فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
#موزائیک_کیک
#کلیپ_آموزشی
📝مواد لازم
دو بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی
یک لیوان شیر
کره آب شده سه قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
رنده ی پوست لیمو ترش یا پرتقال یک قاشق چایخوری
شکلات شیری یا سفید به میزان لازم
♨️طرز تهیه
ابتدا دو بسته بيسکوئيت رو خرد میکنیم، هر بيسکوئيت به دو یا سه قسمت تقسیم کنید، سپس یک لیوان شیر هم دمای محیط و کره ی آب شده و سرد شده رو بیافزایید.
پودر کاکائو، شکر، رنده ی پوست لیمو و مغز گردو ی خرد شده را نیز مخلوط کرده به آرامی هم بزنید، سی گرم شکلات آب شده را افزوده، همه ی مواد را با هم ترکیب میکنیم.
در قالب سیلیکونی مقداری شکلات شیری یا سفید آب شده می ریزیم کمی که شکلات سفت شد مواد آماده شده را با قاشق روی شکلات ها می ریزیم و به مدت ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سفت شوند. سپس به راحتی از قالب جدا میکنیم.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
#سفره_آرایی 🍅🌽🍅
#کلیپ_آموزشی
#دورچین بشقاب بسیار زیبا👏👏
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخیز و بخند و
زندگی کن با عشق
صبح دگری دوباره
از راه رسید
🌸روزتون پرانرژی و شاد🌸
❣❣❣
#زرشک پلوبامرغ
مرغ هارو با نمک فلفل وزردچوبه و زعفران مزه دار کنید و بعد با حرارت کم دوطرفش روسرخ کنید،توی تابه ای پیاز خرد کنید و تفت بدید تا سبک و طلایی بشه و بعد رب گوجه رو چند دقیقه توش تفت بدید وبعد مرغ های که سرخ شده رواضافه کنید و آب بریزید وبذارید تا بپزه،نیم ساعت آخر کمی غوره یا ابغوره بهش اضافه کنید و بذارید سسش غلیظ بشه.....
چند تا هم هویج سرخ کنید و به سس مرغ اضافه کنید و بذارید بپزه
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
مربا هویج زردک 🥕
هویج زردک ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
اب ۴ لیوان
وانیل ،زعفران،هل
گلاب نصف لیوان
خلال پسته ی سوم پ
جوهر لیمو نوک ق م
هویجها رو شسته و رنده ی ریز کنید با شکر و آب مخلوط کنید و روی حرارت بزارید جوش که اومد شعله رو کم کرده و بزارید با حرارت کم دوساعت پخته شه در حین پخت کف روی مربا رو جهت کدر نشدن مربا حتما بگیرید بعد از اینکه شربت مربا قوام اومد گلاب و هل و زعفران رو بریزد در اخر سر جوهر لیمو را جهت شکرک نزدن بریزید و زیر مربا رو خاموش کنید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
با چندتا لیوان یکبار مصرف ساده میتونید قشنگترین ژله رو داشته باشید.
از این لیوان یکبارمصرف ارزونا و ساده ها ک انعطاف پذیرن و سریع میشکنن
حتما باید از اون مدل باشه تا بشه ب راحتی ژله رو ازش خارج کرد...
کافیه هر مدل ژله ک دوست دارین ساده یا ژله بستنی فرق نمیکنه داخل لیوان میریزید وقتی ک بسته شد لبه های لیوان رو چندتا چاک میزنید و براحتی دورشو پاره کنید خیلی قشنگ و تمیز از لیوان درمیان
فکرشو میکردین ک با همین چندتا لیوان ساده بتونید همچین ژله هایی دربیارید؟؟؟
امیدوارم ک از آموزش راضی باشید.
#ژله_تک_نفره_مجلسی
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ترشی فلفل شکم پر
فلفل ها رو شسته خشک کردم از یه طرف برش زدم دونه های داخلش رو خالی کردم
هویج و مغز ساقه کرفس و سیر رو ریز خرد کردم
نمک و فلفل و گلپر و نعنا و چوچاق که خشک شده داشت
همه مواد رو با قاشق مخلوط کرده داخل فلفلها ریختم چیدم داخل ظرف بزرگ دیواره بلند روی هر فلفل ۱ق مرباخوری شکر پاشیدم سرکه رو ریختم روی فلفلها. تا جاییکه روی فلفلها رو بگیره درش رو بستم بعد از یک روز گذاشتم تو یخچال تا جا بیفته
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
سالادمرغ
گرم سینه مرغ بدون پوست
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1تا2 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
1آووکادو
1/2 فنجان ذرت
1 پیاز قرمز متوسط ، ریز خرد شده
جعفری خرد شده
آب 1 تا 2 لیمو
نمک دریایی و فلفل به میزان لازم
کره را با مرغ تفت بدین نمک و فلفل اضافه کرده حدود 5 تا 10 دقیقه مرغ پخته شده چند دقیقه استراحت کند ، سپس با یه چاقوی تیز آن را به مکعب های برش دهید. در یک کاسه بزرگ ، مرغ مکعبی به همراه گوجه فرنگی ، آووکادو ، پیاز ، جعفری و ذرت اضافه کنید. آب لیموترش تازه را فشار داده و روغن زیتون را نیز اضافه کنید مخلوط کنید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋
رویه ماست را نخورید !
در « مواردی » از دستمال کاغذی یا کاغذهای نازک در سرشیر،ماست و شیر استفاده میشود تا با حفظ ظاهر و ایجاد ضخامت و انسجام در مواد لبنی، مشتریان زیادی به مصرف آن ترغیب شوند
👈 مواد سلولزی موجود در کاغذ و دستمال کاغذی به هیچ عنوان قابلیت هضم را نداشته و جذب بدن نمیشود بنابراین مشکلات گوارشی ناشی از مصرف این گونه مواد جبران ناپذیر بوده و میتواند منجر به بروز انواع سرطانها و تومور در بدن شود !
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
قارچ شکم پر
داخل قارچ هارو خالی کنید و سس گوجه یا مارینارو داخلشون بریزید.نمک دریا و فلفل سیاه و پودر سیر روشون بریزید.
باپنیر موزارلا قارچ ها رو پر کنید و اسلایس های پپرونی رو روی اونها بچینید و بذارید داخل فر بادرجه ۳۷۵فارنهایت.
داخل تستر هم میتونید بذارید.فقط ببینید اندازه ای که قارچ ها وپپرونی ها گریل بشن و پنیر آب بشه.جعفری خردشده هم روش بریزین
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سفره_آرایی
ایده جالب برای تهیه گل رز با لبو😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
پودینگ شکلاتی🌰🍫
4لیوان شیر
1لیوان شکر
3قاشق غذاحوری نشاسته ذرت یا گندم
2قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
200 میلی لیتر یا 1 پاکت خامه صبحانه
در یک قابلمه شیر شکر آرد نشاسته و پودر کاکائو را اضافه کرده و خوب با همزن به هم بزنید.سپس روی گاز بگذارید و با مراقبت کامل (که ته نگیرد) مداوم هم بزنید تا قوام پیدا کند و غلیظ شود .وقتی قوام پیدا کند(مانند فرنی) خامه و وانیل را اضافه کنید و به خوبی به هم ترکیب کنید.سپس در جامهای پذبرایی بریزید و تقسیم کنید و بزارید سرد شود و روی آنها را بدلخواه تزیین کنید
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
کاکاشیرینی سنتی گیلان
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه
بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب همه مواد رو با هم مخلوط کردم تا یکدست بشه اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه داخل قالب اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی جورغذای خوشمزه 😋
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
🌸سلام صبح بخیر
🍃الهی شنبه ی این هفته
🌸شروع بهترین ها باشه
🍃روح و جسمتون
🌸و احساستون
🍃عاری از کلافگی
🌸و خستگی باشه
🍃الهی حالتون خوب
🌸ودلتون ازغصه هادورباشه
❣❣❣
#حلوای_قهوه
آرد ١/٥ پيمانه
روغن جامد يا كره يا مخلوط هر دو ٣/٤ پيمانه
پودر قند ١/٢ پيمانه
قهوه فوري ١/٥ ق غ
آرد رو روي حرارت ملايم تفت بدين تا بوي خامي آرد كاملا گرفته بشه
روغن رو بهش اضافه كنين و كمي ديگه به تفت دادن ادامه بدين
از روي حرارت بردارين و پودرقند و قهوه رو اضافه كنين
كمي سرد كه بشه خودش رو مي گيره و كاملا سفت ميشه
من از روكش شكلات براي حلوا استفاده كردم شما هر طور كه دوست دارين تزيينش كنين.
بچه ها من اینو مثل دستور برشتوک تو مایکروفر درست کردم فوق العاده بود
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#كدبانوگرى
به خیلی مقویه برای معده و اعصاب و ارامش قلب خیلی خوبه☺️
اول شستم و رنده کردم و بعد ک خشک شدن توی تابه تفت میدم و میریزیم تو شیشه در بسته و توی کابینت نگهداری میکنم.
پنج روزی طول میکشه ک کاملا خشک بشن
دم دمنوش به باعث تقویت معده میشه و کمتر دچار معده درد میشیم امتحان کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#مربای_گوجه_فرنگی_مینیاتوری 🍅
🌀مواد لازم
گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی یک کیلو شکریک کیلو هل ساییدهنصف قاشق چایخوری آب لیموترش3 قاشق غذاخوری
💢طرز تهیه:
این مربا دسری با گوجه فرنگی های تزیینی یا گیلاسی تهیه می شود.
با دو لیوان آب و شکر شهد تهیه کنید. روی پوست گوجه فرنگی ها را با نوک کارد تیز چاک کوچکی دهید. اکنون همه آن ها را درون ظرف محتوی آبجوش قرار دهید. پس از حدود 5 دقیقه بیرون آورید و سپس آنها را داخل آب سرد بریزید و بعد با نوک انگشت به آرامی پوست آن ها را بگیرید.
سپس آن ها را درون شهدی که در حال غلیظ شدن است قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم حدود 5 دقیقه بجوشد. پس از 5 دقیقه پودر هل ساییده و الک کرده و سپس آب لیموترش را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. بعد داخل یخچال قرار دهید و صبح روز بعد داخل شیشه استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خرما
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_فلفل_دلمه_ای
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_سیب🍏🍏
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ترفند
جلوگیری از سرآمدن شیر در زمان جوش :
👈بهترین راه جلوگیری از سرآمدن شیر ،استفاده از شعله ی کم میباشد
👈ظرفی که انتخاب میکنید حجمش سه برابرحجم شیر باشد .
👈میتوانید یک نعلبکی یا یک بشقاب چینی را به صورت وارونه در کف قابلمه ی شیر بگذارید، این کار از سرآمدن شیر جلوگیری میکند
👈برای جلوگیری از سرآمدن شیر یا هر غذای دیگری ،یک قاشق چوبی روی لبه ظرف قرار دهید یا قاشق چوبی و ملاقه را داخل شیر قرار دهید ،دسته ی قاشق یا ملاقه باید از ظرف شیر بیرون باشد
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati