eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.1هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مشاهده در ایتا
دانلود
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان شیر ولرم ۱ ق غ پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ عدد تخم مرغ نصف لیوان‌ روغن ۱ ق چ نمک ۶ لیوان آرد الک‌شده برای سس: ۲ عدد تخم مرغ ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه(به جاش میتونین از ماست یا پنیر خامه ای نیز استفاده کنین) نصف فنجان روغن ۲ ق غ شیر آب ولرم و شیر ولرم و پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو با هم‌مخلوط و ده دقیقه روش رو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم، سپس تخم مرغ و روغن و آرد الک شده ریخته و ورز میدیم و روش رو با حوله میپوشونیم.در جای گرم سی دقیقه استراحت میدیم 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مواد لازم برای۵ نفر👩‍🍳👨‍🍳👩‍🍳👨‍🍳👩‍🍳 بلال کوچک به مقدار لازم شکر (به ازای هرکیلو بلال) 3 قاشق غذا خوری نمک (به ازای هرکیلو بلال) ۱ قاشق غذا خوری آب به مقدار لازم طرز تهیه🍽🍽 ۱- ابتدا بچه بلال ها را به آرامی پوست بکنید و موها را کاملا جدا کنید. آنها را داخل قابلمه گذاشته و با توجه به سایز شیشه ای که مد نظر دارید آب بریزید (کمی بیشتر از حجم شیشه) و شکر و نمک را نیز اضافه کنید و اجازه دهید بلال ها بپزند. ۲- اضافه کردن نمک به بلال در حال پخت باعث سفت شدن آن میشود ولی شکر باعث نرم شدن و پخت بهتر بلال میشود. وقتی هر دو را همزمان اضافه می کنید دقیقا همان حالت کنسروی را ایجاد می کنید و پخت به خوبی انجام میشود. ۳- بعد از پخت، بلال ها را خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. سپس شروع به چیدن آنها داخل شیشه استریل کنید. زمانی که آب داخل قابلمه کمی خنک شد آن را داخل شیشه بریزید و درب شیشه را سفت ببندید. ۴- داخل قابلمه مناسبی آب بریزید و شیشه کنسرو را داخل آن قرار دهید. تا نصف بیشتر شیشه کنسرو باید داخل آب باشد.قابلمه را روی شعله قرار دهید و از زمانی که به جوش آمد اجازه دهید 20 دقیقه شیشه کنسرو داخل آب بجوشد. ۵- بعد از این زمان شیشه را خارج کنید و سرو ته در مکانی قرار دهید، چنانچه آب کنسرو از شیشه خارج شود یعنی عملیات کنسرو کردن به خوبی انجام نشده است و باید این شیشه را سریعا مصرف کنید. اگر آبی خارج نشد اجازه دهید شیشه کاملا خنک شود سپس آنرا در جای خنک نگهداری کنید. سایر نکات⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ شیشه کنسروی که باز شود بهتر است در مدت یک هفته استفاده شود پس اگر مصرف کمی دارید از شیشه های کوچک که جوابگوی مصرف هفتگی هستند استفاده کنید. اگر به بچه بلال دسترسی نداشتید ، بلال های سایز بزرگ را نیز با همین روش بپزید و بعد از پخت دانه های یک ردیف را با چاقو خارج کنید و تمامی بلال را دون کنید و بقیه مراحل را ادامه دهید. (میتوانید از همان ابتدا دون کنید و بپزید). در صورت تمایل میتوانید بعد از آخرین مرحله کنسرو کردن دانه های بلال را آبکش کنید و داخل کیسه زیپ کیپ در فریزر نگهداری کنید. پ.ن: حتما حتما از شیشه با درب فلزی برای کنسرو کردن استفاده کنید 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مواد لازم برای۸ نفر👨‍👨‍👧‍👧👨‍👨‍👧‍👧 مواد اصلی گوجه فرنگی ۱۰ کیلوگرم سیر متوسط 1.5 بوته فلفل سبز تند بزرگ ۶ عدد نمک 2.5 قاشق غذا خوری پودر آویشن 1.5 قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری فلفل قرمز ۱ قاشق مربا خوری زنجبیل (اختیاری) ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه🍽 ۱- گوجه ها رو در محلول آب و مقداری نمک و سرکه به مدت 2 ساعت قرار میدیم تا سموم شیمیایی ازشون خارج بشن ۲- شیشه های درب فلزی رو به مدت 5دقیقه در آب جوش قرار میدیم تا تمیز شن و سپس شیشه هارو خارج کرده و روی پارچه میذاریم تا خشک بشن اما درب ها درون آب جوش باقی می مونن از شیشه های جدید استفاده کنین تا دربشون محکم بسته بشه ۳- گوجه هارو پوره میکنیم و رو گاز میذاریم با شعله متوسط کف هایی که روی پوره درست میشه رو برمیداریم ۴- بعد از گذشت 30دقیقه سیر له شده و فلفل خرد شده و ادویه رو به پوره اضاف میکنیم و بعد از گذشت 10 دقیقه دیگه، شعله رو خاموش میکنیم ۵- پوره رو توی شیشه های خشک شده میریزیم و درب هاشونو از آب جوش خارج کرده و محکم میبندیم اینجوری هیچگونه هوایی وارد شیشه نمیشه مراقب باشین چون خیلی داغ هستن، حتما از دستکش و دستمال حوله استفاده کنید ۶- سپس شیشه ها رو به مدت 2 ساعت توی آب جوش میذاریم تا بجوشه. ۷- بعد از گذشت 2ساعت، وقتی که شیشه ها خنک شدن، اونارو از آب خارج کرده و برعکسشون میکنیم. ۸- بدین ترتیب شما میتونین این کنسروای خوشمزه رو به مدت طولانی توی کابینت یا انبار "تاریک و خنک" و یا یخچال، نگهداری کنین. دقت کنید که وقتی درب شیشه رو باز میکنین، حتما اونو توی یخچال بذارید تا خراب نشه سایر نکات⁉️⁉️⁉️⁉️ با 10 کیلو گوجه 8تا شیشه در سایز های متوسط بدست میاد این کنسرو خیلی راحت درست میشه و از همه مهم تر ماندگاری خوبی داره فقط باید در جای خنک و تاریک باشه اگه از این دستور استفاده کردین و راضی بودین صلواتی بفرستید📿 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
دوست داری بهترین استفاده رو از مواد هر فصل ببری انواع کنسروها رو تو هر فصل داشته باشی😳😳 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست گل کلم خرد شده دو کاسه هویج خرد شده نصف کاسه خیار خرد شده نصف کاسه ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه بادمجان خرد شده نصف کاسه کلم برگ خرد شده نصف کاسه موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علائمی که هشدار سرطان دهانه رحم را می‌دهد 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
با این روش‌ها لکه را به راحتی پاک کنید 🍃پاک کردن لکه های سس گوجه فرنگی به محض ریخته شدن لکه ی سس لباس را با آب سرد شست وشو دهید. در صورتی که لکه خشک شده باشد آن را با آب گرم و یک پاک کننده ی حاوی آنزیم پاک کنید. 🍃خون و سایر مواد بیولوژیکی لکه های پروتئینی سرسخت مانند خون، مدفوع یا استفراغ با کمک آنزیم ها پاک می شوند. ابتدا آن ها را با آب سرد شست وشو دهید (گذاشتن یخ بر روی لکه نیز می تواند مفید باشد). اگر لکه ها مقاومت نشان می دهند آن ها را در محلول های حاوی شوینده قرار دهید تا به مقدار کافی خیس بخورند و سپس آبکشی کنید. 🍃تونر، جوهر و کاربن برای از بیردن این لکه ها شما نیاز به الکل دارید. دستمالی را به الکل آغشته کرده، آن را بر روی لکه ها بمالید. 🍃بهترین راه از بین بردن لک کاربن و جوهر بهترین روش برای پاک کردن لکه های لباس سفید استفاده از وایتکس یا همان سدیم هیپوکلریت است. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️توصیه‌های مهم برای پیشگیری از دیسک کمر‌ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
عروسی هم عروسیای قدیم تمام عروسی ها توی خونه بود، حیاط رو میشستن و فرش میکردن و میز و صندلی میچیدن... خانوم ها تو خونه و آقایون تو حیاط درسته که عروسیای قدیم به نسبت الان خیلی ساده برگزار میشد اما به همه واقعا خوش میگذشت 😍 ┄┄┅┅✿🍃❀♥️❀🍃✿┅┅┄┄ 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای شب یلدا هم حرف نداره 😍 آب انار : 3 لیوان. پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ شکر : 100 گرم. وانیل : 1/4 ق چ. کره : 1 ق غ. پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم. نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین. .👩‍🌾. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 400 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 7 عدد سیب زمینی ریز 9 عدد قارچ پیاز کره 1 قاشق غذا خوری آرد 200 میلی لیتر خامه صبحانه یا مخلوط خامه و شیر 150 گرم پنیررنده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ .👩‍🌾. 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham