فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_متفاوت😍😋
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_متفاوت😍😋
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_اردبیلی😍😋
پیاز: ی دونه چاق و چله
گوشت: به مقدار مصرفتون
لوبیا چشم بلبلی: یک پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ ق غ
آلوی ترجیحا ترش: ۱۰ دونه بسه
سیب زمینی بزرگ: ۲ تا
ادویه ها:
نمک
فلفل قرمز و سیاه
زردچوبه
پودر سیر
چوب دارچین: ی کوچولو
و زعفرون دم کرده غلیظ: ۱ ق غ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_آسان😍😋
دستور پخت و مواد لازم:
2 فیله مرغ ، خرد شده
نمک و هم بزنید
2 عدد تخم مرغ
کرم 150 میلی لیتر
اویشن
روغن زیتون
1 عدد گوجه فرنگی
جعفری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کازان_کباب😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبیده_مرغ😍😋
مغز رون: ۷۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۴ ق غ
جعفری خشک : ۱ ق غ (من تازه استفاده کردم)
زعفران دم شده
🔺ادویه ها:
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
زردچوبه
پودر سیر
پودر پیازچه
🔺البته من با میکس سینه و رون (به نسبت دو سوم رون مرغ، یک سوم سینه مرغ)هم درست کردم، عالی شد👌🏽
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بندری😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
یادمـــان باشد که🍀🌹
کوچکـــترین
"امـــید دادن"
به کــسي.....
شــــاید بزرگتـــرین
"معـــجزه ها" را
ایجـــاد کند
پـس مهـــربانی را
دریـــغ نکنیم....🍀🌹
شبتون خوش 😍🌺
.
.
•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ
@Qalb_sngi_a ...✨♥️⟧•
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷
مراتب نیت زیارت امام حسین علیه السلام
هر قدمی که برای زیارت امام حسین علیه السلام برداشته شود معادل یک تا نود حج و عمره است. تا نیتت چه باشد. تا به آن درجه که جا دارد برسد!
🔻 نیتت را خالص کن!
#دعاء
#اربعين
#آیت_الله_ناصری
#آیت_الله_ناصری_دولت_آبادی
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کشمشی
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکل دادن روی کیک دو رنگ😍
🍴بهترین کانال آشپزی تلگرام😍
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرینی زبان فوری بدون قالب😋
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیاز_مجلسی
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
اسرار جوانی و تناسب اندام+سلامتی👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزی 👇
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
☕️ دمنوش رازیانه
رازیانه از نظر طب سنتی، گرم و خشک است.
(افراد گرم مزاج می توانند با کمی آبلیمو میل کنند )
🌿 خواص رازیانه به قدری زیاد است که به زودی در قالب یک مقاله در وبسایت اصلی منتشر می شود.
درمان سردی رحم - نازایی حاصل از سردی دستگاه تناسلی زنان - تنظیم کننده قاعدگی - افزایش شیر مادران - افزایش میل جنسی زنان سرد مزاج - فعال کردن مغز - آرام بخش - چربی سوز - رفع غلظت خون زنان - در خانمهای بالای 50 سال که مشکلات قلبی _عروقی و کبدی دارندو میزان سموم در بدن آنها بالاست ، دمنوش رازیانه یک گزینه علی به شمار میرود و ...
طرز تهیه:
تخم رازیانه را بکوبید و مقدار یک قاشق چایخوری از آن را به همراه دو لیوان آب جوش در یک قوری بریزید و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بر روی شعله غیر مستقیم قرار دهید و دمنوش را پس از صاف کردن با کمی عسل بنوشید.
منع مصرف: دوران بارداری -ایام قاعدگی - مصرف مداوم رازیانه در آقایان توصیه نمیشود و میتواند باعث ضعف قوه جنسی شود.
.
.
🔰 #اطلاعات_پزشکی_داروشناسی
👨⛑ @Etelaat_Pezeshki ⛑👨⚕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_رولی😍😋
برای هر بسته پودر ژله، 2/3 لیوان آب جوش بریزین روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه 2_3 دقیقه صبر کنین ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا 1 عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، بذارین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین با این روش ژله رولی دو فاز میشه
سطح سینی 20 * 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چرب کنین ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه بعد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
دلیل ترک خوردن ژله رولی، یا مقدار آب و بستنی بیشتر از مقداریه که نوشتم
یا سایز سینی از اندازه ای که گفتم کوچیکتره
یا از 45 دقیقه بیشتر تو یخچال میمونه و خیلی سفت میشه واسه همین موقع رول کردن میشکنه.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_لاپلوی😍😋
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پیازدرشت یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران به میزان لازم
سماق دوقاشق مرباخوری
ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو ذرت😍😋
#کنسرو_ذرت
ذرتهارو به اندازه دلخواه برش میدیم من هم برش زدم هم دون کردم
حدودا بیست دقیقه ذرتهارومیزاریم بجوشه وبهش یکمی جوهرلیمواضافه میکنیم بعدداخل شیشه های تمیزمیریزیم وبه هرشیشه نصف قاشق نمک ونصف قاشق شکراضافه میکنیم آب خودذرتهارو روش میریزیم ودوباره میزاریم ده دقیقه بادرب بسته بجوشه ۱۰ساعت بدون تکان پشت رومیزاریم وبعددرجای خنک نگه میداریم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بندری😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی ورمیشل😍😋
• غذای بصرفه ای که تورو شیفته خودش میکنه🤤
داخل آب درحال جوش ۲ قاشق غذاخوری نمک بریزید
۲ پیمانه ورمیشل اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدید
بعد از آبکش کردن ورمیشل ها،
نصف قاشق غذا خوری نمک
۲ عدد تخم مرغ
اضافه و مخلوط کنید
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده رو با هم ترکیب کنید
کف تابه کمی روغن بریزید
ابتدا نصف ورمیشل ها
بعد پنیر و جعفری
و در نهایت مابقی ورمیشل ها رو بریزید.
در تابه ببندید
وقتی یه طرفش سرخ شد،برگردونید و سمت دیگه رو هم سرخ کنید
مطمئنم طعم این کوکو ورمیشل مخصوص نظرتو جلب میکنه😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بادمجان😍😋
2 عدد بادمجان بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک
ابتدا بادمجان ها را روی شعله کبابی میکنیم، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم.پیازهایی را که برش داده ایم در قابلمه مناسبی در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و 1-2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی با ریحان😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پسته_ای😍😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نودل_مخصوص 😍😋
نودل ۵ عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
هویج ۲عدد
پیاز ۲عدد
زرد چوبه نصف قاشق مرباخوری
پودر سیر یک قاشق مرباخوری
آویشن یک قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا، کنجد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭