eitaa logo
آشپزی با هم
3.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
10.7هزار ویدیو
14 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍉 سفیده را با نمک بزنید تا سفت شود سپس شکر را با کره بزنید تا سفید شود و بعد آردو شیر را به کره و شکر اضافه کنید .وانیل را اضافه کرده و در آخر سفیده را آرام و دورانی به مواد اضافه کنید.می تونید مواد و چند قسمت کرده و به هر قسمت رنگ مورد نظر را اضافه کرده و در قالب ریخته و به مدت 35 دقیقه یا تا زمانیکه کیک بپزد آن را در فر 180 درجه قرار دهید. بجای تخم هندوانه از شکلاتی که رنگ سیاه بهش اضافه کردم استفاده کردم. ┄• °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍉 برای درست کردن کیک های رنگی مثل کیک رنگین کمان بهتره از یه کیک سفید رنگ استفاده کنید 🍴مواد لازم: آرد 2 و ¾ پیمانه بیکنیگ پودر 2 قاشق چای خوری نمک ½ قاشق مرباخوری سفیده تخم مرغ 4 عدد شکر 1 و1/2 پیمانه کره 150 گرم شیر 1 پیمانه وانیل 1 قاشق مرباخوری ┄•●❥ @ashpaziibaham
مواد لازم : کره ۱۰۰ گرم شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۳ ق.چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق.م آرد به مقدار لازم ( تقریبا ۱/۵ پیمانه ) مواد رویه : سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو به مقدار لازم طرز تهیه : تمام مواد به جز آرد را با مخلوط کرده ، خوب هم زده سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود تا جایی که وقتی در دست گرد میکنید حالت توپی و صافی داشته باشد . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و تمام خمیر را اندازه ی گردو گرد کرده و در سینی بچینید سپس بوسیله کاتر گرد یا درب بطری روی شیرینی ها را شکل دهید به این صورت که ابتدا سفیده را کمی با چنگال زده تا از حالت لختگی درآید سپس کاتر یا درب بطری را ابتدا در سفیده و بعد در پودر کاکائو زده و سپس روی شیرینی ها بزنید تا حالت قارچ پیدا کنید . سینی را در فر ۱۷۰ درجه بمدت تقریبا ۳۵ دقیقه گذاشته تا کمی اطرافش طلایی شود ، بعد از پخت و خنک شدن از سینی جدا کرده و در ظرف در دار نگهداری کنید . نوش جان 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
مواد لازم : کره ۱۰۰ گرم شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۳ ق.چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق.م آرد به مقدار لازم ( تقریبا ۱/۵ پیمانه ) مواد رویه : سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو به مقدار لازم طرز تهیه : تمام مواد به جز آرد را با مخلوط کرده ، خوب هم زده سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود تا جایی که وقتی در دست گرد میکنید حالت توپی و صافی داشته باشد . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و تمام خمیر را اندازه ی گردو گرد کرده و در سینی بچینید سپس بوسیله کاتر گرد یا درب بطری روی شیرینی ها را شکل دهید به این صورت که ابتدا سفیده را کمی با چنگال زده تا از حالت لختگی درآید سپس کاتر یا درب بطری را ابتدا در سفیده و بعد در پودر کاکائو زده و سپس روی شیرینی ها بزنید تا حالت قارچ پیدا کنید . سینی را در فر ۱۷۰ درجه بمدت تقریبا ۳۵ دقیقه گذاشته تا کمی اطرافش طلایی شود ، بعد از پخت و خنک شدن از سینی جدا کرده و در ظرف در دار نگهداری کنید . نوش جان 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری 🔸ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.   👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ۱ لیتر نشاسته ذرت ۴ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ شکر ۱ استکان چایخوری کره ۱۰۰ گرم چیپس شکلات ۱ استکان چایخوری (بجاش میتونین از شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنین) بیسکوییت پتی بور ۳ بسته ‌برای روش👇 خامه صبحانه ۱ پاکت چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید ۱ استکان چایخوری برای سس شکلاتی همه ی مواد رو غیر از کره و چیپس شکلات با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارین بهش کره و چیپس شکلات اضافه کنید، همونجوری که داغه به بیسکوییت خرد شده اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید. اگه عجله دارین میتونین ۱ ساعت بذارین تو فریزر، اگه نه شب تا صبح بذارین توی یخچال بمونه.خامه رو روی حرارت بذارین تا داغ شه و قبل از اینکه بجوشه از روی حرارت برش دارین و بهش چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (یا اگه دوست داشتین میتونین از شکلات قهوه ای معمولی یا شکلات تلخ استفاده کنید)بریزین روی کیک و برش زده و سرو کنید 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
🍉 لایه ی اول که کیک اسفناجه که کاتر زدم بعد طلق رو دور کیک پیچیدم و گذاشتم تو کاتر .مایه پنیری رو آماده کردم ۳۰ گرم خامه ی به دمای محیط رسیده رو با ۳۰ گرم پنیر ماسکار پونه با همزن می زنیم یک قاشق ژلاتین رو روش آبسرد می ریزیم تا پفکی بشه بعد بن ماری می کنیم و با سه قاشق پودر قند به مایه ی پنیری اضافه می کنیم ۱/۳ژله انار یا آلبالو رو با نصف بیشتر لیوان آبجوش حل کنید روی حرارت بزارید تا ذراتش حل بشه . بعد از بسته شدن مایه پنیری شکلات های اشکی رو روی مایه پنیری چیدم و چند قطره ژله روش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ببنده چون وقتی ژله رو بریزید شکلات ها میاد رو بعد از نیم ساعت بقیه ی ژله را روش می ریزیم و می زاریم ببنده بعد از توی کاتر در میاریم و طلق رو جدا می کنیم . ┄👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره نرم شده: ۱ قاشق غذاخوری مخمر: ۲۰ گرم تخم مرغ کامل: ۱ عدد زرده تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۱ قاشق غذاخوری ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل خالص نمک: مقدار اندکی (نوک چاقو) شیر گرم: ۱/۲ لیوان آرد: ۲۸۰-۲۶۰ گرم نوتلا: برای پر کردن داخل شکر: ۱ فنجان و دارچین: ۱ قاشق چایخوری ۲۰۰ گرم آرد را در کاسه بریزید وسط آن را باز کنید مخمر را به قسمت وسط اضافه کنید، شیر را به آن اضافه کنید سپس ۱ تخم مرغ، ۱ زرده تخم مرغ، یک قاشق شکر و وانیل را روی مخمر اضافه کنید و حدود ۵-۴ دقیقه خوب ورز دهید. اگر خمیر جمع نشد بقیه آرد را با دقت به آن اضافه کنید، سپس روی خمیر را بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید بدون اینکه خمیر را ورز دهید، مستقیماً گلوله هایی از خمیر مثل ویدئو بردارید و گرد کنید ۳-۲ دقیقه صبر کنید و سپس گلوله های خود را یکی پس از دیگری سرخ کنید. بعد از سرخ کردن پیراشکی ها را روی دستمال بگذارید تا روغنشون گرفته بشه بعد داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و داخل پیراشکی ها نوتلا یا هر شکلات صبحانه ای که دوست دارید تزریق کنید
خوراک کله جوش یا کالجوش😋 یک غذای خوشمزه و سرشار از کلسیم و فسفر و پروتئین ، از غذاهای محلی اصفهان و غذای اصیل ایرانی ست. 🥣 طرز تهیه : یک عدد🧅 پیاز درشت رو خرد کرده و تفت دهید سه قاشق گردو خرد شده رو اضافه وتفت بدین سپس نیم کیلو کشک محلی رو که با آب رقیق شده رو اضافه کرده بعد از ریز جوشید نعنا داغ و نمک و زردچوبه و درصورت دلخواه فلفل سیاه رو اضافه کنین . البته اصل این غذا با روغن حیوانی درست میشه ولی میتونین یک قاشق کره هم اضافه کنین. کالجوش آماده رو با نان محلی نوش جان کنین. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦    @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳فینگر فود رول ژامبون با نان تست👩‍🍳 نان تست ۴ عدد پنیر خامه ای حدود ۵۰ گرم سس مایونز ۱ ق غ ژامبون ۲ الی ۳ ورق (بستگی به سایز ژامبون داره) پنیر ورقه ای گودا یا چدار ۴ ورق زیتون بدون هسته حدود بیست عدد هویج،جعفری،کلم سفید و بنفش برای تزئین به مقدار لازم
نارگیلی با روکش شکلات(بونتی) مواد لازم: پودر نارگیل شیر عسلی شکلات تخته ای اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ ۱عدد🍗 ۱پیاز درشت🧅 رب انار ۳ق غ روغن زیتون ۱ق غ جعفری و گشنیز تازه ۲ق غ نمک و فلفل به میزان لازم
🥦بهترین روش شستن کلم بروکلی جهت انگل زدایی 💦روش اول :استفاده از سرکه برای شستن کلم بروکلی با سرکه باید کلم بروکلی را بین 5 تا 10 دقیقه داخل سرکه بگذارید. وقتی کاملا خیس خورد، با آب آن را خوب بشویید و سپس با حوله‌ای تمیز خشک کنید. 💦روش دوم: استفاده از محلول آب نمک برای شستن کلم بروکلی و انگل زدایی کلم بروکلی، آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه داخل محلول آب نمک قرار دهید تا پشه‌ها از لابه‌لای آن بیرون بروند و بعد از آن کلم را با آب بشویید. @ashpaziibaham
😍😍 مواد لازم ▫️ شیر: 2 لیوان ▫️شکر: 1لیوان ▫️پودرکاکائو : 3 قاشق غذا خوری ▫️کره : 50 گرم ▫️آرد: 2 قاشق غذاخوری ▫️بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یک بسته ساده یک بسته کاکاوویی) طرز تهیه🍰 شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید یکم صبر کنید تا ولرم شود ولی سرد نشه. اگر مواد سفت شده بود یکم حرارت بدید تا کمی شل شود و کار باهاش راحت بشه. برای این مدل کیک یخچالی اول بیسکوییتارو داخل مواد زدم و بعد روی هم یکی کاکایویی و یکی ساده روی هم چیدم روی بیسکوییتارو هم با مواد کیک و شکلات تزیین کردم . @ashpaziibaham
گوشت چرخ کرده 100 گرم گردو کوبیده شده 50 گرم پیاز رنده شده نصف پیمانه برنج پخته شده 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد عصاره گوشت الیت 1 عدد نمک - ادویه به میزان لازم گردو‌ها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخ‌كرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی خود پشمکُ چجوری درست میکنن؟ . اگه پشمک خیلی دوست داری ولی خوردنش خیلی کثیف کاری میکنه و توس مهمونیا نمیتونی هیچ جوره جمو جورش کنی این بهترین گزینه‌اس☺️ . فقط کافیه پشمکُ خرد کنی و توی ظرف کوچیک قالب بزنی و نوی شکلات بغلتونی. . ❌وقتی پشمکُ قالب زدی حتما ۱۵ دقیقه توی فریزر بذار تا یه مقدار سفت بشه❌ . ❌یه دونه صافی رو برگردونین و پشمکارو روش بذارین و شکلات روش بریزین و چند بار ضربه بزنین تا شکلاتای اضافی ازش خارج بشه و بعد روی پلاستیک بذارین تا موقع خشک شدن شکلات راحت بتونین جداش کنین بدون اینکه پشمک خرد بشه❌ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : دو پیمانه آرد یک پیمانه شکر دو سوم پیمانه روغن پنج قاشق غذاخوری گلاب هل نصف قاشق چایخوری زعفران کمی دارچین نصف قاشق چایخوری ┄ °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
( زنجفیل حالواسی ) مواد لازم روغن جامد:نصف پیمانه کره:100 گرم آرد سفید:دو پیمانه آرد برنج:نصف پیمانه پودر قند:دو پیمانه پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری پودر پسته:به میزان لازم طرز تهیه روغن و کره را درون تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی که آب شد، آرد سفید را اضافه کرده و حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و تفت می دهیم. البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم. حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم. °〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰° @ashpaziibaham
هدایت شده از Ltms
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار 👇👇👇👇👇👇 از ابتدایی تا متوسطه کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن. 👌👌👌👌👌👌👌👌👌 جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه در ۱۵ کانال مجموعه تدریس یار با ما در ارتباط باشید @teacherschool ✅✅✅✅✅✅✅
هدایت شده از Ltms
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و کاردستی @naghashi_ghese کانال فیلم و قصه کودکانه @ghesehayekoodakaneeh کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان @madrese_yar کانال ترفند و خلاقیت @khalaghbashh کانال آشپزی و نکات جالب @ashpaziibaham کانال خانواده سبز @familygreen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید اینقد خوشمزه است که باورتون نمی شه بچه ها عاشقش می شن 😋 @ashpaziibaham
✅ مواد لازم آرد سفید ۱/۲/۳ پیمانه کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد وانیل‏ ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پودر نارگیل پسته، کنجد، بادام به مقدار لازم ✅ تهیه : 🍮ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۵ دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر بزنین