، سوپ مرغ ، سوپ سفید با شیرو خامه ،عدسی‌ بعضی‌ روزها هم ساندویچ که خودتون تو خونه درست کنید ، مثلا ساندویچ مرغ ، یا همبرگری که خودتون درست کردید ، من بعضی‌ روزها هم سیب‌زمینی آب‌پز ، با تخم مرغ آب‌پز ،با کره، قارچ سرخ شده درست می‌کنم که خیلی‌ عالیه سبزی پلو با ماهی‌ ، ماهی‌ سرخ شده با نون و سالاد ، کوکو سبزی ، کوکو سیب زمینی‌ ،کتلت،کوکو مرغ ، من بعضی‌ وقتا گوشت چرخ کرده با قارچو فلفل دلمه و رب سرخ می‌کنم با نون و سالاد اگر ساندویچ ساز دارید میتونید اسنک درست کنید تو خونه میگو ، یا ته چین یا پیتزا رولت گوشت کوفته هلو(گوشت چرخ کرده+آردنخودچی+سرکه شیره) کلم پلو هویج پلو قلیه ماهی خورشت آلو بخارا میگو پلو حلیم بادمجان خوراک زبان دمپخت جوجه کباب کباب تابه ای با برنج و اینها که سبک و راحت ترن کشک و بادمجان سالاد نودل شامی آش ماست لوبیا گرم دوپیازه(سیب زمینی+پیاز+گوجه) بورانی(اسفناج) الان که فصل گل کلم هست یه غذا که زود میشه درست کرد و خوشمزه است وخود کلم که هم که کلسیم زیادی داره اینه که کلم ها رو سوخاری کنید یعنی تو آرد و تخم مرغ و ادویه ونمک بذارید و توی یه ماهیتابه بزرگ سرخ کنید در ضمن میگو رو هم میتوان به همین روش سوخاری کرد اینم 20 نوع غذا من برنامه غذایی ندارم اما در هفته خیلی کم پیش میادغذا تکراری بدرستم اینا غذاهای منه : قرمه سبزی خورشت خلال کباب بشقابی جوجه هندی عدس پلو اسفناج پلو هویج پلو قیمه نثار زرشک پلو ماهی دو بارابگوشت دارم 3 هفته ی بار ماکارانی مرغ سوخاری ماهی باقالی پلو مهی ی بار سوپ درست میکنم قیمه بادمجون و قیمه سیب را هم ماهی ی بار قارچ پلو خورشت قارچ خورشت الو و اسقناج تو فصل اسفناج کنارش بورانی و نرگسی اسفناج دارم پیتزا و لازانیا هم دارم دو سه ماه ی بار هم خوراک لوبیا چیتی درست میکنم برای تنوع ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو
راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی تخم‌مرغ🥚 برای تشخیص تخم‌مرغ تازه از تخم‌مرغ مانده آن را در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است عسل🍯 برای تشخیص عسل واقعی‌، آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است چای☕️ چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ می‌دهد، که این به خاطر رنگ مصنوعی آن است ماهی🐟 آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق می‌زند برنج🍚 برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش می‌گیرد و دود سیاه می‌دهد زعفران♨️ زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید، انگشت چرب نمی‌شود و عطر و بو دارد میوه‌های خشک🍑 میوه‌های خشکی که رنگ‌های فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی‌زا هستند کَره🥪 کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمی‌شود و حالت بریده بریده پیدا می‌کند ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
🌸 اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یك عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت. 🌸  برای برطرف کردن شوری غذا می توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یا شکر کمک بگیرید. استفاده از این مواد بستگی به نوع غذا دارد. اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است از سیب زمینی استفاده کنید. اگر غذا بدون سیب زمینی است، سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن شوری غذا، آن را خارج کنید. روش دیگر: یک قاشق سرکه یا آبلیمو به همراه یک قاشق شکر  به غذای شور بیفزایید. (برای رفع شوری غذا از مقدار کمی نوشابه هم میتوان استفاده نمود) 🌸: برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می گیرد 🌸:  اگر خورشتی که پخته‌اید خیلی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید. 🌸: اگر غذایتان تلخ شد زعفران را با شكر يا قند دم كنید و داخل غذا بریزید کمی از تلخی غذا گرفته میشود. 🌸:اضافه کردن کم کم جوش شیرین بهتر از هویج و شکر یا هر ماده طعم دار دیگس ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
لیست پرکاربرد مواد غذایی سرد و گرم: 🔴غذاهای گرم مزاج : قیمه ☀️فسنجون☀️انواع خوراک گوسفندی ☀️حلیم ☀️بریانی ☀️تخم مرغ و نیمرو و خاگینه ☀️قلیه ماهی ☀️چلوکباب گوسفندی ☀️گوشت ماهی شور ☀️گوشت شتر☀️گوشت  شتر مرغ☀️گوشت کبوتر☀️گوشت بلدرچین ☀️روغن حیوانی و محلی ☀️روغن کنجد و روغن زیتون ☀️زیتون ☀️بستنی سنتی ☀️فالوده ☀️گلاب ☀️دارچین ☀️شکر قهوه ای☀️ نمک ☀️نبات ☀️موز ☀️فلافل ☀️نان بربری☀️نان سنگک☀️نان گندم ☀️ادویه جات ☀️آجیل ☀️کره ☀️گلابی ☀️عسل ☀️زعفران☀️زنجبیل ☀️توت سفید☀️ آبگوشت زیره☀️گوشت آهو ☀️انجیر ☀️بادام شور ☀️رطب ☀️کرفس ☀️گردو ☀️آبگوشت نخود ☀️پیاز ☀️تره ☀️سیر ☀️پسته ☀️فندق ☀️زیتون سیاه ☀️گوشت خروس ☀️گوشت بلدرچین ☀️فلفل ☀️نارگیل ☀️ریحان ☀️ارده و شیره ☀️شلغم ☀️زردچوبه ☀️سیاهدانه ☀️زیره سیاه ☀️بادام زمینی ☀️کدو حلوایی ☀️خربزه ☀️کنجد ☀️حلوا ☀️کنگر ☀️مرصع پلو ☀️انبه ☀️ 🔵 غذاهای سرد مزاج: قورمه سبزی❄️زرشک پلو با مرغ❄️ ته چین مرغ❄️سوپ مرغ❄️ پای مرغ❄️خوراک مرغ❄️ سبزی پلو و ماهی ❄️املت ❄️ماکارونی❄️ لازانیا ❄️باقالا پلو❄️ لوبیا پلو ❄️کله پاچه ❄️آبگوشت کلم❄️ آبگوشت به ❄️پیتزا و ساندویچ ❄️کشک و بادمجان ❄️آش رشته❄️ آش دوغ❄️ آش زرشک❄️آش ریواس❄️ آش غوره ❄️سالاد الویه "بسیار سرد "❄️نشاسته ❄️غذاهای کنسرو شده ❄️کتلت❄️ کوکو سیب زمینی ❄️انواع سالاد ❄️انواع ژله ❄️نان تست، تافتون، لواش ❄️نوشابه، ماالشعیر❄️ دوغ❄️رب گوجه، رب انار ❄️قهوه ❄️سس مایونز ❄️خیار ❄️سیب ترش❄️آبغوره❄️سرکه❄️ انار ترش ❄️سیب زمینی ❄️ته چین با گوشت گاو ❄️اسفناج❄️توت فرنگی❄️ قارچ❄️کدو❄️ کلم قمری❄️بادمجان❄️جو ❄️ برنج ❄️ گوشت گوساله و بز ❄️باقالا ❄️لوبیا ❄️گوشت اردک ❄️ماهی و میگو ❄️چلوکباب با گوشت گوساله ❄️خورشت بادمجان ❄️شیر برنج ❄️کیوی ❄️بامیه ❄️ماست و پنیر ❄️زرشک ❄️هندوانه ❄️شاتوت ❄️ذرت ❄️تن ماهی ❄️چای💯لیست غذایی سرد و گرم: 🔴غذاهای گرم مزاج : قیمه ☀️فسنجون☀️انواع خوراک گوسفندی ☀️حلیم ☀️بریانی ☀️تخم مرغ و نیمرو و خاگینه ☀️قلیه ماهی ☀️چلوکباب گوسفندی ☀️گوشت ماهی شور ☀️گوشت شتر☀️گوشت  شتر مرغ☀️گوشت کبوتر☀️گوشت بلدرچین ☀️روغن حیوانی و محلی ☀️روغن کنجد و روغن زیتون ☀️زیتون ☀️بستنی سنتی ☀️فالوده ☀️گلاب ☀️دارچین ☀️شکر قهوه ای☀️ نمک ☀️نبات ☀️موز ☀️فلافل ☀️نان بربری☀️نان
اندازه گیری کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند : یک لیوان آرد 150 گرم یک لیوان شکر 230 گرم یک لیوان کشمش 180 گرم یک لیوان پودر قند 160 گرم یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم یک لیوان روغن مایع 220 گرم یک لیوان ماست 200 گرم یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم 1 پیمانه آرد 150 گرم 1 پیمانه شکر 200 گرم 1 پیمانه روغن 200 گرم 1 پیمانه شیر 250 گرم 1 قاشق سوپخوری روغن20 گرم 1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم 1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم 1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم 1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم 1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم 1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری 1 لیوان آرد 150 گرم 1 لیوان شکر 230 گرم 1 لیوان کشمش 180 گرم 1 لیوان پودر قند 60 گرم 1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم ------------------------------- انواع اندازه گيري ، پيمانه لیوان آرد برابر است با 150 گرم یک لیوان شکر برابر است با 230 گرم یک لیوان کشمش برابر است با 180 گرم یک لیوان پودر قند برابر است با 160 گرم یک لیوان پودر نارگیل برابر است با 90 گرم یک لیوان روغن مایع برابر است با 220 گرم یک لیوان ماست برابر است با 200 گرم _ *قاشق غذاخوری به گرم یک قاشق غذا خوری آرد برابر است با 10 گرم یک قاشق غذا خوری شکر برابر است با 12 گرم یک قاشق غذا خوری پودر قند برابر است با 10 گرم یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم شیر پاستوریزه 120 میلی لیتر ( سی سی )‌ معادل نصف لیوان معمولی *پیمانه ها یک پیمانه اندازه گیری :یک چهارم لیتر یک پیمانه : 250 میلی لیتر نصف پیمانه :125 میلی لیتر یک سوم پیمانه : 80 میلی لیتر یک قاشق غذاخوری :15 میلی لیتر یک قاشق چایخوری :5 میلی لیتر نصف قاشق چایخوری :5/2 میلی لیتر یک چهارم قاشق چایخوری:5/1 میلی لیتر *اندازه برخی مواد اولیه 5 عدد تخم مرغ: یک پیمانه یک قاشق غذا خوری روغن:20 گرم یک پیمانه خامه نزده : 2 پیمانه خامه زده شده است. *یک ورق ژلاتین برابر یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین است. یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر 3 __ *اندازه مواد با قاشق غذاخوری روغن:20 گرم ماست:25 گرم خامه :25 گرم شکر :20 گرم آرد سفید:15 تا 20 گرم پودر کاکائو : 10 گرم پودر نارگیل،بادام،گردو،فندق پودر شده:20 گرم گردو یا بادام یا فندق خرد شده:15 گرم عسل : 30 گرم کره :20 گرم خمیر مایه : 10 گرم پودر قند: 15 گرم آرد ذرت: 15 گرم پودر
التهاب تیروئید بعد از زایمان چیست؟ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور سمبوسه پیتزایی آسان و خوشمزه درست کنیم؟😋😍 ببینید👆 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
آیا واقعا بعضی‌ها با خوردن آب هم چاق می‌شوند؟ مریم مظاهریون، دکترای تغذیه و رژیم درمانی و عضو انجمن علمی تغذیه ایران می‌گوید: «کودکی که با وزن طبیعی وارد دوران جهش رشد می شود، مثلا اگر ۱۰ سلول چربی داشته باشد، بعد از دوران جهش رشد تعداد این سلول ها می شود ۲۰ عدد. اما اگر کودک با چاقی وارد دوران جهش رشد شود، اگر مثلا تعداد سلول های چربی در بدنش ۵۰ عدد باشد، می شود ۱۰۰ سلول چربی». این دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانی تأکید می کند: «ما در دوران بزرگ سالی دیگر افزایش تعداد سلول نداریم و فقط حجم سلول ها بزرگ و کوچک می شود. درنتیجه فردی که ۱۰۰ سلول چربی دارد، نسبت به کسی که تعداد سلول های چربی اش ۲۰ عدد است، چاق محسوب می شود و چنین افرادی تبدیل می شوند به بزرگسالان همیشه چاق.» مظاهریون می گوید: «سلول های چربی دارای خاصیت ارتجاعی بسیار زیادی هستند. این که بعضی ها می گویند «ما آب هم می خوریم، چاق می شویم»، یا «چاقی ما ارثی و ژنتیکی است»، درواقع برمی گردد به همان موضوع افزایش تعداد سلول های چربی که قبل از دوران جهش رشد رخ داده و همان موقع کنترل نشده است. وگرنه این حرف که ما آب هم می خوریم، باز چاق می شویم، اصلا مبنای علمی ندارد و درست نیست. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
این لکه‌ها چطور پاک می‌شوند؟ ☕️قهوه اگر لکه ی قهوه بر روی لباس شما ریخت لازم است تا لباس خود را برعکس کنید و آن را با آب سرد بشویید. این کار باعث می شود قهوه های نفوذ کرده در الیاف لباس به راحتی از آن خارج شوند. اگر با لکه ی خشک شده ی قهوه بر روی لباس خود مواجه هستید آن را با سدیم پرکربنات پاک کنید. 🫖چای چای هم مانند قهوه می تواند لکه های مقاومیرا بر روی فرش و پارچه های مختلف بر جای گذارد. این لکه ها را می توان با جوش شیرین (بی کربنات سدیم) یا با کمک سرکه پاک کنید. 🍫شکلات به دلیل آن که شکلات حاوی مواد روغنی (کره ی کاکائو) و مواد جامد مختلف موجود در کاکائو است، شما برای پاک کردن لکه های حاوی آن نیاز به سورفکتانت و حلال های آلی دارید. برای پاک نمودن لک شکلات بهتر است ابتدا آن را با صابون بشویید و سپس با پاک کننده های حاوی آنزیم، مانند پودر های لباس شویی آن را بشویید. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
بهترین راه‌های آرامش داشتن هنگام درس خواندن و مطالعه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
ما یه دونه قرمزشو داشتیم. مادرم رفته بود نون سنگک خریده بود، یادش رفته بود یکی از سنگ ها رو در بیاره. سنگ داغ، زده بود یه سوراخ گنده کف سبد درست کرده بود. الآن بیشتر از این سبد، همون سوراخه برای من نوستالوژیه😄 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🌭🍔🍕🥘🫕🥮🍩🍪 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا خونگی 🧡 🧡🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و نخود سینه مرغ یک عدد نخود یک پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شوید و گشنیز و جعفری به میزان دلخواه (می تونید سبزیحات خشک هم بریزید) پیاز یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم آب لیمو ۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون یا سس مایونز به میزان دلخواه نخود رو از چند ساعت قبل خیس کردم و بعد ابش رو تعویص کردم و گذاشتم بپزه . می تونید جاش کنسرو نخود هم استفاده کنید . مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گداشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم . جای مرغ می تونید از ماهی هم استفاده کنید . تخم مرع رو هم آبپز کردم و بعد رنده کردم . پیاز رو هم نگینی ریز خرد کردم .جای پیاز از پیازچه هم می تونید استفاده کنید . سبزی ها رو هم خرد کردم . همه مواد رو با هم ترکیب کردم نمک و فلفل و اب یک دونه لیموی تازه رو هم گرفتم و ریختم . می تونید رژیمی درست کنید و روغن زیتون بریزید و یا می تونید داخلش سس مایونز بریزید . من ترکیب سس مایونز و سس فرانسوی ریختم همه مواد خوب مخلوط شد آماده است .🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. پیراشکی ماهرانه 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مقدار مواد در ویدئو مشخصه😍 اصیل ایرانی با سیب زمینی آب پز تهیه میشه ولی میتونید سیب زمینی ها رو خام رنده کنید و بشوئید تا نشاسته اونها گرفته بشه...خوب فشار بدید تا آب اضافی نداشته باشه و بعد بقیه مراحل رو انجام بدید. نکته خییلی مهم که حتما باید رعایت بشه این هست که سیب زمینی رو که آبپز میکنید در حدی پخته بشه که له و زیاد نرم نشه... پوست سیب زمینی رو بگیرید و حداقل دو ساعت کنار بذارید تا خوب خنک بشه و بعد با رنده درشت رنده کنید. خنک شدن کامل سیب زمینی هم باعث جذب کمتر روغن میشه و هم امکان پاشیدن کتلت رو بسیار کم میکنه. حتما پیاز متوسط رو با رنده درشت رنده و آبشو بگیرید در کتلت گوشت ادویه های اصلی نمک و فلفل و زردچوبه هستن علاوه برا اونها میتونید بنا به سلیقه از ادویه کتلت که عطاریها دارن هم استفاده کنید. به مواد کتلت 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر سوخاری اضافه کنید هم کتلت رو ترد میکنه و هم در انسجام بیشتر کتلت موثره بسته به جنس سیب زمینی و ریزی و درشتی تخم مرغها...بین 1 تا 2 عدد تخم مرغ برای این میزان لازمه...اول یدونه از تخم مرغها رو اضافه و خوب مواد رو ورز بدید اگه بافت مواد یکدست و لطیف و منسجم شد کافیه...در غیر اینصورت تخم مرغ دوم را اضافه کنید. اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد 1 ساعت روشو بپوشونید و بذارید یخچال تا کمی استراحت کنه وبعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر میشه. هر بار مقداری از مواد رو بردارید و کمی در دست بچرخونید تا درز و شکافی نداشته باشه و بعد در آرد سوخاری بغلتانید در حدی که فقط یک لایه نازک آرد سوخاری روشو بپوشونه نه بیشتر... در تابه مقداری روغن بریزید حرارت متوسط باشه و صبر کنید تا کاملا روغن داغ بشه و بعد کتلتها رو سرخ کنید. روغن نباید کم باشه وگرنه کتلت یکدست طلایی نمیشه...زیاد هم نباشه که کتلت زیاد چرب و روغنی نشه برای اطمینان از وا نرفتن کتلت میتونید اول یدونه از کتلتها رو در روغن سرخ کنید،اگر از دور شروع به پاشیدن کرد تخم مرغ دوم را به مواد اضافه و خوب ورز بدید. . 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک مواد لازم برای یک کیلو آلبالو🍒 آب ۳ لیوان شکر نصف لیوان نمک ۱ ق م خ آبلیمو ۱ ق م خ نکته ۱:میزان شکر و نمک دلخواهه نکته ۲ :این ترشک رو‌میتونید به مدت یک هفته داخل یخچال و به مدت یک الی سه ماه داخل فریزر نگه داری کنید😉 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت رو معکبی کنین ۲ عدد سینه و ۲ عدد مغز ران دو تا پیاز رو خلالی کنین و روی گوشت بریزین زعفران غلیظ ۱ قاشق غ ماست چکیده پرچرب ۱ لیوان نمک ۲ ق چ فلفل پاپریکا ۲ ق چ فلفل تند 1 ق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز ۱ قاشق چ با دستتون بشکنین و بعد اضافه کنین لیموترش تازه ۲عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋 ▫️۱) یک عدد کدوی بزرگ یا دو عدد کدوی کوچک ▫️۲) یک عدد هویج متوسط ▫️۳) یک حبه سیر ▫️۴) ۲ ق.غ روغن مایع ▫️۵) یک ق.غ کره ▫️۶) ۲ ق‌.غ آرد ▫️۷) یک لیوان شیر ▫️۸) ۴ لیوان آبجوش ▫️۹) نمک ، فلفل سیاه ▫️۱۰) یک دسته شوید 🔸ابتدا کدو و هویج رو نگینی خرد کنید میتونید رنده هم بکنید داخل ظرفی روغن و کره رو بریزید روی شعله بزارید اجازه بدید تا داغ بشه ابتدا هویج رو کمی تفت بدید سپس کدو رو اضافه کنید تفت بدید روش آرد بریزید کمی دیگه تفت بدید سپس روش آب داغ بریزید اجازه بدید سبزیجات بپزه سپس نمک ، سیر رنده شده رو اضافه کنید کمی بزارید بجوشه در آخر شیر ولرم ، شوید خرد شده ، فلفل سیاه رو اضافه کنید اجازه بدید یکی دوتا جوش بزنه از روی شعله بردارید 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
کاربرد متنوع انواع سرکه 🔸 آیا می‌دونستید که قدیمی‌ترین نگهدارنده دست ساز آدم‌ها سرکه است؟ یک چاشنی با کاربردهای خیلی متنوع‌؛ هم قابل استفاده برای غذا هم ضدعفونی کننده و هم از بین برنده عفونت دندان. البته به‌شرطی که از سرکه درست استفاده بشه. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham #آشپزی #کیک #پوشاک