فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک پیرونی😋👇🏻
ژامبون رو رنده کردم ،بعد قارچ و فلفل دلمه رو خورد کردم
حالا سس خوشمزمون رو آماده کردم که ترکیب سس مایونز و سس گوجه و ادویه (نمک، فلفل سیاه،پاپریکا،پولبیبر،کچاپ، خردل،آویشن)
کف نون تست رو از سس ترکیبیه😉خوشمزمون ریختم و پنیر پیتزا بعد ژامبون و فلفل دلمه، قارچ و دوباره مقداری پنیر پیتزا و در نهایت یه نون تست دیگه روی مواد میزاریم و در اسنک ساز میزاریم تا بپزه و تامام
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_سیب_دارچین🥞
۲ پیمانه آرد
یکچهارمپیمانه شکر قهوه ای یا سفید
۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری نمک
یکقاشق چایخوری دارچین
۲ عدد تخم مرغ
یک دوم پیمانه روغن مایع
۲ پیمانه شیر
یک عدد سیب متوسط پوست کنده و رنده شده
☘👩🍳
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذای_عربی👩🍳
سینه مرغ یک عدد کوچک
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
پودر پیاز یک ق چ
سماق ۱+۱ قاشق غذاخوری
نمک
پیاز متوسط یک عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
برنج ۲ پیمانه
قرص عصاره مرغ یک عدد
شوید نصف پیمانه
جعفری یک چهارم پیمانه
پیاز داغ ۳ _۴ ق غ
🍗🍚
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_خوشمزه👩🍳
بریم سراغ مواد اولیه👇🏽👇🏽
پودر اسپرسو یا نسکافه گلد ۲ق ع
اب ۲ ق غ
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
پنیر لبنه کاله ۲۰۰گرم
بیسکوئیت ساقه طلایی ۲بسته
قهوه اسپرسو یا کافی میکس یک لیوان
🥮🍫
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نارگیلی🍞🍞
☘👩🍳 👈
.
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندآشپزی
#ژله
@ashpaziibaham
#ترفند #ایده
رفع بوی سیر از دستان
👈هنگامی که دست شما بوی تند سیر و پیاز به خود گرفته است در حالیکه یک تکه فولاد ضد زنگ یا استیل را زیر جریان آب گرم گرفته اید دست خود را روی فلز بسایید. برای این منظور، یک بلوک بیضی یا مربع شکل از فولاد ضد زنگ در فروشگاههای لوازم آشپزخانه به فروش می رسد. هم چنین از این فلز، وسایل آشپزخانه مانند قاشق ، ملاقه و ..ساخته می شود که کاربردی مشابه خواهند داشت.
🏡
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_ژاپنی👩🍳
مواد لازم:
آرد برنج ۱۰۰ گرم(ده تا قاشق غذاخوری پر)
پودر قند ۵۰ گرم(۵تا قاشق غذاخوری پر)
آب ۱۸۵ میلی لیتر(سه چهارم لیوان)
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم برای داخل دسر
رنگ خوراکی دلخواه
برای داخل دسر، میوه و مربای دلخواه
نشاسته ذرت به مقدار لازم
🍧🍨
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_شیک_سه_رنگ
✍ کامل با تمام نکات
↙️
.
.
@ashpaziibaham
سالاد سیب زمینی
یه سالاد خوشمزه و متفاوت😍😍😍
سیب زمینی پخته،مرغ،سس مایونز،تخم مرغ،هویج،قارچ،پیاز،پنیر
مواد رو داخل قالب کمربندی لایه لایه بریزید به همراه سس چند ساعت در یخچال بزارید بعد سرو کنید
↙️
.
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندآشپزی
#بیسکوییت
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_ژله_ای👩🍳
مواد لازم:
شیر عسلی ۱ قوطی(نکته رو بعد بخون)
شیر نارگیل ۱ استکان
۲ قاشق پودر ژلاتین که باید با ۴ قاشق آب گرم بنماری بشه
۲۰۰ گرم خامه به دمای محیط رسیده
۱ بسته ژله
۱ لیوان آب گرم
۳/۴ لیوان آب خنک
🥮🍮
.
.
@ashpaziibaham.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_دلمه_عربی
✍ کامل با تمام نکات
↙️
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_نعنا ☘
مواد لازم:
شکر 3 کیلو
آب 6 لیوان
نعنا تازه 1 کیلوگرم
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی (سبز) در صورت تمایل چند قطره
☘👩🍳
.
@ashpaziibaham
#کتلت سویا
سویا دانه ریز 2 لیوان
سیب زمینی متوسط پخته شده 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
تخم مرغ 3 عدد
جعفری خرد شده 2 الی 3 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
2 لیوان سویا رو در آب ولرم خیس کردم بعد چرخ کنید با 2 عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز کردم و با 2 حبه سیر و 1 عدد پیاز رنده کردم ونمک و فلفل و زردچوبه و جعفری خرد شده و 2 تا 3 عدد تخم مرغ زدم و خوب ورز دادم و بعد کف دست شکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم
↙️
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_خوراک_مرغ
✍ کامل با تمام نکات
↙️
.
.
@ashpaziibaham
#سیب زمینی پلو کرمانشاه
وقتی برنج رو توی آب نمک و کمی زردچوبه ، در حال جوش ریختید ، چند قل زد ، سیب زمینی خرد شد ه رو اضافه کنید دو تا قل که زد ، آبکش کنید . موقع دم دادن ، شوید خشک رو لابلای اون بریزید و دم بزارید . بهتر هست که روی اون ، روغن کرمانشاهی بریزید ولی اگه ندارید ، کره روی اون بزارید ین پلوی خوشمزه رو با گوشت یا مرغ ، سرو میکنن . من امروز مرغ پختم . مرغ رو با هویج و پیاز ، زردچوبه و نمک و آلو پختم . سرخ کردم و بعد با آب مرغ ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پاپریکا و کمی آب لیمو ، سس درست کردم و روی مرغ ریختم و باز کمی توی سس پختم . ما دوست داریم مرغ برشته بشه
↙️
.
@ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بستنی_سنتی👩🍳⠀
چه موادی لازم داریم؟🤔⠀⠀
⠀
🍨خامه صبحانه ۱ پيمانه ⠀
🍨شیرعسلی ۳/۴ پیمانه⠀
🍨زعفران غلیظ و شکلات تخته ای به دلخواه⠀
⠀
🍧اگه دوس داشتین از مغز گردو یا پسته
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
@ashpaziibaham
#کوکو_اسفناج_و_ماهی
مواد لازم
اسفناج : 100 گرم
گشنیز خرد شده : 2 ق س
پیاز : 1 عدد
سیر : 1 حبه
ژامبون : 2 ورق
تن ماهی : به مقدار دلخواه
مایونز : 0.5 پیمانه
سس سویا : 2 ق غ
آبلیمو : 1 ق غ
پنیر پیتزا یا پارمزان : 0.5 پ
آرد : 1 ق غ
آب : 3 ق س
فلفل و نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز و سیر خرد شده را با روغن تفت داده تا کاملا سبک شود و ژامبون نگینی شده را اضافه و تفت می دهیم .
سبزی ها را خرد کرده و در تابه ریخته و تفت داده تا آب خود را از دست بدهد .
آرد را اضافه و کمی تفت داده و آب را در تابه ریخته و کمی بعد فلفل و نمک و پنیر را ریخته و مواد را هم زده تا به شکل خمیر در آید .
وقتی مواد خنک شد ، به اندازه یک گردو از مواد برداشته و گرد کرده و بعد کمی پهن کرده و مثل کو کو دو طرف آن را در روغن سرخ کرده تا کمی طلایی رنگ شود .
روی کو کو را به مخلوط مایونز ، سس سویا و آبلیمو آغشته کرده و روی آن کمی تن ماهی قرار داده و در ظرف دلخواه می چینیم .
این کو کو به عنوان یک پیش غذا یا فینگر فود سرو می شود
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
#شیرینی_قیفی 🥯 😋
ارد دولیوان پودر قند یک لیوان روغن قنادی یک لیوان وانیل کمی نمک
اول از همه روغن و پود قند و اون قدر هم میزنیم ک صاف و سفید و یک دست بشه بعد وانیل اضافه میکنیم بعد از اونم اردو نمک وکه سه بار الک کردیمو اضافه میکنیم برای رنگ کردنش هم از رنگ خوراکی استفاده کنید اون قدر هم میزنیم ک یک دست بشه خمیرش نرم باید باش نباید سفت و شکننده باشه بعد از اونم من توتستر پختمش تو دمای ۱۶۰درجه تا ۱۵دقیقه ولی باید چکش کنین ک یه وقت نسوزه زیرش تو فر هم اگ خواستین بپزین همین دما هستش فرقی نمیکنه میتونید برای تزیین از پودر پسته هم استفاده کنین
#آشپزی
°〰🌮〰🍲〰🥧〰🍝〰🍾〰°
@ashpaziibaham
🍗مرغ سوخاری رژِیمی
🔸مواد لازم برای تهیه :
▫️پنیر پارمزان کم چرب : ۱/۴ فنجان
▫️مرغ پوست کنده بدون استخوان : ۴ تکه
▫️سس سرکه و نمک گرم : ۳/۴ فنجان
▫️ سالاد کلم فرانسوی به دلخواه
▫️سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
▫️سس خردل : ۱ قاشق سوپ خوری
▫️نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان
🍗روش درست کردن :
۱ – فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
۲ – سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
۳ – مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
۴ – در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
۵ – غذا اماده شده است به غذا سس و سرکه به اندازه دلخواه اضاف کنید برای تزئین هم می توانید از سالاد کلم هم استفاده نمایید .
@ashpaziibaham