#لواشک_دورنگ_طرحدار
دونوع لواشک لازم داریم که دو رنگ متفاوت باشن.
لواشک روشنتر میتونه از آلوی زرد.زردآلو. هلو یا سیب تهیه بشه.
و لواشک تیره تر از آلبالو. آلوی سیاه. یا شابلون تهیه بشه.
هر دونوع لواشک رو جداگانه تهیه میکنیم.
کف سینی رو پلاستیک بذارید یا چرب کنید.
لواشک روشنتر رو داخل سینی میریزیم.
و لواشک تیره تره رو داخل پارچ.
و دومی رو بصورت خطوط موازی روی لواشک اولی میریزیم و با نوک چاقو به طرفین (جهت مخالف هم) خط میندازیم تا طرحدار بشه.
برای سینی دایره دایره های کوچیک تا بزرگ رو روی لواشک زیری میریزیم و از مرکز به سمت بیرون و بالعکس با چاقو خط میندازیم تا طرحدار بشه.
عکس پایین سمت راست خشک شده اش هست
نوش جان
#ایـده 🔮
#خـلاقیـت 💡
#خـانه_داری 🎀
✅ هرچی #ترفند میخوای اینجاست😍👇
💥 @ashpazburak
🔶🔹#ترفندخانه_داری
🔆 نكات مهم آشپزی:
برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .
برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید
برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید
برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید.
برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید
برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید
برای معطر کردن ماکارونی و لازانیا از آویشن استفاده کنید
برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید
برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید .
برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید
برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
@ashpazburak
#مگشت_پلو
پس از این که برنج نیم پز شد، آن را درون آبکش ریخته و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلال ریز خرد می کنیم. یک تابه بر می داریم. درون آن کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سیر را پوست می کنیم و رنده می کنیم و به پیاز های در حال سرخ شدن، اضافه می کنیم. سپس به خوبی تفت می دهیم تا بوی سیر نیز خارج شود. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر و بوی ادویه ها هم خارج شود. سپس گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم تا خوب سرخ شود و رنگ آن تغییر پیدا کند. تن ماهی را درون یک قابلمه کوچک با کمی آب می گذاریم روی حرارت تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سپس تن را باز کرده و وقتی که سبزی ها به خوبی سرخ شد، به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم. در این مرحله کشمش را که شسته و آب آن خارج شده است، به مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم. یک قابلمه بر می داریم. کف آن را کمی روغن ریخته و با ته دیگ دلخواه کاور می کنیم. سپس یک لایه برنج آب کش شده و یک لایه از سبزی و تن ماهی می ریزیم. این کار را تا وقتی که مواد و برنج تمام شود تکرار می کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد و غذا آماده شود.
@ashpazburak
#مگشت_پلو
من خوردم خیلللی خوشمزست پیشنهادی اینه که حتما یبارم که شده درست کنید😋😋
مواد لازم برای ۴ نفر:
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر ۵ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
شنبلیله خرد شده ۱۰۰ گرم
گشنیز خرد شده۱۰۰ گرم
تن ماهی۱ عدد
کشمش پلویی۱ فنجان
برنج۴ پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه امگشت پلوی مجلسی در ابتدای کار برنج را شسته و درون آب و نمک به مدت ۱ ساعت خیس می کنیم. سپس درون یک قابلمه را آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. آبی که با آن برنج را خیسانده ایم دور می ریزیم. سپس برنج را با کمی نمک درون آب جوش اضافه می کنیم تا نیم پز شود.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زیتون_سوخاری
زیتون و این همه خوشبختی محاله😂
ڪپےممنوع🚫
لطفافورواردفراموشنشه‼️
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_لپه
یه غذای نونی خیلی خوشمزه😍
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غ
لپه ی پخته و آسیاب شده 1/2پیمانه
سیب زمینی پخته و رنده شده 1عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
پیاز رنده و آب گرفته شده 1عدد متوسط
نمک ، فلفل ، زردچوبه
طرز تهیه:
لپه ها حتما کاملا پخته بشه (نیم پز برندارید) حتما لپه ها رو خوب له کنید که موقع خوردن زیر دندون نیاد.شعله گازتون کم باشه که کاملا مغز پخت بشه خیلی ضخیم نگیرید که کاملا مغز پخت بشه. لپه آبپز شده رو با گوشکوب یا غذا ساز خوب بکوبید تا له بشه بعد به گوشت اضافه کنید. پیاز رو رنده ی ریز بزنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید. بعد گشنیز یا جعفری خرد شده، سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ ها، نمک ، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کنید و همرو با هم خیلی خوب ورز بدید توی دستتون فرم بدید و توی روغن داغ سرخ کنید. اگه دیدید کمی به دستتون میچسبه دستتون رو خیس کنید بعد بهش فرم بدید.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش ساندویچ کتلت خوشمزه😍
#کتلت
#غذای_ایرانی
#ِآشپزی
#فستفود
#ایران
#پایان_مماشات
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش خورشت لوبیا سبز😍
#خورشت
#غذای_ایرانی
#ِآشپزی
#خورشت_لوبیا
#لوبیا_سبز
#پایان_مماشات
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش اسفناج پلو با گوشت😍
#پلو
#غذای_ایرانی
#ِآشپزی
#اسفناج_پلو
#پلو_گوشت
#پایان_مماشات
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
کانال مارو دنبال کنید👇🏻
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش شله قلمکار ینی از هر حبوباتی که دوس داری
میتونی استفاده کنی🥰
بسیار خوشمزه و مقوی 😍
@ashpazburak
هدایت شده از آشپزی با هم
مطالب و فایل های مورد نیاز معلم و دانش آموز
اینجا همونجایی هست که بهت کمک میکنه تا با خیال راحت از معلمی لذت ببری.
تمام مطالب کانال رایگان می باشد .تنها یک صلوات برای اموات بفرستید و استفاده کنید
@tadriis_yar
ایده های ناب آموزشی و خانه داری
ایده های تعمیرات جواهرات .وسائل خانه
ایده های ناب کشاورزی و آشپزی
بهترین کانال خلاقیت و نوآوری
@khalaghbashh
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
آشپزی در طبیعت به روش قزاقی ترکی و آذربایجانی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
@ashpazburak
اگر می خواهید از هیچ دوره ضمن خدمت جا نمانید
اخبار استخدامی آموزش و پروش
مسابقات و جشنواره ها مطلع شوید
در کانال ضمن خدمت عضو شوید
🔘 اعلام زمان ثبت نام دوره ها
🔘 سوالات آزمون ها
🔘 محتوا دوره ها
@ltmsme
نمونه سوالات تمامی دوره ها اینجاست👇
@ltmsme
اگر دنبال کار هستید و یا اقوام بیکار دارید عضو اشتغال و کاریابی مناطق نفت خیز جنوب شوید
@karyabinaft
هدایت شده از خلاق باش
🖼 #طلوعی_دیگر...🔆
🤲 خـدای خـوب و مهـربـانـم
🍃زبان عزیزانم را پاک و زیبا کن
🍃دلشان را آرام و مملو از یاد خودت کن.
🤲 خـدای خـوب و مهـربـانـم
🍃من به بهشت تو محتاجم و نیازمند
🍃هرگز از لطفت ناامید نمیشوم
🍃تو را صدا میزنم و از خشمت احتراز نمیکنم.
🤲 خـدای خـوب و مهـربـانـم
🍃ندایم را پاسخ ده
🍃به غفران شیرینت بر من منت گذار
🍃 در زمره خوبان و نیکان جایم ده
🍃از لطفت محرومم مدار
🍃تنها و خسران زده رهایم مکن
☀️ سلام؛ صبحتون بخیر و نیکی و سرشار از امید و نشاط
🌐 #قرارگاه_مجازی
📲 @Khalaghbashh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش فینگرفود پنبه ای🍓
#کلیپ_آموزش_فینگرفود_پنبه_ای😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#سوهان_عسلی_مغزدار
سوهان عسلی با مغزیجات
🍬🍭
مواد لازم :
شکر نصف پیمانه
عسل 2 ونیم ق غ
کره یک ق غ
آب یا گلاب یک ق غ
چندمغز مختلف به دلخواه
زعفران دم کرده یک ق غ
طرز تهییه: 🔻
همه مواد بجز زعفران ومغزها رو داخل یک قابلمه کوچیک که رنگ روشن داره (روهی یا استیل) میریزیم تارنگ شکررو وقتی که طلایی شد ببینیم
روی شعله متوسط و رو به کم میزاریم و کمی قابلمه رو میچرخونیم تا شکرذوب بشه .بعد از یکی دودقیقه مایع ازکناره های ظرف شروع میکنه به کف کردن وجوشیدن.
تواین مرحله که ۷ الی ۸ دقیقه طول میکشه منتظرمیشیم تارنگ شکرکمی طلایی بشه وقتی طلایی شد مغزها و زعفران رواضافه کرده وهم میزنیم تارنگ مغزهاهم کمی طلایی بشه
نکته مهم 🔸
(برای اینکه بفهمیم سوهان آمادست باقاشق کمی ازسوهان روداخل یه ظرف آب میریزیم اگه فوری بست سوهان ما آمادست)
بعد روی یک سینی استیل چرب شده یا فویل چرب شده مواد رو باقاشق چای خوری میریزیم
و نیم ساعت منتظرمیشیم تاسوهان خشک بشه بعد این مدت سوهان ما امادست و تو ظرف قرارمیدیم نوش جونتون.
نکته مهم :
حتما سوهان را بحد کافی بجوشانید تا طلایی بشه وگرنه به دندون میچسبه یا سوهان ها بهم میچسبن
👈 #سوهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایونز ۵ دقیقه ای بدون تخم مرغ😍😋
👌🌸👌🌸👌🌸👌🌸
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#کوکی_ژله_ای 🍪 😋
▫️پنير خامه ای: 200 گرم
▫️کره نرم: سه چهارم پيمانه
▫️شکر: يک فنجان
▫️وانيل: کمي آرد
▫️دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف يک بسته
▫️جوش شيرين: نصف ق م
🔸چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_قارچ
دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی .
در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه .
برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ها رو ریز خرد کردم .
سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم .
فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم .
پیاز رو رنده کردم .
سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم .
#پنج_مدل_فینگرفود😋
برای دونات مرغ وتوپک پنیری:
فیله مرغ ۳۰۰گرم
سیب زمینی آب پز دوتا متوسط(روبه کوچیک)
پیاز یه دونه متوسط
سیر دو حبه کوچیک
پیازچه و جعفری از هر کدوم ۱ق غ
پنیر پیتزا ۳ق غ
پودر سوخاری ۴ ق غ
نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا از هرکدوم نصف ق چ
تخم مرغ
پودر پانکو
آرد سفید
(این مواد به ما ۸تا دونات و ۸تا توپک پنیری میده)
هم توپک ها هم دونات هارو دو ساعت داخل فریزر بذارید بعد داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید.
برای سرخ کردن دونات از پودر پانکو استفاده کنید
چون قراره زیاد سرخ بشه و مغز پخت ،پودر سوخاری خونگیممکنه بسوزه.
برای رول سوخاری:
نان تست
پنیر ورقه ای چدار یا پنیر پستو(برای تنوع و رنگ سبز )
ژامبون
مخلوط سس کچاپ،مایونز و خردل.
برای راتای مرغ و سبزیجات:
فیله مرغ پخته و رنده شده (۶.۷تا دونه)حدودا ۲۰۰.۳۰۰گرم
پیازچه خورد شده ۳ق غ
کالباس رنده شده ۳ورق
پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
سس مایونز ۲ق غ
جعفری خورد شده ۲ق غ
برای حدودا ۱۲تا راتا.
مواد نباید شل باشه.
برای تزیین روی راتا ها پنیر خامه ای رو با رنگ آبی مخلوط کردم و با ماسوره 2d ماسوره زدم.
رول های سوخاری رو بذارید خوبخنکبشه بعد اریب برش بزنید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#پیتزا با ریحان وگوجه فرنگی
✏مواد لازم
🔸ریحان (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری
🔸آرد به مقدار لازم
🔸خمیر پیتزا ۱ عدد
🔸گوجه فرنگی (کوچک) ۳ عدد
🔸پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۱۷۰ گرم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹قبل از شروع پخت پیتزا طبقه پایین فر را آماده کرده و فر را با درجه حرارت 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید.
🔹گوجه فرنگی را نازک حلقه کرده، کنار بگذارید. روی سطح پوشیده از آرد، خمیر را با وردنه بکشید و به شکل دایره ای به شعاع 25 سانتی دربیاورید و با دستتان سطح آن را صاف کنید (خمیر را بیش از نیاز ورز ندهید، اگر حالت چسبندگی به خود گرفت، با پاشیدن کمی آرد آن را می توانید از آن حالت دربیاورید) روی سینی فر کمی آرد بپاشید و با دقت خمیر را روی آن انتقال دهید.
🔹سینی را یک یا دو بار تکان دهید و اگر خمیر به سینی چسبیده بود، بلند کرده و کمی آرد زیر آن بپاشید. اگر خمیر تغییر شکل داد آن را دوباره شکل دهید. ریحان و پنیر را روی خمیر پخش کنید و گوجه ها را روی پنیر بچینید و نمک و فلفل را روی آن بریزید.
🔹پیتزا را به مدت 10 الی 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و برشته شود و بعد از آماده شده، برش زده و سرو کنید.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
😋 #مشکوفی_با_شیره_انگور🍮🍮
🍥نشاستہ اصل ۶ قاشق
🍥آب سالم ۶ پیمانه ( ۴پیمانه سرد+۲پیمانه جوش )
🍥شکرسرخ ۱/۲ پیمانه
🍥شیره انگور ۱/۲ پیمانه
🍥زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
🍥عرق هل یا گلاب به مقدار لازم
🍥خلال پسته و بادام به مقدار لازم
🧁طرز تهیه🧁
نشاستہ را در آب سرد ڪاملا حل ڪرده تا گولہ نشود بعد آب جوش و شڪر سرخ و شیره انگور
و زعفران را اضافہ ڪرده و روے حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا جوش آید و ڪاملا قوام داشتہ باشد
در آخر عرق هل یا گلاب و مقدارے خلال پستہ و خلال بادام اضافہ مے ڪنیم و هم میزنیم و از روی اجاق
برمیداریم و در ظرف مورد نظر سرو میڪنیم.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
🍮#دسر کدو حلوایی با آرد برنج و شیر🍨🍨🍨🍨🍨
🍦مواد لازم🍦
🍮کدوحلوایی: نیم کیلوگرم
🍮شکر: به میزان دلخواه ( ما از یک فنجان شکر استفاده کردیم)
🍮آرد برنج: یک قاشق غذاخوری
🍮شیر: یک لیوان
🍮آب: به مقدار لازم
🌰طرز تهیه🌰
کدو حلوایی ها را مانند روش قبل خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. مقداری آب و به اندازه دلخواه شکر به آن اضافه کنید و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق گاز قرار دهید تا کدو حلوایی ها خوب بپزند. بعد از پخته شدن کدو حلوایی ها اگر هنوز آب در قابلمه وجود داشت، تکه های کدوحلوایی را از طرف خارج کنید و آن ها را میکسر بریزید یا با گوشت کوب بکوبید تا پوره شوند. آرد برنج و شیر را به پوره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا به قوام دلخواهتان برسد. پوره را در ظرف دلخوه سرو کردن بریزید و اجازه دهید خنک شود. زمانی که پوره خنک شد آن را با دارچین، خلال پسته، بادام و.. تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#لقمه_مدرسه
ارد قنادی ۲ لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
خمیر مایه ۱ ق غ
اب ۳/۴ لیوان
روغن ۵ ق غ
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نمک فلفل سیاه پولبیبر فلفل هندی اویشن
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
مدت زمان استراحت خمیر حداقل یک ساعت در جای گرم
در دمای ۲۰۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزه
تایم پخت بستگی به دمای دقیق فر شما داره