#ترشی_انار 🍧 😋
▫️دانه انار 1.5 لیوان
▫️لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط
▫️آب انار ۲ تا ۳ لیوان
▫️سرکه ۱/۴ لیوان
▫️پودر گلپر نصف ق چ
▫️پودر گشنیز ۱ ق چ
▫️سیاه دانه ۱ ق چ
▫️سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲ دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضافه میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه. درظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.
♦️باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
•..
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
#کیک_صبحانه_تابه_ای 🍰 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 ق غ
▫️روغن مایع 3 ق غ
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل مقداری
🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کرد
✦
#ترشی انار با لبو
به ازای هر ۵ لبو ۲ دونه سیب پوست گرفته و انار دان شده
گلپر -سیاه دانه -نمک از هر کدام یک قاشق شکر -سرکه قرمز به میزان لازم
لبو و سیب را رنده می کنید. لبوها را در قابلمه می ریزید و تا سر لبوها سرکه ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهید تا یک جوش بخورد. بعد سیب ها را ریخته و می گذارید یک جوش بخورد. سپس، نمک، شکر، گلپر و سیاهدانه را اضافه کرده و یک جوش خورد، شعله را خاموش کرده و می گذارید سرد شود. بعد انار دان شده را بدان اضافه کرده و در ظرف دیگری ریخته و می گذارید تا جا بیفتد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
•
...
.🍒🍒🍒
🔅اگر مقدارى خورش قورمه سبزی باقى مونده بود ميتونيد غذای جالب ازش دربیارم
که خیلی هم خوشمزه ست👌🏻
#ته_چين_قورمه_سبزي
سه پیمانه برنج رو چند ساعت خیس کنید . سپس سه تا زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده و نصف پیمانه ماست سفت رو کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ماست کاملا باز بشه . اگر ماست سفت ندارین و از ماست معمولی استفاده میکنین ؛ ماستشو بیشتر کنین ولی با ماست سفت بهتر میشه .... حالا برنج رو آبکش کنید و بعد با مایه ماست مخلوط کنین .کف قابلمه کمی روغن بریزین . حالا نصف برنج رو بریزین تو قابلمه و سطحشو کاملا صاف کنین بعد خورش قورمه سبزی رو روش بریزین و دوباره سطحشو صاف کنین و بقیه برنج رو روش بریزین و سطحشو کاملا صاف کنین و بزارین تا مثل برنج عادی کاملا دم بکشه .
🔸بهتره قورمه سبزیتون آبدار نباشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین گل پیاز
🧅 🧅
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خونگی_رُزت😍😋
برای اینکار ابتدا سیبزمینیها رو پوست بکنید، تکه تکه کرده و بپزید. بعد خوب له کنید و با کنی کره و ادویه نمک و فلفل و .. مزهدارش کنید.حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید. سیبزمینیها رو داخل قیف شیرینیپزی بریزید و با ماسورهی رُزت طرح بزنید.سینی رو داخل فر ۲۰۰ درجه و از قبل گرم شده بذارید و بمدت حدود ۴۰ دقیقه خوب بپزید (زمان پخت با توجه به فر ممکنه متغییر باشه)از فر دربیارید و اگه دوست داشتید کمی با ادویه دلخواه طعمدارش کنید و با سُس کچاپ میل کنید
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓
#کلیپ_آموزش_ماقوت_مشهدی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
آش زرشک
#آش_زرشک
مواد لازم برای۵ نفر
برنج ۳۵۰ گرم
سبزی (آش) ۱ کیلوگرم
آب زرشک ۵ فنجان
لپه ۷۵ گرم
پیاز ۲۵۰ گرم
نعنا ۳ قاشق سوپ خوری
گلپر به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک و خرد کنید سه کاسه آب در دیگ بریزید سبزیجات و برنج را در آن بپزید
۲- همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه کنید و در تابه سرخ کنید و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب زرشک ، در آش بریزید.
۳- سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزید
...
@ashpazburak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#نان_تنوری👩🍳
4 پیمانه آرد
1 فنجان شیر با دمای اتاق
3/4 فنجان آب داغ
یک قاشق شکر
یک قاشق پودر مخمر
2 قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق نمک
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
@ashpazburak
#قیمه_ریزه 🍲 😋
🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته
نکته: این خوراک با نان سرو میشه
حتما ترخون و مرزه یادتون نره
سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید
#مربای_انجیر
مواد لازم:
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
✍🏻طرز تهیه: ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تاانجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
✍🏻در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
#کدبانو
"گوجه خشک🍅🍅🍅
.
گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه.
قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم.
بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. یکی دوروز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه.
بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه.
میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید که پودرش هم داخل ماکارونی . قیمه و خیلی غذاها میشه استفاده کرد.
ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت. تاس کباب. خورشت مرغ. لوبیا پلو. لابلای دلمه. و انواع خورشت ها. پاستا. پیتزا .دمی گوجه. آش ترخینه و غیره استفاده میکنیم."
.
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
@ashpazburak