eitaa logo
آشپزی با هم
4هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
11.9هزار ویدیو
16 فایل
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری 🧀🍳جهت سفارش تبلیغات در مجموعه کانالهای بانوان و کودکان با ما در ارتباط باشید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @Schoolteacher401 🍆🥦🥥🍐🍉🍊🍋🍌🍍🥕🌽 @ashpaziibaham
مشاهده در ایتا
دانلود
به بزرگترین مجموعه دانش‌آموزی در بپیوندید. 🌺دریافت ، و کلی اطلاعات دیگر برای افزایش نمره شما ✈️ 👇 کلاس اولی ها 👇👇👇 @tadriis_yar1 کلاس دومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar2 کلاس سومی ها 👇👇👇 @tadriis_yar3 کلاس چهارمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar4 کلاس پنجمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar5 کلاس ششمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar6 کلاس هفتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar7 کلاس هشتمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar8 کلاس نهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar9 کلاس دهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar10 کلاس یازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar11 کلاس دوازدهمی ها 👇👇👇 @tadriis_yar12 کانال کلی برای معلمان @tadriis_yar کانال ضمن خدمت و اطلاع از مسابقات @ltmsme کانال ایده و نقاشی و کاردستی @naghashi_ghese کانال فیلم و قصه کودکانه @ghesehayekoodakaneeh کانالی حاوی مطالب مفید فرهنگی و پرورشی ویژه اولیا و معلمان @madrese_yar کانال ترفند و خلاقیت @khalaghbashh کانال آشپزی و نکات جالب @ashpaziibaham کانال خانواده سبز @familygreen
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب 3/4 نشاسته ذرت گلاب جوهر لیمو آب پرتقال پسته و گردو یک قاشق کره دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید شما باید زمان و صبر را تحمل کنید نوش جونتون کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
طرز تهیه کیک کنجدی چگونه است؟😋😍 🍣توی این کیک وانیل استفاده نشده در صورت تمایل میتونید کمی وانیل بزنید. 🥠میتونید از پیمانه قنادی و یا لیوان فرانسوی دسته دار کنید. (اندازه لیوان 250 میلی لیتر) ✅ مواد لازم: 🥚4 عدد تخم مرغ 🍚1/5 لیوان شکر 🍾1 لیوان روغن 🥣1 لیوان ماست 🧂1 بسته بکینگ پودر 10 گرمی ترک (یا 1 ق م) 🥄2 لیوان آرد 🥄2 ق غ کنجد 🥣 طرز تهیه: قالب کیک را با کره خوب چرب کنید و کنجد بپاشید. برای مایه کیک، در یک کاسه تخم مرغ و شکر را بریزید و حدود 10 الی 8 دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجم مایه دو برابر شود بعد روغن و ماست را اضافه کنید و یکدور با همزن بزنید در حد مخلوط شدن بعد مواد خشک (آرد و بکینگ پودر را که‌ از قبل سه بار الک کرده بودید) اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا مایه صاف و یکدست شود. مایه را داخل قالب بریزید و بزارید در فر تا از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا35 دقیقه تا کیک پخته شود. (با خلال چک کنید) بعد بزارید کیک که خنک شد از قالب جدا کنید.🍘 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
۱/۵ ق غ خمیر مایه رو با یک ق غذا شکر مخلوط کرده و نصف لیولن آب ولرم اضافه و هم بزنید درپوش بزارید تا عمل بیاد. دو عدد تخم مرغ ، یک فنجان شیر ، یک لیوان شکر، سه ق غ روغن مایع و خمیر مایه عمل آمده و نصف ق مربا وانیل رو مخلوط کنید و حدود ۳ الی ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید . خمیر و ورز بدید سلقون بکشید و جای گرم ۱_۲ ساعت استراحت بدید. برای کرم داخل شیرینی ۴ ق غ نشاسته ذرت و توی دو فنجان شیر حل کنید دو فنجان شکر و یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارت شعله مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نصف ق غذا وانیل و ۷۰ گرم کره اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. وقتی از حرارت افتاد داخل قیف بریزید. خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل مستطیل به ضخامت ۲ میل و ابعاد ۱۵×۳۰ باز کنید. وسط خمیر از کرم بریزید و خمیر رو تا کنید. به اندازه های مساوی برش بزنید. تو سینی چرب شده بچینید و دستمال بکشید ۲۰ دقیقه استراحت بدید. بعد زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید. طبقه آخر فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍨🥳 نشاسته گل ١ لیوان آب ٢ لیوان ژلاتین ٢ ق غ +١/٤ چهارم آب گلاب نصف لیوان پودر هل نصف ق چ پودر وانیل ١/٢ ق چ کره ٢٠ گرم یا ١ ق غ شکر ١ و نیم لیوان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پود ر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جااان کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا زنجبیلی تبریز کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
۶ عدد تخم مرغ ۲ لیوان شکر ۲ لیوان روغن مایع ۵ ق شیر ۱ ق زعفران آبکرده غلیظ 6.5 لیوان آرد کیک پزی ۲ ق س بکینگ پودر ۲ عدد زرده تخم مرغ و یک ق چ وانیل پودری رومال تخم مرغ ها و شکر رو داخل کاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید کرم بشه شکر حل بشه. بعد روغن بریزید هم بزنید سپس شیر و زعفران و مخلوط کنید. سپس ارد وبکینگ پودر رو الک کنید نیم لیوان ارد رو نگهدارید. و آرد رو به بقیه مواد اضافه کنید وهم بزنید با دست خمیر رو جمع کنید. اگر شل بود نیم لیوان اردم توش بریزید و اگر خوبه اونو نریزید. بعدداخل قالب کاغذ روغنی بزارید و گلوله هایی ازخمیر بردارید و مثل کتلت درست کنید گرد و تو قالب بگذارید. روش بابرس رومال بزنید و با چنگال خط روش بندازید و در فر داغ شده دمای ۲۰۰ درجه بستگی به فرتون مدت ۸ تا ۱۵ دقیقه بپزید. نکته: میتونید از شیر کم کنید گلاب بریزید یا هل یا زنجبیل یا دارچین استفاده کنید برای عطرش دیگه اختیاریه خمیر نرم و لطیفه و مثله شیرینی های خشک نیست. مثل کیکم آبکی نیست یه چیزی میان این دو هستش و خوشمزه است. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌮🥩 ٢/٣پيمانه آب ولرم و با ١ق مرباخوري شكر ٣ق غ روغن و١/٢ق چايي خوري نمك و خمير مايه،آرد مايع گوشت من تركيبي از گوشت چرخ كرده،قارچ،فلفل دلمه اي،ذرت،نمك،فلفل وآويشن و پنير پيتزا شير و زرده تخم مرغ و زعفرون کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه‌ای قدیمی بازاری😍😋 کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک شکلاتی . . 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسپاگتی☺️ کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری @ashpaziibaham