فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم دستور یه دسر ساده و خوشمزه😋😋
دسر هویج
مواد لازم:
1 کیلوگرم هویج
1 لیتر آب
5 قاشق غذاخوری نشاسته
1 فنجان شکر
1 فنجان مغز گردو یا فندق
پودر وانیل یا عصاره وانیل
پودر پسته و نارگیل
آماده سازی:
پوست هویج رو گرفته و و برش بزنید . 1 لیتر آب را به اون اضافه کنید و هویج رو بپزید..
وقتی هویج نرم شد اون رو آبمش کنید و با گوشت کوب اون رو له کنید. 1 فنجان آب جوش را به پوره هویج اضافه کنید و نشاسته و شکر هم به اون اضافه و خوب مخلوط کنید موارد رو روی حرارت قرار بدید..(5 دقیقه)
پس از کمی سرد شدن به اون پودر وانیل و فندق یا گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد رودر قالب بریزید و برای 3-4 ساعت در فریزر اجازه دهید تا فرم خودش رو بگیره. و سپس آنرا برش داده و با نارگیل پوشش بدید وبا پسته تزیین و نوش جان کنید.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه برگر جذاب و خفن
مواد لازم
-800 گرم گوشت گاو
-2 قاشق غذاخوری آرد ذرت (از بلغور قابل استفاده است).
-3 قطعه پیاز
-800 گرم سیب زمینی.
-2 هویج.
-200 گرم پنیرچدار رنده شده یا پنیر پیتزا
-150 گرم خامه ترش.
-نمک ، فلفل (به مزه).
آماده سازی:
1 پیاز رنده یا میکس شده ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل را به گوشت اضافه کنید و کاملاً با دست مخلوط کنید.
سیب زمینی ، نمک را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید.
2 عدد پیاز را خرد کرده ، هویج را رنده کنید ، کمی تفت دهید.
گوشت ها رو فرم بدین
روی هر برگر ، لایه لایه بزارید ،
حدود 50 دقیقه در فر میپزیم.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#موهیتو یا لیموناد🧑🏻🍳😍😍
:لیمو۳ عدد
نعنا:به مقدار
پوست لیمو رنده شده:۳ عدد
عسل:۲ قاشق
آب ولرم:نصف فنجون
اسپرایت یا آب گازدار
شکر:۱ لیوان
آب :۱ لیوان
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیبزمینی_استانبولی_تنوری
سیبزمینی استانبولی
آویشن
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
روغن زیتون
شوید خرد شده
پیازچه خرد شده
آبلیموی تازه
سیبزمینی استانبولی را با آب تمیز بشویید و با پوست دو نصف کنید
در ظرفی همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا و روغن زیتون مخلوط کنید در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیبزمینی هارو بریزید قسمت پوست بسمت پایین باشه در فر ازقبل گرم شده 180 درجه تا زمانیکه طلایی بشه بپزید
بعد در ظرفی بریزید و شوید و پیازچه خرد شده و کمی آبلیمو ریخته در ظرف سرو بکشید
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر و زعفران 🥤😋
شربت خاکشیر، جزو محبوبترین شربتهای تابستانیه.😍 ترکیب شربت خاکشیر و زعفرون هم که دیگه جای خود داره. خاکشیر خواص بسیار زیادی داره و برای درمان و پیشگیری از بیماریهای بسیاری، در طب سنتی ما توصیه میشه.
🔹 یکی از مهمترین خواصِ “خاکشیر” رفع عطش و خُنک نگه داشتنِ بدن در روزهای گرمه. زعفران هم که پادشاهِ ادویهها لقب داره، شما را در ترکیبِ با خاکشیر جادو میکنه.💫🍹
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه شمالی 😍👩🍳
الان که دستمون از شمال و سفر ۶رفتن کوتاهه بهترین کار درست کردن غذاهایی که ما رو یاد اونجا میندازه 😍 امروز با هم بریم یه اکبر جوجه درست حسابی بپزیم 😉
فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌
عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همونطور که دیدین توی آب روغن و کره اول با بهار آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول میکشه 👌
رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید .
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ
موادلازم:
چندحبه سیر
۵۰ گرم کره
نصف سینه مرغ پخته شده وریش ریش شده
نمک ،فلفل وآویشن بمیزان لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
لیموترش نصف یک عدد
نان ساندویچی دو عدد
درصورت تمایل نیتونید فلفل دلمه ای وذرت هم اضافه کنید.
طرزتهیه:
سیرراله کرده و باکره مخلوطش کرده وآنرا بین نان ساندویچی مالیده و داخل نان راسرخ کنید.
سینه مرغ را باکمی روغن تفت داده وقارچ ها ونمک وفلفل وآویشن ولیموترش(وقتی قارچ رامیریزید لیموترش رااضافه کنید تاقارچ هاسیاه نشوند)رااضافه کرده و وقتی خوب تفتشان دادید آنهارادرون ساندویچ گذاشته وباجعفری وسس هرارجزیره نوش جان کنید
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ_رول_سوخاری
کرپ از اون دسته غذاهاییه که نه نمیشه بهش گفت😁😍 همون طور که قبلا گفتم کرپ به روش های مختلفی سرو میشه این مدل سوخاریش معرکه اس
.
مواد لازم برای ۹ عدد
.
برای کرپ:
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: ۱/۴ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
شکر: ۱ ق چ
نمک: ۱ ق چ
آرد سفید : ۲ پیمانه
.
برای سوخاری کردن:
پودر سوخاری: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
نمک: کمی
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام
مواد لازم:
پیاز 2 عدد
سیر 1 عدد
ماکارونی 1 بسته
گوجه
بادمجان
روغن
نمک ، نعناء
دستور پخت:📖
ابتدا پیاز و سیر را کاملا خورد کرده و درون روغن سرخ کنید.💓
حال بادمجان ، گوجه و نعنا را نیز کاملا خورد کرده و درون ظرفی که پیاز های سرخ شده قرار دارند اضافه کنید و شروع به سرخ کردن نمائید.
سپس ماکارونی را اضافه و مخلوط و آب داغ را نیز اظافه نمائید.
حال اجازه دهید کاملا پخت شود و در آخر نعناع هارا نیز اضافه نمائید.😙😙
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی متری🍟😍😋
.
@ashpazburak
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک_شکم_پر #صبحانه #عصرانه😍😋
تخم مرغ: ۲عدد
شکر: دو سوم استکان
وانیل: نصف ق.چ
شیر: ۱لیوان
روغن مایع یا کره آب شده: ۳ق.غ
آرد: یک و نیم لیوان
بکینگ پودر: ۱ق.غ
.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکندر کباب😋
مواد لازم🔻
500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 ق غ ماست
نمک
فلفل
زیره
طرز تهیه🔻
تمامی مواد را داخل غذاساز ریخته و مخلوط کنید سپس داخل سلفون ریخته و سفت رول کنیدو یک شب داخل فریزر بگذارید،ونیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کرده وبه صورت لایه های نازک برش بدید، داخل تابه داغ گذاشته و پشت و رو کرده تا با روغن خودش سرخ شود.
مواد سس🔻
2 ق غ رب با 1/5لیوان آب روروی اجاق قرار داده و تا زمانی که بجوشد بپزید.
در صورت دلخواه روی نان های پیتا یا نان بربری که تکه کوچک خرد کردید از این سس بریزید تا خیس شود و روش گوشت های پخته شده را قرار بدید و روش یک ق غ کره آب شده داغ بریزید، این غذا به همراه گوجه و فلفل کبابی و ماست چکیده ترکیب خوبی میشه.
@ashpazburak
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنیر_خامه_ای😍😋
مواد لازم:
شیر پرچرب محلی ۲لیتر
سرکه سفید ۴ق غ یا نصف استکان (یا به جای سرکه یه کاسه کوچیک ماست ترش بزنید)
نمک به مقدار لازم
کره ۲۵گرم
شیر ۵ تا ۶ق غ
شیر رو بذارید جوش بیاید بعد از اون سرکه رو اصافه کنید و هم بزنید
شیر بریده میشه، حالا توی سبد ابکش کنید
یکم با پشت ملاقه فشار بدید تا آب اضافیش گرفته بشه، بعد بذارید خنک بشه
حالا توی مخلوط کن بریزید و نمک و کره و چند قاشق شیر بزنید و بذارید کامل لطیف بشه😍
اگه دیدید هنوز سفته میتونید چند قاشق شیر دیگه بزنید.
بعد توی یخچال بذارید و بعد که خنک شد استفاده کنید😍
✅اگه پنیر رو برای دسر میخواید استفاده کنید، نمک نزنید
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی خونگی بدون قالب😍😋
.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
مواد لازم:
500 گرم آرد
2 قاشق شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر روغن
200 میلی لیتر آب
10 گرم مایع خمیر
10 برش پنیر
300 گرم مرغ
1عدد گوجه فرنگی
100 گرم زیتون .
پیازچه به مقدار لازم.
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نسکافه 😍😋
حالا مقدار مواد
نسکافه : ۱ ق چ
شیر :۳ ق غ
آرد :۳ ق غ
یک پنس نمک
ب پ : ۱/۳ ق چ
وانیل :۱/۲ ق چ
روغن: ۱ ق غ
شکر :۱ الی ۱ و ۱/۲ ق غ
تو همون فنجونی که می پزیم ،مواد رو با هم ترکیب می کنیم.
بکینگ پودر رو حتما الک کنید
آرد رو حتما الک کنید
یک پنس نمک رو هم بعد آرد بزنید من یادم رفت🙈
برای پخت داخل ماکروفر در حالت پخت معمولی ماکروفر به مدت یک دقیقه بزارید بعد با سیخ چوبی امتحان کنید اگه حس کردید نپخته ۳۰ ثانیه هم بزارید،دیگه بیشتر نذارید خراب میشه.
راستی فنجون رو دقیقا در وسط ماکروفر بذارید.
اگه ماکروفر ندارید فنجون رو بزارید داخل یه قابلمه و تا نصف فنجون آب جوش بریزید و با دم کنی بزارید بپزه ،پانزده تا بیست دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید اما در قابلمه رو ده دقیقه دیگه باز کنید و نوش جان کنید.
راستی من یه ذره خامه قنادی هم روش زدم که دیگه طعمش محشر شد واقعا😉
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
@ashpazburak
هدایت شده از تدریس یار پایه یازدهم
به بزرگترین مجموعه دانشآموزی در #ایتا بپیوندید.
🌺دریافت #نمونهسوال، #جزوه و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇
کلاس اولی ها 👇👇👇
@tadriis_yar1
کلاس دومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar2
کلاس سومی ها 👇👇👇
@tadriis_yar3
کلاس چهارمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar4
کلاس پنجمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar5
کلاس ششمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar6
کلاس هفتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar7
کلاس هشتمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar8
کلاس نهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar9
کلاس دهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar10
کلاس یازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar11
کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇
@tadriis_yar12
کانال کلی برای معلمان
@tadriis_yar
کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات
@ltmsme
کانال ایده و نقاشی و داستان
@naghashi_ghese
هدایت شده از تدریس یار دهم
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
کانال های 15 گانه مجموعه تدریس یار
👇👇👇👇👇👇
از ابتدایی تا متوسطه
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
کانالهایی برای بهتر دیده شدن و بهتر بزرگ شدن.
با ما دیده شوید.
جهت سفارش تبلیغ شبانه و یا روزانه
در ۱۵ کانال
@teacherschool
✅✅✅✅✅✅✅
#لبیک_یا_خامنه_ای #امام_زمان #ایران
هدایت شده از تدریس یار پایه دوازدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طلوعی_دیگر...☀️
🌺🍃 سلام یڪ روز دیگر
🍃🌺 یڪ برکت دیگر
🌺🍃 و فرصت دیگری براے بندگی
🍃🌺 به هرنفس به عنوان یڪ
🌺🍃 هدیه از طرف خدا فڪر ڪن
🍃🌺 خداے مهربانم تو را
🌺🍃سپاس بخاطر روزے دیگر و آغازے نو
🔆 عاقبت بخیر باشید ان شاءالله
📲 ✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
https://eitaa.com/teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی😍😋
بادمجان متوسط: ۶ عدد
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#پیراشکی_شیرعسلی👩🍳
-250 میلی لیتر شیر
-100 گرم روغن
-100 گرم شکر
-2 عدد تخم مرغ
-50 میلی لیتر آب
-11 گرم خمیرمایه
-مقدار اندکی نمک
-وانیل(اختیاری)
- حدود 3 لیوان آرد
شیرعسلی به مقدار لازم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#کیک_شکلاتی_با_لحاف_نسکافه_ای
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۳چهارم لیوان
تخم مرغ ۲ عدد درشت
آرد ۱و۱سوم لیوان
شیر ۱چهارم لیوان
وانیل کمی
بکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۲ قاشق غ خ
کره نرم شده رو با شکر خوب زدم تا کاملا پوک بشه بعد دونه دونه تخم مرغ ها بهش اضافه کردم و زدم وانیل رو هم اضافه کردم و بعد از خوب یکدست شدن مواد شیر رو داخلش ریختم و بعد آردو و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا یکدست بشه بعد داخل ظرف چرب و اردپاشی شده ریختم و کرمفیل نسکافه ای رو داخل قیف ریختم و روی کیک به صورت اریب ریختم و داخل فر قرار دادم
دمای فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط زمان حدود ۳۵ دقیقه
#کرمفیل_نسکافه_ای
شیر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق
نسکافه ۱ بسته
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱سوم لیوان
کره ۱ قاشق
تخم مرغ و شکر رو باهم خوب زدم تا کاملا پوک بشه بعد باقی مواد به غیر از کره رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و سر گاز قرار دادم تا هنگام که بجوش بیاد مدام هم زدم تا ته نگیره بعد از جوش اومدن و غلیظ شدن از سر گاز برداشتم و کره رو هم اضافه کردم و با هم زدم تا کمی خنک بشه و رویه نبنده
#خوراک_بادمجان 🍆
1ـ بادمجون نگینی درشت خرد شده
2ـ سیب زمینی خرد شده
3ـ فلفل دلمه ای رنگی
4ـ فلفل سبز تند
5ـ گوجه پوست گرفته و خرد شده
6ـ پودر زنجبیل و نمک و زرچوبه
7ـ پیاز نگینی خرد شده
8ـ1 ق غ رب گوجه فرنگی
👇طرز تهیه👇
طرز تهیه:
بادمجون و سیب زمینی رو جدا جدا سرخ کنیدخیلی کم
بعد پیاز و سرخ کنید و گوجه و ادویه هارو اضافه کنید و فلفل دلمه ای و فلفل سبز رو بریزید و کمی تفت بدید و بادمجون و اضافه کنیدسیب زمینی رو برای تزیین، داخلش نریختم ولی باید توش بریزیم و اجازه بدید با آب گوجه فرنگی حدود 40 دقیقه با حرارت کم جا بیفته.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس😍😋😍
شکر...... یک و نیم پیمانه
روغن...... یک پیمانه
آرد..... 2 پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ......3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل......نوک چاقو
پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#دیزاین_خرما
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥐 😋
#پیراشکی
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍